brak logo

CJ International

Pruszków

Opinie o CJ International

Radosław Jabłoński 2009-03-06 00:59:14
Kiepska firma, kiepska praca może i są tacy którzy sobie chwalą tą firmę ale ja osobiście nie polecam OMIJAJCIE Z DALEKA takie (usunięte przez administratora) firmy.
RJ 2009-04-25 22:48:41
(usunięte przez administratora) 2009-03-06 00:59:14

Kiepska firma, kiepska praca może i są tacy którzy sobie chwalą tą firmę ale ja osobiście nie polecam OMIJAJCIE Z DALEKA takie(usunięte przez administratora) firmy.

Nie ma to jak się podszywać pod inna osobę i pisać opinie wykorzystując cudze nazwisko.Ale niestety portal na to pozwala i sam wystawia sobie ocenę wiarygodności dla tych którzy szukając pracy kierują się opiniami tu zawartymi. Zalecam sporą rezerwę wobec przedstawianych tu wszelkich komentarzy na temat firmy.
anonim 2010-01-22 20:15:15
RJ - 2009-04-25 22:48:41

(usunięte przez administratora) - 2009-03-06 00:59:14

Kiepska firma, kiepska praca może i są tacy którzy sobie chwalą tą firmę ale ja osobiście nie polecam OMIJAJCIE Z DALEKA takie(usunięte przez administratora) firmy.

Nie ma to jak się podszywać pod inna osobę i pisać opinie wykorzystując cudze nazwisko.Ale niestety portal na to pozwala i sam wystawia sobie ocenę wiarygodności dla tych którzy szukając pracy kierują się opiniami tu zawartymi. Zalecam sporą rezerwę wobec przedstawianych tu wszelkich komentarzy na temat firmy.


Hahaha panie (usunięte przez administratora) tak to już jest jak się zachowuje dokładnie tak jak pan (celowo z małej litery) połamać komuś nogi i kazać biegać - wielki pan dyrektor, firmy nikomu nie polecam a zwłaszcza nie polecam pracy z tym panem - podpisywać się nie zamierzam bo firma nie zasługuje na to by nawet negatywną opinie podpisać - a naiwnych pewnie nie brakuje do pracy jak ktoś się chce sparzyć to jego sprawa
a 2010-01-23 19:01:40
Tak teraz to widze boli że boli tego pana że są miejsca gdzie można anonimowo się wypowiedzieć co nie da się takiej osoby ukarać ???
Bardzo dobrze tak trzymać, też miałam z tym panem do czynienia i do dzis mi wystawia negatywne referecje - zwykły kretyn
anonim 2011-10-05 13:06:20
a - 2010-01-23 19:01:40

Tak teraz to widze boli że boli tego pana że są miejsca gdzie można anonimowo się wypowiedzieć co nie da się takiej osoby ukarać ???
Bardzo dobrze tak trzymać, też miałam z tym panem do czynienia i do dzis mi wystawia negatywne referecje - zwykły kretyn

Widzę, że Pan (usunięte przez administratora) nie tylko u mnie ma negatywną opinię... Popieram poprzedników, z takim systemem pracy ten człowiek doszedł za wysoko... a z butów słoma wystaje
pyzza 2016-04-21 20:53:19
najszybciej to chyba byłoby przejść się do siedziby firmy i dowiedzieć co i jak @Porta :)
Zostaw swoją opinię o CJ International - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CJ International