Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o komandytowa

Wrocław

Opinie o Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o komandytowa

czeso 2014-03-01 13:23
czy ktos wie ile placa netto na produkcji i czy zwracaja coc za dojazdy
okej 2014-03-08 20:54
To zależy jak przybajerujesz na rozmowie, jakie masz cv i ilu jest kandydatów.
Berk 2014-03-14 11:41
Pytanko odnośnie Automatyków, jak z kierownictwem na utrzymaniu ruchu ktos się może wypowiedzieć bądź orientuje się w temacie? Jakiej est podejscie do ludzi.
Czy doceniąją prace na utrzymaniu? Jest jakiś system premiowania? Szkolenia? Mozliwośc rozwoju bądź awansu?
lko 2014-03-15 17:19
Rozwój i awans - o tym można zapomnieć. Ale na rozmowie będą ci złote góry obiecywać i przekonywać, że na pewno wkrótce kierownikiem zostaniesz. Standard pracy okropny, daleko do korporacji, do której ta firma aspiruje. I potwierdzam - komentarze są usuwane.
4
EDZIA 2014-03-25 13:25
Hej dziś widziałam ogłoszenie żę szukaja na pakowaczy do Dijo, ile jest zmian i jak sie pracuje, czym tam dojechać?Czy jest tak żle bo z tego co widze to oni ciągle kogoś szukaja?.Dzieki za info:P
pakowacz 2014-03-25 22:11
ja dostałem 10 netto za godzinę, za dojazdy nie dają, ale wiem że dowożą do przystanku na czekoladowej
automatyk? 2014-04-10 07:29
Niby firma się rozwija, niby maszyny nowsze...ale będziesz babrał się w smarze jak poprzednicy.

Mówi samo za siebie, że młodzi w utrzymaniu ruchu długo nie wytrzymali
3
bary 2014-05-21 07:36
10 netto umowa zlecenie popracuj z rok i oddaj sprawe do sadu o ustalenie stosunku pracy bo pracujesz w miejscu wyznaczonym przez pracodawce w godzinach wyznaczonych pod jego nadzorem i za wynagrodzeniem masz 100 procent wygrane nawet za 3 lata wstecz zapłaca za urloy i nadgodziny i dostaniesz umowe o prace
2
dlugodystansowiec 2014-07-29 10:55
Pracuję już długo w Dijo i jeśli jesteś dobrym pracownikiem to nie można narzekać. Jęczą Ci, którzy się nie sprawdzają lub chcieliby zarabiać a nie wiele się narobić. U nas w Polsce to standard. Dobry pracownik jest na wagę złota a takich to z lupą szukać. Praca jest intensywna i nieraz stresująca w terminach ale tak jest wszędzie. Jeśli ktoś szuka ciepłej, niewymagającej posadki to nie w tej firmie.
2
lol 2014-08-26 17:58
Od razu widać, że nie wiesz nic o standardach pracy, ale mówimy o takich w firmach na poziomie. A ta firemka nigdy takiego standardu nie osiągnie. Dobry pracownik w firmie Dijo to taki mało kumaty, który będzie wszystko znosił, bo nie ma perspektyw. A nie ma ich dlatego, ponieważ zmarnował czas w firmie Dijo i się tam niczego przez lata nie nauczył albo nie ma pojęcia, że można w innej firmie pracować normalnie, jak człowiek. Pracować trzeba wszędzie, ale nie wszędzie jest się traktowanym jak pies przez niedouczonego właściciela. Ci bardziej rozgarnięci już dawno stamtąd odeszli.
3
heka 2014-08-28 20:26
dokładnie jest tak jak piszesz najlepiej pracując tam miec szkołe podstawowa o nic sie nie upominac zabieranie premii to norma tyrasz jak głupek świątek piątek i niedziela za 1500 zeta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełozeni niekompetentni do bólu ale nadrabiają wazeliną do własciciela donosicielstwem na widok własciciela robią w gacie ze strachu ze ich zwolni
6
dlugodystansowiec 2014-09-11 23:41
Standardy są zależne od tego co sobie wypracujesz i na jakich warunkach zgodzisz się na współpracę. Jak nie ma się siły przebicia w tej firmie to trzeba szukać gdzie indziej. Nic na siłę. W wielu firmach pracowałam w korporacjach również i powiem Ci, że w każdej musisz walczyć o swoje, bo inaczej będziesz narzekał jak teraz. Traktowali Cię jak "psa"? Hm... Pozwoliłeś na to? Ja nigdy takiego czegoś nie odczułam...
2
lol 2014-09-16 20:53
Oczywiście, że nie pozwoliłem, dlatego odszedłem:) W mojej obecnej firmie (korporacja) nie muszę o nic walczyć, bo pracuję na warunkach, na jakich zostałem zatrudniony, a za swoją pracę jestem odpowiednio wynagradzany i doceniany. W Dijo piękne warunki i obietnice były tylko na rozmowie, a rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Nie każdy pozwoli się bezczelnie oszukiwać. Poza tym, trzeba było jeszcze zapomnieć, że ma się dom i rodzinę, bo bycie w pracy od samego rana do późnej nocy to standard. Oczywiście za darmo. Teraz moja praca to przyjemność, z szefem można porozmawiać jak z człowiekiem, a nie jak z bufonem z mózgiem przeżartym przez pieniądze.
3
boy 2014-10-21 19:09
hena daj sobie spokój tam jest totalny mobbing bedziesz wychodzic i gasic swiatło w firmie telefony do domu narada narade pogania i wyzwiska i cisnienie odpusc sobie dobrze radze
4
cichy 2014-11-17 11:24
Tak, dostałem właśnie news'a o wakacie na automatyka w Dijo, wymagania spełniam ponad oczekiwane, ale tanio skóry nie sprzedaję. Widzę że w Dijo nie ma szans dla mnie na zarobek na poziomie co najmniej 1000€. Doświadczenie i GODNOŚĆ kosztuje.
Szkoda że nie ma tu konstruktywnej opinii z działu utrzymania ruchu, nie licząc tej "automatyka".
1
basia 2014-12-27 22:37
tylko zasuwasz jak robot mała podstawa reszta to premia której nie zobaczysz nie mozesz przyjsc w sobote niedziele nie masz premii urlop na żądanie nie masz premii w tej robocie nie masz domu przełozeni węgorze posmarowane wazeliną bez kompetencji tylko są przez zasiedzenie klika nie polecam odradzam duzy poziom stresu tylko patrzą jak zabrac premie i podlizac sie włascicielowi jacy to oni bystrzaki są nie walczą za pracownika boją sie o własne tyłki odradzam stanowczo
2
basia 2014-12-29 19:24
w umowie masz niską stawke i premie uzaleznioną od osiąganych wyników poza tym masz zapis wykonywanie innych poleceń przełozonego i tutaj jest myk masz robić wszystko co ci kazą i kiedy ci wskażą nie mozesz przyjsc na wolnym brak premii odmówisz zrobienia czegos czego ci nawet robic nie wolno brak premii a w kadrach gadka że jestes jedyna takiej osoby szukaliśmy szanse rozwoju a to(usunięte przez administratora) i kamieni kupa bedą cie dymać na każdym kroku aha jeszcze sie nie upominaj o zabranie pieniedzy bo wtedy nikt nic nievwie kto i dlaczego praca tam to porażka
7
kulawy 2015-01-27 01:47
pracowalem pare lat i oswiadczam wszem i wobec ludzie kochani unikajcie tego miejsca jak ognia i wszelkiej zarazy W TROSCE O ZDROWIE PSYCHICZNE I FIZYCZNE
5
kulawy 2015-01-27 01:49
usuwaja opinie
2
SPARTAKUS 2015-02-17 15:23
W OFERCIE PRACY PISZA O PREMII WIEC KLAMIA BO PLACA TYLKO NAGRODE A POZA TYM WALI TAM CZOSNKIEM JESLI WIECIE CO CHCE POWIEDZIEC
4
wolny 2015-02-17 21:13
faktycznie masz racje nie ma premii tylko nagroda i nigdy jej nie a płaca to 1500 zł a zapierdzielasz na tasmie jak robot praca dla desperatów za te pieniądze syf i dno dwa metry mułu
3
malina 2015-02-25 14:12
jestem ze wsi mam 4 ha ziemi lekko zryty beret babka ma rynte oglądam /trudne sprawy,pamiętniki z wakacji,rolnik szuka żony/na codzień chodze w klapkach z tesco /kubota/ po sieni i do kur i chliwika podobno w dijo jest 400 euro na reke czy mój profil kandydata tam pasuje czy przejde rekrutacje jak myslicie praca tam to moje i mojej babki marzenie bede robił i soboty i niedziele babka wtedy kurom jesc da dam rade czy nie aplikowac tam na jakies stanowisko
5
hehe 2015-09-12 19:59
jak będziesz miał pecha i trafisz na zmianę do lidera co cię zmiesza z błotem, to szybko ci się tej pracy odechce.liczą się cyferki, a nie pracownik. A im większy ( usunięte przez administratora )tym większą karierę tu robi.
1
Boniek 2015-11-10 22:25
Djoklecjan i wszystko jasne ;-)
brytan 2015-11-19 22:13
nie sredniej krajowej tylko minimalnego wynagrodzenia 1800 brutto jesli uwazasz ze 350 euro 400 euro na reke za zapierdziel przy tasmie system 3 zmianowy soboty niedziele to gratuluje samooceny.Dodatkowo mobbing stres i oszustwa na nagrodach czyli na twojej kasie.Srednia krajowa to jest 4100 brutto i tyle za prace tam powinno byc bo powinni płacic szkodliwe za podjecie vtam pracy
1
brytan 2015-12-05 21:51
daj sobie spokój z ta firmą bo bedziesz płakac po nocach firma rodzinna kto pierwszy wstaje ten rządzi
3
Pracownik dijo 2015-12-10 12:41
Podstawa to 1500 + premia 500 zabiorą premie za wyniki bo tak i zostaje Ci 9,37zł/h. Śmiech
2
bury 2015-12-11 18:04
nie premia tylko nagroda jest z nagrody jesli nie dostaniesz nie muszą ci sie tłumaczyć i tych nagród nie ma pozdrawiam
kyuo2p 2016-02-11 17:44
bardzo fajnie ze ten staz jest płatny wogóle fajnie ze panisko płaci bo gdzie indziej sa darmowe juz na szczescie niedługo a to pisałam ja kadrowa i jeszcze doswiadczenie zdobedziesz bedzie ci płacił za prace ho ho
1
kilo 2016-02-19 14:05
tylko kiedy bedziesz chodzic na ten multi sport jak bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały tydzien pamietaj o bickach rób bicki tam ci sie przydadzą na pewno i jeszcze jedno nie myśl tam za dużo bo myślenie w tej firmie boli bardzo boli
3
Asia 2016-04-20 13:30
Firma z "polskimi standardami" w złym tego slowa znaczeniu - nieterminowość, niedotrzymywanie umów, przeciągające się w nieskończoność rekrutacje, przedmiotowe traktowanie pracowników, nie polecam współpracy w żadnym zakresie i jako potencjalni kandydaci zastanówcie się nie dwa ale pięć razy czy dal nich pracować.
5
ja 2016-04-29 00:00
A jak wygląda praca w biurze ? Szukają też księgowej, tu też jest taka rotacja ?
wiola 2016-05-04 19:50
mozesz stracic szybko licencje duze ryzyko jedziesz po bandzie stąpasz pocienkim lodzie do pracy bierz szczoteczke do zębów i piżame nigdy nie wiadomo co moze byc
6
ja 2016-05-07 22:42
Brzmi groźnie... Czyżby spółka prowadziła bardzo kreatywną księgowość ?
1
ja 2016-05-07 22:42
Brzmi groźnie... Czyżby spółka prowadziła bardzo kreatywną księgowość ?
kiwi 2016-05-29 23:30
jako operator maszyn czy produkcja ale jest praca 12 zł za godz umowa zlecenie tj 3 euro robota swiatek piatek i niedziela i nocki jak jestes ograniczona i ze wsi to praca dla ciebie trzeba zapłacic 4500 zł brutto i dac umowe o prace to i ludzie beda a tak to ukraina zostaje ale nie na długo
6
bar 2016-06-16 12:32
Czy warto iść do tej firmy
1
bart 2016-06-18 10:54
ile mogę tam zarobić netto
bick 2016-07-04 21:43
2 tys na reke praca swiątek piątek i niedziela syf kiła odradzam tam prace mobbing totalny
6
Poco 2016-08-01 16:41
Hej ile zarabia się jako specjalista ds sprzedaży eksportowej?
kaska 2016-08-01 18:57
Jak nie zaaplikujesz to sie niedowiesz, nie warto wierzyc we wszystko co sie czyta.
4
by;y pracownik firmy 2017-03-24 21:20
odradzam pracowac wtej firmie nie wywiazuja sie zewszystkiego
4
kas26 2017-03-27 09:16
Nie jest łatwo, spory stres jednak firma z duza perspekywa, zarobki tez nienajgorsze
4
zaciekawiony 2017-05-07 13:30
Ktos wie jak na stanowisku magazyniera? Jak atmosfera? na co zwrocic uwage podczas rozmowy ?
Kama 2017-06-27 11:16
Dlaczego jest tak duża rotacja pracowników w firmie Dijo ? Czy można poznać rzetelną opinię o pracy na stanowiskach administracyjno-biurowych w firmie Dijo ?
Iza 2017-08-21 14:40
@Kama masz rację jest dużo ofert pracy http://www.gowork.pl/praca/dijo-baking-horeca-service-sp.-z-o.o-komandytowa;pr. Ale może nie jest to powód rotacji pracowników, a rozwoju firmy. Ważne, by te informacje potwierdzili pracownicy i powiedzieli czy warto aplikować na te stanowiska w Dijo Baking Horeca Service.
Informator 2017-08-21 21:12
Od 6 grudnia 2016, nie ma już Dijo Baking Horeca Service.
W sumie, to nigdy takiego tworka nie było.
Iza 2017-09-14 09:00
@Informator ale o co chodzi? Mają inną nazwę? Czy nie istnieją? Normalnie pod tą nazwą jest spora liczba ogłoszeń o pracę: http://www.gowork.pl/praca/dijo-baking-horeca-service-sp.-z-o.o-komandytowa;pr. Czy chodzi Ci, że w logo jest inaczej napisane?
Pracownik 2017-09-14 09:16
Nazwa firmy się po prostu przekształciła z Dijo Bakig Horeca Sp. z o o. sp. k. na Dijo Baking Sp. z o.o. :)
Iza 2017-09-26 11:45
@Pracownik dzięki za informacje. Czy skoro jesteś pracownikiem firmy chcesz podzielić się z nami swoja opinia na jej temat? Każda dodatkowa opinia będzie przydatna.
Zostaw swoją opinię o Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o komandytowa - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o komandytowa