Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne "Smolarek"

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
roki - 2014-02-13 19:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uwazam podobnie jak koledzy powyżej, dobrze, że smolarek daje pracę, doceńcie to i pracujcie rzetelnie, pomyślcie co byłoby na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 14:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego -z psełdonimem roki przyprowadz im więcej takich niedorajd jak ty to będą sie cieszyć widze że masz niską samoocene jaśli ten zkład i bezrobocie to twoje dwie alternatywy i pomysł na życaie to twoja sprawa dobrze że sa ludzie bardziej ambitni w naszych okolicach życze ci tam dozywocia za marną pensyjke widocznie to lubisz :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-15 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beznadziejna firma ,(usunięte przez administratora),zero szacunku(usunięte przez administratora)Dużo rządzących a mało pracujących:(((((
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-19 15:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mało pracujących? To może szukaja nowych osób, by tych pracujących w Smolarku było więcej? Warto w ogóle?
zdjecie uzytkownika
123 dc - 2014-06-26 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franc - 2014-06-19 15:51:58]:
nie warto tam pracowac za te pieniądze to sami niech pracują ,może zaczną doceniac pracownika.niech p.O.N wezmie ruszy tyłek i się wezmie za uczciwą pracę. A po za tym w prezencie kodeks pracy trzeba jej kupic ,bo nie ma pojęcia o niczym.podziwiam tych ludzi co jeszcze tam pracują ,kontrol potrzebna by była zeby zakład przetrzepali.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-30 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123 dc, to co jest nie tak w zakładach mięsnych smolarek, że polecasz kupic kodeks pracy? Brzmi to kiepsko...
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-10-10 19:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam tam nie polecam brak szacunku o wszystko czeba sie prosic a wyplaty marne zasowalam od 6 rana az do 18 a nakoncou powiedzieli ze sa nie zadowoleni a o pracownikach na rozbioze szkoda gadac to mowiac delikatnie cholota i wlazo dypy tu staba gadaja a zachwile kopia dolek zaloje ze wogole tam poszlam do pracy
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-10-16 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego E. i M. SMOLAREK powstały w 1990 roku w Kościanie jako firma rodzinna. Dynamiczny rozwój firmy, duże zapotrzebowanie na ich wyroby spowodowało powstanie w 1994 roku nowego zakładu w Miliczu. Dziś firma SMOLAREK to również gospodarstwa rolne i fermy zwierząt hodowlanych, dzięki czemu mają zapewniony doskonały surowiec przetwórczy pod ścisłą kontrolą "od pola do stołu konsumenta". Współpracują z rolnikami z województwa wielkopolskiego i dolnośląskiego.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35]:
hahahaha:D.... Oglądałeś 13 posterunek? Swojego czasu bardzo śmieszny serial... Ale mniejsza z tym:), Ty i tak nie wiesz do czego zmierzam:). Wiesz dlaczego Twoim zdaniem Smolarek jest dla Ciebie władcą? bo Ty jestes PERSHING a On trzyma Cie na smyczy:D.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to miała byc odp dla pershing
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-02 12:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo niez tej ziemi samochody stare jak swiat a jakcos sie zepsuje to trzeba placic nawet jaj samochod sie spalil koledze to mial z tym problemy pisze jeszcze raz straszne dziadostwo nie mowiac juz o kierowniczej kadrze bezczelne nieroby takie jest mojezdanie
zdjecie uzytkownika
klakson - 2014-12-08 19:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie żem samochody stare jak świat, ale czy chociaż są bezpieczne i kontroluje ktoś? nie chciałbym ucierpieć zdrowotnie z powodu beznadziejnego stanu technicznego służbowego środka transportu:( nie rozumiem natomiast dlaczego interesujecie się zapałem do pracy waszej kadry kierowniczej, pozdrawiam cieplutko
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-24 13:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samochody sa bardzo niebezpieczne strach nimi sie po ul poruszac wiekszosc nadaje sie tylko na zlom firma poprostu jest zalosna
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-12-24 16:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalosny zaklad nawet smieci pala w koszach a pozniej zakopuja w ziemi zeby nie placic za ich wywoz najgorszy syf jaki widzialem w zyciu powinni dawno zamknac ten zaklad jest poprostu okropny nikomu go nie polecam jeden wielki syf
zdjecie uzytkownika
kierowca sp rolniczego - 2015-02-01 13:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok dla tych co chcą pracować,wypłaty na czas umowy na stałe nie dla nygusów tylko dla rzetelnych.pracowalem w tej firmie i niejest zle są tacy co niepłacą pęsji a smolar płaći i daje paczki rzywnościowe / na temat tej firmy Durńie niewypisujćie bzdur widze rze wolićie kurońia i rzebrańia kasy pod sklepem/co rok jestem na rzniwach ijest ok/poz.T.P
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-12 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dobrze to czemu już nie pracujesz???a żniwa to raptem króciutki okres i nik z tych co tam pracowali to pod budką nie stoi no chyba że masz na myśli siebie pracowniku sezonowy
zdjecie uzytkownika
Pershing - 2015-03-19 06:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy narzeka, a i tak stoi w kolejce do Pana Smolara. Ten co pisze o 13 posterunku pierwszy w rzedzie jak kundel z lapami wycignietymi i zwilzonym jezorem. Ale Pan S. sam wybiera kto bedzie dla niego pracowal. Tylko wybrancy.
A wiec nie narzekac tylko wloski na zel, umyc zafajdane pazury i na rozmowe kwalifikacyjna. W przod z piesnia na ustach.
zdjecie uzytkownika
traktor - 2015-05-22 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-12 13:45:09]:
kolego niejestem złośliwy ale są uniego pracowńicy co pracują kilkanaśćie lat i nienarzekają.tylko tacy ludzie jak ty nygusy.narzekają tancerka jak nieumie tanczyć to powie rze orkiestra do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedługo żńiwa i znów przyjade.ja mam stałą prace jusz mam urlop zaklepany poz.
zdjecie uzytkownika
wagowy - 2015-06-28 12:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko w tym zakladzie ola jest normalna z kierownictwa pozatym same nieroby nygusy kadrowa zielona jak but ale to bladynka to niema sie czemu dziwic a jak pracownicy mowia o sylwi to nie napisze bo mam troche kultury dlamnie to dziadostwo malo spotykane w kraju
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-05 08:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2015-07-05 08:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda mi w tym zakladzie tylko Oli bo to ladna i madra kobieta tylko marnuje sie w tym zalosnym zakladzie Poza Ola niema tam w kierownictwie nikogo madrego a Michal ze swoja ciotka powinni isc do szkoly najpierw i poczytac kodeks pracy Nie polecam nikomu tej firmy bo jest w niej czysty mobing Sylwia i Michal ze swoja ciotka to ludzie nienormalni stosuja czysty mobing Pozdrowienia dla Oli jesli w tym syfie jeszcze pracuje
zdjecie uzytkownika
support - 2015-07-16 03:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly kierowca - 2015-07-05 08:55:46]:
@były kierowca, ola chyba musiała zawrócić Ci nieźle w głowie, że tak o nią "dbasz" na odległość. Uważam , że inni pracownicy zakładów mięsnych "smolarek" również nie zasłuzyli na to co ich tutaj spotyka. Firma nie jest zbyt duża, ale podobno ma aspiracje do rozrostu - osobiście w to jakoś nie wierzę
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2015-08-01 03:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [support - 2015-07-16 03:51:58]:
Ola nie zawrucila mi w glowie wcale poprostu uwarzam ze szkoda jej w tym zalosnym zakladzie poprostu strasznie sie tam marnuje Ale zawsze praca to praca Jest jedyna tam osoba co sie dobrze na wszystkim zna no i jest normalna w porownaniu do innych jak np ( usunięte przez administratora ) Wielkie kierowniczki a na niczym sie nie znaja szczegolnie Sylwia Takie jest poprostu moje zanie o tym zalosnym zakladzie Michal idz do szkoly i poczytaj regulamin pracy i daj go tez swojej ciotce bo ona jako kadrowa jest zerem
zdjecie uzytkownika
jak to - 2015-08-27 17:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że jest na pewno jakiś regulamin pracy tylko zastanawiam się kto go w takim razie czyta w ogóle, czy to nie jest tak, ze nie jest egzekwowany w ogóle. Czytając Wasze komentarze wnioskuje, że atmosfera pracy nie jest najlepsza, ale zawsze warto to jakoś wyjaśnić, porozmawiać z szefem, nie wiem czy próbowaliście.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 20:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-28 20:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z szefem nieda sie porozmawiac bo on jest najmadrzejszy a pozatym boi sie swojej ciotki ktora niezna kompletnie sie na kadrowaniu Niewiem czemu tego zakladu jeszcze nie zamkneli Czysty mobing stosuja poprostu zalosny zaklad
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-03 09:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [traktor - 2015-05-22 12:28:06]:
Naucz się lepiej najpierw ortografii "jusz" pisze sie przez "ż" a nie "sz"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne "Smolarek"?
Zadaj pytanie
alert