Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne "Smolarek"

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 16:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim283 jaki jest czas pracy dla pracowników Zakłady Mięsne Smolarek? jakie tam trzeba mieć kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2013-12-14 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO CHCECIE DOBRA FIRMA
zdjecie uzytkownika
RAFAL KACZAN - 2013-12-14 19:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJA DOBRE WYROBY JEDYNIE NIE TRZEBA PIC SZEF W PORZADKU WYPLATA NA CZAS A ZE TRZEBA GIBAC TO WSZEDZIE
zdjecie uzytkownika
222 - 2013-12-18 10:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprzednik pewnie ma niewielkie doświadczenie i nuż finansowy jeśli sie tak zachwyca ciekawe ile popracuje :))??? i uwierz pić nie powinno sie w żadnej pracy więc nic mądrego nie odkryłeś :))))))))))))))))))wynagrodzenie to obowiązek każdego pracodawcy a reszta to lepiej nie pisać ale masz prawo mieć swoje zdanie oby taki optymizm pozostał w tobie długo pogadamy za jakiś czas :)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-01-16 23:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam:) nie polecam... pracowałem 2 lata, licząc czas bez umowy to grubo ponad:). Śmieszna firma:) dostałem auto w opłakanym stanie... a gdy cos odpadło to musiałem za to płacic:P. Gdy wyszła mi pauza i spałem na leśnym parkingu to za 2 dni dostałem wezwanie do biura i musiałem sie spowiadac dlaczego spałem:). Nie wszyscy tam są zli.. Kadrowej wybaczam bo blond:D(wiadomo) Nie wiem czy ona tam jeszcze pracuje:) AAAALE MAAAASAKRA OGÓLNIE:D
zdjecie uzytkownika
PERSHING - 2014-02-05 23:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smolarek jest wladca naszego rejonu

a ja nie narzekam na prace u ( usunięte przez administratora ) Rygor musi byc, lad i porzadek. Podobno ten mlody przyszedl jeszcze wczorajszy do pracy. Tak bywa jak sie ma w zylach wiecej wody jak krwi. A Na Smolarka nie ma co narzekac, bo polowa z was siedziala by na kuroniu, a co z tym sie wiaze pila pod budkami z piwem i kradla. Pan Smolarek juz sie nie musi rozwijac. To on jest wladca Poznania, Wroclawia itd. Tylko ( usunięte przez administratora ) go przebija ;))
zdjecie uzytkownika
Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ci co maja ambicje dają sobie świetnie rade i nie wracają, a firma panoszyć sie mogła kilka lat , na dzien dzisiejszy ledwo jadą:))jakoś mnóstwo ludzi przez te lata odeszło i nie wracają i pod budką z piwami ich nie widać a znam wielu z nich, sami sie zastanawiają jak mogli tam pracować przez tyle lat :)pamiętaj że jak sie nie rozwijasz to sie cofasz niestety to prawda udowodniona, no i kolego jaki pan Wrocławia i Poznania --bzdury JAKICH MAŁO CIEKAWE PRZECIEŻ TERAZ TO PIKUŚ HA HA
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-02-13 19:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uwazam podobnie jak koledzy powyżej, dobrze, że smolarek daje pracę, doceńcie to i pracujcie rzetelnie, pomyślcie co byłoby na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 14:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego -z psełdonimem roki przyprowadz im więcej takich niedorajd jak ty to będą sie cieszyć widze że masz niską samoocene jaśli ten zkład i bezrobocie to twoje dwie alternatywy i pomysł na życaie to twoja sprawa dobrze że sa ludzie bardziej ambitni w naszych okolicach życze ci tam dozywocia za marną pensyjke widocznie to lubisz :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-15 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beznadziejna firma ,(usunięte przez administratora),zero szacunku(usunięte przez administratora)Dużo rządzących a mało pracujących:(((((
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-19 15:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mało pracujących? To może szukaja nowych osób, by tych pracujących w Smolarku było więcej? Warto w ogóle?
zdjecie uzytkownika
123 dc - 2014-06-26 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franc - 2014-06-19 15:51:58]:
nie warto tam pracowac za te pieniądze to sami niech pracują ,może zaczną doceniac pracownika.niech p.O.N wezmie ruszy tyłek i się wezmie za uczciwą pracę. A po za tym w prezencie kodeks pracy trzeba jej kupic ,bo nie ma pojęcia o niczym.podziwiam tych ludzi co jeszcze tam pracują ,kontrol potrzebna by była zeby zakład przetrzepali.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-30 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123 dc, to co jest nie tak w zakładach mięsnych smolarek, że polecasz kupic kodeks pracy? Brzmi to kiepsko...
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-10-10 19:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam tam nie polecam brak szacunku o wszystko czeba sie prosic a wyplaty marne zasowalam od 6 rana az do 18 a nakoncou powiedzieli ze sa nie zadowoleni a o pracownikach na rozbioze szkoda gadac to mowiac delikatnie cholota i wlazo dypy tu staba gadaja a zachwile kopia dolek zaloje ze wogole tam poszlam do pracy
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-10-16 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego E. i M. SMOLAREK powstały w 1990 roku w Kościanie jako firma rodzinna. Dynamiczny rozwój firmy, duże zapotrzebowanie na ich wyroby spowodowało powstanie w 1994 roku nowego zakładu w Miliczu. Dziś firma SMOLAREK to również gospodarstwa rolne i fermy zwierząt hodowlanych, dzięki czemu mają zapewniony doskonały surowiec przetwórczy pod ścisłą kontrolą "od pola do stołu konsumenta". Współpracują z rolnikami z województwa wielkopolskiego i dolnośląskiego.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35]:
hahahaha:D.... Oglądałeś 13 posterunek? Swojego czasu bardzo śmieszny serial... Ale mniejsza z tym:), Ty i tak nie wiesz do czego zmierzam:). Wiesz dlaczego Twoim zdaniem Smolarek jest dla Ciebie władcą? bo Ty jestes PERSHING a On trzyma Cie na smyczy:D.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to miała byc odp dla pershing
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-02 12:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo niez tej ziemi samochody stare jak swiat a jakcos sie zepsuje to trzeba placic nawet jaj samochod sie spalil koledze to mial z tym problemy pisze jeszcze raz straszne dziadostwo nie mowiac juz o kierowniczej kadrze bezczelne nieroby takie jest mojezdanie
zdjecie uzytkownika
klakson - 2014-12-08 19:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie żem samochody stare jak świat, ale czy chociaż są bezpieczne i kontroluje ktoś? nie chciałbym ucierpieć zdrowotnie z powodu beznadziejnego stanu technicznego służbowego środka transportu:( nie rozumiem natomiast dlaczego interesujecie się zapałem do pracy waszej kadry kierowniczej, pozdrawiam cieplutko
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-24 13:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samochody sa bardzo niebezpieczne strach nimi sie po ul poruszac wiekszosc nadaje sie tylko na zlom firma poprostu jest zalosna
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-12-24 16:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalosny zaklad nawet smieci pala w koszach a pozniej zakopuja w ziemi zeby nie placic za ich wywoz najgorszy syf jaki widzialem w zyciu powinni dawno zamknac ten zaklad jest poprostu okropny nikomu go nie polecam jeden wielki syf
zdjecie uzytkownika
kierowca sp rolniczego - 2015-02-01 13:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok dla tych co chcą pracować,wypłaty na czas umowy na stałe nie dla nygusów tylko dla rzetelnych.pracowalem w tej firmie i niejest zle są tacy co niepłacą pęsji a smolar płaći i daje paczki rzywnościowe / na temat tej firmy Durńie niewypisujćie bzdur widze rze wolićie kurońia i rzebrańia kasy pod sklepem/co rok jestem na rzniwach ijest ok/poz.T.P
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-12 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dobrze to czemu już nie pracujesz???a żniwa to raptem króciutki okres i nik z tych co tam pracowali to pod budką nie stoi no chyba że masz na myśli siebie pracowniku sezonowy
zdjecie uzytkownika
Pershing - 2015-03-19 06:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy narzeka, a i tak stoi w kolejce do Pana Smolara. Ten co pisze o 13 posterunku pierwszy w rzedzie jak kundel z lapami wycignietymi i zwilzonym jezorem. Ale Pan S. sam wybiera kto bedzie dla niego pracowal. Tylko wybrancy.
A wiec nie narzekac tylko wloski na zel, umyc zafajdane pazury i na rozmowe kwalifikacyjna. W przod z piesnia na ustach.
zdjecie uzytkownika
traktor - 2015-05-22 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-12 13:45:09]:
kolego niejestem złośliwy ale są uniego pracowńicy co pracują kilkanaśćie lat i nienarzekają.tylko tacy ludzie jak ty nygusy.narzekają tancerka jak nieumie tanczyć to powie rze orkiestra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedługo żńiwa i znów przyjade.ja mam stałą prace jusz mam urlop zaklepany poz.
zdjecie uzytkownika
wagowy - 2015-06-28 12:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko w tym zakladzie ola jest normalna z kierownictwa pozatym same nieroby nygusy kadrowa zielona jak but ale to bladynka to niema sie czemu dziwic a jak pracownicy mowia o sylwi to nie napisze bo mam troche kultury dlamnie to dziadostwo malo spotykane w kraju
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2015-07-05 08:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda mi w tym zakladzie tylko Oli bo to ladna i madra kobieta tylko marnuje sie w tym zalosnym zakladzie Poza Ola niema tam w kierownictwie nikogo madrego a Michal ze swoja ciotka powinni isc do szkoly najpierw i poczytac kodeks pracy Nie polecam nikomu tej firmy bo jest w niej czysty mobing Sylwia i Michal ze swoja ciotka to ludzie nienormalni stosuja czysty mobing Pozdrowienia dla Oli jesli w tym syfie jeszcze pracuje
zdjecie uzytkownika
support - 2015-07-16 03:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly kierowca - 2015-07-05 08:55:46]:
@były kierowca, ola chyba musiała zawrócić Ci nieźle w głowie, że tak o nią "dbasz" na odległość. Uważam , że inni pracownicy zakładów mięsnych "smolarek" również nie zasłuzyli na to co ich tutaj spotyka. Firma nie jest zbyt duża, ale podobno ma aspiracje do rozrostu - osobiście w to jakoś nie wierzę
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2015-08-01 03:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [support - 2015-07-16 03:51:58]:
Ola nie zawrucila mi w glowie wcale poprostu uwarzam ze szkoda jej w tym zalosnym zakladzie poprostu strasznie sie tam marnuje Ale zawsze praca to praca Jest jedyna tam osoba co sie dobrze na wszystkim zna no i jest normalna w porownaniu do innych jak np ( usunięte przez administratora ) Wielkie kierowniczki a na niczym sie nie znaja szczegolnie Sylwia Takie jest poprostu moje zanie o tym zalosnym zakladzie Michal idz do szkoly i poczytaj regulamin pracy i daj go tez swojej ciotce bo ona jako kadrowa jest zerem
zdjecie uzytkownika
jak to - 2015-08-27 17:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że jest na pewno jakiś regulamin pracy tylko zastanawiam się kto go w takim razie czyta w ogóle, czy to nie jest tak, ze nie jest egzekwowany w ogóle. Czytając Wasze komentarze wnioskuje, że atmosfera pracy nie jest najlepsza, ale zawsze warto to jakoś wyjaśnić, porozmawiać z szefem, nie wiem czy próbowaliście.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-28 20:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z szefem nieda sie porozmawiac bo on jest najmadrzejszy a pozatym boi sie swojej ciotki ktora niezna kompletnie sie na kadrowaniu Niewiem czemu tego zakladu jeszcze nie zamkneli Czysty mobing stosuja poprostu zalosny zaklad
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-03 09:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [traktor - 2015-05-22 12:28:06]:
Naucz się lepiej najpierw ortografii "jusz" pisze sie przez "ż" a nie "sz"
zdjecie uzytkownika
Popiedziska - 2015-09-15 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy maćie jakieś ale, czeba mieć troszke oleju rzeby tam pracować a niestać jak widły w gnoju/p.marian jest ok nielubi jak ktoś jest ćiemny i nie kuma co do niego śie muwi.lepiej iść po kurońiuwke haha jesteśćie rzałośni są tam pracownicy co pracują kilkanaśćie lat i nie narzekają.a Agńieszka kadrowa jest fajna laską pozdrawiam T.P.
zdjecie uzytkownika
traktor - 2015-09-15 08:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-09-03 09:35:34]:
ale ty jesteś mądry,a u smolarka stałeś jak widły w gnoju i niekumałeś co do ćiebie się mówi takich tempaków niepoczebuje mam do ciebie prace w ochrońie za 3 zyla tam śię nadasz
zdjecie uzytkownika
byłam tam - 2015-09-22 19:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smolar wie co dobre dla wszystkich on już w wieku 30 lat miał 2 firmy i rozwalił gss rzeźnie potem mu wspólników " zabrakło" a że kierownicy na wydawce polędwicę sopocką myją bo jest śliska albo belgijską z koniną czyszczą szczotkami z pleśni to jest ok. O tym chyba smolarek nie wie ani jego odbiorcy!!!
zdjecie uzytkownika
tp - 2015-09-25 07:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aty myślisz rze inne rzeżńie tego ńie robią jeszcze gorsze guwno żresz niechce ćie obrzydzac pracowałe w rzeżńi w poznaniu tam śię działo smolar jest okejwyroby ma super
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-27 01:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że faktycznie jeśli chodzi o prace u Was to nie jest kolorowo, ale wydaje mi się, ze akurat w tych zakładach mięsnych jest w miarę porządek, bo jednak ludzie chwalą sobie wyroby, inaczej jest jak na to wszystko patrzysz i pracujesz tam jak pisze @tp. No ale też prawdą jest to, że mają zawsze dobrą umowe tam.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-09-27 07:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agnieszka tak jest super ale tam zadzi Olka ciotka Michala a oni oboje sa strasznie tepi i zieloni
zdjecie uzytkownika
niekie - 2015-10-27 14:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierowca jakbyś pisał pełnymi zdaniami byoby na pewno prościej Cię zrozumieć. Czekam jeszcze na Wasze komentarze. Wydaje mi się, ze tutaj zawsze jest świeże mięso, bo mieli już kilka kontroli i widze, że całkiem dobrze im to wyszo jednak. Jakby były nowe oferty pracy to dajcie znac jeszcze tutaj na forum.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-11-05 13:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialbym sie starać tam jako kierowca ale nie wiem czy warto mógłby mi ktos wiecej o tym stanowisku w tej firmie ? I czy wogule warto tam isć ?
zdjecie uzytkownika
klopx - 2015-11-27 12:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widzisz@zainteresowany zdania sa mocno podzielone. proponuje jednak wyslac swoja aplikacje i sprobowac. mi tam sie wydaje ze firma godna polecenia w koncu z tego co widze smolarke dynamicznie sie rozwija juz od ladnych paru lat, zdobyli wielu klientow, wiec obrot firmy jest. a to ze pracy jest sporo to nie powinno nikogo dziwiwc. jednak aktualnie ja nie widze zadnych ofert pracy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-28 22:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jak to - 2015-08-27 17:16:17]:
pracuje w tej firmie od początku jakbyś gościu kumał co nie co to Ola była w tej firmie zwykłą wagową a nie żadną kierowniczką, co do Miśka to się nie czepiaj, jak i do Sylwi i Oli. Ten kto żle wypisuje na ich temat to po prostu nierób który patrzy jak po katach się pochować a Sylwia tyle lat tam pracuje że nie da jej się wykiwać i to cię bolało bo pewnie cię szybko rozgryzła.Jestem zadowolony z tej pracy chociaż mogliby więcej płacić
zdjecie uzytkownika
gamse - 2016-01-02 23:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli pracujesz tyle lat w tej firmie to nie może być tak źle, w końcu gdyby było coś nie tak to pewnie byś odszedł z tej firmy. No ale pieniądze na czas i spore pieniądze.
zdjecie uzytkownika
asia - 2016-01-11 23:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tym zakładzie jak był ubój kiepsko oceniam tam pracę choć zarobki na czas,Piotr który polował na panienki i Bogusia która się słuchała Maćka i Leona a nie oni jej więc jak miało być dobrze jak pracownicy rządzili rozbiorę, a ty jak tak chwalisz Olę siostrę szefa to musisz być majstrem,na temat Michała i Sylwi nic nie powiem bo oni za mnie nie pracowali
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-01-16 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2016-01-11 23:11:38]:
ja nie chwale wcale olke siostre michala tylko Ole wagowa Czytaj dokladnie a potem oceniaj Olka kadrowa to tak jak Michaajlepsza i nal czyste zero a Ola wagowa to najlepszy pracownik w tej zalosnej firmie Az szkoda ze sie tam marnuje
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-23 11:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy pracuje tam, gdzie chce @kierowca. Nie wiem kim jest omawiana osoba, ale widocznie jest zadowolona z pracy w zakładach Smolarek. Ja też bym był, gdybym dostał tam pracę.
zdjecie uzytkownika
men - 2016-02-09 12:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2016-01-11 23:11:38]:
Widze że bazujesz na plotkach wyrażając o tych ludziach opinię.To świństwo!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-02-10 18:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to masakra ja pracowalam to jest wyzysk ludzi a olka kadrowa wielka jak ci nie chce zaplacic to powie ze normy nie wyrobilas a czlowiek zasowal jak kazdy z nich
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-02-18 12:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to @kasia nie ma jakichś papierów czy dowodów na to, żeby udowodnić czy wyliczyć faktycznie przepracowane limity? Mi się wydaje, że to nie powinno być specjalnie trudne
zdjecie uzytkownika
3ert - 2016-04-06 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez uwazam ze takie rzeczy jednak to da sie udowonic @Jan poza tym rpzeciez tez wszystko ejst spiane w umowie nie wiem tylko jaki rodzaj tam byl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakłady Mięsne "Smolarek"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert