brak logo

Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Bytom

Opinie o Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Ktos 2012-08-21 20:47:17
Ty sobie chyba jaja robisz ... dobrze i na czas :) Praca na chłodni , w swoich ubraniach , - 20 stopni , syf , malo miejca ciagle trzeba bylo cos przewozic , a nocki jak duzo zamowien to po kilku godzinach non stop czlowiek nie potrafil slowa wymowic , na produkcji nie lepiej , tunel stary , tepo pracy wysokie , (usunięte przez administratora), z tego co wiem ekipa z przed 7 lat w calosci juz tam nie pracuje , totalny brak szacunku (usunięte przez administratora) do pracownikow ,.... wiec bez jaj , za charówke 190 h placil 1600 na reke... 7 lat temu... niewiele sie zmienilo.... porazka
3
ktoś 2012-08-23 20:54:59
ty i ...harówka........ przestań jak na ciebie 1600 to i tak za dużo .....
napisz coś o sobie , pochwal się !!!!!
normalny 2012-08-31 17:44:08
podzielam opinie ta firma wyzyskuje wszystkich ,robisz nadgodziny za które płacą jak za zwykłą godzine.cały dzien na nogach przy pakowaniu zasówasz a przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asy kierowników z produkcji popijają kawke (usunięte przez administratora)
men ello 2012-10-03 09:02:20
Solidna firma, przyzwiote zarobki
Sławek 2012-12-07 12:40:10
To prawda.Okręt tonie.Wszyscy normalni i logicznie myślący-uciekają.Ale to nic, została nam Ewka - ona wszystko pociągnie.Nie bez powodu jest kierowniczką.
2
A.A. T.N E 2012-12-07 17:11:38
FIRMA TONIE CIEKAWE KIEDY WŁAŚCICIEL OTWORZY OCZY.LUDZIE NIE ODCHODZĄ BEZ POWODU
Italiano Maslano 2013-01-10 08:55:28
Poleciało kilka dyscyplinarek i zaraz pojawiły sie negatywne komentarze na goworku :D

A okret tonie juz od 15 lat i jakos utonac nie moze
msco 2013-01-22 13:17:19
ale utonie, powolna śmierć gorsza niż nagła :-D Ciekawe kto pierwszy utonie? (usunięte przez administratora)
1
Magda 2013-03-13 12:09:54
Ponoc rekrutuja teraz nowych pracownikow.
Jako przedstawiciel z wszystkim premiami latem mozna wyciągnąc do 4 tyś zł
Myśle ze to niezła kasa
herman goering 2013-05-22 21:55:18
4 tysiące moze i wyciagniesz ale razem z zaległym urlopem jesli Ci za niego zapłacą tak jak sie nalezy ale zaraz stwierdza ze za duzo zarobiłes i potracą za uzytkowania auta + telefon + kara [(usunięte przez administratora)
2
tasmociąg 2013-05-25 13:37:45
pracowało sie dobrze ludzie wporządku praca na tunelu cieżka ,ale dało sie przeżyć,(usunięte przez administratora)
Michał 2013-05-29 10:21:43
może mi ktoś napisać jak to jest że co miesiąc praktycznie dają
ogłoszenie o prace typu zatrudnimy magazynierów i pracowników
produkcji? (chodzi o Bytom) to jak rozumiem jak ktoś nowy
przyjdzie to po miesiącu ma dosyć i następnego jelenia szukają?
niech ktoś ogarnięty napiszę jak tam wygląda teraz praca na tym
magazynie.
Adrian 2013-06-17 11:57:20
Napiszcie jakieś konkrety jak tam wygląda ta praca w chłodni?
jak współpracownicy? ile godzin w tygodniu itd
Martiano 2013-10-17 14:41:09
przepracowałem półtora roku w sumie było nawet niezle
2
carloos69 2014-01-12 11:03:19
robilem tam dawno temu,jak pan adam miał jeszcze hyundaya accenta rozowego!wtedy dostałem nowe autko ,zarobki w miare, pamiętam (usunięte przez administratora)z ksiegowosci była bardzo wpozadku,ale to były lata 90.zaczolem od rozwozenia lodowek,potem vanseling.nie było zle ,pozdrowienia dla tych którzy to pamietajom.(usunięte przez administratora)
1
tylko człowiek 2014-01-29 14:13:20
Ambi zajebista firma nadgodziny nie płatne o autach to już nie wspomnę . (usunięte przez administratora)
1
micz 2014-04-17 21:17:10
Pracowałem tam blisko 10 lat i (usunięte przez administratora)nic więcej może sie coś zmieniło ale wątpię w to .
1
micz 2014-04-17 21:39:12
Witaj gosciu :) ja tez pracowalem w tym czasie i potwierdzam w 100% odszedlem po blisko 10 latach i uwazam ze za dlugo tam wytrzymalem na mojej osobie pan Karkut dorobis sie willi porsche itd a my robilismy i w kopertach dostawalismy kase zanadgodziny po 300 godzin a nawet wiecej w miesiącu masakra .
1
poszkodowany 2014-11-06 15:50:11
Ja też dostałem do zapłaty 3400 zł za lodówki które u mnie stały 15 lat.mam pytanie...moze zbierzemy się w kupę i zrobimy z nimi porządek??? Kto jest gotowy żeby oddać wspólnie sprawę do sądu???
jancia 2014-11-13 19:44:41
witam mam ten sam problem 12 lat temu dostalam lodowki juz uzywne a teraz dostalam do zaplaty 3500 tys bo niby je uszkodzilam a chyba po tylu latach sie lodowka zuzyje jestem za tym zeby oddac sprawe do sadu
wiosna 2014-11-19 18:39:16
a ja masakrycznie nie polecam firmy- uwazajcie na umowy- max zeruja na nich- i niestety nie sa uczciwi. to ze odstawicie lodowke- nie ma znaczenia- za chwile przyjdzie pismo ze nie dziala i sadzik.
mam nadzieje ze ktos w koncu znajdzie czas i ich dojedzie mocno. sprawe zglosilem na police i do us za walki
3
oszukany 2014-11-26 22:02:13
jestem kolejnym pokrzywdzonym. ten sam temat czyli lodówka i kara umowna. proszę o pilny kontakt. uważam że nie można tego tak zostawić żeby uczciwie tyle lat współpracujących kontrahentów można było tak oszukać!!!
oszukany 2014-11-26 22:14:06
jestem kolejnym pokrzywdzonym. ten sam temat czyli lodówka i kara umowna. proszę o pilny kontakt. uważam że nie można tego tak zostawić żeby uczciwie tyle lat współpracujących kontrahentów można było tak oszukać!!!
POZEW ZBIOROWY 2014-11-26 22:17:27
kochani musimy się wspólnie zebrać skontaktować i w sprawie tych lodówek wytoczyć im wspólny proces !!!!!! podajcie jakiś kontakt i zaczynamy walczyć proszę o kontakt tak nie może być żeby ten oszust w ten sposób wykorzystywał nas w jawny sposób . Policja jest bezradna więc musimy wspólnie to załatwić na wokandzie i ukrócić złodziejskie metody tego szubrawca .
3
Rynek 2014-11-27 14:20:24
Restauracja Rynek 29 również muszę zapłacić za lodówki 33 829 29 00
POZEW ZBIOROWY 2014-11-27 18:27:01
serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych walką z nieuczciwą praktyką firmy AMBI do przesłania kontaktu na mój adres cie.ter@wp.pl najlepiej numer telefonu lub adres gdzie możemy się spotkać . jesteśmy po konsultacji prawnej i kochani nie jest źle naprawdę - czekamy na wasz kontakt niezwłocznie - nawet podjedziemy do Was i na spokojnie porozmawiamy.....pozdrawiam wszystkich i głowy do góry - piszcie jak najwięcej i jak najszybciej bo czas działa na ich korzyść - może jest jakiś były pracownik też zapraszam !!!!internet daje nam możliwość szybkiego zorganizowania !!!!
poszkodowani przez AMBI 2014-11-29 00:55:12
cie.ter@wp.pl to jest kontakt - ludzie dajcie namiary !!!!! czekamy !!!!! najlepszą obroną jest atak !! oczywiście zgodnie z literą prawa !!!!jak macie znajomych pokrzywdzonych powiadomcie ich koniecznie !!!!!pozdrawiam Was i czekam na maile zarówno firmy jak i pracowników - nie macie nic do stracenia a zemsta smakuje jeszcze lepiej
klaudia 2014-12-11 09:44:24
ma tak samo !!napisz prosze co robic ! ale nie na meila
klaudia 2014-12-11 09:56:41
odezwijcie sie chca mi dae 4000tys kary!! za nie oddanie lodowki a ja wtedy z nimi handlowałam dramatoddali mnie do prokurayury za przywłaszczenie mienia przesłuchiwali mnie i mojego pracownika gdie ukryłam lodowke masakra a lodowka na sklepie stoi POMOZCIE!
klaudia 2014-12-11 10:04:00
napisz mi prosze jak zakonczyła sie twoja sprawa , jestem teraz w takiej samej sytuacji niewiem co robic ,ale nie na meila
1
klaudia 2014-12-11 17:00:50
odezwijcie sie chca mi dac 4000tys kary!! za nie oddanie lodowki a ja wtedy z nimi handlowałam dramat oddali mnie do prokurayury za przywłaszczenie mienia przesłuchiwali mnie i mojego pracownika gdzie ukryłam lodowke, masakra !a lodowka na sklepie stoi POMOZCIE mi !!
Oszukany 2014-12-12 16:38:25
Dlaczego nie napiszesz do mnie na maila? Jak jesteś w takiej sytuacji jak ja daj namiary na maila i się skontaktujemy . Na forum nie załatwia się takich spraw tylko należy się skontaktować ......,.maila masz w/w to czekam na kontakt. Jest nas coraz więcej
lolek 2015-04-19 17:57:26
Pracowałem w Ambi kilka lat, wiem że Pan Karkut to niezły cwaniak, nie da nabić się w butelkę, na początku kiedy przeszedł z Katowickiej na Składową, było zajebiście, naprawde ze świecą szukać takiego szefa. ale jak to mówią, pieniądze zmieniają człowieka, i jego też zmieniły, z fajnego gościa, stał się typem który ma wszystkich w d... a ludzi zaczął traktować jak narzędzia do robienia kasy, z dawnej ekipy, nikt tam nie został... szkoda kiedyś polecił bym każdemu, dziś szczerze każdemu odradzam, długo mógł bym pisać, ale w sumie mam to w d...szkoda zdrowia i nerwów
lolek 2015-04-19 18:09:15
Bredzisz bracie, pracowałem tam kilka lat, pewnie jak ty jeszcze z tornistrem do szkoły zasuwałeś, zwolniłem się sam na własną prośbę, i tak jak mam kilka dobrych opini na temat Pana K i jego rodziny, tak mam też wiele, złych wspomnień, w każdym razie pieniądze bardzo go zmnieniły, na gorsze niestety...
adam 2015-06-10 08:03:28
jestem po wyroku za starą lodówkę 2500 zł
Lucek 69 2015-10-14 22:53:47
Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! Wiem że jak się robi to co do niego należy to obie strony są zadowolone: pracownik i szef. Chyba żaden z Was nie lubi jak się robi go za c_iula i dlatego dbacie o swoją kasę i dorobek życia... To samo jest z Panem K. - dba o swoje. Jeżeli chodzi o klientów to fajnie jest pożyczyć sprzęt za darmo, ale jak już go pożyczasz to dbaj o niego jak o swoje .... nie miej pretensji że musisz płacić karę za zgubienie lub zniszczenie czyjegoś mienia. Ktoś na to ciężko pracował ..... pozdrawiam tych zadowolonych jak i mniej zadowolonych :)
pyjter 2015-10-20 08:44:36
Coraz popularniejsi na rynku gastronomi, rozwijają się . Mają ciekawą ofertę i ciekawych kreatywnych pracowników. Polecam !
grafolog 2016-02-22 11:07:14
Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam.
grafolog 2016-02-22 11:12:35
Te wszystkie pytania są retoryczne i udawane. Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam grafolog.
Barac 2016-04-01 08:56:23
Pracuje Tu już trochę .... i powiem że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Umowa o pracę, Kasa na koncie do każdego 10 dnia miesiąca, każdy wie gdzie w firmie jego miejsce i za co jest odpowiedzialny. Wszystkie negatywne opinie piszą ci którym nie chciało się pracować , jak ktoś chce kasę za darmo to niech się bogato ożeni albo startuje do sejmu
mobbingowany 2016-04-15 20:15:12
dyscyplinarek?? to ludzie od was uciekają, nie chcą z wami pracować, to wy macie sprawy o mobbing. Pracowników i klientów traktujecie jak drugi gatunek. Oj trzeba się zastanowić panie dyrektorze i pan stanie po tej drugiej stronie i będzie pan musiał uważać czy ktoś pana śledzi. i pan się w sadzie znajdzie. sprawia panu przyjemność śledzenie byłych pracowników? Oj daleki pan od rzeczywistości.
woody 2016-05-16 19:41:00
To firma dla ludzi o mentalności niewolników. Jeżeli macie choć krztę szacunku dla siebie i swoich rodzin, to nawet nie próbujcie. Właściciel, który gardzi wszystkimi i dyrektorzy, którzy nie mają własnego zdania. Firma jak marzenie... :)
Rozwój gwarantowany. Jeżeli uda się wam uwolnić z tego snu wariata, przekonacie się na pewno: są firmy, w których jest normalnie. Serio :)
5
zainteresowany 2016-06-16 21:30:42
Proszę o informację na temat pracy na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds Gastronomii. Chciałem złożyć ofertę na ogłoszenie z 9.06 ale zaniepokoił mnie fakt, że ogłoszenia na to stanowisko pojawiają się regularnie co ok. 3 miesiące od kilku lat.. Czy ktoś wie, czy firma rozwija się w takim tempie, że wciąż szukają nowych pracowników czy jest to po prostu ściema? Nie chciałbym ryzykować ... Żeby się nie okazało prawdziwe pollwiedzenie- Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego.. ;-) Proszę o opinię - może zagląda tu ktoś kto pracuje/pracował na ww stanowisku..
znająca temat 2016-06-22 12:04:48
A ty widziałeś te auta?
Sądząc po komentarzu- to albo nigdy się z tą "flotą" nie zetknąłeś, albo jesteś przydupasem właściciela :)
Oszukana 2016-08-10 16:37:09
Witam czy udalo sie uniknac wyroku boja tez zostalam przez nich oszukana w sprawie starych lodowek i chce zalozyc im sprawe o wyludzenie prosze o odpowiedz 515943084. Jezeli ktos zostal podobnie oszukany lub wie co w tej sprawie mam zrobic prosze o kontakt
uprzejmy 2016-08-18 20:26:22
To lepiej zainteresuj się pracą gdzieś indziej i daruj sobie - jak to ktoś tutaj słusznie nazwał- ten "sen wariata";-)
Michał 2016-09-06 21:37:58
Na rozmowie o prace jak przedstawiciel ds gastromi mówili o 2 tysionce na reke plus premia ponoc nawet drugie tyle. Nie wiem jak inne stalowiska ale nie wydaje sie źle. Rozmawiałem z jednym przedstawicelem muwił ze da się normalnie strzymac jak robisz plany
Ginter 2016-09-21 13:16:04
Tysiące nie tysionce. Mówił nie muwil.

Do łopaty a nie do tej firmy.
1
2016-09-21 15:10:42
Wydaje mi sie ze plany zawsze są z nawiązka, ale jak uda sie wyrobić już jakiś plan w 100procentach to myśle, ze kolejne rowniez mogą byc wyższe, wiec wydaje mi sie ze nie koniecznie takie wysokie założenia są wykonywane
veder 2016-12-03 12:43:30
podobne odczucia,zrobione badania na koszt firmy i po 2 dniach bez żadnych przyczyn dowiedziałem się że nie nadaję się ??????????? dlaczego tego mi nikt nie wytłumaczył!!!!!!!!!!!!!!.Firma nie do pracy
Zostaw swoją opinię o Zaklady produkcji spozywczej Ambi - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady produkcji spozywczej Ambi