brak logo

Szybki Kęs

Kraków

Opinie o Szybki Kęs

Ola 2014-05-30 07:23:35
Niestety ale ta firma ma pecha jeśli chodzi o księgowe. Nowa niewiele różni się od starej. No chyba ze tak już jest że księgowe takie już są. Może na początku zachowywała pozory, no ale cóż jak ktoś się burakiem urodził to kanarkiem nie zdechnie. A może ktoś wie co teraz robi wspaniała (usunięte przez administratora) ?
@ula to jaką kto ma umowę nie zależy od stanowiska tylko od stażu pracy. Z tego co wiem to większość kierowników ma już na stałe.
Pozdrowienia dla sympatycznych koleżanek z NH!
anetka 2014-05-30 11:01:06
Droga Olu nic w SZYBKIM KĘSIE nie zależy od stażu , tylko od widzimisie menagera. Stawka godzinowa i umowa tez. Możesz tyrać pięć lat na takiej samej stawce , a możesz po roku dostać podwyżkę . (usunięte przez administratora).Były są gorsze osoby w tej firmie..... A o jakiej większości kireowników ty piszesz skoro są ty dwie ??????
Ola 2014-05-30 11:18:08
Widzisz mało wiesz bo kierowniczek jest dokładnie pięć.
Tamara 2014-05-30 14:32:15
I jeszcze Krysia ;)
nero 2014-05-30 15:50:41
ŻE NIBY TA Z KUCHNI.
Ona 2014-05-30 21:38:15
No co robi pewnie sie goni po nowej hucie w dresiku. Przecież to nowohucka celebrytka z trzepaka oderwana.!
balbina 2014-05-31 22:09:57
WOOW ROBI SIĘ CIEKAWIE.
Balbina 2014-06-01 00:08:25
De iure To po łacinie osiołku!
1
pracownik 2014-06-01 00:38:30
:P
ania 2014-08-02 19:12:53
jest masakram nie polecam tam nikomu pracy (usunięte przez administratora)
1
Ania 2014-08-04 11:51:34
Oj Rafał Rafał podpisujesz się jako Ania! Czy to nowy pomysł na życie :)????
inna 2014-08-31 20:17:14
Ta zmienił się:]:]. Po prostu idealny menager.
nero 2014-08-31 20:44:11
Oj tak idealny ,tak samo jak i reszta "Władzy"(usunięte przez administratora)
1
tomek 2014-09-08 16:05:27
wiecie jak z tym managerem jest teraz, bo rozumiem, że jakaś zmiana była, na lepsze tak? tylko nie wiem czemu tak sie zmienił ten manager, były na niego skargi czy o co dokładnie chodziło, orientujecie się może co się stało? z góry dzięki za informacje, będę śledził wątek, więc od razu Wam odpisze w razie czego
cmok 2014-09-21 19:37:35
Co to znaczy, że wygrałaś?
Co i z kim wygrałaś?
tomek 2014-09-23 17:23:45
to jakieś konkursy u Was były, że ktoś wygrał? kurcze, skupcie się na tym, że ludzie chcą się dowiedzieć jak się pracuje u nich, a nie czy ktoś coś wygrał, bądźmy trochę bardzije poważni. Napiszcie lepiej czy nadgodziny się zdarzają u Was czy nie, bo na tym mi zalezy, nie chce siedziec w pracy bóg wie ile.
nero 2014-09-23 19:57:49
TOMEK umiesz liczyć ???? 20 dni w miesiącu po 13h. I co są nadgodziny?
NIKITA 2014-09-23 21:42:38
NERO tak pracują tylko ci którzy o to proszą a potem ( usunięte przez administratora )oni są biedni! Ale chyba się do nich zaliczasz skoro tak ( usunięte przez administratora )..!!
nero 2014-09-24 16:08:30
NIKITA nie ci którzy się proszą o to, tylko ci którym " WŁADZA" każe, a oni mają za mało odwagi żeby powiedzieć "NIE". A tak po za tym jak ktoś chce pracować 250h w miesiącu , to się nie odzywa , że mu jakaś niedola.
NIKITA 2014-09-24 22:12:58
Nero właśnie o to chodzi że nie wiem dlaczego tak piszą bo mnie 'WŁADZA' zawsze pyta ile chcę pracować a znam laski które najpierw chcą bóg wie ile godz. a potem płaczą że takie zmęczone.A jak umieją pisać na forum to może by się nauczyły mówić!
nero 2014-09-25 11:55:28
NIKITA częściowo masz rację , jest tylko jedno ALE.... skoro jesteś taka odważna to czemu się podpisujesz pseudonimem :):).
NIKITA 2014-09-25 18:12:42
NERO wszyscy co mnie znają wiedzą kto pisze:)A nazwiskiem raczej się nie podpisze na tym pochrzanionym forum!!
Boski 2014-09-25 19:36:03
Nikita zabierz sie do roboty pierogi lepić a nie pierdoły na forum pisać
były pracownik 2014-09-26 13:55:25
Jeszcze napisz że menager i kierowniczki wiedzą kim jesteś , a napewno wszyscy ci uwierzą
ala 2014-10-09 12:16:09
no niby są miejsca pracy w innych firmach, ale teraz skupmy się konkretnie na tej, ja słyszałem od znajomego, że wszystko jest u niego w porządku, może kasa nie za duża, ale za to zawsze na czas, więc to już jest plus dla tej firmy, z godzinami pracy podobnie, bo chyba nie pracuje od świtu do nocy...
mnbas 2014-12-10 19:19:59
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
mnbas 2014-12-10 19:20:04
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
1
mombasa 2015-01-13 08:36:27
Jeżeli stosują taką przemienność wykonywania pracy to powinni zapewnić transport, albo przynajmniej zwracać koszty jego wykorzystania. Zastanawiam się tylko jak ludzie się godzą by jeździć tyle kilometrów na różne miejsca. Przecież to powinien być obowiązek pracodawcy by tego dopilnować. W ogóle jakie pieniądze oferują na start?
ula 2015-01-14 19:58:46
Bo są frajerami, to lezą jak te krowy gdzie im każą . Całe 6,5 zł na start .
german 2015-03-26 22:02:49
Szybki Kęs to marka która identyfikuje się z firmą Restauracje Polskie. Działają w regionie Krakowa i tam własnie myslę , że również są bardziej znaną marką niż na północy kraju. Co do pracy tutaj... to osobiście nie polecam, bo kasa nie jest zbyt ciekawa. Na dorobienie dla studentów jeszcze ok... ale takich niewymagających
Kalka 2015-04-15 01:22:04
Nie wiem czy wasze zainteresowanie tą firmą jest warte zachodu bo ani nie zarobicie w tej firmie ani też przyejmności z tej pracy mieć nie będziecie. Więc wasz wybór.
Fizer 2015-04-29 12:54:55
Na podstawie jakich informacji wysnuwasz takie wnioski, pracowałeś tam że tak atakujesz tą firmę? Wydaje mi się, że sporo rzeczy jest do poprawy u tego pracodawcy a mimo wszystko warto byłoby spróbować swoich sił.
ONA 2015-05-01 20:14:53
Tak warto , chyba sobie jaja robisz.
mika 2015-08-25 19:54:58
e tam przesadzacie, w tego typu firmach wiadomo ze mozliwe jest wiecej pracy. no ale to jest raczej jasne od poczatku. ja tez pracowalam w tego typu restauracjach i nie bylo tak zle. a nei wiecie moze jednak cyz beda prowadzone rekrutacje. bo jedyna informacje jaka znalazlam na stronie to o francyzie.. ale to narazie nie dla mnie
MONIA 2015-08-30 10:07:18
Co się stało z "najlepszym " burritem w Krakowie ?
Goo 2015-09-24 23:36:08
Wydaje mi się, że knajpy tego typu jak Szybki Kęs niestety, ale są miejscem, gdzie pracuje się ciężko. Ludzie szukają taniej, dobrej szamy i takie miejsca zawsze będą zapełnione klientami. Szkoda tylko, że tak często pracownicy na tym tracą, bo np. nie są doceniani. Czy ktoś podałby mi stawki, jakie oferują tutaj
Gaba 2015-10-03 20:05:35
Gaba masz 6 zeta to musisz byc kompletną kretynką. Wszyscy normalni maja dużo więcej. A na którym punkcie jesteś ze krzesła nie masz. Totalna kretynka! Aż mi loki opadły ;)
Prawda 2015-10-04 20:40:27
Akurat pracuje w biurze i ostatnio nikogo nie zwalniali! Nie wiem po co piszesz bzdury. Prawda jest taka kto chce to pracuje i jest zadowolony!!! A jak odnosisz sie do tipsiary złodziejki No to sory!
Michał 2015-10-25 07:07:26
@a, administrator nie usuwa tu wpisów, bo raczej nie ma na to czasu, ale znając zycie jest jakis skrypt na forum, co to cenzuruje wypowiedzi lub je archiwizuje, jesli te zawieraja np. mase wulgaryzmów. Jak widzisz Twoja opinia została. Takze napisz opinie zgodnie z regulaminem i na temat warunków pracy w szybkim kęsie to na 100% zostanie.
a 2015-11-26 13:08:50
no i znowu usunięte
silan 2015-12-09 18:24:05
Masz wątpliwości co do poziomu dyskusji ? Cóż, jeżeli pracownicy kulturalnie nie potrafią prowadzić dyskusji to takie opinie znikają. Też mam wiele uwag co do firmy, ale potrafię je wykorzystać:)
persil do silan 2015-12-12 09:41:36
wiesz twój styl pisania i rodzaj w jaki wyraziłeś swoją opinię przypomina mi super menagera tej firmy ktory ludzi tam pracujacych miał za nic. Teraz ma swoją firmę zgrywa wielkiego pana ale mu to nie wychodzi. Zamiast interesowac się Swoim życiem wchodzi w tam gdzie nie powinien. Pamiętaj tylko że i najlepszym może się nogą podwinac. I co do poziomu dyskusji to raczej był na normalnym poziomie ale osoby które prawda boli zawsze opinię która im nie pasuje mogą usunąć. Ta pewnie też zniknie bo dumę urazi pewnej osobie. Do administratora skoro jest zgodna z regulaminem to Czemu większość znika ? Pozdrawiam i pamiętajcie wszyscy nie ma co bac się napisać prawdy :)
mika 2015-12-19 22:53:47
@silan po prostu wyrazil swoja opinie jak jest. a ty juz weszysz przekret. ale oczywiscie wazne jest zeby pisac prawde, chociaz kazdy ma prawo do wyciagniecia wlasnych wnisokow
prawda o szybkim kęsie 2015-12-30 23:25:31
najfajniej się pracuje w punktach zmienionych w popularną piekarnię :) - bo nie jest to już szybki kęs.
ale jest genialny pan kierownik, że aż właściciele firmy stwierdzili, że lepiej się im opłaca wynajmować lokale innemu podmiotowi gospodarczemu, niż "super dania" kierownika sprzedawać i słuchać nieustannych skarg pracowników na temat łamania prawa pracy i grubiańskiego zachowania kierownika.
przykre, ale prawdziwe.
zobaczymy który punkt szybkiego kęsa się znowu zamknie i gdzie znowu pojawi się inną firma i da zatrudnienie w normalnej, ludzkiej, przyjemnej atmosferze.
tik 2016-01-02 00:56:43
dziwne, szczerze mówiąc niewiele słyszałem do tej pory o szybkim kęsie, a okazuje się na tym forum, że to dość duża firma z wieloma "punktami". Niech się ogarną, bo zamykanie miejscówek niczego dobrego nie przyniesie.
ciastek 2016-02-05 21:32:11
Owszem jest to spora firma i mają bardzo wiele do zaoferowania swoim klientom @tik. Z tego co wiem to oferują także i katering do różnych biur. Z tego wiele firm korzysta.
Misiek 2016-03-29 23:26:26
Pozamykali już wszystkie budki?
robi 2016-04-01 10:48:15
@misiek a gdzie te budki widziałeś? Mówiąc szczerze ja nie kojarzę ani jednej, ale to ciekawa sprawa. Faktycznie wynika z tego forum, że to jakaś spora "sieciówka" ;)
łuki 2016-05-08 10:44:33
praca tutaj zdecydowanie moim zdaniem dla młodych ludzi ok
robi 2016-06-15 21:29:35
@łuki młodych tzn. do jakiego wieku? ;) W sumie jestem dopiero co po maturze, nie wiem, czy w takim razie mogę próbować sił w aplikacji...
Zostaw swoją opinię o Szybki Kęs - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szybki Kęs