logo Agencja interaktywna Exception

Agencja interaktywna Exception

Poznań

Opinie o Agencja interaktywna Exception

kruger 2013-03-28 15:23:36
Pracodawca do kitu, nie polecam :(
Szerszeń 2013-07-18 14:25:59
Szef którego nigdy nie ma w firmie, jak już jest to traktuje cię jak powietrze. Umowa śmieciowa. Kasa też mała. Bez jakichkolwiek negocjacji nie zgadzasz się na coś? to 1000000 innych osób jest na twoje miejsce. Kierowniczki nie ogarnięte. Ogólnie bałagan i wszystko na wczoraj. Reszta ludzi co pracuje w tej firmie to zdecydowany plus dla tej firmy. Mili i przyjaźnie nastawieni. Zdecydowanie nie polecam!
1
xxx 2013-08-12 19:49:04
prawda - NIE POLECAM
cała prawda 2014-01-30 21:29:51
opinia szeszenia oddaje chyba całość obrazu tej fimry, jednym słowem mówiąc szkoda gadać, ciągłe pretensje o wszytsko i to na komunikatorze bo przecież najlepiej w ogóle sie nie odzdywać, tekst o umowie o prace to kit, żeby zachęcić ludzi, a potem i tak szara rzeczywistość.
1
Enka 2014-01-30 22:02:59
W skrócie: słaba komunikacja: telefony wiecznie nieodbierane, na maile nie odpisują.
cyrk 2014-02-11 20:39:02
Komunikacja? Żadna - ani z klientami (nie odbierają/nie odpisują, jeśli im niewygodnie, no chyba, że ściągają z kogoś kasę), ani wewnątrz firmy (rozmowy tylko na komunikatorach, nawet jeśli pracujesz nad jedną rzeczą z osobą, która siedzi obok ciebie). Standardowe naciągactwo, obiecanki-cacanki, pozowanie na nie wiadomo jak rozwijającą się firmę z mega perspektywami. Umowa? Oczywiście jak najgorsza. Oczywiście na jak najkrótszy miesiąc. Umowy z klientami natomiast zawierają mnóstwo błędów. Masz coś do powiedzenia? Chcesz coś poprawić, ulepszyć, zmienić, wypracować jakiś dobry system? Zapomnij - usłyszysz, że to nie leży w zakresie Twoich obowiązków. Zarząd śmiertelnie obrażony na cały świat każdego absolutnie dnia. Na nic nie ma kasy. Wszystko kombinowane i kulawe. Masakra. Nie polecam.
1
brak słów 2014-03-21 19:06:04
Jak w komentarzu wyżej - typowy przerost formy nad treścią. Przedstawiają się jako profesjonaliści, mimo że kuleją u nich najbardziej podstawowe sprawy. Zero jakiejkolwiek współpracy wewnątrz firmy, komunikacja jedynie w formie pisemnej (dobrze, że można oddychać). Chcesz o coś zapytać? Zostaje tylko gtalk, ale nawet użycie komunikatora nie da Tobie gwarancji, że uzyskasz odpowiedź a jeśli Panie kierowniczki łaskawie zdecydują się jej jednak udzielić, może się ona różnić od Twoich oczekiwań (np. "jeszcze tego nie wiesz?" lub "poszukaj w internecie"). Chcesz się czegoś dowiedzieć? Poszerzyć wiedzę w obrębie rzeczy, którymi się zajmujesz na co dzień? Zapomnij - usłyszysz tylko, że "nie leży to w zakresie Twoich kompetencji" lub "nie musisz tego wiedzieć". Masz pomysł jak usprawnić swoją pracę? Zachowaj go najlepiej dla siebie a jeśli chcesz się poradzić bardziej doświadczonego pracownika w jakiejkolwiek kwestii, związanej z wykonywanymi obowiązkami to nie radzę - może się to obrócić jedynie przeciwko Tobie upomnieniem, które przyjdzie na mejla. Mankamentów tej firmy można by wymieniać bez końca, ale ograniczę się tylko do dwóch ostatnich bo szkoda czasu - umowa zlecenie (innej formy zatrudnienia brak) i niska płaca, która nie wzrasta po okresie próbnym, mimo zapewnień zarządu, że będzie inaczej. Szef głównie w formie "wirtualnej" a jak już się pojawi raczej nie zauważy Twojego istnienia, więc nie masz co liczyć na jakąkolwiek interakcje, nawet w pierwotnej postaci ("dzień dobry", cokolwiek) - ot, flagowy przykład pseudo-biznesmena z wybujałym ego i głową wysoko w chmurach. Znacie pewnie ten typ doskonale, pełno ich w naszym kraju. Jedyny plus to reszta osób tam zatrudnionych, chociaż pewnie nie pracuje tam już nikt z czasów mojej kadencji, bo byli zbyt normalni żeby marnować się w takim miejscu...
Podsumowując - podziwiam tych, którzy tam pracują tam obecnie i współczuję wszystkim korzystającym z usług tej firmy, bo są niepoważni, nieuczciwi i niekompetentni powierzenia im jakiegokolwiek zlecenia. Dziwi mnie tylko, że taki twór jest w stanie przetrwać na rynku XXI wieku dłużej niż miesiąc, ale jak widać cuda nadal się zdarzają (w tym przypadku - niestety).
1
do emila 2014-12-19 14:24:51
Jasne warunki? Oczywiście! Pierwszy jest taki, żeby przypadkiem się do nikogo bezpodstawnie nie odzywać. Jeśli masz pytania - szukaj w Google. Dopiero jeśli to nie pomoże, możesz wysłać pytanie mailem lub przez komunikator do osoby przełożonej, która siedzi jakieś jakieś 3 kroki od Ciebie. Na odpowiedź czekaj cierpliwie - choć jeśli Twoje pytanie jest trudne lub niewygodne - prawdopodobnie jej nie otrzymasz. To tyle, jeśli chodzi o kontakt z przełożonymi. To, że jesteś bezkonfliktowy, pracowity i uczciwy ma tam niewielkie znaczenie - Twój zapał i bystrość będzie raczej przeszkodą dla wszechwiedzącego zarządu. Wynagrodzenia wypłacane są "mniej więcej terminowo", ale jeśli termin przypada w weekend lub święto - nie spodziewaj się jej wcześniej. Sposób działania tej firmy na każdej płaszczyźnie jest zawsze mocno podejrzany i opiera się na kombinacjach. Szkoda nerwów - kwieciste opisy na ich stronie to tylko chwyt marketingowy, a rzeczywistość jest ponura i przaśna.
Piotrek 2016-05-15 12:01:51
Ktoś może podpowiedzieć, ile trwają te szkolenia wdrożeniowe? :) Jak szybko trzeba przyswajać wiedzę?
Zostaw swoją opinię o Agencja interaktywna Exception - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja interaktywna Exception