Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne "Smolarek"

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 16:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim283 jaki jest czas pracy dla pracowników Zakłady Mięsne Smolarek? jakie tam trzeba mieć kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2013-12-14 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO CHCECIE DOBRA FIRMA
zdjecie uzytkownika
RAFAL KACZAN - 2013-12-14 19:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJA DOBRE WYROBY JEDYNIE NIE TRZEBA PIC SZEF W PORZADKU WYPLATA NA CZAS A ZE TRZEBA GIBAC TO WSZEDZIE
zdjecie uzytkownika
222 - 2013-12-18 10:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprzednik pewnie ma niewielkie doświadczenie i nuż finansowy jeśli sie tak zachwyca ciekawe ile popracuje :))??? i uwierz pić nie powinno sie w żadnej pracy więc nic mądrego nie odkryłeś :))))))))))))))))))wynagrodzenie to obowiązek każdego pracodawcy a reszta to lepiej nie pisać ale masz prawo mieć swoje zdanie oby taki optymizm pozostał w tobie długo pogadamy za jakiś czas :)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-01-16 23:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam:) nie polecam... pracowałem 2 lata, licząc czas bez umowy to grubo ponad:). Śmieszna firma:) dostałem auto w opłakanym stanie... a gdy cos odpadło to musiałem za to płacic:P. Gdy wyszła mi pauza i spałem na leśnym parkingu to za 2 dni dostałem wezwanie do biura i musiałem sie spowiadac dlaczego spałem:). Nie wszyscy tam są zli.. Kadrowej wybaczam bo blond:D(wiadomo) Nie wiem czy ona tam jeszcze pracuje:) AAAALE MAAAASAKRA OGÓLNIE:D
zdjecie uzytkownika
PERSHING - 2014-02-05 23:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smolarek jest wladca naszego rejonu

a ja nie narzekam na prace u ( usunięte przez administratora ) Rygor musi byc, lad i porzadek. Podobno ten mlody przyszedl jeszcze wczorajszy do pracy. Tak bywa jak sie ma w zylach wiecej wody jak krwi. A Na Smolarka nie ma co narzekac, bo polowa z was siedziala by na kuroniu, a co z tym sie wiaze pila pod budkami z piwem i kradla. Pan Smolarek juz sie nie musi rozwijac. To on jest wladca Poznania, Wroclawia itd. Tylko ( usunięte przez administratora ) go przebija ;))
zdjecie uzytkownika
Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ci co maja ambicje dają sobie świetnie rade i nie wracają, a firma panoszyć sie mogła kilka lat , na dzien dzisiejszy ledwo jadą:))jakoś mnóstwo ludzi przez te lata odeszło i nie wracają i pod budką z piwami ich nie widać a znam wielu z nich, sami sie zastanawiają jak mogli tam pracować przez tyle lat :)pamiętaj że jak sie nie rozwijasz to sie cofasz niestety to prawda udowodniona, no i kolego jaki pan Wrocławia i Poznania --bzdury JAKICH MAŁO CIEKAWE PRZECIEŻ TERAZ TO PIKUŚ HA HA
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-02-13 19:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uwazam podobnie jak koledzy powyżej, dobrze, że smolarek daje pracę, doceńcie to i pracujcie rzetelnie, pomyślcie co byłoby na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 14:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego -z psełdonimem roki przyprowadz im więcej takich niedorajd jak ty to będą sie cieszyć widze że masz niską samoocene jaśli ten zkład i bezrobocie to twoje dwie alternatywy i pomysł na życaie to twoja sprawa dobrze że sa ludzie bardziej ambitni w naszych okolicach życze ci tam dozywocia za marną pensyjke widocznie to lubisz :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-15 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
beznadziejna firma ,(usunięte przez administratora),zero szacunku(usunięte przez administratora)Dużo rządzących a mało pracujących:(((((
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-19 15:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mało pracujących? To może szukaja nowych osób, by tych pracujących w Smolarku było więcej? Warto w ogóle?
zdjecie uzytkownika
123 dc - 2014-06-26 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [franc - 2014-06-19 15:51:58]:
nie warto tam pracowac za te pieniądze to sami niech pracują ,może zaczną doceniac pracownika.niech p.O.N wezmie ruszy tyłek i się wezmie za uczciwą pracę. A po za tym w prezencie kodeks pracy trzeba jej kupic ,bo nie ma pojęcia o niczym.podziwiam tych ludzi co jeszcze tam pracują ,kontrol potrzebna by była zeby zakład przetrzepali.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-30 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123 dc, to co jest nie tak w zakładach mięsnych smolarek, że polecasz kupic kodeks pracy? Brzmi to kiepsko...
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-10-10 19:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalam tam nie polecam brak szacunku o wszystko czeba sie prosic a wyplaty marne zasowalam od 6 rana az do 18 a nakoncou powiedzieli ze sa nie zadowoleni a o pracownikach na rozbioze szkoda gadac to mowiac delikatnie cholota i wlazo dypy tu staba gadaja a zachwile kopia dolek zaloje ze wogole tam poszlam do pracy
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-10-16 21:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego E. i M. SMOLAREK powstały w 1990 roku w Kościanie jako firma rodzinna. Dynamiczny rozwój firmy, duże zapotrzebowanie na ich wyroby spowodowało powstanie w 1994 roku nowego zakładu w Miliczu. Dziś firma SMOLAREK to również gospodarstwa rolne i fermy zwierząt hodowlanych, dzięki czemu mają zapewniony doskonały surowiec przetwórczy pod ścisłą kontrolą "od pola do stołu konsumenta". Współpracują z rolnikami z województwa wielkopolskiego i dolnośląskiego.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35]:
hahahaha:D.... Oglądałeś 13 posterunek? Swojego czasu bardzo śmieszny serial... Ale mniejsza z tym:), Ty i tak nie wiesz do czego zmierzam:). Wiesz dlaczego Twoim zdaniem Smolarek jest dla Ciebie władcą? bo Ty jestes PERSHING a On trzyma Cie na smyczy:D.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-11-20 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to miała byc odp dla pershing
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-02 12:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo niez tej ziemi samochody stare jak swiat a jakcos sie zepsuje to trzeba placic nawet jaj samochod sie spalil koledze to mial z tym problemy pisze jeszcze raz straszne dziadostwo nie mowiac juz o kierowniczej kadrze bezczelne nieroby takie jest mojezdanie
zdjecie uzytkownika
klakson - 2014-12-08 19:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie żem samochody stare jak świat, ale czy chociaż są bezpieczne i kontroluje ktoś? nie chciałbym ucierpieć zdrowotnie z powodu beznadziejnego stanu technicznego służbowego środka transportu:( nie rozumiem natomiast dlaczego interesujecie się zapałem do pracy waszej kadry kierowniczej, pozdrawiam cieplutko
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-12-24 13:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samochody sa bardzo niebezpieczne strach nimi sie po ul poruszac wiekszosc nadaje sie tylko na zlom firma poprostu jest zalosna
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-12-24 16:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalosny zaklad nawet smieci pala w koszach a pozniej zakopuja w ziemi zeby nie placic za ich wywoz najgorszy syf jaki widzialem w zyciu powinni dawno zamknac ten zaklad jest poprostu okropny nikomu go nie polecam jeden wielki syf
zdjecie uzytkownika
kierowca sp rolniczego - 2015-02-01 13:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok dla tych co chcą pracować,wypłaty na czas umowy na stałe nie dla nygusów tylko dla rzetelnych.pracowalem w tej firmie i niejest zle są tacy co niepłacą pęsji a smolar płaći i daje paczki rzywnościowe / na temat tej firmy Durńie niewypisujćie bzdur widze rze wolićie kurońia i rzebrańia kasy pod sklepem/co rok jestem na rzniwach ijest ok/poz.T.P
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-12 13:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dobrze to czemu już nie pracujesz???a żniwa to raptem króciutki okres i nik z tych co tam pracowali to pod budką nie stoi no chyba że masz na myśli siebie pracowniku sezonowy
zdjecie uzytkownika
Pershing - 2015-03-19 06:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy narzeka, a i tak stoi w kolejce do Pana Smolara. Ten co pisze o 13 posterunku pierwszy w rzedzie jak kundel z lapami wycignietymi i zwilzonym jezorem. Ale Pan S. sam wybiera kto bedzie dla niego pracowal. Tylko wybrancy.
A wiec nie narzekac tylko wloski na zel, umyc zafajdane pazury i na rozmowe kwalifikacyjna. W przod z piesnia na ustach.
zdjecie uzytkownika
traktor - 2015-05-22 12:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-12 13:45:09]:
kolego niejestem złośliwy ale są uniego pracowńicy co pracują kilkanaśćie lat i nienarzekają.tylko tacy ludzie jak ty nygusy.narzekają tancerka jak nieumie tanczyć to powie rze orkiestra do dupy.niedługo żńiwa i znów przyjade.ja mam stałą prace jusz mam urlop zaklepany poz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Mięsne "Smolarek"?
Zadaj pytanie
alert