logo PLAST SERVICE PACK

PLAST SERVICE PACK

Kolonia Warszawska

Opinie o PLAST SERVICE PACK

Hanna 2017-04-20 15:15
@bigos nie współpracuję z PLAST SERVICE PACK. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając myszką w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu.
Bercik 2017-04-20 20:23
Ostatnio czesto sie to zdarza. A dokladnie to tez nikt nic nie wie czy do wynagrodzenia powinna sie wliczac premia?! Jakies podpisywanie odbioru nadgodzin za ktory jest zaplacone w wynagrodzenie a jest wliczone w pensje!!! Czy to jest prawidłowe czy nadgodziny nie powinny byc wliczane w najniższą krajowa?!
mietek 2017-04-22 13:08
A gdzie w tym łańcuszku pracownik i jego pensja?
PaniNieIdealna 2017-04-22 14:00
Gdy są dochody można w tedy opłacić i surowiec na dalsza produkcje i pensje dla pracowników i media itd. Nie wiem czy Pan jest zatrudniony na produkcji czy w tzw. administracji ale co do pensji to w pierwszej kolejności są one wypłacane pracownikom produkcyjnym dopiero "biuro", wiec jeżeli księgowość nie ma na pensje dla wszystkich od razu wypłacana wypłata jest w pierwszej kolejności pracownikom "najniższego szczebla".
nowy 2017-05-03 11:00
Dochody były,są i będą.Tylko kasa idzie nie na to co trzeba.A na co,proszę się domyśleć.
miki 2017-05-03 11:32
Masz,pracę masz wyplate a co cie obchodzi reszta
Józef 2017-05-08 12:04
halo , Halo tu nie elektrownia pacanie. Ja bym na Was szybko znalazła sposób. Panie pracodawco wspaniałych masz pracowników , którzy tak na Ciebie nadają , ma Pan pieniądze jak Pan to czyta to niech coś z tym zrobi. Przecież to jakaś lub jakiś pracownik trzeba go namierzyć dać jako przykład na tablicy ogłoszeń usunąć za pomówienia i będzie spokój.Widać że strasznie się cackacie z tymi pracownikami dlatego tak was oczerniają.
nowy 2017-05-13 11:46
Halo pacanie.To nie są pomówienia.Kasa wypływa bokami,na pensję nie ma na czas,brak palet foli i tp.
Jacek 2017-05-15 09:05
Co Was to wszystko interesuje ?Czy to Wasze? Nie to zakończyć proszę albo otworzyć też firmę i rozdawać na lewo prawo wszystkim a dla siebie nic nie zostawiać.
Jacek 2017-05-15 09:05
Co Was to wszystko interesuje ?Czy to Wasze? Nie to zakończyć proszę albo otworzyć też firmę i rozdawać na lewo prawo wszystkim a dla siebie nic nie zostawiać.
1
Hanna 2017-05-17 11:04
@Bercik polecam z tym pytaniem skontaktować się bezpośrednio z firmą lub z inną instytucją.
nowy 2017-05-19 13:07
Hurrra.I mamy firmę zoo . O kapitale 5000 zł.Życzę powodzenia.
Bigos 2017-05-20 03:12
Tylko ze to może sie odbic na tej osobie wiec... a anonim nic nie moze zdziałać... nikt nie zna regulaminu nowego pracodowcy...(czy widzial go ktos na oczy?), paski z wyplata od marca nie ma (czyli wiekszosci sie nie zgadza!?!)??nikt nic nie potrafi wylumaczyc tzn nadgodziny wliczane w krajowa i ich podpisywanie odbiorem czy tak powinno byc?!? Potrafi ktos odpowiedziec lub podpowiedziec co z tym fantem zrobic?
NieIdealna 2017-05-20 08:04
Regulamin jest taki sam jak dla działalności, ale jeżeli ktoś potrzebuje się z nim zapoznać to w kadrach nowy-stary regulamin jest dostępny. Co do nadgodzin polecam albo kodeks pracy albo rozmowę z działem kadr, z nimi można również o paskach porozmawiać ...
mietek 2017-05-20 11:56
Z działem kadr nie da się rozmawiać.
NieIdealna 2017-05-20 17:27
Wnioskując po stylu wypowiedzi, podczas próby rozmowy z kadrami nie wykluczam ze wypowiedz może być roszczeniowa, a nie tedy droga. A znam w firmie wiele osób, które są w stanie porozumieć się z działem kadr bez problemu.
Bigos 2017-05-22 01:46
Wiele ale nie wszyscy... jednak chyba K.P. jest prawidlowy niz ... niemozliwe zeby się nie zgadzalo ale jeszcze sprawdze jak bede miala chwile... czy paski nie powinny byc przed wyplata?! ...
Hanna 2017-05-22 13:15
@mietek, dlaczego uważasz, że z działem kadr nie da się rozmawiać? Uargumentuj swoją wypowiedź. Czekamy na Twoją opinię.
Bercik 2017-05-25 21:44
Dla dzialu kadr jest wszysto w pożądku, nie na możliwości zeby sie pomylili... jednym slowem dzial ten zajmuję sie nie tym co powinien... ich interesuja plotki, sensacje tzn kto coczegos nie zrobil spal palil narobil brakow (chociaż maszyna to robi) jednym slowem wykazac sie przed szefem ale nie tym ze brak najwazniejszych rzeczy do produkcji tzn tasmy, foli, kapturow a co najwazniejsze tworzywa i stanu form i maszyn gdzie to nie wina pracownika a on jest tym obciazany... czy potrafi ktos wylumaczyc czy W najnizsza krajowa WLICZA SIE PREMIA I NADGODZINY ?
nel 2017-05-26 04:53
i co cie matole obchodzi ta tasma czy folia pilnuj tego co robisz a dokladnie swoich obowiozkow itego co ciebie dotyczy "a tasma folia to nie twoja broszka"
2
Bercik 2017-05-26 19:00
Jak mozna robic jak czegos brakuje. .. dzieki produkcji i dzialu handlowego nikt by nie mial pieniedzy... sa zamowienia jest produkcja sprzedaz... nie ma zamowien nie ma produkcji noe ma sprzedazy... sa zamowienia nie produkcji nie ma sprzedazy...
3
nowy 2017-06-03 10:02
Ale brednie.Zamówienia są zawsze,mniejsze,większe,ale są.Najgorsze są przestoje ze względu na brak surowca.
1
Nick 2017-06-10 15:26
W ZOO nic się nie zmienia,wypłaty brak(dziś 10 sobota).Niedługo firma da ogłoszenie "poszukujemy osłów, małp i cielaków do pracy jak wół za najniższą krajową " Jak tak dalej pójdzie to naprawdę powstanie ZOO,o ile nie cyrk.
1
Bercik 2017-06-14 20:44
Już tak jest... zacznijmy od tego czy ta najniższa krajowa jest ...?! Dzieki ludzkiej glupocie jest... poprostu podpisujmy dalej odbior nadgodzin., wtedy bedzie , bo malo kto wie ze wliczane sa nadgodziny do najnizszej... a sie z tym godza podpsujac odbiór....
niko 2017-06-15 08:50
zacznij pisac pamietnik bedzie ci lżej
1
Bercik 2017-06-15 21:16
Po co pisac?! Skoro to juz sie pisze tylko szkoda ze nie ma nikogo kto sie wylamie... jakbysmy to zrobili wszyscy to wtedy efekt jest i mozna cos zrobic... i skończyć z wyzyskiem pracownikow.... ale polacy nie umieją sie zjednoczyć. Ukraińcy potrafili wszyscy odejsc od maszyn i dostac to czego nie dostali...
2
nowy 2017-06-16 11:38
Bo Polacy nigdy nie potrafili się zjednoczyć.Tylko jęczą po kontach.
Kontakt 2017-06-21 08:52
Nareszcie nie ma Dyrektora przez duże D , który robił największe zamieszanie. Pewnie zatrudnia nowego.
nowy 2017-06-26 11:31
Nikt na takim stanowisku się tu nie utrzyma.Chyba że będzie tylko przytakiwał i brał na siebie wszelkie niepowodzenia.Bo taki jest potrzebny,,ofiara''.
niko 2017-07-06 16:55
i DZIOBAL ha ha ha oczwiscie
Don Fernando 2017-07-15 22:05
Oczywiście,ale zbliża się moment gdy mu nosal wpadnie do czachy ,zabawa będzie za bramą .
nowy 2017-07-24 10:26
Zaprawdę powiadam wam,zbliża się koniec tej niby firmy!
pracownik 2017-07-25 13:22
Pracowałem tam, gorszego pracodawcy nie widziałem, ma każdego za nic, za śmiecia, porażka życiowa, ludzie w biurze są gnębione przez tego gościa i stają się więźniami nie zdając sobie z tego sprawy, zamiast uciekać to siedzą tam i się marnują, gość ich niszczy psychicznie, naucza ich że są niczym.........uciekajcie bierzcie się za siebie a nie się cofacie.
Bigos 2017-07-29 21:33
Wyobraźcie sobie 9.6 + 25 % premium uznaniowej podkreślam uznaniowej . Czy to jest możliwe? Oczywiście w tej firmie...tak... A ogłoszenie jest od 12 zł lub od 2600 brutto .... Najstarszy pracownik tej firmy może sobie tylko o tym pomarzyc.... Podobnież ma być od sierpnia podwyżka ciekawe bardzo... Czy tylko zmiana stawi aby pani k...... miała czysta pup... Bo już podpisywanie nadgodzin które się wliczają w najznisza krajowa jakoś przeszło bez echa.... Może wyparowało docenić pracowników i ich wysiłek pani kadrowa bo na to zasługują ..... przyłączając też. Amerykanów (Ukraińców) gdzie dostajemy tylko odpada który się nie nadaje.... Pomimo info że ktoś się nie daje pracuje... I chodzi i żądz i mówi że to tego wina ten się nie nadaje.... Itp a sam lubi być na obrotach (%).. proszę się nad tym zastanowić i docenić załogę która robi co może żeby ten zakład istniał... Bo tym sposobem idzie zaczyna tonąć i niedługo pęknie w pół i zatonie jak Tytanik ... Pozdrawiam panią kadrowa .... Oraz właścicieli naszej kochanej sp. Z. O o.
nowy 2017-07-30 11:14
W urzędzie pracy 16 wakatów,operator pakowacz! Jakoś nikt się nie garnie!
mietek 2017-07-30 11:21
Temat ukraińców jest szeroki jak rzeka.Telefony,tablety i papierochy co 10 min.To co zostaje wyprodukowane przez wtryskarkę na czas popalania,min.25 min.zostaje uznane za odpad i wyrzucone.Ale jeśli pan dyrektor informowany o takich i innych przypadkach mówi że wie o tym i nic nie robi,to hu... z tą firmą.
Bigos 2017-07-30 23:25
Każdy już zna ta firmę w okolicy .... Firma sama w sobie nie jest zła tylko kadrą zarządzająca robi tzw. Pomyłki .... Czy w tym nie kryje się coś na czyjąś korzyść.... Zapewne jest wiele nieścisłości w rozliczaniu pracowników... (Pip powinien wiedzieć chyba że w ręka rękę myje... Powinien się głębiej zagłębić a nie tylko powierzchownie...)A tym bardziej docenianiu ich wysiłek i trud nad dominująca agencja... Która ma wyj... w to co robi a nasi pilnuja i starają się zrobić to co oni spirdo... Bo dominujący są ukraincy mogą robić co chcą bo wiedzą że i tak nic im nikt nie zrobi bo za te pieniądze i tak nikt nie przyjdzie do tego rozpizdowa...
Bigos 2017-07-30 23:38
Pracowałeś a byles właścicielem...???!!! Chyba nie pojmij fakty ... Właściciel chce dobrze bo z tego na korzyść i stara się o rozwój firmy i wizerunek tylko ma za dużo zaufania da kadry której powierzył firmę i ona nią zarządza dlatego tak się dzieje... Ma pretensje i ma rację ... Bo nikt nie chce mówić że coś jest nie tak ... Tylko wszystko ok szefie itp. Z tego co wiem szef stara się pomóc wiadomo czasem puszczają nerwy ( jak każdemu) ... Powiedzmy co jest nie tak i jak to wygląda... Tylko pewne osoby się czegoś boją i nie poZwola do tego typu spotkań... A do Ciebie kolego skoro nie pracujesz i nie wiesz co się teraz dzieje nie mów.... Bo może ty pusciles ferment ii przez ciebie każdy obrywa... Przemysł i dopiero powiedz...pozdrawiam
Bigos 2017-07-30 23:40
Zgadzam się w tym 100 %
nowy 2017-08-01 06:35
Gdy by właściciel wiedział co się dzieje w jego firmie,wyłysiał by natychmiast.Ale dużego zainteresowania nie wykazuje.Chyba że stanem konta!
Damian 2017-08-01 08:53
No to macie problem taki jak wszędzie. Trzeba się przyzwyczaić do tego że są Ukraińcy .To co nie ma tam kierownika produkcji ?Kontroli jakości?Dyrektora?Przecież Ci ludzie największy maja wpływ na firme i co się w niej dzieje.
1
Bigos 2 2017-08-01 09:00
Uważaj żebyś nie poszedł na dno ta firma cierpi przez takie .......jak Ty tylko potraficie napadać i nakręcać ludzi przeciwko innym ale nie ma się co dziwić takie rządy tacy ludzie.
2
Bigos 2017-08-02 00:22
Wszystko ładnie pięknie mówisz... Nie chodzi o to że są każdy już dawno się do tego przyzwyczaił tylko o to że są to tak zwane odpady z innych firm... Nie nadający się do pracy... Bo w normalnej firmie jest tak że konkretną osobą dostaje wiadomości że ta osoba się nie nadaje do tej pracy(wiadomo trzeba dać szansę człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy zwłaszcza na początku) ale o to że pracownik lekceważy to co robi osoby zarządzającej itp. .. twierdzi że osoba się nie nadaje na to stanowisko ... Ma tylko siedzieć przy maszynie i odbierać to co spadnie sącząc procenty... Kadra zarządzająca dostaje te informacje( brak interwencji) i nadal jest to samo bo brakuje ludzi do pracy .... A tak naprawdę pracownik narobil więcej strat i trzeba do niego 3 krotnie tyle dołożyć... Rok dwa lata wcześniej byli normami i nie było tych problemów... O to chodzi ...nie wiesz nie udzielają sie
nowy 2017-08-03 08:47
Bigos2 albo żyjesz w matrixie , albo jesteś z biura.Ale to to samo!
Bigos 2 2017-08-04 09:17
Masz w stu procentach rację To Ty napadasz i piszesz te pierdoły.Jaki masz w tym cel ? Źle to świadczy o Tobie.Z biura nie jestem i co Ty na to ?
anonym 2017-08-04 09:37
Ja byłem z biura, i powiem wprost, nie zbliżajcie się tam, ludzie się marnują, Robert mądry fajny chłopak, po co tam siedzisz człowieku, uciekaj rozwijaj się gdzie indziej, brak słów o tej firmie, tak jak ktoś powyżej napisał, uciekajcie bo zniszczą was.....
nowy 2017-08-05 11:33
Nie jesteś z biura,z produkcji też nie .Więc jesteś gdzieś na uboczu.To by wyjaśniało twoją nie znajomość działania tej firmy.
nowy 2017-08-09 15:28
Niestety ale taka jest prawda o tej firmie i właścicielu!
janek 2017-08-10 08:29
Gdzie u was dyrektor , kierownik zmiany bryugadzista i inn?
Bożena 2017-08-10 08:34
Ja uważam , ze trochę Pani za daleko pojechała na pewno Pani Adamska skieruje sprawę do sądu jak można pisać bezkarnie takie słowa jest to karygodne
Zostaw swoją opinię o PLAST SERVICE PACK - Kolonia Warszawska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAST SERVICE PACK