brak logo

Omega Rex

Warszawa

Opinie o Omega Rex

anonim 2011-09-09 16:27:15
Witam Czy ktoś może coś powiedzieć o tej Firmie? Czy warto starać się tam o pracę?
ktos 2011-10-14 14:25:06
Moja dobra rada odpusc sobie. To jest firma w ktorej duzo obiecuja a nic doslownie nic nie spelniaja. Ja przeszlam przez ta firme i cale szczescie juz nie mam z nia nic doczynienia.
anonim 2011-10-17 19:17:40
A może coś więcej? Obiecywanie jest, pozytywne nastawienie też, ponoć mają się rozwijać i poszerzać PM, co prawda w aptekach coś tam znają, ale nic wielkiego?
ktos 2011-10-20 21:08:24
A co chcesz wiedziec??Ja tez mialam wiele obiecane i co?Ja wiem ze jest obiecywanie bo zawsze bylo, hmmm pozytywne nastewienie jest jak najbardziej ale tylko do podpisania umowy a co do rozwijania buhahaha nie wiem kto Ci cos takiego powiedzial ale powiem Ci ze dobrze bedzie jesli firma jeszcze sie utrzyma do przyszlych wakacji(z duuuza górka do wakacji). Co do znajomosci w aptekach to znaja porfolio ale sprzedaz jest na poziomie 1-2szt a GURU by chcial abys sprzedal/a 100szt. Chcesz informacji to pisz co chcesz wiedziec. Jak bede miala chwile to odpisze.
anonim 2011-11-04 21:28:56
Czy firma jest wypłacalna? pensja, premia... Co z "zabawkami"? Jeżeli mówisz że produkty słabo się sprzedają to czy są jakieś plany i jaki jest budżet promocyjny? Jaka jest atmosfera w firmie, jakie jest traktowanie pracownika?
buhaha 2011-11-14 14:47:09
Powiem Ci szczerze że ja tylko słyszałem na temat tej firmy...ale tylu negatywów co się na słyszałem to kilka koncernów do jednego worka wziętych nie odzwierciedli tego twora.....Zdecydowanie odradzam...Jakiś koszmar
janek 2011-11-20 14:18:00
Daj sobie spokój, pan krzysio to jeszcze dziecko, które dużo bajek potrafi opowiadać co najwyżej. Produkty z niższej półki, zarobki dobre tylko przy wykonaniu nierealnych planów - mówię to jako były przedstawiciel. Szkoda czasu.
Nikt 2011-11-20 18:50:53
Takiego bajkopisarza to już dawno świat nie widział.....Ta firma to jakieś wielkie nieporozumienie......
anonim_2 2012-01-19 11:43:18
Witam
A jak wygląda u nich praca w biurze, w dziale marketingu ....... z góry dzięki za info.
pozytywny 2012-01-20 11:41:01
A ja słyszałem całkiem dobre opinie ...... i teraz czytając wasze wypowiedzi nie wiem co myśleć :(
do anonim 2012-01-22 09:00:09
anonim_2 - 2012-01-19 11:43:18

Witam

A jak wygląda u nich praca w biurze, w dziale marketingu ....... z góry dzięki za info.
Marketingu??Chyba zaszła jakaś pomyłka przecież oni nie maja marketingu. Biuro liczy z magazynierem i ksiegowa chyba ok 5 osób
nikodem 2012-01-22 09:02:12
pozytywny - 2012-01-20 11:41:01

A ja słyszałem całkiem dobre opinie ...... i teraz czytając wasze wypowiedzi nie wiem co myśleć :(
Tzn co słyszałeś dobrego??Jeśli nie ufasz co wszyscy tutaj piszą to spróbuj w tej firmie :) ale miej w zapasie jakąś inną prace
Anonim 2012-01-22 12:14:38
Hahahahahaha.....Jaki dział marketingu???? Przecież tam nie ma żadnego działu poza magazynem:) Daj sobie spokój:)
xxx 2012-01-23 09:27:02
Hej, a jak wygląda praca repa, plany realne?? i jak przełożeni??
Dzięki za informację.
Były 2012-01-27 23:32:01
Jakiego repa , jacy przełożeni, wszyscy wzięli nogi za pas
przecież tam został sam "prezes" :-((
an84 2012-03-19 22:25:06
pracowałam w tej firmie i będę mile wspominała te czasy. Jak jakiś niedowartościowany rep, który został zwolniony za przekręty lub totalne lenistwo, próbuję poprawić sobie humor i podbudować swoje ego to jego sprawa... Niech się pochwali czy obecnie pracuje w poważnej firmie farmaceutycznej czy dzisiaj wozi piasek na budowę naszych autostra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zadowolony82 2012-03-19 22:54:07
jesteś ekonomistką czy byłą księgową ?. Współpracuję z tą firmą jako odbiorca ich leków i schyłku nie widzę...Nie wiem co wami kieruje, ale chyba nie zdrowy rozsądek. Domyślam się , że dzięki takiej stronie możesz dowalić byłemu pracodawcy, który najprawdopodobniej zrezygnował z Ciebie jako pracownika. Nie tędy droga...
....... 2013-08-02 19:41:58
a ona jeszcze istnieje ???
zadowolony 2013-09-26 09:11:01
witam
mi się super pracowało, fajni ludzie szefowie też OK, ale czy oni jeszcze działają ??
turnau 2014-03-14 18:40:41
tak ich główne biuro znajduje się w Warszawie, chociaż też bodajże w dwóch innych miastach mają swoich przedstawicieli
Jurok 2014-04-08 22:19:28
A które to miasta, bo nigdzie takiej informacji znaleźć nie mogę, a do Warszawy do pracy mam trochędaleko :)
maciek 2015-01-14 17:51:14
no własnie, ja nie widze innych ofert pracy niż Warszawa, więc mam nadzieje, ze ktoś widział te ogłoszenia i zamaietał gdzie, bo mnie by n przykład intersował Wrocław albo okolice no i nie wiem czy mam jakąs czanse czy jednak nie.. dajcie znać jak ktoś będzie wiedział czy te oferty sa nadal aktualne przede wszystkim.
danuta 2015-03-19 23:13:46
a to w ogóle istnieją jakieś ogłoszenia od tej firmy poza stolicą? jeśli tak to prosze napiszcie o nich coś więcej, albo najlepiej podajcie namiar gdzie można je znaleźć samodzielnie i się wszystkiego dowiedzieć, okej? powoli te ogłoszenie poza warszawą obrastają już legendą, ale może jest nadzieja i istnieją...
franek 2016-05-15 12:55:50
Słyszałem o tym pracodawcy naprawdę sporo dobrego. Mam informacje z pierwszej ręki - mój znajomy pracował tam rok temu. Mam nadzieję, że od tamtej pory jeśli się coś zmieniło, to tylko na lepsze :) Może ktoś podpowiedzieć, czy firma w tej chwili oferuje benefity pozapłacowe?
Zostaw swoją opinię o Omega Rex - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Rex