Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Ka 2017-01-13 12:41
Witam serdecznie,
drodzy Państwo a jak wygląda praca pod względem CAŁOŚCIOWYm jako kontroler jakości? Jak atmosfera i zarobki?Sama praca?
Berek 2017-01-13 17:53
Fajna firma z dobra atmosferą do pracy. Może mieliście pecha?
Pracownik 2017-01-23 11:01
Jestem pracownikiem firmy z dość długim stażem i nie rozumiem ludzi , którzy pracując dwa miesiące oceniają firmę. Powinni znacząc ocenę od swoich umiejętności.
NickiNick 2017-01-31 20:57
Sama praca np.na produkcji jest lekka jeśli idzie o zarobki to wiadomo na początek krajowa a po trzech Mc spokojnie można wyciągnąć 1700-1800 na rękę :) minusy tez są np od niektórych brak szacunku do innych osób i myślenie ze jest się lepszym ale wiadomo jak ktoś sobie nie pozwoli na początku to później nikt się czepiał nie będzie :)
Budowniczy 2017-02-08 20:21
Oskarżanie firm najlepiej wychodzi malkontentom oraz ludziom, którzy nie mieli dobrej opinii w firmie.
wiola 2017-02-15 12:39
Hej, mam pytanie odnośnie stanowiska sp. d/d personalnych - jak wygląda praca i płaca ? :)
3
Baśka 2017-02-18 09:55
Pracuję w Silcare już dość długo i myślę, że niektóre wpisy pochodza od ludzi, którzy pracy nie szanują. Z własnego doświadczenia wiem, że jak sie bardzo starałam to mam swoja pozycje w fimie i odpowiednie zarobki.
2
Weronika 2017-02-28 12:48
Firma obecnie poszukuje osób na stanowiska Asystent Specjalisty ds. Sprzedaży z językiem rosyjskim oraz Informatyk. Macie jakieś doświadczenia w tych obszarach? ;)
1
Macius 2017-02-28 14:09
Tak, ja gawari pa ruski i raz naprawial babci komputera!
Moze byc?
1
Weronika 2017-03-01 09:33
@Macius, nie mi to oceniać. Zawsze można próbować!
bocian 2017-03-13 14:47
święta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weronika 2017-03-14 09:20
@bocian pracujesz w Silcare Sp. z o. o. sp. k.?
Deneris 2017-03-20 12:17
Praca sama w sobie nie jest zła. Znam chyba wszystkie działy przy stażu pięciu lat. Problem tkwi w kadrze zarządzającej jej braku szacunku i wywyzszaniu się. Jak z nimi dobrze żyjesz to twoja pozycja jest znacznie lepsza i zarobki czasem też. Myślę, że na początku warto pokazać, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, wykonywać dobrze swoje obowiązki i nie "opierdzielać się" . Nastepnie zdobyć doswiadczenie , bo można się czegoś nauczyć i zamykać. Ewentualnie może Ci sie spodoba i zostaniesz będziesz wtedy w minimalnym gronie 10-15% tzw. "Dinozaurów".
4
Iza 2017-03-22 10:30
Silcare jest moim miejscem pracy z którego jestem bardzo zadowolona. Firma stabilna z wieloletnim doświadczeniem daje pracownikowi stabilizacje i pewność pracy.
1
Kasia 2017-03-23 10:22
Czy ktos moze sie wypowiedziec jaj wyglada praca jak KOTROLER JAKOSCI? Czy jestescie zadowoleni?Co jest najtrudniejsze
3
Weronika 2017-03-27 09:14
Widzieliście już aktualne oferty pracy Silcare Sp. z o. o. sp. k.? http://praca.web.silcare.com/oferta1 - Któraś oferta Was zaciekawiła?
waldi 2017-04-20 21:25
Czy w Silcare jest na pewno tak źle? Może jednak osobiste urazy biorą górę? Może to tylko parę osób jest niezadowolonych?
K. P. 2017-05-03 12:50
W firmie pracuję od kilku miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona. Ostanim czasem pojawiły się tańsze bilety na basen do kina na żużel. Warunki pracy też na plus przenieśli nas na nowiutką halę dużo miejsca czysto nowa stołówka, szatnie aż miło przychodzi się do pracy ☺️. Dziewczyny też fajne choć zawsze pojawi się trochę zawiści to chyba nieuniknione... Widać zmiany na lepsze
4
Marta 2017-05-05 09:58
Jestem bardzo zainteresowana pracą w Silcare ale nie znalazłam żadnych ofert. Może ktoś coś wie, proszę o info?
Woyager 2017-05-06 00:47
Zwiekszyli zatrudnienie w zeszlym roku z 200 do 400 osob. Może dlatego ? Za szybko sie rozwijają chyba ?
A. A. 2017-05-06 09:08
Zajrzyj na stronę www.silcare.pl
Tam mają zakładkę Kariera - ja tam znalazłem
Weronika 2017-05-08 08:44
@Marta, polecam zrobić dokładnie to, co podpowiada Ci użytkownik @A. A. Na stronie internetowej Silcare Sp. z o. o. sp. k. można znaleźć ich aktualne oferty pracy: http://praca.web.silcare.com/oferta1
zxc 2017-05-09 09:59
Jak można nie znaleźć ich ofert, ja oni codziennie dodają ogłoszenia.
1
Berek 2017-05-11 09:14
@zxc Gdybyś zadał sobie trochę trudu i sprawdził zanim napiszesz byłoby ok.
ona 2017-05-16 08:38
pracowałam tam. wyzysk ze az
2
Berek 2017-05-16 14:45
@ona Czy mogłabyś napisać na czym polegał ten wyzysk na Tobie? Może więcej szczegółów pozwoli innym chętnym podjąć właściwą decyzję.? Jak długo pracowałaś?
Berek 2017-05-23 23:19
@m25 O jakiej rotacji piszesz? Silcare nie ma prawie wcale nowych ofert pracy! Może masz złość do firmy i chcesz w tej sposób odreagować? Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Każda firma ma w swojej historii okresy prosperity i zastoju, pewnie tak jest i tutaj.
olo 2017-06-12 19:30
Ta, to sobie zobacz na portal LENTO, codziennie Silcare daje tam oferty pracy.
1
Roksana 2017-06-14 12:00
Szczera prawda. Także tam pracowałam. Wszystko dokładnie jak w opisie.
1
Berek 2017-06-19 11:02
Silcare to dobra i spokojna firma , która boryka się z hejtem. Zastanawiam sie czy to są wpisy z inspiracji?
Ola h 2017-06-20 00:50
Witam ,chciałabym zacząć prace w tej firmie ,widziałam dużo ofert na olx ,wysyłałam Cv na różne stanowiska na które byłabym zainteresowana kontrola jakości itp ,jednak nikt się do mnie od x czasu nie odzywa ,w jaki inny sposób można się do nich odezwać ? Może ktoś z was tam pracuje
don 2017-06-22 17:25
Dzis sie do mnie odezwali, w pn na rozmowe
Benek 2017-06-22 21:24
Czy jesteście pewni, że Silcare nie zasługuje na pozytywne opinie? Pracownicy mają różne zdanie i maja do tego pełne prawo. Ja czytam i negatywy i pozytywne ale ja tu pracuję.
Roksana 2017-06-26 09:26
Benek nie jest tak kolorowo jak piszesz. Atmosfera w zakładzie kiepska, małe zarobki i nieprzyjemne zapachy lakierów. (usunięte przez administratora) Ale muzyka łagodzi obyczaje na pewno wiesz o czym piszę.
Macier 2017-06-26 13:15
Znalazłem ofertę na stróża dobra to praca
Waldi 2017-06-29 10:18
Coś nowego w Silcare wprowadzają? Asystent z językiem rosyjskim jest potrzebny? Ktoś coś wie o tym?
Berek 2017-07-05 12:07
Jak osoba, która nie dostała pracy może oceniać firmę obiektywnie?
aa 2017-07-11 10:05
W jakich dokladnie godzinach jest praca?
Julita 2017-07-11 16:14
do Berek. Ocenia ją z punktu widzenia po pierwsze PROCESU REKRUTACJI. Powtarzalności ofert i częstotliwości ukazywania się ich. Tego co usłyszała i zobaczyła będąc po raz pierwszy w firmie. Po drugie wrażenia,wniosków odniesionych w trakcie i po rozmowie kwalifikacyjnej. Czy Właściciele/ reprezentanci szukają wyrobnika czy partnera w biznesie - zwłaszcza na stanowiskach wymagających intelektualnego wysiłku. Czy w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej zadawane są zasadne pytania czy z szablonu pani Jadzi kadrowej sprzed 20 lat.

zainteresowany 2017-07-12 11:03
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w dziale finansowym księgowość, kadry i płace, administracja?
Baniuszka 2017-07-13 20:23
Silcare może mieć również jakieś mankamenty ale zgadzam się z opinią, że człowiek nie będąc przyjętym do firmy, do której chciał się dostać nie jest obiektywny. Firma trzyma pewne standardy i nie jest łatwo ale jak już sie pracuje to można być zadowolonym.
Baniuszkowe B. 2017-07-18 10:45
Mankamenty powiadasz... A czy osoba która "dostała się" i pracuje w danej firmie może być obiektywna!? :))) ... obiektywizm jest wynikiem pewnej sumy doświadczeń a nie jak dobrze czy źle traktują nas w jednej firmie.
Baniuszkowe B. 2017-07-18 10:45
Mankamenty powiadasz... A czy osoba która "dostała się" i pracuje w danej firmie może być obiektywna!? :))) ... obiektywizm jest wynikiem pewnej sumy doświadczeń a nie jak dobrze czy źle traktują nas w jednej firmie.
Nadren 2017-07-22 20:18
Dla mnie Silcare jest spoko firmą. Rozumiem, że niektórzy nie są zadowoleni z pracy to może lepiej zmienić firmę i nie tracić czasu na pisanie opinii negatywnych.
abc 2017-07-23 02:36
HAha kasują negatywne komentarze. Juz 3 raz pisze. Buractwo na max.
Baka 2017-07-25 21:58
Zupełnie zbyteczne są te utarczki słowne. Po co to tak wypisywać, nie pasuje żegnam i tyle w temacie.
Eliza 2017-07-26 13:03
Czym zajmuje się pracownik biurowy obsługi drukarni oprocz druku? Praca III-zmianowa, to znaczy jakie są godziny pracy. Może ktoś wie?
Berek 2017-07-28 22:23
Dlaczego niektórzy uważają, że negatywne opinie są usuwane? Może nie trzymały się regulaminu ? Silcare to bardzo dobra firma. Zawsze możecie szukać innej pracy
mm 2017-08-06 08:24
Aplikowałam na produkcję i chciałabym wiedzieć czy to jest na dwie zmiany czy na trzy bo w ogłoszeniu nie napisali. W jakich godzinach praca i czy na początek dają najniższą czy troszkę więcej? Wiadomo, że wszystkiego się dowiem jeśli zadzwonią, ale może ktoś już coś by podpowiedział? ☺
Sandra 2017-08-13 10:58
Widziałam aktualną ofertę pracy w sprzedaży z językiem rosyjskim. Czy to jest jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał jakie wymagania poza językiem stawia firma przed kandydatem? Jak się tu pracuje? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki typu socjalnego?
Zostaw swoją opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k. - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silcare Sp. z o. o. sp. k.