brak logo

smak

Żory

Opinie o smak

znam firme 2010-08-23 01:02:36
zgadzam sie nie pracowałm tam ale jak przyjezdzałem do rozliczen co chwile inna osoba smak to dziadostwo nawet pod prematem
NN 2010-12-07 15:08:00
Były właściciel nie szanował rodziny a co dopiero pracowników... Wyzywanie od debili, głupków i nierobów nawet syna czy żonę nie jest dla mnie poszanowaniem. Kasa żałosna, [usunięte przez moderatora] to chleb codzienny. Pracowałam 2,5 roku i długo się zbierałam po odejściu.. Nie wiem jak teraz, bo za "czasów" Prymata już nie pracowałam.
anonim 2011-08-10 23:24:27
bzzzzzdury piszesz... nie masz pojęcia co piszesz...
xyz 2011-08-19 11:22:05
ja dzis ide pierwszy dzien do pracy w smaku mam nadzieje ze bedzie dobrze...za jakis miesiac o ile uda mi sie tam tak długo przepracowac podziele sie z wami relacjami.:)
anonim 2011-09-02 11:38:40
Witam was, dzwoniłam do Smak\'u pytac o pracę, skierowano mnie do firm przez ktore zatrudniaja tam pracowników, tylko nie moge znaleźć numerów żeby tam zadzwonic... moge prosic was o pomoc jak tam sie dostac?
mariusz 2011-09-10 20:49:07
zostaw cv i podanie na portierni, ochroniarz przekaze przedstawicielowi firmy i na 99% zadzwonią z tym ze teraz sezon ogórkowy sie kończy więc moze być ciężko o przyjęcie:D
aplikujaca 2011-10-20 12:45:07
Witam, chciałabym sie dowiedziec ile wychodzicie na rekę z dwoma sobotami/? i czy pracuje sie 8 godzin czy wiecej?? ciuchy sie dostaje?
anonim 2011-10-26 13:21:46
a czy jest tam naprawde tak ciezko, ze nie idzie dac rady jak niektórzy piszą, czy grubo przesadzone?
lina 2011-11-24 01:25:29
Obóz pracy to ma do nich na noc... ,pracuję tam 9 lat....Pracownik traktowany jest jak biały murzyn i za grosze
lina 2011-11-24 01:40:36
a raczej pracowałam...bo od 4 -tyg. mam nową pracę i żałuję tych zmarnowanych lat...
SenSoRR 2012-01-08 12:32:54
Ja zaczolem prace koniec pazdziernika pracuje do tej pory i nie uwazam zeby tam bylo zle , jesli sa ofermy ktore nie daja sobie rady to z powodu ich 2 lewych rak tyle ode mnie.
smakowa 2012-04-27 09:59:26
masz racje Marcelina w 100% pracowałam tam miesiac i odeszlam nie z powodu cieżkiej pracy tylko atmosfery jaka tam panuje;ludzie sa tak zakłamani i wredni że masakra zwłaszcza brygadziski i operatorki a głównie z musztardy; pracowałam w wielu miejscach ale z takim chamstwem ,wulgaryzmem i podło
1
anonim 2012-05-26 19:53:40
\"Operatorki\" musztardy chodzą i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] święcą, dostają premie za piękne oczy ? Za to że dokręcą śrubkę która się poluzowała? Mechanik odwala za nich całą robotę i to ma być operator?! Dlaczego premia trafia do nich, to zależy od ludzi którzy są na danym stanowisku to od nich zależy jaka będzie wydajność, jak szybko uporają się z awarią! Taka sama sytuacja jest na linii produkcyjnej! Czytałam wszystkie opinie i z wszystkimi opiniami się zgadzam!
strażak 2012-05-29 16:00:48
czy to prawda, że laborantki zostały pozwalniane, az \\\"starej\\\' załogi zostały tylko te stare [usunięte przez administratora] oraz sekretarki...
1
anonim 2012-07-07 19:35:29
jak taka madra jestes idz i ucz sie jako operator to oni dostaja opr od kierownikow dyrektorow
robol 2012-07-08 11:24:46
pracuje już tam jakis dłuższy czas i jakoś żadnych ciuchów nie dostałam oprócz dziurawych kaloszy żenada!!!!!!
neska 2012-10-05 14:05:47
Wlaśnie mam rozpocząć pracę w firmie smak na stanowisku kontrolera jakości. Jak przeczytalam wszystkie te wypowiedzi to się strasznie przestraszyłam. mam nadzieję, że mimo wszystko będzie inaczej.
xxx 2012-10-08 19:53:45
Firma kompletnie nie odpowiedzialna. Miałam zaczać pracę w smaku. Wszystko było już zalatwione. Bylam na badaniach lekarskich, dostałam wszystkie formularze niezbędne do zatrudnienia. W piatek o godz. 15:00 zadzwonili do mnie, że mam w poniedziałek przyjśc na godz 13:00 na szolenie BHP, a o 16:00 zadzwonili, że mnie nie przyjmą, bo poprzedni pracownik sie rozmyslil i nie odchodzi. Zwolnilam się z poprzedniej pracy i teraz jestem na lodzie. Nie rozumie jak tak poważna firma jak Prymat, slawna na calą Polskę może robic sobie z ludzi żarty. Żadnego przejmowania się innymi. Nie polecam tej firmy. Jak mozna przeprowadzić rekrutację, prawie przyjąć nowego pracownika i potem mu podziękować!! żałosne!!!
zadowolona1987 2012-11-06 00:26:25
czytając opinie o Smaku, wymaganiach ludzi, którzy podejmują sie pracy w tym zakładzie wymagacie dużo od pracodawcy, ale tak szczerze to powinniście zacząć wymagać od siebie. Bo ja tam pracuję już jakiś czas i patrząc na kompetencje przyjmowanych pracowników zastanawiam się czy ktoś czyta ich CV. Bo jestem przekonana ,że nie i efekt jest taki jaki jest duża rekrutacja pracowników, a co za tym idzie lepiej mieć jednego dobrego pracownika niż pięciu do niczego. POZDRAWIAM NIEZADOWOLONYCH.
1
ciekawa 2012-11-06 15:13:55
witam zadowoloną pracownicę znawczynię SV
Ja myślę że zadowolonych pracowników w tej firmie jest więcej lecz nie piszą głupot
Po przeczytaniu SV jest jeszcze chyba rozmowa kwalifikacyjna? i to nie daje gwarancji że będzie to dobry pracownik więc są jeszcze w Waszej firmie chyba szkolenia?, okres próbny a na końcu powinna być rzetelna ocena pracownia takie jest moje zdanie - aby poznać człowieka trzeba najpierw z nim zjeść beczkę soli i nie wystarczy przeczytać tylko SV
ha ha 2012-11-08 14:56:32
pewnie że zadowolona, jak by inaczej praca na III zm. i dostęp do komp.
Zadowolona 2012-11-08 23:55:27
Co w mojej opini ma do rzeczy na ile zmian ja pracuję. A jeżeli chodzio dostęp do komputera to się grubo mylisz. Można pracować fizycznie i też być zadowolonym!!!!!
Michał XYZ 2012-11-30 00:41:50
Masz rację Ja też pracuję tam jakiś czas i nienarzekam na pracę, no chyba że troszeczkę na niską pensję miesięczna. Rekrutacja pracowników jest, ale niema się co dziwić, bo ludzie są różni, jestem pracownikiem fizycznym, ale sam to widze jak ludzie sie zachowują w stosunku do współpracowników, a zwłaszcza do brygadzistek. Apropo brygadzistki mojej jest bardzo wymagająca, ma swoje zdanie i zna się na tym co robi. pa
anomin 2013-02-06 14:43:00
ja pracowalam w smaku i dobrze byLo teraz jestem na wychowaczym ma wracam w 22 04 2013 nie wiem jak jest teraz czy ktos moze mi na pisac jaka jest szefowa produkcj
mezi 2013-04-15 14:54:15
Pracuje w smaku 2 miesiace. Zarobki 1600 z dwiema sobotami plus nocki. Robota ciezka. Jest tylko jedna zmiana z jedna brygadzistka nie za ciekawa. Ale ogolnie da sie wytrzymac
1
do "szukam kierowcy z jastrzebia" 2013-05-14 10:57:43
witam, dostales prace w smaku? teraz na to ogloszenie referenta
blink 2013-07-08 15:20:41
Właśnie widziałem ogłoszenie o przyjęciu na magazyn surowca. Czy tam też praca ( i płaca) wygląda tak nieciekawie jak na produkcji?
Pozdrowienia dla Smakowców:-)
PRACOWNIK 2013-08-01 10:34:35
mezi - 2013-04-15 14:54:15

Pracuje w smaku 2 miesiace. Zarobki 1600 z dwiema sobotami plus nocki. Robota ciezka. Jest tylko jedna zmiana z jedna brygadzistka nie za ciekawa. Ale ogolnie da sie wytrzymac
Tez w tej firmie pracuje i jesli chodzi o Pani [usunięte przez administratora]to uwarzam ze jest bardzo sympatyczna osoba i jesli mowisz o Pani [usunięte przez administratora]to sie stoba niezgadzam bardziej martwi mnie w tej firmie zarobki i firma powinna zadbac o ludzi wienc pracodawca musi dzwignac wyplaty inaczej ludzie benda sie zwalniac bo praca niejest zla ale nikt niebendzie robil za [usunięte przez administratora] pieniadze
smakosz 2013-08-17 15:42:27
nadgodziny platne 100%
nie ma osob ktore pracuja tylko na nocki, kazdy pracuje na 3 zmiany
1
2013-09-26 18:29:17
popieram
kinga 2013-09-26 18:36:28
ludzie ten smak to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowalam tam pol roku ludzie sa falszywi zarobki niby moga byc- dla samotnych traktuja ludzi jak smieci dobrze czuja sie tam tylko ci ktorzy maja fory brygadzisci operatorzy maja swoje osoby inych traktuja jak niewolnikow i jeszcze z [usunięte przez administratora]ich mieszaja..... jak nie polizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bd cie gnoic
2013-09-26 18:56:29
to jak traktuja ludzi to nic ludzie oni wam sprzedaja smieci nikt nie dba o czystosc w produktach jest wszystko dlatego zwolnienie ja bym nie chciala jesc tego smieci
kasia 2013-09-26 18:59:21
chcesz byc jak smiec traktowany odradzam tam pracy przyjmuja i zwalniaja szkoda czasu
elka 2013-12-25 23:16:36
wszystko zależy od tego czy Ciebie polubią ale uważaj są też (usunięte przez administratora) panie a pracować trzeba tak tylko nie szukaj tam koleżanek a jak będziesz miała stracić tą prace to i tak stracisz choćbyś była super pracownikiem tam inni decydują ,szefostwo państwo Pyszowie byli super ale co dobre ma swój koniec powiadają a więc POWODZENIA
była pracownica 2014-02-14 23:04:06
kiedyś tam pracowałam tzn zwolniłam się 5 lat temu no i nie wiem jak teraz jest ale kiedyś było super no teraz tak myślę, ale robić to było trzeba po smaku pracowałam w dwóch zakładach produkcyjnych i takich ludzi jak tam to w żadnej pracy nie znalazłam. Pozdrawiam byłych pracowników produkcji (usunięte przez administratora)
kondzio 2014-04-21 15:43:54
Witam
Proszę o konkretną w miarę możliwości opinie: jakie są zarobki obecnie w smaku operatora i jak wygląda kwestia nadgodzin i socjalu.
Czy są wczasy pod gruszą , bony na święta?
Pozdrawiam
schadia 2014-04-21 22:14:00
jakie wczasy pod gruszą,jaki bony,jaki social chyba pomyliłeś zakłady z tego co pamiętam to były tylko na święta paczki dla dzieci.a nie pracuje tam od jakiegoś czasu i nie sądzę żeby sie coś zmieniło na lepsze.
anonimowa 2014-05-14 20:46:33
Czy 2 tysiace na kobiete to malo tozapraszam na dol na kopalnie pod firme
lolek 2014-10-06 19:42:53
szczerze pomyslcie troche.w kazdym zakladzie produkcyjnym trzeba zap ieprzac.tak samo tu jak i gdzie indziej.za siedzenie i malowanie paznokci wyplaty nie dostaniemy.porownujac warunki w smaku a innych firmach w smaku sa o wiele lepsze.chociażby umowy.pierwsza umowa na 3 miesiace nastepna na 7lat.gdzie naprzyklad inne zaklady daja umowe zlecenie,dzieło badz co miesiac przedluzaja.paczki na swieta,dla dzieci.impreza firmowa,najlepsza brygada dostaje prezenty,kosze przypraw itp itd. moim zdaniem nie ma co narzekać.mogliby nic nie dawac,umowy przedluzac co tydzien miesiac i tyle.a jest jak jest.sadze ze lepiej niz w innych firmach
Związek Zawodowy 2014-11-19 15:33:27
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
jaa 2014-12-07 11:46:31
Pierwsza umowa na okres próbny 3 m-ce, system pracy 3-zmianowy (6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00. Wynagrodzenie w zależności od zajmowanego stanowiska pracy, funkcji(np. lider, operator, prac. produkcji itd.)
1
darniko 2016-01-29 19:28:37
Witam jakie są zarobki na lini produkcyjnej? Czy sa jakies premie? Dodatki???
darmiko 2016-02-02 15:57:09
Witam do wer.... dostalam prace w smaku dlatego pytam o zarobki dodatki premie...;)
darmiko 2016-02-03 07:54:41
Haha, jak napiwki? Na lini produkcyjnej? Czy my pszeemy w wątku smak-prymat żory??? Potrzebuje z kimś porozmawiać kto tam pracuje...
zuza 2016-02-05 14:41:47
Witam! Chcialam zapytać jakie sa teraz zarobki na produkcji?
zuza 2016-02-06 21:13:06
Oo..to nawet sporo.A co do pracy bardzo ciezko jest? I jeszcze chcialam zapytac o ubrania..dostaja pracownicy?
tatus 2016-02-22 19:38:12
Są przyjecia? Jaki jest adres firmy?
htdh 2016-03-10 20:23:42
Czy ktoś z was pracował na stanowisku Specjalisty ds Jakości jakie zarobki, chciałbym u nich pracować powiem szczerze, ale nie wiem czy warto?
jfvuyjf 2016-07-07 21:57:15
warto :) fajna dobrze rozwijająca się firma
sjao 2016-07-10 21:30:19
No to dobrze, że wypłata pojawia się w terminie @rudio. Zastanawiam się jednak czy pojawiają się również benefity socjalne do podstawy zarobków, bo takie urozmaicone zatrudnienie bardzo dużo znaczy. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o smak - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie smak