Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UNISTEEL SP. ZO.O.

Pracowałeś w firmie UNISTEEL SP. ZO.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-01-19 18:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to nic o unisteel niema,czyzby ktos tu grzebal
zdjecie uzytkownika
grek - 2014-01-31 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował już w tej firmie , jak tam jest
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-09 12:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
OKI
zdjecie uzytkownika
40% - 2014-09-24 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TAM BYŁEM
zdjecie uzytkownika
obas - 2014-10-22 17:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [40% - 2014-09-24 21:54:59]:
Witam .Mógłbyś skrobnąć pare słów na temat unisteel? Czy tylko spawaczy potrzebuja
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-11-12 18:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-11-12 18:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To daj znać jak tam jest
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-11-12 18:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To daj znać jak tam jest
zdjecie uzytkownika
40% - 2014-11-21 05:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIECH STALI PRACOWNICY SIĘ WYPOWIEDZĄ JA NIE PRACUJE OKOŁO 2 LATA ,WCZEŚNIEJ BYŁO OK,TERAZ NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA.
zdjecie uzytkownika
martin - 2014-12-11 14:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma- poraszka, bardzo duze cwaniactwo w biurze, a za kase to zrobia wszytsko, Ogolnie niepolecam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-14 21:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
był ktoś od nich w norwegii jako monter rusztowań?
zdjecie uzytkownika
cziko - 2015-07-09 22:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [40% - 2014-11-21 05:53:56]:
mi niestety nie udało się nigdy zostać stałym pracownikiem Unisteelu. Pracowałem tu i nawet byłem zadowolony z zarobków , choć przyznam że praca była naprawdę ciężka. Ale jak jest godny zarobek to i pracuje się inaczej. Niestety nie udało mi się z nimi zostać na dłużej - nie wiem z jakiego powodu :/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNISTEEL SP. ZO.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy UNISTEEL SP. ZO.O.?
Zadaj pytanie
alert