Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
lobo12 - 2009-08-27 23:33:36 odpowiedz | cytuj
solidna firma.dobre zarobki
Ambi Bytom - 2009-11-03 23:25:45 odpowiedz | cytuj
Dno, dna zarobki kierowcy średnio 1900 netto na kat. C . PH średnio 1700 netto
anonim - 2010-04-01 23:04:53 odpowiedz | cytuj
Dno to malo powiedziane. Proponowali mi 1000 zl netto na pelen etat za prace jako kierowca kat. C praca po 10 czasem 12 godzin dziennie wlacznie z sobotami. Trzeba martwic sie o towar. Jesli cos zostanie uszkodzone podczas transportu wowczas jest to odciagane z wyplaty. Tak samo trzeba pilnowac magazynierow czy rzeczywiscie wszystko jest zgodne z zamowieniem w przeciwnym wypadku kierowca ma kredki i probuja obciazyc kosztami (ze niby kradziez). Za 40 godzin nadgodzin po upominaniu sie kilkakrotnie dostalem obiecana premie... w wysokosci 50 zl! SMIECH NA SALI! ZLODZIEJE! SZUKAJA NIEWOLNIKOW A NIE PRACOWNIKOW...
anonim - 2010-04-01 23:04:56 odpowiedz | cytuj
galanonim - 2010-04-13 16:26:51 odpowiedz | cytuj
czyste dno , odradzam tam pracować.wiem co mówie pracowałam tam w sezonie 2009
sasha - 2010-04-18 21:48:17 odpowiedz | cytuj
I tobie jeszcze mało??? Sa tacy co zarabiają po 900 zł
mam isc na rozmowe jak magazynier - 2010-04-20 14:28:44 odpowiedz | cytuj
witam chciałbym się spytać jakie sa zarobki czy sa premie dla nowego pracownika, a i wogule jaki jest czas pracy jakie dni sa wolne czy tam produkcja na okrąglo idzie czy od pon do piatku
z góry dzięki za informacje
pracownik produkcji - 2010-04-22 20:41:29 odpowiedz | cytuj
Toatlne złodziejstwp ze strony własciciela pana K.Czesc kasy na pasku a czesc do lapy za nadgodziny placi jak mu się podoba jak masz zadużo to obnizy ci premie i tak wyjdzie na swoje a ty walisz po 230 godzin za 1500pln
venus - 2010-05-13 18:17:24 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam,tez tam kilka lat pracowalam i to co sie tam dzieje trudno opisac.psychoza na punkcie wlasciciela który nie szanuje ludzi i płaci im jak chce.To ciekawe ze jeszcze PIP i skarbówka jego sposobem naliczania i płacenia wyplat się nie zainteresowaly.
bielsko - 2010-06-19 08:27:49 odpowiedz | cytuj
Może i zarobki nie są rewelacyjne ale przynajmniej ma się pewność że 10 każdego miesiąca ma się pieniądze na koncie a to w dzisiejszych czasach nie jest takie pewne u innych pracodawców i jeżeli się pracuje w fajnym zespole tak jak to jest w Bielsku to naprawdę nie jest tak zle, pozdrawiam
Handlowiec - 2010-07-29 23:44:08 odpowiedz | cytuj
UWAGA NA FIRMĘ AMBI. Stosują bardzo przebiegłe metody handlowe. Zysk i obroty przysłaniają im normalną współpracę z innymi firmami a pracowników zmuszają do działań na pograniczu prawa. Za to że nie liczą się z innymi przepowiadam im problemy gdyż nie można ludzi traktować po cwaniacku.
Bytom - 2010-08-01 06:25:22 odpowiedz | cytuj
Marek to starszy dziadek ktory juz sie dorobil wiec jemu nie zalezy on moze zamknac nawet teraz. Ale nie ma jak sobie kupic porshe i je przemalowac to juz musi byc kryzys wieku sredniego.
anonim - 2010-08-01 06:27:14 odpowiedz | cytuj
lobo12 - 2009-08-27 23:33:36

solidna firma.dobre zarobki

to pewno wypowiedz pol-inteligentnego synusia Karkuta.
niewolnik - 2010-08-28 18:09:29 odpowiedz | cytuj
firma ambi ma błąd w nazwie--to nie zakład pracy tylko OBÓZ pracy. Atmosfera straszna.Właściciel uważa ze zastraszonych pracowników lżej się wyzyskuje.Właściciele sklepików jeśli chcą zrezygnować ze współpracy muszą sami odwozić coś co przypomina zamrażarki. Jeśli ktoś miał kolizję za swoje pieniądze remontu samochód(czasem to nawet 6tys zł).Pensja nie opodatkowana w całości a z niej Pan K. odbija za wszystko za co tylko mozna--przeterminowane faktury, telefon służbowy,kilometry które według niego są prywatne. Zimą jeżdzi sie na letnich oponach lub co najwyżej łysych zimowych.Można tak wymieniać
srambi - 2010-10-20 18:53:12 odpowiedz | cytuj
firma - porażka !!!. płacą "pod stołem" , przebijają daty na przeterminowanych produktach i puszczają dalej do sprzedaży, towar do klienta jedzie przez piersze dostawy w umówionej cenie, potem jest ona "nieznacznie " korygowana . jezeli włascicel sklepu się zorientuje, zwala się na błąd w fv, jeżleli nie - czysty zysk. właściwie powinien się nimi zaintetesować stosowny urząd. co do kultury osobistej właścieli a w szczególnosci syna - godnego następcy swojego tatusia najlepszym okrśleniem jest słowo CHAM- adekwatne do sposobu bycia, formułowania wypowiedzi i wyglądu. trzeba jeszcze dodać ,że mile widziane i własciwie sugerowane jest donoszenie na soich kolegów z pracy- tak więc uważajcie w kazdym z odziałów jest ktoś "życzliwy"
- 2010-11-05 12:13:12 odpowiedz | cytuj
Pracowałem 2,5 roku ( jako PH) i swoje wiem.
Kasa zawsze był przed 10 była w kieszeni, warunki pracy nie były złe.
Na plus przyzwoity zespół ludzi, a jak ktos miał chęć do roboty to i kasa była dobra.
Był ostry nacisk na zdobycie klienta, ale z przewałami jak powyzej osobiscie sie nie spotkalem.
A Co do samego pana K. i jego żóltego porshe ? chyba komuś żal tyłek sciska!
bAmbi - 2010-11-08 22:32:12 odpowiedz | cytuj
Pracowałem troche u nich w bielsku.
Latem duzo roboty, zima mniej.
Zarobki ok.
nie kazali zapier_alac po godzinach albo dymac w sobotę.
Ekipa była zgrana.
Dyrektor to taki smieszny koleś co lubi .... młodsze panienki.
Czasami był troche wk_rwiajacy ale dało sie to ztrzymac,
RobertO - 2010-11-26 19:57:22 odpowiedz | cytuj
?Śmieszny koleś co lubi młodsze panienki?
To bardzo delikatnie powiedziane L. to człowiek legenda.
Taki typ co to żadnej nie przepuści.
Chociaż wygląd miał niewiniątka.
Wywalili go kiedyś za zbyt bliskie "relacje".
Słyszałam że ambi też kręcił niezłe ?lody?.
Ponoc od jakiegoś czasu juz tam nie pracuje.
Ciekawe co tym razem nabroił ??
anonim - 2011-02-09 14:55:55 odpowiedz | cytuj
poprostu pana k i jego synka jeszcze nikt nie dojechal ale niedlugo ich ktos dojedzie i zamkna to dziadostwo albo sami sobie beda pracowac
anonim - 2011-03-16 21:04:41 odpowiedz | cytuj
Polecam - w sezonie mozna zarobi trzy kafle a nawet lepiej, jasne warunki wynagrodzenia, i nie ma że jak nie wyrobisz targetu to cie zaraz wypier*****.
anonim - 2011-03-20 17:37:21 odpowiedz | cytuj
co wy chcecie od tej firmy zarobki jak wkarzdych innych firmach ,własciciel to osoba godna zaufania .są firmy gdzie jest gorzej .polecam prace w tej firmie
Kierowca - 2011-04-03 23:07:33 odpowiedz | cytuj
Ty sobie chyba jaja robisz....

Pracowałem tam w sezonie 2006/2007 i widze po opiniach że dalej się nic nie zmieniło.....

Dalej wykorzystywanie pracowników oszukiwanie i zarobki kiepskie - cieszę się że nie pracuje już tam.

Wiem że są ciężkie czasy ale warto coś lepszego poszukać tam nie ma przyszłości...... smutne to jest że dalej się utrzymują na rynku i ludzie do nich przychodzą ale nie mają też wyjścia może teraz po otwarciu granic niemiec i austrii bedzie lepiej :)

Odradzam firme AMBI ! należy ją omijać szerokim łukiem! już nigdy nie zjadłem wiecej ich lodów taki mam uraz....
anonim - 2011-06-10 14:06:40 odpowiedz | cytuj
Witam was,nazywam się Rafal i chcę powiedzieć że firma Ambu jest często bardzo pozytywnie nastawiona na kandydatów.obiło mi się o uszy też że pracuję się tam bardzo miło. Sądzę że już niedługo także będę tam pracował. Pozdro dla wszystkich z Ambi
anonim - 2011-08-10 22:04:09 odpowiedz | cytuj
Odradzam wszytskim tą firmę poniewaz na samym przyjeciu oszukują pracownika iz zostanie mu przedluzona umowa a to jest tylko na okres gdy jest sezon na lody wiec gdy macie rodzine i dzieci i szukacie czegos na stalę to zdecydowanie odradzam drugim minusem sa auta,ktore na drogę nigdy nie powinny wyjechać poniewaz są w stanie beznadziejnym antyki a trzeci minus to towar,ktory nie znosi dodatnich temperatur oraz z kazdego punktu pobiera sie gotówke czyli kazdy minus tej pracy
anonim - 2011-08-18 15:13:26 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-08-10 22:04:09

This company has a problem with the proper functioning, employees in managerial positions is not responsible person. the company has informers . R. Zuk....
x