Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Gorzów Wielkopolski

Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Abc 2016-08-30 20:10
Myśle że najlepiej będzie jak wyślesz swoje CV i wybierzesz się na rozmowę, takie info na forum to sam wiesz. Najlepiej sprawdzić osobiście.
Monia 2016-09-02 10:50
W swoim anosie dot spec. ds marketingu na koncu zawarta jest informacja cyt. "Prosimy o wysyłanie Cv zgodnie ze swoimi kwalifikacjami lub doświadczeniem stanowiska, ponieważ w przeciwnym razie będą one Państwu przydzielane losowo".
Dziwne, nieympatyczne, budzące wątpliwości w kwestiach relacji.
3
sdsds 2016-09-05 12:10
to nie jest praca na akord, skąd takie informacje?
Marakuje 2016-09-10 09:29
Tak jest - wołają na rozmowę na stanowisko, na które mogłeś zupełnie nie startować
1
Per 2016-09-11 09:22
Ale to może i dobrze-może się okazać że będziesz się mogła wykazać również na innym stanowisku a sama o tym nie wiesz i sama byś się nie zdecydowała.
Lol 2016-09-19 11:16
Chyba brutto lol
3
Milia 2016-10-11 12:16
Ja wiem, że na sprzedaży dostaje się 1500 netto, można zarobić więcej, ale dopiero gdy zbuduje się duzą bazę klientów, a to trwa ponoć od 7 do 10 miesięcy, czyli 1500 zeta przez prawie rok pisania i dzwonienia po ang/niem. to raczej nie za dobra oferta. Co o tym sądzicie?
2
zdunek 2016-10-18 16:44
Czy ktoś wie - firma jakiś czas temu szukała specjalisty do spraw marketingu. Czy to nadal będzie aktualne?
Monia 2016-11-07 17:22
Znowu szukają spec. ds. marketingu?!
03.11.2016. Wcześniej we wrześniu, sierpniu, lipcu etc.
Co za żenująca firma!
4
M.m. 2016-11-08 05:52
Monia- z tego co wiem firma się cały czas rozwija, wprowadzają nowe produkty więc to chyba normalne że potrzebują też ludzi do pracy. Ja pracuję tu co prawda od niedawna ale nie zauważyłam nic nie normalnego złóż cv i przekonaj się sama.
1
Jula 2016-11-08 12:52
Sp, do spraw sprzedazy dostaje 1500? To sprawdzone info?
1
weq 2016-11-09 20:11
Ta ciągle slyszę te śpiewki, nawet TPV nie szuka tak często pracowników jak oni.
7
Magda 2016-11-15 13:52
witam, czy jest któś kto dojeżdza w kierunku Kostrzyna?
Magda 2016-11-15 15:08
Witam, czy dojeżdza ktos ze strony kostrzyna ?
MIEDZIU 2016-11-20 10:56
ja nie narzekam ! praca jest spokojna !
JOHNY 2016-12-05 14:22
Witam, moglby ktos opowiedziec jak wyglada praca na pakowaniu? Jest ostry zapierdol czy normalne tempo pracy? Ile jest przerw? Platne, nie platne? I ile mozna zarobic miesiecznie? Pozdrawiam
Ka 2017-01-13 12:41
Witam serdecznie,
drodzy Państwo a jak wygląda praca pod względem CAŁOŚCIOWYm jako kontroler jakości? Jak atmosfera i zarobki?Sama praca?
Berek 2017-01-13 17:53
Fajna firma z dobra atmosferą do pracy. Może mieliście pecha?
Pracownik 2017-01-23 11:01
Jestem pracownikiem firmy z dość długim stażem i nie rozumiem ludzi , którzy pracując dwa miesiące oceniają firmę. Powinni znacząc ocenę od swoich umiejętności.
NickiNick 2017-01-31 20:57
Sama praca np.na produkcji jest lekka jeśli idzie o zarobki to wiadomo na początek krajowa a po trzech Mc spokojnie można wyciągnąć 1700-1800 na rękę :) minusy tez są np od niektórych brak szacunku do innych osób i myślenie ze jest się lepszym ale wiadomo jak ktoś sobie nie pozwoli na początku to później nikt się czepiał nie będzie :)
Budowniczy 2017-02-08 20:21
Oskarżanie firm najlepiej wychodzi malkontentom oraz ludziom, którzy nie mieli dobrej opinii w firmie.
wiola 2017-02-15 12:39
Hej, mam pytanie odnośnie stanowiska sp. d/d personalnych - jak wygląda praca i płaca ? :)
Baśka 2017-02-18 09:55
Pracuję w Silcare już dość długo i myślę, że niektóre wpisy pochodza od ludzi, którzy pracy nie szanują. Z własnego doświadczenia wiem, że jak sie bardzo starałam to mam swoja pozycje w fimie i odpowiednie zarobki.
Weronika 2017-02-28 12:48
Firma obecnie poszukuje osób na stanowiska Asystent Specjalisty ds. Sprzedaży z językiem rosyjskim oraz Informatyk. Macie jakieś doświadczenia w tych obszarach? ;)
Macius 2017-02-28 14:09
Tak, ja gawari pa ruski i raz naprawial babci komputera!
Moze byc?
1
Weronika 2017-03-01 09:33
@Macius, nie mi to oceniać. Zawsze można próbować!
bocian 2017-03-13 14:47
święta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weronika 2017-03-14 09:20
@bocian pracujesz w Silcare Sp. z o. o. sp. k.?
Deneris 2017-03-20 12:17
Praca sama w sobie nie jest zła. Znam chyba wszystkie działy przy stażu pięciu lat. Problem tkwi w kadrze zarządzającej jej braku szacunku i wywyzszaniu się. Jak z nimi dobrze żyjesz to twoja pozycja jest znacznie lepsza i zarobki czasem też. Myślę, że na początku warto pokazać, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, wykonywać dobrze swoje obowiązki i nie "opierdzielać się" . Nastepnie zdobyć doswiadczenie , bo można się czegoś nauczyć i zamykać. Ewentualnie może Ci sie spodoba i zostaniesz będziesz wtedy w minimalnym gronie 10-15% tzw. "Dinozaurów".
3
Iza 2017-03-22 10:30
Silcare jest moim miejscem pracy z którego jestem bardzo zadowolona. Firma stabilna z wieloletnim doświadczeniem daje pracownikowi stabilizacje i pewność pracy.
1
Kasia 2017-03-23 10:22
Czy ktos moze sie wypowiedziec jaj wyglada praca jak KOTROLER JAKOSCI? Czy jestescie zadowoleni?Co jest najtrudniejsze
Weronika 2017-03-27 09:14
Widzieliście już aktualne oferty pracy Silcare Sp. z o. o. sp. k.? http://praca.web.silcare.com/oferta1 - Któraś oferta Was zaciekawiła?
waldi 2017-04-20 21:25
Czy w Silcare jest na pewno tak źle? Może jednak osobiste urazy biorą górę? Może to tylko parę osób jest niezadowolonych?
K. P. 2017-05-03 12:50
W firmie pracuję od kilku miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona. Ostanim czasem pojawiły się tańsze bilety na basen do kina na żużel. Warunki pracy też na plus przenieśli nas na nowiutką halę dużo miejsca czysto nowa stołówka, szatnie aż miło przychodzi się do pracy ☺️. Dziewczyny też fajne choć zawsze pojawi się trochę zawiści to chyba nieuniknione... Widać zmiany na lepsze
4
Marta 2017-05-05 09:58
Jestem bardzo zainteresowana pracą w Silcare ale nie znalazłam żadnych ofert. Może ktoś coś wie, proszę o info?
Woyager 2017-05-06 00:47
Zwiekszyli zatrudnienie w zeszlym roku z 200 do 400 osob. Może dlatego ? Za szybko sie rozwijają chyba ?
A. A. 2017-05-06 09:08
Zajrzyj na stronę www.silcare.pl
Tam mają zakładkę Kariera - ja tam znalazłem
Weronika 2017-05-08 08:44
@Marta, polecam zrobić dokładnie to, co podpowiada Ci użytkownik @A. A. Na stronie internetowej Silcare Sp. z o. o. sp. k. można znaleźć ich aktualne oferty pracy: http://praca.web.silcare.com/oferta1
zxc 2017-05-09 09:59
Jak można nie znaleźć ich ofert, ja oni codziennie dodają ogłoszenia.
1
Berek 2017-05-11 09:14
@zxc Gdybyś zadał sobie trochę trudu i sprawdził zanim napiszesz byłoby ok.
ona 2017-05-16 08:38
pracowałam tam. wyzysk ze az
2
Berek 2017-05-16 14:45
@ona Czy mogłabyś napisać na czym polegał ten wyzysk na Tobie? Może więcej szczegółów pozwoli innym chętnym podjąć właściwą decyzję.? Jak długo pracowałaś?
Berek 2017-05-23 23:19
@m25 O jakiej rotacji piszesz? Silcare nie ma prawie wcale nowych ofert pracy! Może masz złość do firmy i chcesz w tej sposób odreagować? Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Każda firma ma w swojej historii okresy prosperity i zastoju, pewnie tak jest i tutaj.
olo 2017-06-12 19:30
Ta, to sobie zobacz na portal LENTO, codziennie Silcare daje tam oferty pracy.
Roksana 2017-06-14 12:00
Szczera prawda. Także tam pracowałam. Wszystko dokładnie jak w opisie.
1
Berek 2017-06-19 11:02
Silcare to dobra i spokojna firma , która boryka się z hejtem. Zastanawiam sie czy to są wpisy z inspiracji?
Ola h 2017-06-20 00:50
Witam ,chciałabym zacząć prace w tej firmie ,widziałam dużo ofert na olx ,wysyłałam Cv na różne stanowiska na które byłabym zainteresowana kontrola jakości itp ,jednak nikt się do mnie od x czasu nie odzywa ,w jaki inny sposób można się do nich odezwać ? Może ktoś z was tam pracuje
don 2017-06-22 17:25
Dzis sie do mnie odezwali, w pn na rozmowe
Benek 2017-06-22 21:24
Czy jesteście pewni, że Silcare nie zasługuje na pozytywne opinie? Pracownicy mają różne zdanie i maja do tego pełne prawo. Ja czytam i negatywy i pozytywne ale ja tu pracuję.
Roksana 2017-06-26 09:26
Benek nie jest tak kolorowo jak piszesz. Atmosfera w zakładzie kiepska, małe zarobki i nieprzyjemne zapachy lakierów. (usunięte przez administratora) Ale muzyka łagodzi obyczaje na pewno wiesz o czym piszę.
Zostaw swoją opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k. - Gorzów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silcare Sp. z o. o. sp. k.