brak logo

DZ Bank Polska S.A.

Warszawa

Opinie o DZ Bank Polska S.A.

IT 2010-03-31 19:18:02
Trzymać się z daleka od działu IT w tym banku.
Poziom "managierów" jest poniżej jakiej kolwiek krytyki.
Stosowane technologie stare jak świat - bez przerwy coś się sypie i trza to jakoś ratować co by w ogóle działało. Ludzi w IT mało. Zostawanie po godzinach to norma - oczywiście bezpłatnie. Możliwości rozwoju żadne - a nawet cofnąć się można. Atmosfera nerwowa. Fajne miejsce ale tylko dla desperatów.
EX PRACOWNIK 2010-04-01 17:48:06
O widzę pierwszy wpis. To ja też coś skrobnę.
Ciekawe czy cały czas wciskają kit o nowoczesnym środowisku pracy.
Pracowałem tam 2 lata temu. Używali wtedy Oracle 8 bez supportu bo już dawno nie było na niego. Solarisy też w jakichś przedpotopowych wersjach. Jak znam życie do tej pory nic się nie zmieniło.
Atmosfera była gorąca bo bez przerwy coś się sypało :) Non stop.
Ludzi faktycznie mało i do tego nie byli to specjaliści najwyższej klasy. Mają problem z ściągnięciem ludzi z runku bo zarobki są naprawdę kiepściutkie. Szkolenia też krucho.
pracownik 2010-10-27 20:42:19
Nie jest źle. Dobrze płacą i mają dobry socjal. Fakt ze w niektórych departamentach jest duża rotacja - ale gdzie nie ma. Praca raczej średnio rozwijająca, ale nie dramatu.
nie pracownik 2012-07-24 19:35:15
Ciekawe opinie! Jako klient mogę tylko stwierdzić, że jest to jedyny bank, w którym nie miałem żadnych problemów. A mam niezły przegląd innych ...
zaden 2012-08-14 23:00:10
jeśłi chodz o wpisach o IT zgadzam się. Reszta tez beznadziejna. Strasznie drogo, żadnych dobrych produktów. Decyzje jakiekolwiek to pół roku
latko 2013-06-11 13:08:34
Bank zwija się z Polski. Niby przekształcają się w oddział banku zagranicznego w Polsce, ale likwidacja jest raczej pewna. Szukaj innej pracy. pozdro.
1
agutka 2013-12-20 02:19:02
Absolutnie nie polecam Jeden wielki bałagan Sami pracownicy super, mili, fajnie we współpracy, ale "władztwo" beznadziejne Ciągle jakieś zmiany, zamieszkanie, nikt nie wie o co chodzi Zapowiadają zwolnienia, po czym milczą i nikt nie wie, czy zostanie czy nie Człowiek przypadkowo dowiaduje się, że na jego stanowisko prowadzone są już rekrurtacje, lub jak w przypadku mojej koleżanki, zatrudnili już kogoś a "starego" pracownika nie powiadomili
1
krzyśka 2014-04-10 20:01:01
Ciekawe rzeczy tu piszecie. Mam pytanie czy to jest prawdą, że ten Wasz bank się zabiera do siebie. Czy może jest nierentowny? Za mało zarobił?
Zorro 2014-04-28 17:20:59
Ja pracowałem tam 3 lata temu w ryzyku kredytowym, coś strasznego, dwukrotny [usunięte przez moderatora] po którym moja psychika jest skrzywiona do dzisiaj
patryk 2015-01-31 19:31:22
ciekaw jestem czy w DZ Banku Polska szukają kogoś na stanowisko doradcy klienta czy nie potrzebują tam takich ludzi? bo ja właśnie szukam pracy jako doradca, bo ma w tym doświadczenie, tylko przez urlop tacieżyński musiałem przerwać pracę, a jak już urlop mi się skończył, to okazało się że nie mam już od czego wracać niestety
anonim 2015-10-07 19:28:59
Pracowałem w DZ Banku.
Niestety bank zakończył działalność w Polsce, a szkoda bo atmosfera w moim departamencie była wręcz idealna. Zdarzały się sytuacje nerwowe, ale należały do rzadkości. Szkoda bo takiego miejsca pracy ze świecą szukać.
lesny 2016-04-11 11:02:28
no właśnie
pun 2016-05-10 23:09:58
xz, jeżlei tak to w moim odczuciu powinna być jakaś szansa na poprawę bądź zmianę stanowiska.
Zostaw swoją opinię o DZ Bank Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DZ Bank Polska S.A.