brak logo

Hotel MAX

Luboń

Opinie o Hotel MAX

pracownik 2012-10-18 14:02:51
Praca tam to koszmar. Rodzinny interes daje się we znaki. Synalek przychodzi z innymi szczeniakami na obiad i rozkazuje personelowi. [usunięte przez administratora] brak szacunku. Szefowi trzeba sie kłaniać w pas [usunięte przez administratora] , byłby zadowolony bo inaczej puści focha i dzien dobry nie odpowie wielki książe. Nie dasz rady psychicznie tam wytrzymać. Każdy tam ma kompleks wyższości, traktuje drugiego jak[usunięte przez administratora] . Oczywiscie nie zostało mi wypłacone wynagrodzenie. Odpuszcze tym prostakom. Niech kupią synalkowi obiad za to, żeby nie musiał obciachu w hotelu robic.
1
jurekegon 2013-10-13 00:22:39
to nie praca [usunięte przez administratora] ,stary cwaniak i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to cała rodzinka ,oczywiscie zapomnijcie o umowach.nie dajcie się porabiać
ania 2014-03-01 18:20:08
Niewarto tam pracować! wykonujesz wszystkie czynności od sprzątania wc po kelnerowanie, recepcja itp. nie ogarniasz tego wszystkiego , po 12h pracy w dzien i w nocy, oraz na wszystkich imprezach!szkolenia trwają tygodniami i są bezpłatne! szukają darmowej siły roboczej, bez żadnych umów. OSTRZEGAM!
1
Natalia M 2014-03-13 19:00:39
Witam
pracowałam w tym Hotelu i złego słowa powiedzieć nie mogę .
Ps. do Ani Z 01.03.2014 a ty czasami księżniczką nie jesteś ?
w każdej pracy ,czy to w biurze ,czy to w sklepie ,czy w Hotelu
zawsze idąc do pracy trzeba pracować !
myślałaś,że będziesz na recepcji paznokcie piłować ?
i podrywać Gości...
otwórz swoją firmę to się przekonasz ....
2
Marianna 2014-03-17 12:06:55
Co za bzdury piszecie ,pracowałm tam i nie zdarzyło się ,zby ktoś bez umowy pracował ,
a wynagrodzenie każy ma zawsze na koniec miesiąca na konto,więc po co kłamiecie i wprowadzacie ludzi w błąd.
Pracownik 2014-03-26 12:40:18
Jedyny plus to wypłata na czas, poza tym same minusy. Wykonujesz 50 różnych funkcji, będąc 'zatrudnionym' na jednym stanowisku. Recepcja, sprzatanie, kelnerowanie, obsulga imprez, wszystko za jedna stawke...... Lepiej poszukać czegoś innego
ewa 2014-03-26 13:59:23
ten pracownik ma przecież drogę wolną ,pracy w koło nie brakuje ,
przecież skoro w hotelu ,,jest tak ciężko ,to po co tam pracujesz ?''
zapomniałeś napisac ,że faktury musisz wystawiac i paragony no jacyś narwani goście przychodzą i coś ciągle od ciebie chcą , a ty w końcu do pracy przyszedłeś odpocząć ,a nie coś robić .
Ludzie zastanówcie się nad sobą ,po co pracować ! lepiej w domku posiedzieć na garnuszku mamusi , a mamusia pracuje ,czy też leży ? i na garnuszku tatusia jest ?
nie ... coś podobnego !
rada na życie !!! zapracuj się na smierć ,a nie nudź się !!!!
jeśli ktoś chce do czegoś dojść to niestety ...trzeba pracować .
anonim 2014-05-19 14:45:31
Lepiej poszukajcie czegoś innego, praca tam to koszmar, brak organizacji pracy porażka
worek 2015-01-17 23:07:17
myślę , że największe szanse na zatrudnienie tutaj w Hotelu Max będziesz miał jeśli spróbujesz stawić się u nich osobiście i pokazać , że rzeczywiście zależy Ci na tej pracy. Chociaż zanim spróbujesz to może warto jeszcze wypytać tutaj o takie sprawy jak zarobki chociażby lub jak właściwie wygląda rozmowa kwalifikacyjna...
mirka 2015-02-15 17:12:35
Jeżeli chodzi o wynagrodzenie nie jest źle, gorzej z resztą. Zatrudniając się tam jako kelner/kelnerka musisz się liczyć z tym że bedziesz robić wszystko np. sprzątać kibelki, być na zmywaku, sprzątanie pokoi, lodziarnia itp. no i oczywiście obsługa gości. Pracowałam tam dwa miesiące, nie było aż tak źle. Szef wcale nie jest starym gburem!!! Gorzej z jego kobietą. To ona wprwadza okropna atmosferę do takiego stopnia że nie chce się do pracy przychodzić. A jak czytałam poprzednie wpisy na temat jego "synalka" to również się nie zgadzam. Bardzo przyjazny facet. Podsumowując, jeżeli chcesz tam pracować musisz mieć nerwy ze stali :)
1
valentino 2015-06-30 21:23:06
Pozytywne opinie na temat pracy w tym ... czymś pochodzą od właścicieli. Moja dobra rada. OMIJAJCIE TEN OBIEKT !!!
pracująca 2015-09-11 22:46:18
Ten kto tam nie pracował niech się nie wypowiada. Praca w tym hotelu to koszmar!!! Nawet dla ludzi o mcnych nerwach.
aj 2016-05-07 21:07:46
Chyba i tak nie pokazało się u nich żadne ogłoszenie @xm.
Zostaw swoją opinię o Hotel MAX - Luboń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel MAX