brak logo

MEDIA-MASTER

Wrocław

Opinie o MEDIA-MASTER

Klient Media-Master 2014-12-02 10:50:47
pic na wode jeśli chcesz trafić do filtru google to polecam. 3 m-ce wypowiedzenia w trakcie ktorych prace nad twoja strona sa juz nie prowadzone, po update google nawet ich wlasna strona wyleciala z top 10 poza orbitę
Klient 2015-01-27 10:59:34
Wogóle nie działa pozycjonowanie. Płaci się a z 20 słów kluczowych wskoczyło jedno. Nie polecam
MediaMaster 2015-01-29 22:06:31
Najłatwiej sprawdzić oczywiście ostatnią tezę. Własna strona w wynikach ogólnopolskich, pomimo olbrzymiej konkurencji zajmuje cały czas doskonałe pozycje z tendencją jedynie wzrostową. Pańska, w związku z nieuregulowaniem żadnej faktury natomiast już nie, choć rozumiemy że liczył Pan na pozycjonowanie darmowe wbrew zawartej umowie. Teraz, gdy upomnieliśmy się o zapłatę postanowił Pan dodatkowo napisać recenzję, która jednak nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistości. Cieszymy się z faktu, że współpraca z ogromną większością naszych klientów przebiega jednak w zgoła odmienny sposób i pozwala nam czerpać satysfakcję i zadowolenie z wykonywanej pracy, która jest dla nas pasją. Naszym potencjalnym klientom zawsze przedstawiamy ostatnie osiągnięcia wraz z możliwością weryfikacji.
7
carsalesuk 2015-02-04 10:51:02
Jesteśmy pod wrażeniem umiejętności pozycjonerskich firmy MediaMaster z Poznania.
Po wielokrotnych nieudanych próbach pozycjonowania naszej strony zajmującej się sprzedażą i leasingiem samochodów w Anglii trafiliśmy wreszcie pod dobre skrzydła kiedy byliśmy już bliscy zniechęcenia i wystawienia niezbyt przychylnej opinii "branży". Tutaj efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania, 6 bardzo trudnych fraz w TOP3 w ciągu 2 tygodni, stabilnie od ponad roku. Cena rozsądna. Dziękujemy :)
6
Klient 2015-02-10 21:48:23
No dobra, pospieszyłem się 12 wbitych, ale mogłoby być szybciej a nie po miesiącu całym. Zobaczymy pozostałe.
2
sexshopwawa 2015-02-21 22:24:33
Czwarta moja firma SEO i zarazem pierwsza rzetelna. Teraz wiem czego nie zrobili inni - ocena bieżącej sytuacji mojej strony w panelu google, audyt i poprawki strony, analiza ruchu u konkurencji, uzgodnienia i dopiero linki. Efekty jak na razie całkiem niezłe, choć nie chcę zapeszać ...
2
sklepbielizna 2015-04-05 13:58:30
Szybko i nadzwyczaj skutecznie. Ogólnie bardzo na plus. Dobry kontakt i wszystko wyjaśnione jak trzeba.
1
aanniiaa 2016-03-22 15:04:10
Witam, czy ktoś pracuje w tej firmie na stanowisku doradcy/opiekuna klienta? jakie godziny pracy? czy jest pakiet benefitów? jakaś prywatna opieka medyczna itd? zastanawiam się czy aplikować na to stanowisko, ale sprawdzałam siedzibę firmy i mieści się ona w bloku... trochę to odpycha tym bardziej, że w ogłoszeniu jest nowa siedzba firmy
zzzz 2016-04-05 15:10:34
@kas wszystkie firmy zajmujace sie pozycjonowaniem potrzebuja takich osob.I wszystkie zapewnija szkolenia do tego masz rozne benefity co jest jasno okreslone w ogloszeniu. @aanniiaa jezeli nie jest nic napisane o benefitach w ogloszeniu to nie ma. Nie wiem gdzie jest nowa siedziba bo jak googluje to mi wyskakuje rowniez adres gdzies w bloku co jest dziwne.
zzzz 2016-04-05 15:16:30
@rycho Ty tak poważnie? zobacz sobie podobne oferty innych firm, wszedzie jest napisane, ze wysokie premie i prowizje, a do tego w niektoreych jest podana kwota wynagrodzenia, wiec bylbym wdzieczny jezeli ktos z pracownikow poda przecietne wynagrodzenie w mm bo tez jestem zainteresowany oferta pracy, ale na rozmowe nie bede szedl tylko po to zeby sie dowiedziec o wynagrodzeniu bo takei informacje mozna uzyskac na takich wlasnie portalach badz tez innych i zazwyczaj sa podawane
jacek 2016-05-05 11:11:40
Jutro jestem umówiony (adres inny - ścisłe centrum Poznania) to dam znać co i jak, bo tak to możemy sobie tu pisać i gdybać. Jak ktoś był na rozmowie, dajcie znać proszę, jak to wygląda i o co pytają ?
1
Zostaw swoją opinię o MEDIA-MASTER - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDIA-MASTER