logo PLAST SERVICE PACK

PLAST SERVICE PACK

Kolonia Warszawska

Opinie o PLAST SERVICE PACK

Janu 2015-11-19 13:59:02
popieram, jest taki nowy nabytek , która pracuje z kilka miesięcy i szczerzy się do każdego, chodzi po całycm biurze i tu podsłucha tam powie.takie osoby psują klimat. dziewczyno zajmij się swoimi obowiązkami lepiej bo miły głosik po pewnym czasie już nie będzie robil na nikim wrazenia.
mietek 2015-11-20 12:07:58
A jak powinien pracować pracownik produkcji . Być przywiązany do wtryskarki na 12 godz. , srać i jeść przy maszynie i siedzieć cicho ? u nas właśnie tak jest .
inspektor 2015-11-21 21:15:35
Przydałaby się inspekcja i prawdziwa kontrola BHP. To nie średniowiecze żeby ludzie pracowali w takich warunkach.
mietek 2016-01-07 12:56:31
Niewygodne komentarze są usuwane.Brawo.
mietek 2016-01-12 20:25:34
O tej firmie nie da się pisać normalnie.
józek 2016-01-13 10:35:22
No to chyba jakieś kpiny.Firma jest ok.Masakra.
Janut 2016-01-13 20:07:51
w firmie pracuja ludzie mało kompetentni i po prostu źle dobrani na stanowiska. najlepiej tylko siedzieć i kawke popijać albo szukac sensacji. zacznijcie wreszcie w tym biurze cos robic,bo na razie to jakies pszedszkole a nie praca.
nieidealna 2016-01-15 08:33:36
Dziwię się, że skoro tyle osób ma problemy to nie porozmawia z przełożonym, może w spólnymi siłami dało by się coś lepszego uzgodnić.
Taka informacja dla tych co starają się o pracę: pamiętajcie że w internecie częściej znajdziecie negatywne wypowiedzi o firmie niż pozytywne, z reguły Ci co są zadowoleni z danej pracy mniej się udzielają publicznie.
Sama jestem pracownikiem w firmie i jakoś nie zauważyłam, żeby zwłaszcza w biurze było tak źle jak piszecie.
I jeszcze raz to powtórzę, jak coś wam nie pasuje to pogadajcie z przełożonym, to nic nie kosztuje a czasem można zyskać...
jaj chiński sprzedawca 2016-02-01 18:41:32
nic tak dobrze mi nie wychodzi po pracy w wiaderkach jak strzelanie minetki :):)))
1
Liwiusz 2016-02-02 16:18:03
Wpis powyżej bez komentarza ręce opadają. Tu chodzi o poważne wypowiadanie się a nie głupoty. spora część ludzi po prostu odbębnia swoje godziny i do domu. nie które osoby słabo sprawdzają się na swoich stanowiskach. nowe osoby też słabo pracują.
jaj chiński sprzedawca 2016-02-03 00:29:54
LIWIUSZ ,JA CIEBIE BARDZO PROSZĘ NIE PODPUSZCZAJ :)))))))
tu pracują ludzie firmie oddani lub twardzi,zdarzają się i ludzie słabi ci odchodzą lub bardzo mocni którzy też odchodzą vide agent tomek :))))
1
Liwiusz 2016-02-03 18:15:57
a kto podpuszcza, zobacz na swój komentarz, żal. ciekawe kto według ciebie jest twardy.
Wanda 2016-02-08 07:56:05
Zapraszamy do przedszkola.Teraz skończy się przedszkole.
Marta 2016-02-08 23:36:03
@ Donder ,I tu się mylisz.Ostatnio zatrudnili podobno na drugiej zmianie pięć osób z Piaseczna, dobrze ,że nie na mojej zmianie.
mietek 2016-02-16 16:53:38
Co za poziom.Ty chińczyk,powinieneś pisać wiersze,a nie zajmować się plotkami.
edzio 2016-02-16 17:26:04
A może ktoś napisać jak wyglada praca w kontroli jakosci?ostatnio widzialem ogłoszenie ze szukaja do tego dzialu
jaj chiński sprzedawca 2016-02-16 18:34:47
MIETEK :)))
przychodzi blondynka do sklepu RTV i pyta się sprzedawcy:
-są telewizory kolorowe?
sprzedawca - są
blondynka - to poproszę żółty.
hahahahaha:))))

edzio w kontroli jest malinowo :)))
mietek 2016-02-20 13:45:01
Chińskie jaja pomyliły fora.Dowcipy nie tu.
józek 2016-02-20 13:47:36
Edziu w kontroli jak u mamy.Cisza,spokój,nic nie robienie.
1
... 2016-02-21 01:28:43
Skąd taka opinia. Widać że tylko zajmujesz się nic nirobieniem a nie praca. W każdej firmie jest kontrola i ona ma decydujące zdanie. A ty tylko widzisz to co sam robisz ( zapewne nic) bo tylko taka osoba może sie w ten sposób wypowiadać. Najlepiej jest pracować i polować siebie i swoich obowiazkow.
Jaką atmosfera panuje w firmie? Widziałem że firma się rozwija ale nijtore osoby psują ten wizerunk. Czy może ktoś wie czy przyjmują do pracy albo kiedy?
mietek 2016-02-21 15:59:57
Kontrol ma decydujacę zdanie.Nie rób jaj.Nie w tej firmie.
staś 2016-02-23 08:43:53
Naucz się mówić po polsku nie Kontrol tylko kontrola.Mamusia nie nauczyli?Szkoła tez jesli wogóle jakś była.Więc nie zabieraj głosu.
mietek 2016-02-28 18:44:05
Odezwał się Stasio,co pisać nie umie.Szkoła u ciebie była,pewnie podstawowa.
ola 2016-03-01 13:55:32
Tyle złośliwości i nienawiści.Firma prosperuje bardzo dobrze,wypłaty na czas,perspektywy na przyszłość obiecujące.Więc o co wam chodzi!
2
mietek 2016-04-04 11:26:59
Jest wspaniale.Właśnie przechodzimy uproszczony kurs języka ukraińskiego.Jak to można wzbogacić swój język.Podziękowania .Może panie z biura też by były zainteresowane nauką ukraińskiego.
mietek 2016-04-14 12:13:26
Ha,ha,ha,nie ma rotacji.Chłopie już prawie sami ukraińcy tu pracują.Polak nie ma szans .
kierownik 2016-04-21 21:25:08
uwazajcie na pajaka gumowe ucho ..... i wszystko jasne
Pigmej 2016-05-03 17:51:32
HAHAHAHAHA a co ?
Kszysiu pajonk cie zadenuncjował ? hihihihihihihihihi
mietek 2016-05-07 10:25:39
Gówno prawda.Żadnych kwalifikacji.Ukrainiec najlepszym robolem.
1
mietek 2016-05-07 10:27:58
Zajmij się sprzedażą jaj.Bo to ci wyjdzie najlepiej.Daj spokój ze swoimi wypocinami.
Marcin 2016-06-02 12:46:46
Gryziesz rękę,prostaczku,którą karmi Cię Pan !Zajmnij się lepiej powierzoną Ci pracą a jeśli Ci coś nie pasuje to jest wyjście awaryjne z tej sytuacji -możesz się zwolnić !
:/
Do innych;
Nareszcie dali podwyżkę :)))
mietek 2016-06-10 14:32:23
Prostaczkiem jesteś sam.Ja pana nie mam.Podwyżka 20 gr.,gratulacje bajkopisarzu.
mietek 2016-06-21 12:24:43
Pewnie tak.Ale chyba na Ukrainie.
1
plast serwice pock 2016-06-22 20:54:02
a te trzy tysioce to zart gdzie sie tyle zarabia
1
nowy 2016-07-10 12:42:53
Na pewno nie na produkcji.
nowy 2016-07-13 12:23:50
10 zł.na godzinę brutto,szczyt marzeń.
nowy 2016-07-15 13:56:00
Raczej nie masz wpływu na typ umowy.Wszystko zależy od stanowiska.
mietek 2016-07-17 11:00:10
pelny luzik praca powiozana zrelaksem a kasa leci
nowy 2016-07-27 09:30:24
Nie pij więcej.
Bożena 2016-07-27 14:53:02
taka ma być od 2017 płaca minimalna nic innego jak 168 godz. 12zł.czyli2016zł.taka będzie minimalna płaca. A co do stawki to w socjalizmie było po równo a teraz nikt nikogo nie zmusi żeby tak było.Za dużo chcesz wiedzieć a to pierwszy stopień do piekła.Nie opowiadaj głupstw ludziom .
stachu 2016-08-02 13:57:59
Wypłata jest na czas.Jedno co można pochwalić.
mki 2016-08-06 21:28:24
No co ci ztego czy wyplata jest na czas czy nie jak cie i tak nie nie jestes pracownikiem i nie bedziesz
nowy 2016-08-08 21:32:51
Niestety panie Marku,3/4 etatów obstawiają pracownicy z Ukrainy.Myślę tu o produkcji oczywiście.
nowy 2016-08-14 12:13:10
No właśnie nie mogą. Na pierwszym miejscu są ukraińcy.Chcesz się przyjąć,to próbuj.
nowy 2016-08-15 12:40:43
Boże,pomyśl trochę.Tania siła robocza,brak zusu,brak ubespieczenia itp.
Wichajster 2016-08-22 14:38:57
Nie na czarno tylko przez agencje, agencja im nie płaci a plast agencji,hehehehe,efekt taki,że ukraińce bez pieniędzy za dwa miesiące wyjechali na ukrainę ,hahaha,to dopiero jes tania siła robocza DARMOWA, hahah
nowy 2016-08-24 12:58:25
Maro,ukraińcy nie są gorsi,tylko łatwiej ich wykorzystać.Właśnie to wyszło na wierzch.Nie płacono im przez ponad dwa miesiące,i to przez tą złodziejską firmę!
nowy 2016-08-28 09:14:51
Tak ,było ciekawie.Nawet za bramą ktoś dostał po mordzie.Kasę wypłacili.
erfg 2016-08-29 13:16:19
no wlasnie przecież umowa musi być jednka podpisana
nowy 2016-11-20 12:10:17
I nastała cisza.Wszystkim jest dobrze.Co za wspaniała firma.
Zostaw swoją opinię o PLAST SERVICE PACK - Kolonia Warszawska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAST SERVICE PACK