brak logo

Pepsi Cola General Bottlers Poland Sp. z o.o

Żnin

Opinie o Pepsi Cola General Bottlers Poland Sp. z o.o

gatorade 2009-08-29 16:14
ludzie co tam sie wyprawia w tym pepsi to sie nigdy nie dowiecie .kretactwo (usunięte przez administratora) szkoda czasu na taka firme
1
Angel 2009-10-22 10:01
Słyszałem właśnie bardzo przykre opinie o tej firmie ! Aż się wierzyć nie chce , jeszcze trochę i polacy będą (usunięte przez administratora) cały dzień za miskę ryżu , będzie dokładnie tak jak w Chinach
benzynka 2009-10-22 10:06
Z TEGO CO MI WIADOMO FIRMIE PEPSI W ŻNINIE BACZNIE PRZYGLĄDA SIĘ KILKA INSTYTUCJI MIĘDZY INNYMI PIP
ja 2010-07-27 00:19
Generalnie praca jak dla woła, od rano do nocy i jeszcze sam sobie musisz wszystko zalatwic, (usunięte przez administratora) . Poczawszy od sekretarki a konczac na magazynierze... kasa, chociaz to raczej za duze slowo za taki (usunięte przez administratora) dno. Koledzy z pracy to jedyny pozytywny aspekt tej roboty, chociaz poziom wyksztalcenia i rozumowania menagerow pozostawia duzo do zyczenia. mozna powiedziec ze ludzie z przypadku, generalnie nie polecam nawet dla kamikadze.
gdziejażyję 2012-03-13 22:29
wstydziłbym się zatrudnić kogokolwiek za pół tuby pasty do żębów na godzinę
waldi 2014-11-09 18:51
Praca od 6.00do18.00 i od 18.00do6.00 a za jedną dniówkę masz85zl. A za nockę 95zl.powiem że nie jest źle
embi 2015-04-26 19:43
Jak należy starać się tam o pracę w wakacje? Jakaś agencja obsługuje, czy bezprośrednio przez zakład?
Jarko 2015-05-04 11:36
Embi chyba z głową masz coś nie tak. 85 zł za 12 godzin to jest dobrze? Przelicz sobie ile wychodzi na godzinę i się zastanów na swoimi słowami. Gorzej niż dno, przy cenach jakie osiąga pepsi w sklepach i godzinach które się tam pracuje powinno być przynajmniej 120zł dniówki na rękę
1
abc 2015-05-06 18:14
To nie Pepsi was oszukuje tylko pośrednik pracy Ranstad
2
czlowiek//;) 2015-05-10 14:47
Już tak nie przesadzajcie... inni maja gorzej i żyja. Jestem tam od 4 dni i nie narzekam. Dlaczego ? Bo kazdy grosz sie liczy dla osoby ktora szuka ww tym rejonie pracy a jak wiecie w żninie i okolicach jej brak. Może i jest 85 zl dniowki ale na sezon czy pare dni to lepsze niż siedzenie i marudzenie ze nie ma sie pieniedzy czy pracy. Obudzcie sie, nikt za siedzenie wdomu nie bd dostawał pieniedzy , ani nie da wam 20 zl/h :/ eh... wybredni jestescie ..
Aleks 2016-05-12 20:58
Pepsi Cola General Bottlers Poland Sp. z o.o to genialny pracodawca jaką firma ma renome to przecież każdy wie, więc generalnie jestem bardzo zdziwiony, zę mogą być złe opinie
Joanna 2017-07-12 09:44
Od ponad roku nie było nowych opinii na temat pracy w firmie. A jak obecnie wygląda praca w tym zakładzie produkcyjnym? Czy zaszły ostatnio jakieś istotne dla pracowników zmiany? Na jakie warunki zatrudnienia można aktualnie liczyć?
3
Zostaw swoją opinię o Pepsi Cola General Bottlers Poland Sp. z o.o - Żnin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pepsi Cola General Bottlers Poland Sp. z o.o