Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Szybki Kęs

Pracowałeś w firmie Szybki Kęs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-05-30 07:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikita - 2014-05-29 22:18:29]:
Niestety ale ta firma ma pecha jeśli chodzi o księgowe. Nowa niewiele różni się od starej. No chyba ze tak już jest że księgowe takie już są. Może na początku zachowywała pozory, no ale cóż jak ktoś się burakiem urodził to kanarkiem nie zdechnie. A może ktoś wie co teraz robi wspaniała (usunięte przez administratora) ?
@ula to jaką kto ma umowę nie zależy od stanowiska tylko od stażu pracy. Z tego co wiem to większość kierowników ma już na stałe.
Pozdrowienia dla sympatycznych koleżanek z NH!
zdjecie uzytkownika
anetka - 2014-05-30 11:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Olu nic w SZYBKIM KĘSIE nie zależy od stażu , tylko od widzimisie menagera. Stawka godzinowa i umowa tez. Możesz tyrać pięć lat na takiej samej stawce , a możesz po roku dostać podwyżkę . (usunięte przez administratora).Były są gorsze osoby w tej firmie..... A o jakiej większości kireowników ty piszesz skoro są ty dwie ??????
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-05-30 11:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anetka - 2014-05-30 11:01:06]:
Widzisz mało wiesz bo kierowniczek jest dokładnie pięć.
zdjecie uzytkownika
Tamara - 2014-05-30 14:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze Krysia ;)
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-05-30 15:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻE NIBY TA Z KUCHNI.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-05-30 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-05-30 07:23:35]:
No co robi pewnie sie goni po nowej hucie w dresiku. Przecież to nowohucka celebrytka z trzepaka oderwana.!
zdjecie uzytkownika
balbina - 2014-05-31 22:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WOOW ROBI SIĘ CIEKAWIE.
zdjecie uzytkownika
Balbina - 2014-06-01 00:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
De iure To po łacinie osiołku!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-01 00:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:P
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-02 19:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest masakram nie polecam tam nikomu pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-04 11:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-08-02 19:12:53]:
Oj Rafał Rafał podpisujesz się jako Ania! Czy to nowy pomysł na życie :)????
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-08-31 20:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta zmienił się:]:]. Po prostu idealny menager.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-08-31 20:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj tak idealny ,tak samo jak i reszta "Władzy"(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-08 16:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak z tym managerem jest teraz, bo rozumiem, że jakaś zmiana była, na lepsze tak? tylko nie wiem czemu tak sie zmienił ten manager, były na niego skargi czy o co dokładnie chodziło, orientujecie się może co się stało? z góry dzięki za informacje, będę śledził wątek, więc od razu Wam odpisze w razie czego
zdjecie uzytkownika
cmok - 2014-09-21 19:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że wygrałaś?
Co i z kim wygrałaś?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-23 17:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakieś konkursy u Was były, że ktoś wygrał? kurcze, skupcie się na tym, że ludzie chcą się dowiedzieć jak się pracuje u nich, a nie czy ktoś coś wygrał, bądźmy trochę bardzije poważni. Napiszcie lepiej czy nadgodziny się zdarzają u Was czy nie, bo na tym mi zalezy, nie chce siedziec w pracy bóg wie ile.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-23 19:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOMEK umiesz liczyć ???? 20 dni w miesiącu po 13h. I co są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-23 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NERO tak pracują tylko ci którzy o to proszą a potem ( usunięte przez administratora )oni są biedni! Ale chyba się do nich zaliczasz skoro tak ( usunięte przez administratora )..!!
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-24 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKITA nie ci którzy się proszą o to, tylko ci którym " WŁADZA" każe, a oni mają za mało odwagi żeby powiedzieć "NIE". A tak po za tym jak ktoś chce pracować 250h w miesiącu , to się nie odzywa , że mu jakaś niedola.
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-24 22:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nero właśnie o to chodzi że nie wiem dlaczego tak piszą bo mnie 'WŁADZA' zawsze pyta ile chcę pracować a znam laski które najpierw chcą bóg wie ile godz. a potem płaczą że takie zmęczone.A jak umieją pisać na forum to może by się nauczyły mówić!
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-25 11:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKITA częściowo masz rację , jest tylko jedno ALE.... skoro jesteś taka odważna to czemu się podpisujesz pseudonimem :):).
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-25 18:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NERO wszyscy co mnie znają wiedzą kto pisze:)A nazwiskiem raczej się nie podpisze na tym pochrzanionym forum!!
zdjecie uzytkownika
Boski - 2014-09-25 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikita zabierz sie do roboty pierogi lepić a nie pierdoły na forum pisać
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-26 13:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze napisz że menager i kierowniczki wiedzą kim jesteś , a napewno wszyscy ci uwierzą
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-10-09 12:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby są miejsca pracy w innych firmach, ale teraz skupmy się konkretnie na tej, ja słyszałem od znajomego, że wszystko jest u niego w porządku, może kasa nie za duża, ale za to zawsze na czas, więc to już jest plus dla tej firmy, z godzinami pracy podobnie, bo chyba nie pracuje od świtu do nocy...
zdjecie uzytkownika
mnbas - 2014-12-10 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
zdjecie uzytkownika
mnbas - 2014-12-10 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
zdjecie uzytkownika
mombasa - 2015-01-13 08:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli stosują taką przemienność wykonywania pracy to powinni zapewnić transport, albo przynajmniej zwracać koszty jego wykorzystania. Zastanawiam się tylko jak ludzie się godzą by jeździć tyle kilometrów na różne miejsca. Przecież to powinien być obowiązek pracodawcy by tego dopilnować. W ogóle jakie pieniądze oferują na start?
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-01-14 19:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo są frajerami, to lezą jak te krowy gdzie im każą . Całe 6,5 zł na start .
zdjecie uzytkownika
german - 2015-03-26 22:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybki Kęs to marka która identyfikuje się z firmą Restauracje Polskie. Działają w regionie Krakowa i tam własnie myslę , że również są bardziej znaną marką niż na północy kraju. Co do pracy tutaj... to osobiście nie polecam, bo kasa nie jest zbyt ciekawa. Na dorobienie dla studentów jeszcze ok... ale takich niewymagających
zdjecie uzytkownika
Kalka - 2015-04-15 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wasze zainteresowanie tą firmą jest warte zachodu bo ani nie zarobicie w tej firmie ani też przyejmności z tej pracy mieć nie będziecie. Więc wasz wybór.
zdjecie uzytkownika
Fizer - 2015-04-29 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podstawie jakich informacji wysnuwasz takie wnioski, pracowałeś tam że tak atakujesz tą firmę? Wydaje mi się, że sporo rzeczy jest do poprawy u tego pracodawcy a mimo wszystko warto byłoby spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-05-01 20:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak warto , chyba sobie jaja robisz.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-25 19:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam przesadzacie, w tego typu firmach wiadomo ze mozliwe jest wiecej pracy. no ale to jest raczej jasne od poczatku. ja tez pracowalam w tego typu restauracjach i nie bylo tak zle. a nei wiecie moze jednak cyz beda prowadzone rekrutacje. bo jedyna informacje jaka znalazlam na stronie to o francyzie.. ale to narazie nie dla mnie
zdjecie uzytkownika
MONIA - 2015-08-30 10:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z "najlepszym " burritem w Krakowie ?
zdjecie uzytkownika
Goo - 2015-09-24 23:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że knajpy tego typu jak Szybki Kęs niestety, ale są miejscem, gdzie pracuje się ciężko. Ludzie szukają taniej, dobrej szamy i takie miejsca zawsze będą zapełnione klientami. Szkoda tylko, że tak często pracownicy na tym tracą, bo np. nie są doceniani. Czy ktoś podałby mi stawki, jakie oferują tutaj
zdjecie uzytkownika
Gaba - 2015-10-03 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gaba masz 6 zeta to musisz byc kompletną kretynką. Wszyscy normalni maja dużo więcej. A na którym punkcie jesteś ze krzesła nie masz. Totalna kretynka! Aż mi loki opadły ;)
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-10-04 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat pracuje w biurze i ostatnio nikogo nie zwalniali! Nie wiem po co piszesz bzdury. Prawda jest taka kto chce to pracuje i jest zadowolony!!! A jak odnosisz sie do tipsiary złodziejki No to sory!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-10-25 07:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@a, administrator nie usuwa tu wpisów, bo raczej nie ma na to czasu, ale znając zycie jest jakis skrypt na forum, co to cenzuruje wypowiedzi lub je archiwizuje, jesli te zawieraja np. mase wulgaryzmów. Jak widzisz Twoja opinia została. Takze napisz opinie zgodnie z regulaminem i na temat warunków pracy w szybkim kęsie to na 100% zostanie.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-11-26 13:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i znowu usunięte
zdjecie uzytkownika
silan - 2015-12-09 18:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz wątpliwości co do poziomu dyskusji ? Cóż, jeżeli pracownicy kulturalnie nie potrafią prowadzić dyskusji to takie opinie znikają. Też mam wiele uwag co do firmy, ale potrafię je wykorzystać:)
zdjecie uzytkownika
persil do silan - 2015-12-12 09:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz twój styl pisania i rodzaj w jaki wyraziłeś swoją opinię przypomina mi super menagera tej firmy ktory ludzi tam pracujacych miał za nic. Teraz ma swoją firmę zgrywa wielkiego pana ale mu to nie wychodzi. Zamiast interesowac się Swoim życiem wchodzi w tam gdzie nie powinien. Pamiętaj tylko że i najlepszym może się nogą podwinac. I co do poziomu dyskusji to raczej był na normalnym poziomie ale osoby które prawda boli zawsze opinię która im nie pasuje mogą usunąć. Ta pewnie też zniknie bo dumę urazi pewnej osobie. Do administratora skoro jest zgodna z regulaminem to Czemu większość znika ? Pozdrawiam i pamiętajcie wszyscy nie ma co bac się napisać prawdy :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-12-19 22:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@silan po prostu wyrazil swoja opinie jak jest. a ty juz weszysz przekret. ale oczywiscie wazne jest zeby pisac prawde, chociaz kazdy ma prawo do wyciagniecia wlasnych wnisokow
zdjecie uzytkownika
prawda o szybkim kęsie - 2015-12-30 23:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najfajniej się pracuje w punktach zmienionych w popularną piekarnię :) - bo nie jest to już szybki kęs.
ale jest genialny pan kierownik, że aż właściciele firmy stwierdzili, że lepiej się im opłaca wynajmować lokale innemu podmiotowi gospodarczemu, niż "super dania" kierownika sprzedawać i słuchać nieustannych skarg pracowników na temat łamania prawa pracy i grubiańskiego zachowania kierownika.
przykre, ale prawdziwe.
zobaczymy który punkt szybkiego kęsa się znowu zamknie i gdzie znowu pojawi się inną firma i da zatrudnienie w normalnej, ludzkiej, przyjemnej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
tik - 2016-01-02 00:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne, szczerze mówiąc niewiele słyszałem do tej pory o szybkim kęsie, a okazuje się na tym forum, że to dość duża firma z wieloma "punktami". Niech się ogarną, bo zamykanie miejscówek niczego dobrego nie przyniesie.
zdjecie uzytkownika
ciastek - 2016-02-05 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem jest to spora firma i mają bardzo wiele do zaoferowania swoim klientom @tik. Z tego co wiem to oferują także i katering do różnych biur. Z tego wiele firm korzysta.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-03-29 23:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozamykali już wszystkie budki?
zdjecie uzytkownika
robi - 2016-04-01 10:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@misiek a gdzie te budki widziałeś? Mówiąc szczerze ja nie kojarzę ani jednej, ale to ciekawa sprawa. Faktycznie wynika z tego forum, że to jakaś spora "sieciówka" ;)
zdjecie uzytkownika
łuki - 2016-05-08 10:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robi - 2016-04-01 10:48:15]:
praca tutaj zdecydowanie moim zdaniem dla młodych ludzi ok
zdjecie uzytkownika
robi - 2016-06-15 21:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@łuki młodych tzn. do jakiego wieku? ;) W sumie jestem dopiero co po maturze, nie wiem, czy w takim razie mogę próbować sił w aplikacji...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Szybki Kęs!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szybki Kęs
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert