logo Systherm Sp. z o.o.

Systherm Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Systherm Sp. z o.o.

ania 2014-06-22 12:25:19
do maltańczyk: ja się nie zgadzam Pan Marcin ma swoją wizję na świat i niech Mu nikt jej nie zabrania jest młody niech jezdzi na co chce i niech zalicza co chce. Ja Go lubię i mam gdzieś wasze opinie
xxxx 2014-06-23 09:30:12
(usunięte przez administratora)nie ma takiego kierownika
pracownik 2014-06-23 09:38:16
Post zgodny w 100%!
byyyly pracownik na szczęście 2014-06-23 09:42:58
Zgadzam się. Pracowałem w firmie i niestety zgadza się to co napisałes. A jezeli chodzi o kierownika serwisu to tylko błąd w nazwisku, reszta zgodna.
2
Szef Serwisu 2014-06-24 08:45:03
Chętnie i godnie zniosę wszelkie uwagi pod swoim adresem tylko prosto w twarz a nie na portalu. Zapraszam na "śniadanko" wtedy porozmawiamy o motorkach, dupach i prawdziwym chłodnictwie :)
ale to juz bylo 2014-06-24 23:37:44
Prawda jest taka ze wiekszosc osob , ktore tu pisza negatywne opinie nie posiadaja fachowej wiedzy z branzy. Pisza Ci ktorym sie nie chcialo uczyc i czerpac korzysci z pracy w tej firmie.prawda jest taka ze mozna tam bylo zarobic, ale trzeba bylo wykazac sie wiedza i umiejetnosciami pozwalajacymi zalatwiac trudne i odpowiedzialne zadania.wiekszosc placzacych rycerzy zyla i pewnie zyje w przekonaniu ze placa nalezy sie za godziny wpisane na zleceniu a nie za wymierne eefekty pracy. Faktem jest ze szefostwo czesto nie docenia swoich dobrych wyszkolonych pracownikow i zbyt latwo wypuszcza ich z firmy. Troszke inna polityka zarzadu z pewnoscia pozwolilaby tej firmie byc potentatem w branzy. Przez firme przewinelo sie wielu dobrych fachowcow i w wiekszosci kazdy z nich dobrze sobie obecnie radzi.w duzej mierze jest to zasluga systhermu.ja sam uwazam ze praca w tej firmie w erze wielu dobrych fachowcow sprawila ze obecnie dobrze sobie radze i nie moge narzekac.
1
Rafalski 2014-07-18 20:16:15
A mnie się pracowało w tej firmie całkiem przyzwoicie, takie mam wspomnienia, pod warunkiem że zapomnę o dyrektorze, facet bez manier i honoru, jak dla mnie, ale... co ja tam wiem o życiu ;)
Dociekliwy 2014-08-12 11:49:03
Proszę rozróżniać firmy Systherm od Systherm Info. To są dwie całkowicie różne i niezwiązane ze sobą firmy działające w różnych branżach. Systherm Info jest firmą działająca na rynku IT a nie w chłodnictwie, chociaż nazwa jest myląca.
1
Dociekliwy 2014-08-12 15:21:25
Proszę rozróżniać firmy Systherm od Systherm Info. To są dwie całkowicie różne i niezwiązane ze sobą firmy działające w różnych branżach. Systherm Info jest firmą działająca na rynku IT a nie w chłodnictwie, chociaż nazwa jest myląca.
3
niepełnosprawna 2014-08-20 13:10:56
Firma jest ZPCHrem czyli Zakładem Pracy Chronionej i musi mieć odpowiedni wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych. Dlatego wymagane jest orzeczenie o niepełnosprawności. A to w ogóle nie jest związane z podatkami. Jak byś był osobą niepełnosprawna to zobaczył byś jak inne firmy ( nie ZPHr) mają podejście do zatrudnienia"kaleków", czy "inwalidów ". Jak niepełnosprawnym jest ciężko z pracą nawet gdy są po studiach. Nie oczerniaj więc już od razu ludzi , którzy prowadzą takie firmy.
1
biedak2014 2014-08-26 20:02:27
Od wielu lat jestem pracownikiem tej firmy i jestem bardzo zadowolony z pracy w niej.

Do wszystkich, którzy rozważają możliwość zatrudnienia. Jeżeli szukacie dobrych pieniędzy albo przynajmniej przyzwoitego wynagrodzenia z waszą ciężka pracę.....

zapomnijcie.

Ja jestem spełniony możliwością tyrania za psie pieniądze dla mojego ukochanego Prezesa, to właśnie dzięki pracy w tej firmie mogę śmiało realizować moje aspiracje do bycia prawdziwym biedakiem i życia na coraz niższym poziomie materialnym.
12
Janusz35 2014-08-26 22:32:07
Hej

Czy ktoś moż emi powiedziec ktoś jak wygląda kwestia zarobków w firmie SYSTHERM??? Mam zamiar złożyć CV na stanowisko montera. Widze, że opinei sa bardzo podzielone.
3
JanTrawolta 2014-08-27 20:31:52
A Jak wygląda kwestia zatrudnienia dla osób które nie maja dosw. w branzy. Moze mi ktoś odp.??

Z góry thnx.
1
szyderczy666 2014-08-27 21:25:48
Jak jesteś wstanie robic za mise ryżu to cię wezmą.
6
... 2014-08-27 21:51:07
Bedziesz musial sie nauczyc ladnie spiewac wzniosle piesni na czesc naszego wspanialego Über Prezesa.
5
ThePovertyOfSystherm 2014-08-28 18:59:20
Wy jeszcze pracujecie w SYSTHERM???

Ja skończyłem z nimi współpracę jakiś rok temu.
Odkąd zmieniłem firmę dużo się zmieniło. Nie musze już chodzić po śmietnikach i szukac jedzenia, albo mieszkać w starym przemokniętym kartonie na chodniku czy też pod mostem. teraz pracuje, zarabiam i żyje jak czlowek na normalnym poziomie i wam polecam zrobić to samo.
6
gaza.do.grobó.mnje.doprowadza 2014-08-28 20:11:21
nie słuchaicje tyh wszystkih kturzy muwia rze w tej fjrmie nie da sie zarobidź. ja pracuje tu jusz wjele lat i dorobiłem sie sporo. min. bulu krengosupa, wżodow na rzołodku i garba.

posdrafiam preseza bo to wielki człowiek
5
zadowolonyPracownik 2014-08-28 21:35:54
ja tesz kiedyś pradzowałem w systherm ale wyjechałem za granice.
obecnie pracyje w dużym chronionym państwowym obozie pracy w Koreii Północnej, zarabiam znacznie więcej niż placili mi w Systhermie. ciesze się że dzieki doświadczeniu nabytemu w tej fimie mnogę dalej rozwijac sie zawodowo.
5
LatajacyCyrkMontyGazona 2014-08-28 22:02:01
Nasz prezes to wybitny człowniek on jako pierwszy na świecie wynalazł chłodnictwo i klimatyzacje, wiem o tym bo tak bylo napisane na ulotce naszej firmy. Jestem dumna ze moge dla niego pracowac.
9
pracownik 2014-08-29 14:42:26
jeszcze ortografii się naucz
1
zwykly_pracownik 2014-08-29 21:07:11
och i znów nie było premii:(( ale przeciez nigdy ma.
4
BOLOMNIEROZPIERDOLO 2014-08-29 21:28:56
HAHAHA A JA MAM PRYMJE DAJA MI PÓL MICHY OWSA WINCEJ
HAJLAJF PANIE
4
inżynier_1979 2014-08-29 21:55:54
Również pracowałem swego czasu w SYSTHERM, ale w końcu wyszedłem na ludzi.
Kandydaci na pracowników - nie wierzcie w pozytywne komentarze na tej stronie w wiekszosci to trolling szefostwa.
7
TulianJuwim 2014-08-29 22:28:44
Już jak co dzień, piąta rano hymn Systhermu odegrano.
Wszyscy wstawać!!!
Za półdarmo zapie%!@#ać!!!
W imię czcigodnego Bolesława...
8
niezdecydowany 2014-09-13 19:40:16
Chciałem składac CV do tej firmy (mam wykształcenie w kierunku) ale patrzac na te wszystkie oceny i opinie chyba dam sobie z tym spokój.
4
pracownik 2014-09-17 13:20:37
Ja pracuje juz tutaj piec lat. Szczerze mowiac rezygnując nie masz czego żałować.
1
aa 2014-09-22 14:24:05
To czemu się męczysz już tu 5 lat, nie rozumiem, czemu nie zmienisz pracy ? jak jest taka fatalna
jerzym 2014-09-24 18:18:54
5 lat w Systherm??? Czy ty się człowieku szanujesz???
6
kingofthehill 2014-09-25 20:11:35
pezegrałes życie...
7
JohnWayne 2014-10-17 20:11:32
Ehh.. skad ja to znam. Czlowieku mam dla Ciebie dobra rade. Zrezygnuj czym predzej. Nie warto. W kazdej innej firmie w tej branzy zarobisz duzo wiecej niz u nich na tym samym stanowisku. (usunięte przez administratora)
1
JohnWayne 2014-10-17 20:18:52
CZESIU!!! Rozumiem ze ty wiesz tylko "podobno" jak wyglada praca w tej firmie???
Widac ze mamy tutaj kolejny wpis pana Prezesa albo kogos z jego rodziny.
Samson 2014-12-05 19:28:59
Cały ten wątek wygląda jak zemsta jakiegoś byłego pracownika albo konkurencji. Trochę żenujące jest to co się tutaj czyta. Tak czy inaczej opinie dotyczą Systhermu, a nie Systhermu Info, którego jestem pracownikiem. Choć nazwy zbieżne to jednak Systherm Info to zupełnie inna firma.
Pozdrawiam
roman_xxx 2014-12-07 18:21:03
Jezeli jestes pracownikiem "Systherm Info" a nie "Systherm" to dlaczego zabierasz glos w tym watku???
2
UmyzlPredzesa 2014-12-08 19:35:25
Nje rozumjem tych wszytskih opinji o SYSTHERM wspanialej firmie w ktorej pracuje od lat. Mysle ze wszyscy poprostu zazdrozicicie ze nje mozecie pracowac fsrod najlebszch ,a fszczegulnosci u boku naszego fspaniauego Predzesa. To dzieki niemu istnieie branrza nie wdziencznicy. ON WYNALAZL HLODNICTWO i JAKO PIERSZY NA SWIECIE ZBUDOWAU KLIMATYZATOR!!!!!. poczytajcie historje naszej fjirmy w kalendarzu to sje dowiecie bauwany.
1
_jarząb 2014-12-08 20:00:00
Łubu dubu
Łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu
Niech żyje NAAMMM!!!!!
ale dziwy 2014-12-09 23:29:21
Ciekawe, że każdy kto odszedł z systhermu to go okradli albo oszukali, a teraz ma tak świetnie. Zupełnie nie rozumiem w takim razie czemu ludzie tam pracują po tyle lat. Prawdą jest, że wynagrodzenie nie jest jakieś super, a dobrzy fachowcy odchodzą ze względu na zarobki lub nadmiar obowiązków. Prawdą też jest, że premia co miesiąc jest, a jak ktoś już przejdzie okres próbny to raczej może być pewny, że go nie zwolnią. Naprawdę w kilku firmach już pracowałem i rzadko kiedy firma inwestuje tyle w pracowników, szkolenia itd. Mnóstwo ludzi przyszło do systhermu nie mając pojęcia co to jest chłodnictwo czy jak działa lodówka, a teraz świetnie sobie radzą. Szkoda tylko, że często u konkurencji... Sporo ludzi porobiło wszystkie możliwe uprawnienia i poszło sobie dalej. Czasem "pojawiają się" na obiekcie i jakoś nikt nigdy jadem nie pluje. Osobiście uważam, że systherm to świetna firma dla nauki i rozwoju ale czy na dłuższą metę to już każdy sam musi ocenić.
1
LozaSzydercow 2014-12-10 19:09:05
WY JESZCE SIEDZICIE W SYSTHERM PRZEGRYWY!!!!
hahahhahahahhahaahahah !!!!!!!
2
systherm wspiera akcje rodzina na swoim... 2014-12-20 11:37:49
Bolec i jego rodzina siedzą na swoim a reszta FIRMY na nich (usunięte przez administratora) za grosze.
3
Straszy Pracownik 2015-06-27 16:33:58
W firmie SYSTHERM rozwija sie juz tylko papier toaletowy.
2
... 2015-06-28 17:36:35
Na rozwój nie ma co liczyć. Oni mają w całej branży opinie takich gdzie przychodzi się tylko po to aby jak najszybciej stamtąd ucieć. Najcześciej trafiaja tam młodzi, naiwni, świezo po szkole, a gdy zobaczą jak tam wygląda to uciekają do konkurencji. Rotacja pracownikw w tej firmie jest ogromna.
jms_ss 2015-07-01 22:26:00
Czy moglbys udostepnic publicznie te nagrania??? Mysle ze wiele osob majacych watpliwosci co do szacunku do pracownika w tej firmie mogloby zobaczyc jak to wyglada naprawde.
HwauaWjelkiemuWodzowiKimUnBolowi 2015-07-08 21:53:44
koham prace w mojey cudofnej fjirmie, ubustwiam codzienne zapierdalanie dla moiej fjirmy, uwielbjam bydz posuszny mojim przeuoszonym i loyalnie wypeuniam ih poetzenia.nie rosumiem ludzi ktuzy nazekaia, pzeciez moszecie pratzowac dla najlebrzych w branszy!!!
KronikiSysthermu 2015-07-08 23:34:25
Kalendarz SYSTHERMU 2016.

Historia firmy
Księga początku rozd. 16,5

"I oto on piękny i młody, a imię jego BolecSłav
niczym Prometeusz od samych bogów przyniósł nam ziemskim śmiertelnikom,
cudowne dary Chłodnictwa i Klimatyzacji.
I radowali się wszyscy na świecie, młodzi i starzy.

Wtem rzekł... "Niech się stanie..."
i powstała firma tak cudowna i światła,
o jakiej najwięksi mędrcy nie śnili.
A na imię dał jej SYSTHERM.
I radowali się wszyscy na świecie, mężczyźni i niewiasty.

Tam otoczył się swoimi bliskimi,
a potem rzekł do ludu:
"Przyjdźcie nam służyć".
I poszli za nim ci co mniej rozgarnięci,
pracować w pocie czoła
za okrutnie niskie stawki... "
2
Robson 2015-07-14 13:26:47
Ale bzdury można poczytać, typowe dla zakompleksionych internetowych trolli :-) Ja też pracuję w tej firmie i nie narzekam. Kasa mogłaby być większa, ale jest na czas a jak człowiek się postara to i premia jest. I wcale nie trzeba nikomu podlizywać się tylko działać, a nie trollowac w sieci.
1
Robson 2015-07-14 17:28:33
Panie Prezesie... Kocham Pana <3 <3 <3
2
bollotrollo 2015-07-14 20:27:36
Kasa moze i jest na czas, ale czy za te groszaki warto sie tak dawac ponizac???
Robson 2015-07-15 07:15:16
Troluś, zależy co to są dla ciebie groszaki i jakie masz ambicje. Ja nie narzekam a dyrektorem nie jestem i Porsche nie jeżdżę :-))
Zadowolona 2015-07-15 08:59:15
Nie lubię wypowiadać się na forach ale przy tej ilości różnych często prymitywnych komentarzy, dodam też coś od siebie.
Ktoś napisał " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Wolne żarty, przychodzę na 7 i o 15 już trzaskam drzwiami a o 15.30 zasiadam do obiadu :) Jak większość w tej firmie.
Pensje i premie? Może i nie szczyt marzeń, jednak premie mam zawsze i jak po podwyżkę byłam u szefostwa to nie odeszłam z kwitkiem.Pewnie w korpo dostałabym 5 i 6 stów więcej, tylko nie bardzo uśmiecha mi się tyrać przez 12 godzin w wyścigu szczurów. Więc nie ma co tragizować. Jak się nie podoba zawsze można szukać gdzieś indziej. Dlatego zostaje bo mam spokojne życie.
A teraz wracam do śniadanka przy komputerze i drugiej kawki. Bye!

PS.Kolego/koleżanko? od tak pięknych wierszy, twój talent akurat się marnuje. Może zajmij się pisarstwem i wtedy zaczniesz zarabiać więcej i będzie pracować dla siebie :))
1
Zadowolona 2015-07-27 08:22:18
Kasiaska to zależy pewnie od stanowiska, ja nie narzekam. z tym szukaniem pewnie warto i wysłać samo CV nawet jeśli teraz nie szukają. Może odezwą się w przyszłości???Tu nie ma działu HR to warto do sekretariatu.
1
lea 2016-05-08 17:26:47
@sarna ja właśnie szukam pracy i składam u nich CV. Zobaczy się. Złożenie nic nie kosztuje
Zostaw swoją opinię o Systherm Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systherm Sp. z o.o.