brak logo

D.W.A

Kielce

Opinie o D.W.A

anonim 2011-09-09 10:37:47
uważajcie na ta firmę!
1
ggggg 2011-10-14 16:14:20
a czemu ? możesz jaśniej
rufio 2012-07-28 16:37:35
Racja nie dajcie się [usunięte przez moderatora]. prezes będzie jeździł nowym mercem a Wy za nadgodziny zostaniecie poklepani po karku. Obsada grafików zmienia się tam co sezon i częściej. a fizyczni? nie d.w.a tylko d.n.o
Mikado 2012-12-14 21:21:33
Co do wykwalifikowania pracowników bym się kłócił. Chłopaki (część)na prawdę potrafi aplikować folie na wszelkiego rodzaju powierzchnie. Wiem bo pracowałem tam.
lulos 2013-04-30 12:52:27
jak stac to niech se kupuje nie pracowałes tam nie wiesz jak i dlaczego kazdy ma swoje powody
Norf 2014-01-01 14:42:49
Jest OK.Jak umiesz to będziesz doceniony.Jak masz dwie lewe ręce to nie popracujesz długi.Kasa dobra jak na kielecki rynek pracy,zawsze na czas.Są opinie że na kieleckim rynku branży reklamowej to prestiż być w D.W.A a ci co piszą że jest kicha to pewnie wylecieli bo się nie nadawali.A to że boss jeździ nowym Mesiem to jego sprawa.
somebody 2014-04-26 15:10:20
Podwyżek nie ma, premii nie ma, szkoleń nie ma. Za nadgodzinę pracy jest 12 złotych.
1
Maks 2014-07-22 19:16:19
Miałem wątpliwą przyjemność pracować w w/w firmie.
Będąc pierwszy raz w tym przybytku hipokryzji, wyzysku i uprzedzeń ma się mylne wrażenie ułożenia, stateczności i pozytywnej atmosfery. Tak to wygląda jeszcze oczami rekruta. Jeśli już będzie zapotrzebowanie na dane stanowisko a już ktoś wyżej wspomniał jest ono cyklicznie co jakiś czas w zależności od wykonywanej profesji, wtedy jeśli miałeś jakąkolwiek styczność z tą branżą masz spore szanse na dostanie pracy. To wynika z tego (co daje się później odczuć), że poza kilkoma osobami w tej firmie reszta to standardowa rotacja pracownicza. Powody są zazwyczaj dwa: 1. Nie ważne jakbyś się spinał to jeśli nie podpasujesz szefostwu(dziwne musza mieć kryteria selekcji wtórnej)to i tak prędzej czy później Ci podziękują. 2. Sam orientujesz się co jest grane i dziękujesz za współprace nie marnując swojego czasu. U mnie już sama rozmowa wydała się dziwna ale uznałem, że przecież różni są ludzi o osobowości i może to tylko moje mylne wrażenie. Stanowczo mylne nie było. Na rozmowie z szefem uzgodniliśmy wysokość mojej pensji, o którą zapytany odpowiedziałem z wyraźną adnotacją "NA RĘKĘ". Po przepracowaniu miesiąca i dostaniu pieniążków, jakież było moje zdziwienie gdy dostałem znacznie mniej. Jak można się domyślić, "szefuńcio" się wykpił, że to brutto było. Później było już tylko gorzej. Niby szefostwo miłe, poza szefem i jego humorami, bezsensownymi wypowiedziami, brak logicznego myślenia w stosunku do pracy podwładnych. Jeśli chodzi o ekipę to zróżnicowanie osobowościowe jest tak duże jak poziom hipokryzji i zawiści. Oczywiście są tam ludzie bardzo wartościowi i "normalni", z którymi da się zawsze dogadać. Niestety Ci ludzie to mniejszość w ekipie. Atmosfera jest stale napięta i nie ma mowy o czymś takim jak klimat rodzinnej firmy. Bywa czasami tak Ciężko, że ludzie psychicznie wychodzą znerwicowani. Nie będę mówił już szczegółowo o wyzyskiwaniu pracowników i tym "jakimi" pracami zajmowali się jeszcze pracownicy ale mówiąc ogólnie firma odbiega od większości norm, które są a na pewno powinny być w każdej "zdrowej" firmie!!!
Z całego serca odradzam !
M 2014-07-27 20:47:11
Eryk, jeśli chcesz spróbować to przecież nikt Ci nie zabroni tylko najpierw się po prostu zastanów i poszukaj więcej informacji na temat tej firmy i jej właściciela bo łatwo się sparzyć i stracić swój czas.
1
kamelka 2015-02-18 21:57:00
Ja aplikowałam i wiem, że od rozmowy kwalifikacyjnej zależy nie tylko to, czy dostanę się do pracy, ale i to, na jakich warunkach będę ewentualnie pracować. Chce więc zatem przygotowac się do niej dobrze. Pomoże mi ktos w tym bardzo mi zalezy na pracy jakiejkolwiek aby zdobyc cenne doswiadczenie dziekuje...
gentleman 2015-04-19 15:57:00
D.W.A = D.N.O
rotacja nadal trwa - tania siła robocza na krótki okres
deonat 2015-04-22 21:44:28
nemak co ty piszesz?
W ciągu 2-3 miesięcy firma z pozycji ugruntowanej na rynku stała się synonimem tandety,oszczędności i miernej jakości.Na wyceny czeka się tygodniami a dyrektor handlowa robi łaskę że kogoś nowego obsługuje-tylko stali klienci-boi się kompromitacji?.Strategia marketingowa kończy się na Facebooku a klienci podobnie jak ja odchodzą czym prędzej bo u konkurencji ceny jak i jakość jest o niebo lepsza.
Odel 2015-04-28 20:39:35
Opinia stworzona metodą kopiuj-wklej będąca reklamą !!! To chyba sama dyrektor wkleiła.
Firma nie szanuje pracowników a więc i klientów.Oszczędności,oszczędności itd.
Priorytetem teraz dla firmy jest Facebook i tytułowanie się (dyrektor zarządzający a później pewnie dyrektor nadrzędny super extra)i zlewanie klientów a nie dbanie o ludzi.Dalej w necie ogłoszenia na które i ja odpowiedziałem.Strata mojego czasu.Ten okres mogłem poświęcić na pracę w normalnej firmie
Tenitamten 2015-05-02 08:26:14
Czas pracy w DWA mam za sobą.Koledzy w większości OK,zgrani i jako specjaliści super ale na tym się kończy.Cała reszta to chaos nie do ogarnięcia.Nikt nic nie wie,wydruki w paski albo blade jak śnieg.Jakość coraz gorsza i firma się cofa.Tak jak ktoś wyżej napisał-obecnie DWA to tandeta i słaba jakość.
ert 2016-05-15 21:19:17
hej no wiesz @Solgo w kazdej firmie jest mozliwosc awansu przeciez po to tez sie czlowiek zatudnia :)
Zostaw swoją opinię o D.W.A - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.W.A