brak logo

Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Bytom

Opinie o Zaklady produkcji spozywczej Ambi

klaudia 2014-12-11 10:04
napisz mi prosze jak zakonczyła sie twoja sprawa , jestem teraz w takiej samej sytuacji niewiem co robic ,ale nie na meila
1
klaudia 2014-12-11 17:00
odezwijcie sie chca mi dac 4000tys kary!! za nie oddanie lodowki a ja wtedy z nimi handlowałam dramat oddali mnie do prokurayury za przywłaszczenie mienia przesłuchiwali mnie i mojego pracownika gdzie ukryłam lodowke, masakra !a lodowka na sklepie stoi POMOZCIE mi !!
Oszukany 2014-12-12 16:38
Dlaczego nie napiszesz do mnie na maila? Jak jesteś w takiej sytuacji jak ja daj namiary na maila i się skontaktujemy . Na forum nie załatwia się takich spraw tylko należy się skontaktować ......,.maila masz w/w to czekam na kontakt. Jest nas coraz więcej
lolek 2015-04-19 17:57
Pracowałem w Ambi kilka lat, wiem że Pan Karkut to niezły cwaniak, nie da nabić się w butelkę, na początku kiedy przeszedł z Katowickiej na Składową, było zajebiście, naprawde ze świecą szukać takiego szefa. ale jak to mówią, pieniądze zmieniają człowieka, i jego też zmieniły, z fajnego gościa, stał się typem który ma wszystkich w d... a ludzi zaczął traktować jak narzędzia do robienia kasy, z dawnej ekipy, nikt tam nie został... szkoda kiedyś polecił bym każdemu, dziś szczerze każdemu odradzam, długo mógł bym pisać, ale w sumie mam to w d...szkoda zdrowia i nerwów
lolek 2015-04-19 18:09
Bredzisz bracie, pracowałem tam kilka lat, pewnie jak ty jeszcze z tornistrem do szkoły zasuwałeś, zwolniłem się sam na własną prośbę, i tak jak mam kilka dobrych opini na temat Pana K i jego rodziny, tak mam też wiele, złych wspomnień, w każdym razie pieniądze bardzo go zmnieniły, na gorsze niestety...
adam 2015-06-10 08:03
jestem po wyroku za starą lodówkę 2500 zł
Lucek 69 2015-10-14 22:53
Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! Wiem że jak się robi to co do niego należy to obie strony są zadowolone: pracownik i szef. Chyba żaden z Was nie lubi jak się robi go za c_iula i dlatego dbacie o swoją kasę i dorobek życia... To samo jest z Panem K. - dba o swoje. Jeżeli chodzi o klientów to fajnie jest pożyczyć sprzęt za darmo, ale jak już go pożyczasz to dbaj o niego jak o swoje .... nie miej pretensji że musisz płacić karę za zgubienie lub zniszczenie czyjegoś mienia. Ktoś na to ciężko pracował ..... pozdrawiam tych zadowolonych jak i mniej zadowolonych :)
pyjter 2015-10-20 08:44
Coraz popularniejsi na rynku gastronomi, rozwijają się . Mają ciekawą ofertę i ciekawych kreatywnych pracowników. Polecam !
grafolog 2016-02-22 11:07
Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam.
1
grafolog 2016-02-22 11:12
Te wszystkie pytania są retoryczne i udawane. Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam grafolog.
Barac 2016-04-01 08:56
Pracuje Tu już trochę .... i powiem że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Umowa o pracę, Kasa na koncie do każdego 10 dnia miesiąca, każdy wie gdzie w firmie jego miejsce i za co jest odpowiedzialny. Wszystkie negatywne opinie piszą ci którym nie chciało się pracować , jak ktoś chce kasę za darmo to niech się bogato ożeni albo startuje do sejmu
mobbingowany 2016-04-15 20:15
dyscyplinarek?? to ludzie od was uciekają, nie chcą z wami pracować, to wy macie sprawy o mobbing. Pracowników i klientów traktujecie jak drugi gatunek. Oj trzeba się zastanowić panie dyrektorze i pan stanie po tej drugiej stronie i będzie pan musiał uważać czy ktoś pana śledzi. i pan się w sadzie znajdzie. sprawia panu przyjemność śledzenie byłych pracowników? Oj daleki pan od rzeczywistości.
woody 2016-05-16 19:41
To firma dla ludzi o mentalności niewolników. Jeżeli macie choć krztę szacunku dla siebie i swoich rodzin, to nawet nie próbujcie. Właściciel, który gardzi wszystkimi i dyrektorzy, którzy nie mają własnego zdania. Firma jak marzenie... :)
Rozwój gwarantowany. Jeżeli uda się wam uwolnić z tego snu wariata, przekonacie się na pewno: są firmy, w których jest normalnie. Serio :)
6
zainteresowany 2016-06-16 21:30
Proszę o informację na temat pracy na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds Gastronomii. Chciałem złożyć ofertę na ogłoszenie z 9.06 ale zaniepokoił mnie fakt, że ogłoszenia na to stanowisko pojawiają się regularnie co ok. 3 miesiące od kilku lat.. Czy ktoś wie, czy firma rozwija się w takim tempie, że wciąż szukają nowych pracowników czy jest to po prostu ściema? Nie chciałbym ryzykować ... Żeby się nie okazało prawdziwe pollwiedzenie- Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego.. ;-) Proszę o opinię - może zagląda tu ktoś kto pracuje/pracował na ww stanowisku..
znająca temat 2016-06-22 12:04
A ty widziałeś te auta?
Sądząc po komentarzu- to albo nigdy się z tą "flotą" nie zetknąłeś, albo jesteś przydupasem właściciela :)
1
Oszukana 2016-08-10 16:37
Witam czy udalo sie uniknac wyroku boja tez zostalam przez nich oszukana w sprawie starych lodowek i chce zalozyc im sprawe o wyludzenie prosze o odpowiedz 515943084. Jezeli ktos zostal podobnie oszukany lub wie co w tej sprawie mam zrobic prosze o kontakt
uprzejmy 2016-08-18 20:26
To lepiej zainteresuj się pracą gdzieś indziej i daruj sobie - jak to ktoś tutaj słusznie nazwał- ten "sen wariata";-)
Michał 2016-09-06 21:37
Na rozmowie o prace jak przedstawiciel ds gastromi mówili o 2 tysionce na reke plus premia ponoc nawet drugie tyle. Nie wiem jak inne stalowiska ale nie wydaje sie źle. Rozmawiałem z jednym przedstawicelem muwił ze da się normalnie strzymac jak robisz plany
Ginter 2016-09-21 13:16
Tysiące nie tysionce. Mówił nie muwil.

Do łopaty a nie do tej firmy.
1
2016-09-21 15:10
Wydaje mi sie ze plany zawsze są z nawiązka, ale jak uda sie wyrobić już jakiś plan w 100procentach to myśle, ze kolejne rowniez mogą byc wyższe, wiec wydaje mi sie ze nie koniecznie takie wysokie założenia są wykonywane
veder 2016-12-03 12:43
podobne odczucia,zrobione badania na koszt firmy i po 2 dniach bez żadnych przyczyn dowiedziałem się że nie nadaję się ??????????? dlaczego tego mi nikt nie wytłumaczył!!!!!!!!!!!!!!.Firma nie do pracy
kierowca 2016-12-24 16:02
Chcę się tu zatrudnic jako kierowca kat. C Podobno max 9 godzin dziennie. Napiszcie jak jest na prawdę. Ile sklepów, kilometrów,jaka wartośc towaru (wywóz) dziennie?
5
Dro 2017-04-23 21:18
I jak wiadomo coś na temat pracy jako kierowca C
Dro 2017-04-23 21:19
I jak wiadomo coś na temat pracy jako kierowca C
OLO 2017-04-24 22:38
ile sklepów ? - ile się zmieści na samochodzie (15,20,25) kilometrów to możesz i ze 300 zrobić i jak przyjedziesz to nie zapomnij auta umyć bo Ci Marecki zaraz 100 albo i 200 z wypłaty weźmie.
Towaru ładujesz po sam sufit aż się resory w 20 letnich zabytkach prostują.
A cała prawda wychodzi 10 na wypłatę - jak 2000 przekroczysz to się ciesz - a w te jego 2800 to chłopaki nie wierzcie. Firma dramat, zarząd i "dyrektor" to ludzie z innej planety - zagnebić, zmieszać z błotem i po paru miesiącach wypier............. bo jesteś nieudolny.
5
Bolo 2017-04-25 08:58
Kolega wyżej 'OLO' napisał cała prawde o tym zakładzie. Ludzie jeśli macie szacunek dla samych siebie, to omijajcie ten zķład z daleka...
5
kierowca 2017-05-08 18:34
Pracuję teraz w podobnej firmie i zastanawiam się nad zmianą, byłem na rozmowie i mówił, ze te 9 godzin dziennie to prawda. Pracuję w Drimpolu i walę po 400 km dziennie ale rzadko kiedy ponad 20 sklepów, często za to ponad 10 godzin, praktycznie zawsze. Myślicie ze warto zmieniać? Auta widziałem i trochę starocie ale może chociaż zadbane?
kierowca 2017-05-08 18:34
Pracuję teraz w podobnej firmie i zastanawiam się nad zmianą, byłem na rozmowie i mówił, ze te 9 godzin dziennie to prawda. Pracuję w Drimpolu i walę po 400 km dziennie ale rzadko kiedy ponad 20 sklepów, często za to ponad 10 godzin, praktycznie zawsze. Myślicie ze warto zmieniać? Auta widziałem i trochę starocie ale może chociaż zadbane?
pogo 2017-05-19 11:40
Witam jak z pracą na produkcji warto ?
Mówili 1800 netto umowa o pracę ?
Podzielcie się opinią ? Pozdrawiam
Boss 2017-05-20 04:11
Warto
pogo 2017-05-20 22:10
Czemu warto ?:) coś więcej na ten temat ?
Janusz 2017-05-27 22:28
Bardzo odradzam. Jako kierowca jezdzisz nawet ponad 230h w miesiacu, nie mowiac juz o nieludzkich ilosciach towaru ktore trzeba zaladowac,rozladowac u klienta wlasnymi rekami. Auta pod katem technicznym ostatecznie nie wypadaja najgorzej na tle innych firm ale ogolnie tragedia. Szkoda zdrowia.
2
Seb 2017-06-27 07:24
Tragedia
Brak słów na temat tej firmy.
Julita 2017-07-21 13:52
@Seb co sprawia, że tak negatywnie oceniasz pracę w firmie? Mógłbyś powiedzieć co konkretnie nie odpowiadało Ci w Ambi? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
marcin-siemianowice 2017-07-24 12:30
rambo pracuje tam jeszcze?
1
BaMBI 2017-08-04 10:44
UWAŻAM ŻE PŁACOM ZA MAŁO BO 2500 NA RENKE JAKO KIERWOWCA KATEGORJI B ZA 9 GODZIN ORKI TO SMJECH NA SALI. NAJGORSZE SĄ TE CI*LE HANDLOWCE, POTRAFI TAKI GNUJ ZAROBIĆ PIENĆ ALBO SIEDEM TYSIENCY ZŁOTY W MIESIONC I SIE ŚMIJEJE W OCZY. PODSŁUCHAŁEM RAZ JAK ROZMAWJALI O TYM ILE KTORY ZARABIA TO MNIE SIE WŁOS ZJEŻYŁ. TO ROZUSZCZONA HOŁOTA JEST! POPRACUJE TAKI KILKA GODZIN PO ŚCIEMNIA W TEJ RESTAŁRACJI I RO NCZEK SOBIE NIE UBRUDZI. A TY ZAPJERNICZASZ ZA MARNY OHŁAP.
kwaretnik-deptuła 2017-08-07 18:31
Hopie idz nazot do szkoły alfabetu sie nauczyc a potem opisuj!!!!!
Bronks 2017-08-11 22:52
Hopy dajcie sobie spokój z tą firmą na każdym kroku kręcą. Co innego obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej a w rzeczywistości jak podpiszesz umowę jest całkiem inaczej.każdy błąd brakujący towar na magazynie zostanie ci potrącony z pensji i do tego traktowany jesteś gorzej niż murzyn.
Julita 2017-08-21 11:52
@Bronks co takiego nie zgadza się z tym, co jest na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy inne warunki zatrudnienia są ujęte w umowie, którą się podpisuje? Ktoś jeszcze miał takie doświadczenia?
1
henryk 2017-08-31 09:07
byłem tam na rozmowie, na pytanie ile można zarobić dostałem odpowiedź
" tutaj się pracuje ale wie za co" ;-) no komedia po prostu. potem miało być że niby 10 godzin pracy
ale na drugi dzień okazało się że jednak ....12 ;-) ale to już maksymalnie jak stwierdzono ;-)
3
Brendon 2017-09-11 13:08
Jak wygląda praca na wózku widłowym stawka/nadgodziny (obowiazkowe)? Ide jutro na rozmowe i chciałbym sie dowiedziec czegos od drugiej strony ;D
Julita 2017-09-14 09:12
@Brendon rozumiem, że jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej. Możesz powiedzieć coś więcej o jej przebiegu? Twoje doświadczenie może pomóc osobom, które mają ten etap rekrutacji jeszcze przed sobą.
rudy 2017-09-14 21:21
Odradzam Brandon.
Ewka Emerytka 2017-09-15 18:45
Polecam tą prace, robię już u nich kilka lat i w sumie na produkcji lajt. Zawsze można pościemniać i godzinki lecą. jak się dobrze z kierownikami ustawi to nawet wcale nie trzeba się wysilać - :-) tylko Ciii...
Seb 2017-09-15 22:34
Ewka Ty sie za robotę wez.. A nie tylko ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enada te szefostwo ambi..
Ewka Emerytka 2017-09-16 10:40
Nie czepiaj się Sebastian, robię już tyle lat - więc robię co chcę i nawet Pan K. mi nie podskoczy bo trzymam wszystkich za wiesz co... Pozdrawiam.
Seb 2017-09-17 20:47
Za co trzymasz ?
1
Camel 2017-09-18 14:06
Co kolwiek tu by dobrego nie napisali to i tak kazdy kto pojdzie pracowac jako kierowca szybko sie przekona... taka firma dziad trans. Mam nadzieje ze zniknie predzej czy pozniej. Jesli ukraińcy sie z niej zwolnili z dnia na dzien to juz całkiem o czymś świadczy.
2
Magazynier 2017-09-20 13:15
jedne wielkie bango za marna kase
1
andrzej 2017-09-22 17:33
pozdro dla rambo
Zostaw swoją opinię o Zaklady produkcji spozywczej Ambi - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady produkcji spozywczej Ambi