brak logo

MTM

Warszawa

Opinie o MTM

play station 4 2016-05-24 23:55
Uczciwy Polak goli twarz a nie nosi kozią brodę !
2
glip 2016-09-10 01:15
Balon rośnie że aż strach...
uflo 2016-09-10 01:28
za kilka tyś zł /mc trzyma się smiecia do roznoszenia barwnikow! zajebicie !
55
noname 2016-09-10 20:40
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
57
noname 2016-09-10 20:41
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
56
noname 2016-09-10 20:42
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
55
noname 2016-09-10 20:58
Kupcie mu zestaw do kaligrafii i słownik ortograficzny !
17
Matrixx 2016-09-12 21:33
Kierownik dostaje parę groszy więcej
Ja 2016-09-17 19:42
Tak wypłata jest ja czas
Baska 2016-09-21 17:13
Żadnych benefitow ani kart sportu nie ma nie w tej firmie łaskę zrobią że dadzą parę groszy premii
10
walvinger 2016-09-25 17:34
vts jaka premia? a cieszyc sie z tego co sie ma ? to nadstaw du p s ka smaru ci u nas dostatek
3
tadis 2016-09-25 17:58
Tu już brakuje rąk do pracy a dalej panuje atmosfera zastraszania .Nie polecam tej firmy .
59
Bolek 2016-12-22 18:54
Polecam zajrzeć do słownika
Pozdrawiam
schetyn 2017-01-19 00:42
jeszcze troche a nie bawem gro mul ska feministka bedzie luksa dosiadala babsko dosiadle zerujace na niepelnosprawnych i krecenie lodow na ubezpieczeniach
42
xew 2017-02-10 23:53
zimno bardzo zimno nawet gruba stluszczyla sie na zime mordy nabrala wielkosci baniaka 18 lb .Moze w kalesonach chodzi ?
10
Pracownik 2017-03-15 06:07
NajsZczersze kondolencje dla rodziny
1
giewont 2017-03-16 01:06
A wsiochy dalej łup łup łup vox fm i zero. zero .null .null szacunku dla tak ważnej osoby ? Zapatrzone bydło w obraz św. Barbary .Już s rania dostają bo ochronka się kończy .p. Marcinie głowa do góry! Da pan rade.
13
Św. Barbara hah 2017-03-16 15:08
jest mi go strasznie szkoda, tak wspaniała osoba nie powinna odejść w takim wieku ...
Człowiek stworzył firmę od zera, a tak jak piszesz 0 szacunku wśród większości pracowników.
Mam nadzieję, że Pan( usunięte przez administratora )zwolni tak szybko jak tylko będzie mógł
8
chlamwrobocie 2017-03-16 22:16
R.I.P p. Tadeuszu .Mam Ciebie w sercu! Odpoczywa w spokoju !Syn pana poradzi sobie doskonale jak bedzie kierowal sie obiektytwna ocena pracy pracownikow i odetnie pepowine liz odupstwa ,ukladzikow i ukladow pod ...dyr.Sz.p dyr.Barbary
9
lodziara 2017-03-16 22:31
wystarczy mala rewolucja i dokladne sprzatanko po...;}
11
Kot 2017-03-18 14:55
Na zawsze w naszych sercach i pamieci[*]kiedy pomyślę o Panu Tadeuszu łzy same płyną z oczu
6
dolok 2017-03-18 18:48
jeszcze wam tej Basi gady jepane zabrknie
2
Pa 2017-03-19 15:57
Łzy same lecą po policzku ,jutro jeden z najsmutniejszych dni...[*]
6
klop 2017-03-25 02:21
p.Basia paszla w piz du .koniec hejtu! Zaczynamy od nowa ! MTM-resurection!
24
klm 2017-04-22 20:09
zamiast hale remontowac to w kamery inwestowac? kto wytrzyma presje obserwacji przez 12 godz.pracy.A z sufitu juz na glowe tynk sie sypie.
29
toilen 2017-04-23 19:47
a kto oplaca abonament za sluchanie radia w pracy?
18
toilen 2017-04-23 19:58
radio na perda la boom boxy na full i haj waj ! nawet nie slychac jak maszyna pracuje...
14
toilen 2017-04-23 20:08
a co tam maszyna? na dyzor przyjde 200 proc zaplaca .
14
sadek 2017-04-27 01:05
nie polecam firma po "odnowie"? dalej to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jebac a gruszki i pietruszki?grila sobie 2 giego zrobia a bydlo do roboty.
27
jog 2017-04-27 01:30
za 2000 brutto to chyba lepiej kosic trawniki na swiezym powietrzu niz wdychac te opary ...ilu ta prace tutaj przyplacilo zdrowiem? Maj srak robi jakies anal lizy ?
39
13 zeta za godzine 2017-07-06 18:40
Marcin szaleje Marcin szajby dostal,piana mu z buzki tryska ,psy na smyczy trzyma za szczepione?
9
olaf 2017-07-07 21:29
dla czego nowy pracownik w tej firmie dostaje taka sama stawke godzinowa jak ci z wieloletnim stazem ?
17
Marta 2017-07-20 22:10
Witam, na rynku pojawiła się nowa oferta pracy w Warszawie na stanowisku Ślusarz narzędziowy. Czy ktoś z Was zdobył doświadczenie zawodowe w MTM na tym lub podobnym stanowisku? Opinie o pracodawcy, poparte konkretnymi argumentami, są cenne dla osób zainteresowanych ofertami pracy.
lukass 2017-07-23 18:25
tak ! zdobylem doswiadczenie w tej firmie i nie polecam!niczego sie nie nauczylem tylko kuref dostalem bylismy zobaczylismy i wd upe kopnelismy!
15
Koziadupa 2017-07-24 09:32
Na pewno dyrektorka opłaca abonament za słuchanie radia bo ma bardzo dużo chajsu.
3
ninka 2017-07-25 18:37
bravo bravo wolomiskie flaki i oscienne buraki! sloiki nauczyly sie wrescie klikac w klawiature ?bravo !
3
jajanaboczku 2017-07-27 19:28
A ja nie jestem z Wołomina tylko z Warszawy kiedyś niedawno pracowałam w tej chorej firmie trzy lata zmarnowane wkurzyłem się zwolniłem się bo są wiecznie wyzwiska, ploty i warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
baba 2017-07-28 14:18
Znowu tynk z sufitu odpada?
Kurde jeśli to prawda to jest tam przerąbane. :(
8
KI 2017-07-28 18:45
o czym tu mowic o czym tu pisac? ludzie pracuja tu ponad sily i wody nie dostaja bo p. Miklowsk i. ma zly humor?dzisiaj baniak glonowanej z wielka laska przytargal
.w szafce ma zapas dla siebie .poczekamy na nastepna kontrole BHP.
15
unzwal 2017-08-17 18:11
beda kamery bedzie beeg brader show beda kamery to niszczarki dokumentow na zlom beda kamery bedzie widac kto i ile pracuje
5
fri 2017-08-17 18:30
brakuje jeszcze wpadu P.I.P i rozmow z pracownikami oczywiscie bez OGONA rudego 102 p.anny od aniolow,mietka od paprania tulejek .dalej parcie!
9
FERDEK 2017-08-22 14:55
Będą kamery o będzie widać kto kradnie pieniądze w damskiej szatni i za jaja i na latarnię!
5
Marta 2017-08-23 14:29
Forumowicze! Poproszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Tego typu dyskusje utrudniają innym użytkownikom znalezienie informacji na temat potencjalnego pracodawcy. Poproszę o zamieszczanie merytorycznych i rzetelnych komentarzy na temat warunków zatrudnienia w MTM.
1
lgbt 2017-08-23 17:31
Merytorycznie to będzie jak pani "marta" zacznie traktować robola jak człowieka a nie jak maszynkę do robienia szybkiej i dużej kasy. Czemu zaraz za jaja ? Faceci latają po damskiej szatni ? Jajniki też da się podwiązać!
7
hgwdooll 2017-08-29 17:57
Piata rano a wiadro stoi?
4
wielki pyt 2017-08-29 18:16
czyli sciema z pomaganiem ?
4
swi 2017-09-16 19:19
Marcepan zatrudnia masowo ludzi do biura bo na papierze podniosa mu wzrost produkcji .papier przyjmie wszystko.liczby liczby liczby i caly sztab do liczenia.chodza licza przeliczaja i 3 tys zarabiaja.gruba nawet trzeciego walka pod broda dostala ze stresu i nadmiaru obowiazkow.A na hali bur del .Basik by to towarzystwo w 5 min. ustawila.magazyn sie wykrusza?bezrobocie spadlo?
3
Janusz 2017-09-16 19:53
zaklad pracy chronionej?ZPCh? a wode z kranu trzeba pic?co na to PEFRON?
3
5993 2017-09-17 16:54
kartony po roz pierniczane po calej hali,surowce nie wykozystane upchniete za maszynami woda kapiaca z form kuz na scianach zle oswietlenie na stanowisku pracy notoryczny brak zdatnej wody do picia.Falszowanie ewidencji pracy co jeszcze?
3
e3 2017-09-17 17:20
i nie stety problem sadysty . miklo wskiego do dzisiaj nie rozwiazany...jak mik lowski nie moze to my tez...sadysta psychol ad normal
4
Zostaw swoją opinię o MTM - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTM