brak logo

Spaw jar konin Jarosław biernat

Konin

Opinie o Spaw jar konin Jarosław biernat

ak66 2015-08-12 13:47
szef w porządku ci co spartolili robote lub inne trefne rzeczy robili niech się nie dziwią to są ich negatywne opinie.
5
Jarek67 2015-08-14 11:02
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Infrmacja dla osoby piszącej posty: Z dniem dzisiejszy sprawa o stalking została zgłoszona w Komendzie Miejskiej Policji w Koninie.
4
Roman 2016-07-13 10:46
Firma rzetelna i godna polecenia.Nie słuchajcie opinii jakie inni wystawiają, współpracuje z nimi od roku i nie było nigdy problemów.Polecam zainteresowanym.
4
Janek 2016-08-02 10:07
Co nie którym chyba firmy się pomyliły, jestem zadowolony z pracy .Właściciel zawsze idzie na rękę,pomocny.. Polecam.....
4
Mąter 2016-09-25 17:57
Z daleka od tego spawjaru
Adi 2017-01-03 13:44
ktos cos wiecej o nich? mam oferte z warszawy
1
krzychu 2017-01-11 10:01
Firma w porządku, pracy dużo, pracuje kilka lat jestem zadowolony.
3
micjhal787878787 2017-04-10 11:16
Praca jest cały czas, czy kończy się projekt trzeba poczekać trochę??
2
jur 2017-05-05 12:04
Mają dużo pracy w PL.
1
Zostaw swoją opinię o Spaw jar konin Jarosław biernat - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spaw jar konin Jarosław biernat