brak logo

Ozonet

Kraków

Opinie o Ozonet

Andrzej 2012-05-29 10:20:14
Wielokrotnie skorzystałem z usług tego serwisu i polecam go wszystkim znajomym. To co dla mnie najważniejsze to to, że laptopy a było ich kilka zawsze zostały pozbawione występującej w nich usterki, a naprawy nie zrujnowały mojego portfela. Rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta.
hmmm 2012-06-05 21:30:02
Andrzej - 2012-05-29 10:20:14

Wielokrotnie skorzystałem z usług tego serwisu i polecam go wszystkim znajomym. To co dla mnie najważniejsze to to, że laptopy a było ich kilka zawsze zostały pozbawione występującej w nich usterki, a naprawy nie zrujnowały mojego portfela. Rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta.
ciekawe gdzie podziały się wszystkie negatywne opinie na temat tego serwisu? nagle zniknęły i została tylko jedna pozytywna napisana pewnie przez jakiegoś pracownika. chyba ktoś tu mocno działa przeciwko pseudoreklamie, w której przecież najwięcej prawdy. zadowoleni klienci opinii nie zostawiają, ludzie - pamiętajcie o tym.
zielony 2013-02-26 10:00:34
hmmm - 2012-06-05 21:30:02

Andrzej - 2012-05-29 10:20:14

Wielokrotnie skorzystałem z usług tego serwisu i polecam go wszystkim znajomym. To co dla mnie najważniejsze to to, że laptopy a było ich kilka zawsze zostały pozbawione występującej w nich usterki, a naprawy nie zrujnowały mojego portfela. Rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta.
ciekawe gdzie podziały się wszystkie negatywne opinie na temat tego serwisu? nagle zniknęły i została tylko jedna pozytywna napisana pewnie przez jakiegoś pracownika. chyba ktoś tu mocno działa przeciwko pseudoreklamie, w której przecież najwięcej prawdy. zadowoleni klienci opinii nie zostawiają, ludzie - pamiętajcie o tym.
dokładnie! firma beznadziejna! ściagają kase jak nie wiem co! a w dodatku ta ich "profesionalność" to wielkie dno!
Rem 2013-02-26 10:03:49
Andrzej - 2012-05-29 10:20:14

Wielokrotnie skorzystałem z usług tego serwisu i polecam go wszystkim znajomym. To co dla mnie najważniejsze to to, że laptopy a było ich kilka zawsze zostały pozbawione występującej w nich usterki, a naprawy nie zrujnowały mojego portfela. Rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta.
Szef rolnik, ma wielkie pojęcie o naprawach profesionalnych, a do pracy tam nie polecam isć. Mało płacą no chyba że lubisz pracować za 400zł od 10 do 20 czasem 21 bo szef tak każe!

Rem 2013-08-22 09:12:58
Na wypłate brak pieniędzy a dach budowa prywatnego domu rwie :) ale kasy nie ma (słowa powiedziane)
filip 2013-09-03 07:36:32
Odradzam korzystanie z tego serwisu.
Nie można im ufać, nie dość że nie naprawili komputera to jeszcze zniknęła kość ramu.
Obsługa klienta - dramat.
adrem 2013-10-02 18:25:11
Rem - 2013-08-22 09:12:58

Na wypłate brak pieniędzy a dach budowa prywatnego domu rwie :) ale kasy nie ma (słowa powiedziane)
Coś mi to pachnie działaniem konkurencji maluczkich. Chyba zdajesz sobie sprawę czym grozi pomówienie?
2
ktan 2014-02-25 22:10:03
Jeśli chodzi o serwis to zdecydowanie odradzam korzystanie z usług ozonetu. Obsługa jest bardzo opieszała; nie kontaktuje się w sprawie wstępnej diagnozy w umówionym terminie (3 dni robocze), który po 3 kolejnych telefonach z mojej strony wydłuża do 10 dni. Zaoferowana cena naprawy usterki (wymiana świetlówki i kondensatora) była horrendalna.
Max 2014-05-09 22:23:16
Witam.Oddałem swojego HP do naprawy - brak podświetlenia matrycy , problem z temperaturą. Po 16 godzinach diagnoza i opcje naprawy od taniej do mega wypasionej cenowo. Z racji iż laptop służy żonie i dziecku wybrałem opcje tanią , wymiana podświetlenia matrycy , przy okazji zaproponowano mi czyszczenie i delikatną odnowę i miało to sens wiatrak szalał po 5 minutach. Po kolejnym dniu telefon że gotowe. Siedzę już kilka godzin , laptop pięknie wyczyszczony , nic się nie grzeje , matryca pomimo wyboru wersji najtańszej pięknie podświetlona. Igła. Koszt naprawy podświetlenia matrycy , czyszczenia i konserwacji , + nowy zasilacz HP 340 zł. Mało tego właściciel nic mi nie mówiąc naprawił klawiaturę ot tak. Bardzo polecam. Solidna robota , solidna wycena , kilka opcji naprawy , wszystko uzgodnione wcześniej telefonicznie i w dodatku drobne naprawy gratis.Jestem pełen podziwu , oby więcej takich firm. Mała Madzia która lubi siedzieć na laptopie przesyła pozdrowienia!!!!!
2
mieszko 2015-01-15 16:13:46
taaak, umowy i zarobki są według mnie najważniejsze w tym wypadku, bo na to zawsze uwge zwracają pracodawcy i moim zaniem dla pracowników też to jest bardzo wazne, mam nadzieje że teraz już bęzie coraz lpiej i z warunkami ogólnymi no i ze wzrostem zadowolenia ludzi z pracy, pozdrawiam obecnych pracowników.
tomek 2015-03-17 14:44:15
i jest leppiej czy nie bardzo? od czasu postu @mieszko nikt sie nie odzywa w sprawie, więc chyba i ja sobe odpuszczę tą firmę, a szkoda, bo mieli fajna ofertę. Nie bede w ciemno się w coś pakował, bo jeszcze się na tym przejadę i dopiero będzie, a nie uśmiecha mi się zmieniac pracy co pół roku jednak.
tlenowo 2015-03-31 21:15:32
Oprócz zarobków wydaje mi się, że bardzo ważną rzeczą jest także atmosfera w pracy. Bo co z tego że będę mieć na chleb jak nerwy zostaną poszarpane. No i w związku z tym pojawia się pytanie z mojej strony. Jaka panuje atmosfera w zakładzie pracy Ozonet ? Czy szefostwo jest wyrozumiałe i w razie problemów otrzymam pomocną dłoń ?
Aaaaaa 2015-07-31 23:00:05
Najgorszy możliwy serwis. Miesiąc naprawy, po czym dziewiatkowski wycenił naporawę płyty głównej na 700zł. Sprawdziłem koszt tej płyty(nowej!!!) na allegro - 230zł. Chciałem zatem zrezygnować - koszt diagnozy 500(!!!!!!!!!)zł, gdyż naprawy juz dokonano.
aver 2016-04-28 11:52:58
Płaca, hmm nie na godzine, to na pewno tak nie było, że na godzinę, tylko od obrotu tego co zrobiłeś - podatek.
ax 2016-05-09 11:19:09
aver, a nie ma szans na jakieś podwyżki w zakładzie ?
Zostaw swoją opinię o Ozonet - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ozonet