Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Grzejników „Purmo”

Pracowałeś w firmie Fabryka Grzejników „Purmo” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marek - 2009-11-11 11:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym krótkim zdaniem (usunięte przez administratora), tam sie liczą jak na kopalni metry metry i jeszcze raz metry (liczy sie ilość a nie jakość), brak rotacji na liniach pakowania. Porażka jakich mało
zdjecie uzytkownika
brAK - 2010-01-29 22:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam już 5 lat i zarabiam 1500zł -pozostawiam bez komentarza
zdjecie uzytkownika
dupa blada - 2010-05-24 22:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200zł porazka dołączam sie do poprzedników
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-06-10 12:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
marne grosze za ciężką pracę w złych warunkach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-23 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki na żenującym poziomie,(usunięte przez administratora). odradzam
zdjecie uzytkownika
qwer - 2011-09-28 07:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
27. września.2011 r przedstawiciele PURMO przedstawili firmę tak jak by wszyscy pracownicy byli niesamowicie zadowoleni. Spotkanie miało miejsce w Zespole Szkół Budowlanych w zwiazku z projektem współfinansowanym z środków Unii Europejskiej. Jak czytam jakie zarobki oferuje w/w firma to nie dziwię się że szukają młodych ludzi w szkołach.
zdjecie uzytkownika
ON Rybnik - 2012-09-27 20:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój szwagier pracuje w Purmo i z tego co mówił to mają... premie roczną , wakacyjną, wakacje pod gruszą Który prywaciarz tyle da... i wszyscy mają normalne umowy a nie za min. a reszta do reki ( wszystko legalnie) szkoda , że tak ciężko tam się dostać. Ja teraz pracuje po 10 godzin dziennie ( w firmie transportowej) i mam na umowie 1500 brutto
zdjecie uzytkownika
tom - 2013-02-19 10:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A my dostalismy w styczniu 1300 rewelacia zastanów sie cio piszesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać coś więcej o Fabryce Grzejników „Purmo” Jak się pracuje? Po ile godzin dziennie (płatne nadgodziny?)? Co z benefitami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport? Może, chociaż jakiś dodatek na „wczasy pod gruszą”? Czy ktoś potwierdzi, że zarabia się 1300 zł?
zdjecie uzytkownika
pantera - 2013-06-03 20:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest zle :)
zdjecie uzytkownika
rd2 - 2013-06-18 15:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pantera, a cokolwiek więcej? W ogóle pracujesz w Purmo? Co Ci zaproponowali na starcie? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Luk - 2013-08-05 20:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) firma zarabiam 1400 zł , nikt się tam z tobą nie liczy,jedyne co się liczy to produkcja,jak masz dużo nadgodzin to szukają pretekstu żeby ci premie obciąć.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kantoty - 2013-08-12 17:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A te nadgodziny w firmie Purmo są jakoś ekstra płatne to znaczy wiecej czy taka sama stawka jest?Ile w ogóle na umowie ma pracownik na początku ile się zarabia???
zdjecie uzytkownika
misztal - 2014-01-25 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na wejście ok. 1700zł podstawy na ręke + nadgodziny(tzw. setki).
Czyli bezproblemowo 2000 zł na ręke co miesiąc + premia roczna i wakacyjna.
Umowa o prace/pełny etat. Pełny socjal. W porządku atmosfera, nie ma gnojenia ze strony prowadzących/majstrów. Co roku organizowany jest piknik integracyjny.

Lecz w głównej mierze stawka, typ umowy, czy warunki pracy zależą od stanowiska na którym się znajdziecie.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-27 13:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, chciałam się zapytać czy w Purmo jest też praca dla kobiet, czy to miejsce tylko dla silnych facetów?
zdjecie uzytkownika
mielony - 2014-01-27 18:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracują też kobiety :) jest kilka na całym zakładzie :)


odnośnie zarobków ,niewiem jak zarabiają ,ale jest taki system pracy :przyjmują na ,,sezon,, po sezonie można się zadeklarować że ma sie ochote przyjśc na nastepny sezon (sezon zaczyna się gdzieś od marca do konca listopada)z tego co widzę żę przyszly dziewczyny i pracują kolejne sezony ;)więc myślę żę żle nie mają
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-01-29 14:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mielony - 2014-01-27 18:21:07]:
Dziękuję za szybką odp. :)
zdjecie uzytkownika
MateuszT - 2014-02-18 12:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałem sie dowiedzieć czy są teraz jakiekolwiek przyjęcia do pracy w Purmo?
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-02-18 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MateuszT - 2014-02-18 12:58:47]:
Przyjęcia pewnie są, a jak niema to będą :) warto zawieźć papiery. Tylko pamiętaj o CV i podaniu o prace w białej kopercie, bo inaczej Ci tego ochrona nie przyjmie :)
zdjecie uzytkownika
Mateusz T - 2014-02-18 23:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
tonik - 2014-03-31 12:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam , zarobki żenada .kto ma plecy to zarabia
zdjecie uzytkownika
Fajny - 2014-07-14 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie niema wcale aż tak do kitu . Majstry są ok prowadzący to normalni ludzie ,a z dyrektorem idzie sie dogadać .Zarobki -mogły być lepsze ; ale wszędzie tyle dają .Co najważniejsze to że niegonią tak jak w dupnym TENNECO , JAK NIEWIEŻYCIE TO ZAPRASZAM DO TENNECO POWODZENIA.
zdjecie uzytkownika
loco - 2014-09-18 17:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozumiem że raczej wszyscy polecają. Czy w takim razie to jest tak że cały czas można składać Cv czy są jakieś miesiące w których są ogólnie takie "nabory" i wtedy najlepiej? i co decyduje o przyjęciu? biorą zazwyczaj znane sobie osoby czy ktoś taki z zewnątrz ma szansę się dostac i spróbować swoich sił?
zdjecie uzytkownika
Eldorado - 2014-10-14 11:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mnie się, że każdy ma szansę się dostać, nie tylko znajomi. Złożyłem papiery w marcu i w kwietniu dostałem SMSa, że mam się stawić na rozmowę kwalifikacyjną.
zdjecie uzytkownika
sms - 2014-10-20 12:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam szukam firmy która da mi i mojej rodzinie stabilne zatrudnienie i warunki godne przetrwania;) dlatego zbieram informacje na temat firm działających w Rybniku. Bardzo proszę o uczciwą informację na temat pracy w państwa firmie. Jestem handlowcem i kobietą.Składając aplikację na jakie stanowisko mam skierować prośbe? Jeżeli ktoś może mi udzielić informacji na temat zarobków pań oraz godziń pracy i paru zdań od siebie zgóry dziękuje;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Grzejników „Purmo”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x