Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Szybki Kęs

Pracowałeś w firmie Szybki Kęs i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nero - 2014-08-31 20:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj tak idealny ,tak samo jak i reszta "Władzy"(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-08 16:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jak z tym managerem jest teraz, bo rozumiem, że jakaś zmiana była, na lepsze tak? tylko nie wiem czemu tak sie zmienił ten manager, były na niego skargi czy o co dokładnie chodziło, orientujecie się może co się stało? z góry dzięki za informacje, będę śledził wątek, więc od razu Wam odpisze w razie czego
zdjecie uzytkownika
cmok - 2014-09-21 19:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że wygrałaś?
Co i z kim wygrałaś?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-23 17:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakieś konkursy u Was były, że ktoś wygrał? kurcze, skupcie się na tym, że ludzie chcą się dowiedzieć jak się pracuje u nich, a nie czy ktoś coś wygrał, bądźmy trochę bardzije poważni. Napiszcie lepiej czy nadgodziny się zdarzają u Was czy nie, bo na tym mi zalezy, nie chce siedziec w pracy bóg wie ile.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-23 19:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TOMEK umiesz liczyć ???? 20 dni w miesiącu po 13h. I co są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-23 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NERO tak pracują tylko ci którzy o to proszą a potem ( usunięte przez administratora )oni są biedni! Ale chyba się do nich zaliczasz skoro tak ( usunięte przez administratora )..!!
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-24 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKITA nie ci którzy się proszą o to, tylko ci którym " WŁADZA" każe, a oni mają za mało odwagi żeby powiedzieć "NIE". A tak po za tym jak ktoś chce pracować 250h w miesiącu , to się nie odzywa , że mu jakaś niedola.
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-24 22:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nero właśnie o to chodzi że nie wiem dlaczego tak piszą bo mnie 'WŁADZA' zawsze pyta ile chcę pracować a znam laski które najpierw chcą bóg wie ile godz. a potem płaczą że takie zmęczone.A jak umieją pisać na forum to może by się nauczyły mówić!
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-09-25 11:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIKITA częściowo masz rację , jest tylko jedno ALE.... skoro jesteś taka odważna to czemu się podpisujesz pseudonimem :):).
zdjecie uzytkownika
NIKITA - 2014-09-25 18:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NERO wszyscy co mnie znają wiedzą kto pisze:)A nazwiskiem raczej się nie podpisze na tym pochrzanionym forum!!
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-09-25 18:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś to było fajne forum o Szybkim Kęsie :p nikt niczego nie usuwał :)
zdjecie uzytkownika
Boski - 2014-09-25 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikita zabierz sie do roboty pierogi lepić a nie pierdoły na forum pisać
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-26 13:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze napisz że menager i kierowniczki wiedzą kim jesteś , a napewno wszyscy ci uwierzą
zdjecie uzytkownika
marzenka - 2014-09-28 14:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie. jak wam źle to sie zwolnijcie. jest tyle miejsc pracy, gdzie (usunięte przez administratora)za najniższą, ale przynajmniej traktują cie jak człowieka. Może jak na budkach zostaną A. z H. sami to w końcu im sie poukłada w główkach i przestaną udawać chooj wie kogo. Pozdro
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-10-09 12:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby są miejsca pracy w innych firmach, ale teraz skupmy się konkretnie na tej, ja słyszałem od znajomego, że wszystko jest u niego w porządku, może kasa nie za duża, ale za to zawsze na czas, więc to już jest plus dla tej firmy, z godzinami pracy podobnie, bo chyba nie pracuje od świtu do nocy...
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-11-18 12:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że pracujesz od świtu do nocy. nie mają ludzi na budkach i rzucają pracownikami jak kamieniami. raz jesteś w modlniczce, raz na wielickiej a raz na hucie. po 13h. Czy zwracają za bilety? hahahah :)
zdjecie uzytkownika
mnbas - 2014-12-10 19:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
zdjecie uzytkownika
mnbas - 2014-12-10 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi?? Czy na początek moge zacząć tam, aby zarobic na start?? Co myślicie?
zdjecie uzytkownika
mombasa - 2015-01-13 08:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli stosują taką przemienność wykonywania pracy to powinni zapewnić transport, albo przynajmniej zwracać koszty jego wykorzystania. Zastanawiam się tylko jak ludzie się godzą by jeździć tyle kilometrów na różne miejsca. Przecież to powinien być obowiązek pracodawcy by tego dopilnować. W ogóle jakie pieniądze oferują na start?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-14 19:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-01-14 19:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo są frajerami, to lezą jak te krowy gdzie im każą . Całe 6,5 zł na start .
zdjecie uzytkownika
german - 2015-03-26 22:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybki Kęs to marka która identyfikuje się z firmą Restauracje Polskie. Działają w regionie Krakowa i tam własnie myslę , że również są bardziej znaną marką niż na północy kraju. Co do pracy tutaj... to osobiście nie polecam, bo kasa nie jest zbyt ciekawa. Na dorobienie dla studentów jeszcze ok... ale takich niewymagających
zdjecie uzytkownika
Kalka - 2015-04-15 01:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy wasze zainteresowanie tą firmą jest warte zachodu bo ani nie zarobicie w tej firmie ani też przyejmności z tej pracy mieć nie będziecie. Więc wasz wybór.
zdjecie uzytkownika
Fizer - 2015-04-29 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na podstawie jakich informacji wysnuwasz takie wnioski, pracowałeś tam że tak atakujesz tą firmę? Wydaje mi się, że sporo rzeczy jest do poprawy u tego pracodawcy a mimo wszystko warto byłoby spróbować swoich sił.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-01 20:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-05-01 20:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak warto , chyba sobie jaja robisz.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-25 19:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam przesadzacie, w tego typu firmach wiadomo ze mozliwe jest wiecej pracy. no ale to jest raczej jasne od poczatku. ja tez pracowalam w tego typu restauracjach i nie bylo tak zle. a nei wiecie moze jednak cyz beda prowadzone rekrutacje. bo jedyna informacje jaka znalazlam na stronie to o francyzie.. ale to narazie nie dla mnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szybki Kęs

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Szybki Kęs?
Zadaj pytanie
alert