logo Work Service (Bydgoszcz)

Work Service (Bydgoszcz)

Bydgoszcz

Opinie o Work Service (Bydgoszcz)

oszukana 2009-12-30 22:35:02
Agencja nie wypłaca pieniędzy! Byłam na wykładaniu towaru w połowie listopada - do dziś nie dostałam pieniędzy. Dzwonię, ludzie twierdzą, że pieniądze są już przelane, albo że niebawem nadadzą przelew, mówią, że oddzwonią za 20 minut - nie oddzwaniają. (usunięte przez administratora)
2
wkurzona 2010-01-22 12:17:25
zgadzam sie z oszukana,ja tez pracowałam przez tą firmę i do dziś nie mogę się doprosić o pieniądze.to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]!mam nadzieję że już więcej nie będę miała "wątpliwej przyjemności" z nimi współpracować.
dawid t 2012-02-12 13:45:27
Moim zdaniem work service jest jedna z najlepszych agencji pracy tymczasowej pieniadze sa wyplacane na czas pracuje przez ta agencje ok 2lata i nigdy nie zdarzylo sie abym nie dostal przelewu
2
tralala 2012-06-23 13:18:25
PRACOWALAM KILKA MIESIECY DLA WORK SERVICE!!!! W REALU!
-PIENIEDZY NIE WYPLACAJA.....
-OCZEKUJA CUDÓW...
-STARASZ SIE JAK MOZESZ LEDWO NIE PADNIESZ TAM PO POŁOWIE DNIA NA NOGACH...
-JESLI SOBIE CCHESZ ZROBIC PRZERWE ZEBY COS ZJESC LUB NAPIC SIE TO JUZ KRZYWE MINY TYCH PAN.....I GADKA E MASZ SIE WZIAC...
gdy zrezygnowalam z pracy u nich. (wyzyskiwania) to czekalam miesiac na pieniadze... i tak ich nie dostalam. dzwonilam do pewnej pani... to powiedziala mi ze kolezanki robiły przelewy pieniedzy ze nie wie co sie stalo ze ja nie dostalam na konto jeszcze... ze za 3 dni zebym zadzwonila... i ze pieniadze beda w poniedzialek.... jak pracowalam u nich miło bylo...zadowolone zmojem pracy a jak ktos rezygnuje to taka KARA z ich strony dla ciebie ze juz nie cchesz pracowac dla nich. I ja tego tak nie zostawie... pieniadze mi sie naleza! bo praca na promocji t ocezka praca stoisz pol dnia nogi przy samej (usunięte przez administratora) ci odpadaja.... a te k(usunięte przez administratora)se siedza i jeszce narzekaja.... NIE PRACUJCIE DLA WORK SERVICE!!!!!!!!!!!!!!!!! DNO!
czarny 2013-03-20 11:04:12
ja pracuje przez tą agencje w różnych firmach przez wiele lat, nie zgodze sie z opinia poprzednika z tym że pani (usunięte przez administratora)nic nie wie, może czas pomyśleć o tym że ma inny zakres obowiazków i nie moze wszystkich informacji udzielac. ja zawsze jak mam sprawe jestem kierowany do mojego opiekuna , ktory stara sie mi w mozliwie jak najszybszym tempie pomoc albo sam do niego dzwonie, wszystko mozna załatwić na telefon nie trzeba osobiscie przychodzic wg mnie na rynku to jedna z najbardziej lojalnych agencji z jasnymi zasadami, jezeli cos nie jest tak jak powinno nie czaruja tylko przyznaja sie szczerze co nastapilo i od razu proponuja rozwiązanie, takze zawsze wiem czego moge sie spodziewac .jezeli chodzi o kase zawsze jest terminowo , stawki sa jasne konkretne i co najwazniejsze takie same jak bym pracowal bezposrednio nie przez agencje.
Także polecam !!!
KASIA 2013-05-08 00:18:49
SZKODA GADAĆ. (usunięte przez administratora) JEDNI, NIE POLECAM
raczek 2013-05-23 13:42:50
Hej dziewczyny jak już zamieszczacie negatywne opinie to pisze konkretnie o co chodzi, bo wg Mnie niepotrzebnie robicie szum. Sama współpracuję z tą Agencja właśnie na terenie Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolona, moim opiekunem jest Pani (usunięte przez administratora), która konkretnie informuje o zasadach współpracy w zależności od pracy do której Mnie kieruje o zasadach wynagrodzenia , terminach i tego czego się oczekuje . Także pisanie komentarzy z cyklu oszuści jest bezpodstawne.
kasia 2013-12-24 11:40:19
szkoda gadać - nie polecam
JAKUB 2014-06-24 15:17:53
SZKODA GADAĆ . GDZIE KASA-?
Ikar 2015-03-31 04:52:30
Moglibyście mi podpowiedzieć czy w Bydgoszczy jakieś sensowne oferty pracy będą widniały bądź ostatnio widniały, bo zastanawiam się również nad wyjazdem zagranicznym. Nie wiem tylko, czy work service jest godnym pośrednikiem według was, a nie chciałbym mieć problemów z pracodawcą i pozostawić całą papierologię.
asiuut 2015-10-12 20:15:38
nie polecam work service ulica Śniadeckich, byłam na rozmowie baardzo niesympatyczni ludzie, a ruchu wgl tam nie widziłam
Zibi 2016-09-01 00:43:31
Agencja proponuje stawki za które pracodawca chce zatrudnić. To pracodawca płaci agencji nie pracownik. Reguluje to ustawa
Ala 2016-09-01 00:47:39
Ruchu ? Przecież to nie market ....
Zostaw swoją opinię o Work Service (Bydgoszcz) - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Service (Bydgoszcz)