brak logo

Dentomax

Białystok

Opinie o Dentomax

gal 2012-01-16 17:08:10
Do: anonim - kolego, nazywanie kogoś złodziejem bez podawania dowodów, nazywa sie szkalowaniem godzącym w dobre imie, a to podchodzi pod pewne paragrafy. Jeżeli więc wiesz o popełnieniu przestępstwa, to to po prostu zgloś gdzie trzeba, a nie żenująco się wyżywasz, a na dodatek anonimowo.
a 2012-04-18 08:41:27
[usunięte przez moderatora] Pani z rekrutacji w Gdańsku musi się jeszcze wiele nauczyć zwłaszcza jak chce nadal wcielać się w rolę tak baaardzo profesjonalnej.
Wrażenia w zasadzie żadne,a nawet na mały plus , nie stać ich na dobrych pracowników z doświadczeniem. Podstawa śmieszna i roztaczanie wizji nie skończonych premii ble,ble,ble.
b2 2012-04-24 21:10:42
a można wiedzieć jak ta Pani się nazywa??
plomba 2013-03-27 01:15:36
Pani [usunięte przez moderatora] bodajże, [usunięte przez moderatora] to niespełniony biznesme, obiecuje, obiecuje a z niczego nie wywiązuje się, lekarze mają już dość [usunięte przez moderatora] z jego strony, myśli że jest nie wiadomo kim, że istnieje tylko on, no ite jego córeczki, niedotkniątka, siedzą nic nie robią i zajmują innym czas a szczegolnie ta [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora] to [usunięte przez moderatora] która świeci oczami i nic nie robi :)
MAKSIMUS 2013-08-07 15:54:57
Dentomax - Firma na pierwszy rzut oka poważna. Jednak jak się zacznie tam pracować to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to bardzo dosłownie. Jedyna ogarnięta osoba to Pani Katarzyna. Największy krętacz i [usunięte przez moderatora] (wszechwiedzący). Pan [usunięte przez moderatora]uważa się za wielkiego biznesmena, a tak naprawdę nie ma pojęcia o zarządzaniu. W dentomaxie nie ma żadnych ustalonych regół.
Jeśli szukasz pracy stabilnej, to nie pod tym adresem. Ludzie są zwalniani o 16:55 w ostatni dzień miesiąca. Żenada !!!
pani 2014-06-24 17:01:49
Widać komentarze były pisane przez osoby dotknięte jakąś sytuacją, co zdarza się w każdej firmie. A niektórzy po prostu z czystej zazdrości. Proponuje porozmawiać z pracownikami którzy tam pracują od dawna i zapytać o ich opinię czy rzeczywiście jest tak źle. Naprawdę wszystkim życzę takiego wyrozumialego szefa. Chyba nie wiecie jak moze byc w innych firmach gdzie naprawdę może trafić sie potwór. Pozdrawiam
bruno 2014-08-03 15:35:11
żenada i ( usunięte przez administratora ), podobno kolejna osoba poleciała szybciutko. Jeśli ktoś jeszcze wierzy w stabilność pracy w Dentomaxie to chyba jedynie Pan prezes, on faktycznie ma tam stabilizację.Odradzam każdemu tą firmę i przestrzegam. Pomysłów szefa sto i wszystkie w błoto:)
bruno 2014-08-04 20:53:29
Administrator, a może bezduszna maszyna usuwa słowa niekoniecznie niestosowne, a dokładnie pokazujące jak jest w firmie Dentomax. Potencjalnym czytelnikom pragnę podpowiedzieć, iż chodziło o słowo na literę "s" , a słowo pochodzi od "syfilis", łacińskiej nazwy kiły. Po raz kolejny przestrzegam wszystkich potencjalnych chętnych do pracy w tej firmie.
Stephen 2015-01-31 04:19:00
Dentomax jest hurtownią sprzętu stomatologicznego, dodatkowo posiadają mniej ważne materiały. http://dentomax.pl/oferta/oferta-sprzetowa/ Zastanawiam się jak produkty Dentomaxa są odbierane przez klientów indywidualnych, czy wielkie poradnie stomatologiczne. Jaka jest w ogóle szansa na to, żeby zdobyć u nich pracę?
bruno 2015-02-19 19:34:42
tak by nie używać wulgarnych i nieprzyzwoitych słów....zero, zero i jeszcze raz zero... chcesz mieć problemy i sporo emocji idź do pracy do Dentomaxu.... odradzam i jeszcze raz odradzam
banani 2015-03-05 13:49:24
Zdarzyło mi się pracować w Dentomaxie i stwierdzam, że to specyficznie zarządzana firma. Fajny przedsionek do nauki branży, poznania rynku i konkurencji a wtedy czas na zmiana na inną bardziej prestiżową markę. Ogólnie drugi raz bym tam już nie chciał pracować... :)

pozdrawiam
były pracownik 2015-04-03 05:17:45
"pani" która pisała aby zapytać się pracowników tam pracujących?? zal.pl. polowa to rodzina a druga połowa to dziewczyny z małych miejscowosci ktorre pracują bo tak jak sam pan prezes powiedział "... a gdzie one juz takie stare tam na wioskach dostaną jakąś pracę? będa u mnie robić" i śniech :):)

Druga sprawa to "pani" spomniała o tym, że droga wolna ??? tylko że jesden z pracowników został ściągnięty z konkurencji, obiecano mu kokosy jak każdemu, popracował 5-6 miesięcy i został zwolniony, żona, małe dziecko i kredyt na karku tylko mu zostały . Cudny Pan prezes wykiwał go jak ostatni cham i prostak. Za cos takiego życzę mu aby jego firma splajtowała jak najszybciej
!!!!!!!!!
ania 2015-05-10 22:59:49
Zero umów smieciowych, wszyscy na umowę o pracę, jak mało gdzie pracownicy chcący działać są naprawde doceniani. wszystkie negatywne komentarze pisane sa przez rozżalonych ex pracowników którzy nie zarabiali nawet na swoje koszty, żenada
1
maks 2015-05-17 18:47:57
jesli ktos chce pracowac to bedzie pracowal w firmir dentomax, a jesli ktos przychodzi do pracy by posiedziec , pokombinowac i nie przepracowac sie chociaz i oczekuje ze za swoja prace otrzyma solidne wynagrodzenie to zycze powodzenia w zyciu zawodowym, jesli ktos nie spelnia podstawowych kryteriow to sorry , to jest firma prywatna ludzie, nikt nikogo nie bedzie w niej trzymal za piekne oczy, na swoja sytuacje trzeba zapracowac!!! ktos kto pisze obelgi w strone firmy dentomax , w strone praconikow w niej zatrudnionych to malo wie o sytuacji , krotko w niej popracowal!! firma dentomax nie jest idealna , Szef tez nie, ale kto z nas jest! Malo ktory Szef pracuje na rowni ze swoimi pracownikami, jak trzeba spakuje paczke , inni Szefowie wskazuja palcem co ma byc zrobione! i tyle!!!
bruno 2015-07-08 20:52:07
wiele osób wypowiada sie tutaj negatywnie o firmie, o szefie...zastanowiliście się dlaczego tak jest ? (to do tych ktorzy piszą pozytywy, czyli szefa i najblizszych szefowi). Na mieście aż huczy na temat Dentomaxu...tam też nie mają racji? Może czas najwyższy puknąć się w głowę, że jednak coś jest nie tak i pójść po rozum do głowy? Zapewniam, że będzie to z korzyścią dla firmy i nie będą się tutaj pojawiać własnie takie opinie. Ale wątpie w to, znając realia, to troche inny pomysł na życie i firmę ma szef. Odradzam prace w Dentomaxie...no chyba, że chcecie życ w ciągłej niepewności i stresie...być traktowanym nie jak pracownik a jak śmieć...sorry, ale taka jest prawda...
Thor 2015-10-01 08:56:54
Praca w Dentomax-ie może na krótką metę ma sens jak nie masz co ze sobą zrobić i potrzebujesz emocji. Jako były pracownik zdecydowanie nie polecam, lepiej do Biedronki.
bruno 2015-10-17 02:32:33
Kariera w Dentomaxie? ahahhah dobre:)Kto chce niech próbuje....ja zdecydowanie odradzam...
bruno 2016-06-15 15:57:10
do Luizy....trzeba to przezyc samemu, jesli chcesz mega nerwowej atmosfery, chaosu itd to probuj
ewa 2016-08-15 14:24:05
w co rozumiesz konkretnie jako nerwową atmosferę i co konkretnie ją powoduje? @luiza gdzie masz to ogłoszenie?
Zostaw swoją opinię o Dentomax - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dentomax