logo Gold finance

Gold finance

Warszawa

Opinie o Gold finance

anonim 2010-09-08 12:46:08
to chyba jest kpina albo ktos na stanowisku dyrektora po znajomosci. Rekrutujacy mnie Pan dyrektor na stanowisko kierownik zespolu zadawal takie pytania;
1jak powinien byc ubrany doradca a jak doradczyni
2 jakie powinni nosic buty w pracy
Zadnych konkretow z finansow i bankowosci.
Tak wiec wyszedlem w trakcie rozmowy i pozegnalem sie
nie wspomne o braku wydzielonego pomieszczenia w ktorym takie rozmowy przeprowadza sie a nie sluchaja tego 4 doradcy jak to wyglada tak to dziekuje a innych przestrzegam szkoda czasu
Bartosz 2010-09-13 20:10:39
no przeciez kazdy wie jak jest w GF jak nie masz znajomosci to do konca zycia bedziesz zapiepszal na kierownika 0 mozliwosci awansu W GF albo lozko albo rodzina 1 rzecz na awans
asica 2010-09-16 16:54:05
no ja mialam podobnie tylko zaczelam sie smiac jak powiedzieli mi ze za rok beda mieli wiencej oddzialow i doradcow jak Open Finanse bo chca ich wyprzedzic. Rozmowe oceniam na 3 z duzym minusem szkoda straconego czasui ale usmialam sie z ich nieudacznictwa. Zadzwonili do mnie po 3 dniach ale na dalsze etapy juz sie nie zgodzilam Pozdrawiam
1
anonim 2010-09-17 16:37:20
ludzie nie skladajcie tam CV szkoda waszego czasu i pieniedzy to co tam sie wyprawia to tragedia
anonim 2010-09-19 17:26:12
nikomu nie polecam
xxx 2010-12-13 19:15:47
a są jakieś plusy??
Bartosz 2011-01-22 15:52:15
Witam mam pytanie od ostatniej naszej rozmowy kwalifikacyjnej minal wlasnie rok jak powiedzieliscie mi w 2011 macie byc lepszi w rankingach od Open Finanse, bo tak sie sklada ze pracuje wlasnie w OF i monitoruje wasza sprzedaz pozdrawiam kierownika z Gdyni co opowiada bajki na rozmowach
1
123456 2013-12-02 17:44:39
Ostatni pojawiło się bardzo dużo ogłoszeń na stanowisko doradcy i dyrektora oddziału. Proszę o informację osoby zatrudnione w tej firmie jak również osoby, które były na rozmowach kwalifikacyjnych. Jaka jest wasza opinia o tej firmie? Jakie wynagrodzenie oferują? Jakie mają oczekiwania?
3
nabrani 2013-12-10 22:49:35
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Byłem na takiej rozmowie. Oferują stanowiska dyrektorskie z etatem a potem na rozmowie kobieta stara sie wmówić tobie że twoje kwalifikacje pozwalają na rozpoczęcie współpracy od 0 tzn od najniższego stanowiska czyli młodszego doradcy(usunięte przez administratora) Jeżeli już na początku cyganią to co bedzie dalej(usunięte przez administratora)
3
sylwia 2014-03-03 11:18:44
podpisałam z nimi umowe w piatek, czy ktos sie orientuje czy moge ją rozwiazac bez ponoszenia zadnych konsekwencji??
1
reki 2015-01-13 19:28:48
na pewno szukaja znaczy ja pewnosci nie mam ale wlasnie chcialem zobaczyc co to za firma i czy jest szansa na jakis fajny rozwoj mojej kierry bop mi na prawde na tym zalezy. mozecie mi powiedziec czego moge sie tutaj spodziewac. prosilbym o informacje a to bardzo mi pomoze. krewetka, moze razem zaczniemy pracowac ;)
buka 2015-03-20 14:38:59
idąc do nowej pracy właśnie też liczę że w niej będe miała jak najwięcej mozliwościm rozwoju i zdobywania nowych umiejętnośc. nie chcę iść do pracy dla samego mocnego punkt w cv, ale przede wszystkim żeby uczyć się zawodu - czy w takim razie w Gold Finance znajdę to czego szukam i to odpowiedni wybór na pracodawcę?
Tajemniczy 2016-04-09 09:19:16
a ta umowa o pracę to czasem nie jest jakaś 1/32 lub 1/128 etatu? Z tej umowy jest kilkanaście złoty.
moniek 2016-05-14 14:50:54
Artident w dalszym ciągu poszukuje na stanowisko specjalista ds. obsługi klienta (pacjenta) i PR @beata Masz rację wymagania podane w ogłoszeniu są bardzo wysokie i może trudno znaleźć osobę, która spełniłaby je. Nie podają wysokości wynagrodzenia , a więc trudno coś powiedzieć o zarobkach
rybka 2016-11-15 15:00:03
Witam,

Złożyłam dziś CV do tej firmy na dyrektora oddziału, prosze o info czy warto, ile płaca na tym stanowisku, i jaki rodzaj umowy podpisuja z kandydatem ?
Zostaw swoją opinię o Gold finance - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold finance