brak logo

MTM

Warszawa

Opinie o MTM

BCD 2016-04-22 23:49
Dla pra­cy są zwykłe dzion­ki, a nie­dziela dla małżonki. HI HI !
2
Lee Frost 2016-04-22 23:53
Jeśli będziesz przykład­nie pra­cował osiem godzin dzien­nie, może ci się kiedyś uda zos­tać kierow­ni­kiem i pra­cować dwanaście.
5
Żółkowski 2016-04-22 23:58
Ci ręka­mi na chleb pra­cują, a tam­ci uszami.
2
Hipokrates 2016-04-23 00:02
Nig­dy nie pra­cuj, gdy jes­teś głodny. PRZERWA SIE NALEZY !
2
Jerzy Popiełuszko 2016-04-23 00:07
Człowiek nie jest w sta­nie dob­rze pra­cować, gdy nie widzi sen­su pra­cy, gdy sens ten przes­ta­je być dla niego przej­rzys­ty, gdy zos­ta­je mu nieja­ko przysłonięty.
2
amorf fizgar anty KOD 2016-04-23 00:15
kody doklejanki ?
tremp 2016-04-23 18:42
Gdy praca, którą wykonujesz, nie daje ci radości, a tylko pieniądze, to jesteś śmiertelnie ubogi
2
uliuka 2016-04-23 18:47
Zawsze słuchaj ekspertów. Powiedzą Ci, co jest niemożliwe i dlaczego. A potem po prostu zrób to ! hi hi ekspertów tutaj ?
legia 2016-04-23 18:51
Dobra firma powinna być zorganizowaną formą przyjaźni !
2
plastikowa baba 2016-04-23 18:54
Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien ich gnać przed sobą, lecz sprawić, by podążali za nim !!!
2
pogi 2016-04-23 18:56
Twój biznes i jego przyszłość leżą w rękach ludzi, których zatrudniasz
1
antmiklfosky 2016-04-23 18:58
"Mistrzowie" grają tak długo, aż wygrana będzie po ich stronie...
2
era 2016-04-23 19:10
Mamy różne poglądy, odmienną pracę. Lecz kiedy się nad tym zastanowić, jest jedna rzecz wspólna dla całej organizacji – człowiek.
no name 2016-04-23 19:13
Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien ich gnać przed sobą, lecz sprawić, by podążali za nim !!!
1
kors 2016-04-23 19:26
Ekspertów ci u nas dostatek ! ...ale i tych przyjmę za dobrą kasę by ...? NIE ! Szkoda kasy ! Mamy swoich fuckowców !
1
Matrix 2016-05-07 13:42
Są przyjęcia trzeba zgłosić się do biura
4
klp 2016-05-07 17:48
a potem wieszaczek lux palce poparzone obcinanie godzn za nie wyrobienie normy wiec masowo rodacy do pracy
6
play station 4 2016-05-24 23:55
Uczciwy Polak goli twarz a nie nosi kozią brodę !
1
glip 2016-09-10 01:15
Balon rośnie że aż strach...
uflo 2016-09-10 01:28
za kilka tyś zł /mc trzyma się smiecia do roznoszenia barwnikow! zajebicie !
43
noname 2016-09-10 20:40
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
45
noname 2016-09-10 20:41
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
44
noname 2016-09-10 20:42
To prawada ! Tuman z tumanek kieruje grupą ludzi nie mając chociażby wykształcenia średniego. Odizolowany został jakiś czas temu od hali gdzie 80 % było osób niepełnosprawnych…dla czego ? halo p. dyrektor ! ? Halo ! A teraz tu …? Nic nie pomaga. Utrudnia prace swoimi błędami. Niewiedzą obarcza pracowników. To ma być brygadzista ?
44
noname 2016-09-10 20:58
Kupcie mu zestaw do kaligrafii i słownik ortograficzny !
14
Matrixx 2016-09-12 21:33
Kierownik dostaje parę groszy więcej
Ja 2016-09-17 19:42
Tak wypłata jest ja czas
Baska 2016-09-21 17:13
Żadnych benefitow ani kart sportu nie ma nie w tej firmie łaskę zrobią że dadzą parę groszy premii
5
walvinger 2016-09-25 17:34
vts jaka premia? a cieszyc sie z tego co sie ma ? to nadstaw du p s ka smaru ci u nas dostatek
1
tadis 2016-09-25 17:58
Tu już brakuje rąk do pracy a dalej panuje atmosfera zastraszania .Nie polecam tej firmy .
48
Bolek 2016-12-22 18:54
Polecam zajrzeć do słownika
Pozdrawiam
schetyn 2017-01-19 00:42
jeszcze troche a nie bawem gro mul ska feministka bedzie luksa dosiadala babsko dosiadle zerujace na niepelnosprawnych i krecenie lodow na ubezpieczeniach
31
xew 2017-02-10 23:53
zimno bardzo zimno nawet gruba stluszczyla sie na zime mordy nabrala wielkosci baniaka 18 lb .Moze w kalesonach chodzi ?
10
Pracownik 2017-03-15 06:07
NajsZczersze kondolencje dla rodziny
1
giewont 2017-03-16 01:06
A wsiochy dalej łup łup łup vox fm i zero. zero .null .null szacunku dla tak ważnej osoby ? Zapatrzone bydło w obraz św. Barbary .Już s rania dostają bo ochronka się kończy .p. Marcinie głowa do góry! Da pan rade.
12
Św. Barbara hah 2017-03-16 15:08
jest mi go strasznie szkoda, tak wspaniała osoba nie powinna odejść w takim wieku ...
Człowiek stworzył firmę od zera, a tak jak piszesz 0 szacunku wśród większości pracowników.
Mam nadzieję, że Pan( usunięte przez administratora )zwolni tak szybko jak tylko będzie mógł
8
chlamwrobocie 2017-03-16 22:16
R.I.P p. Tadeuszu .Mam Ciebie w sercu! Odpoczywa w spokoju !Syn pana poradzi sobie doskonale jak bedzie kierowal sie obiektytwna ocena pracy pracownikow i odetnie pepowine liz odupstwa ,ukladzikow i ukladow pod ...dyr.Sz.p dyr.Barbary
8
lodziara 2017-03-16 22:31
wystarczy mala rewolucja i dokladne sprzatanko po...;}
10
Kot 2017-03-18 14:55
Na zawsze w naszych sercach i pamieci[*]kiedy pomyślę o Panu Tadeuszu łzy same płyną z oczu
6
dolok 2017-03-18 18:48
jeszcze wam tej Basi gady jepane zabrknie
1
Pa 2017-03-19 15:57
Łzy same lecą po policzku ,jutro jeden z najsmutniejszych dni...[*]
6
klop 2017-03-25 02:21
p.Basia paszla w piz du .koniec hejtu! Zaczynamy od nowa ! MTM-resurection!
22
klm 2017-04-22 20:09
zamiast hale remontowac to w kamery inwestowac? kto wytrzyma presje obserwacji przez 12 godz.pracy.A z sufitu juz na glowe tynk sie sypie.
18
toilen 2017-04-23 19:47
a kto oplaca abonament za sluchanie radia w pracy?
15
toilen 2017-04-23 19:58
radio na perda la boom boxy na full i haj waj ! nawet nie slychac jak maszyna pracuje...
12
toilen 2017-04-23 20:08
a co tam maszyna? na dyzor przyjde 200 proc zaplaca .
12
sadek 2017-04-27 01:05
nie polecam firma po "odnowie"? dalej to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jebac a gruszki i pietruszki?grila sobie 2 giego zrobia a bydlo do roboty.
16
jog 2017-04-27 01:30
za 2000 brutto to chyba lepiej kosic trawniki na swiezym powietrzu niz wdychac te opary ...ilu ta prace tutaj przyplacilo zdrowiem? Maj srak robi jakies anal lizy ?
26
13 zeta za godzine 2017-07-06 18:40
Marcin szaleje Marcin szajby dostal,piana mu z buzki tryska ,psy na smyczy trzyma za szczepione?
4
olaf 2017-07-07 21:29
dla czego nowy pracownik w tej firmie dostaje taka sama stawke godzinowa jak ci z wieloletnim stazem ?
6
Marta 2017-07-20 22:10
Witam, na rynku pojawiła się nowa oferta pracy w Warszawie na stanowisku Ślusarz narzędziowy. Czy ktoś z Was zdobył doświadczenie zawodowe w MTM na tym lub podobnym stanowisku? Opinie o pracodawcy, poparte konkretnymi argumentami, są cenne dla osób zainteresowanych ofertami pracy.
Zostaw swoją opinię o MTM - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTM