Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Mięsne "Smolarek"

Pracowałeś w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ufo - 2011-06-20 20:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
macie rację do wszystkiego te kobiety wszystkie pracuące na tych stanowiskach nie mają poęcia o kierowaniu pracownikiem .. Zero szkoleń menadżerskich i żadnego obycia w sprzedaży to cód że jeszcze istnieją choć nie wróżę im za wiele z takim podejściem do pracowników :P
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-06 13:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE JEDYNYMI KIEROWNIKAMI KTÓRZY COS KUMAJĄ TO ( usunięte przez administratora )CO PRAWDA BUZIE MAJA DUZE ALE NIGDY NIESŁUSZNIE NA NIKOGO NIE KRZYCZA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-06 14:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Tobą( usunięte przez administratora )o nie znam
zdjecie uzytkownika
buziak - 2011-09-06 14:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem pewna bo pracuje nie długo ale chyba chodzi tu o( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Wymiatacz - 2012-01-09 11:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie jako kierowca prawie 6 lat, powiem tylko tyle totalny [usunięte przez moderatora] pracownika, nikomu nie polecam w tej firmie pracowac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-05-11 17:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie do niedawna i nie polecam, totalny[usunięte przez moderatora] a w dodatku auta nie mają autokaska i każa za wszystko płacić, pani kadrowa na zastępstwie to nawet nie wie ilie 2x2
zdjecie uzytkownika
annn.24 - 2012-10-09 13:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem cos na temat smolarka. zero szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-23 22:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się przejawiało to zero szacunku do ludzi? Może pracowników traktuje teraz lepiej? Pracował ktoś jeszcze w Zakładach Mięsnych "Smolarek"? Bo z chęcią przeczytałbym jeszcze kilka bardziej rozbudowanych opinii. Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 23:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy nikomu. Brak szacunku dla pracownika, są bezwzględni i beszczelni co do konkurencji, osoby odpowiedzialne za firmę swoją osobą nie prezentują niczego pozytywnego.
zdjecie uzytkownika
cedric - 2013-07-01 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz opisac jedną, maksymalnie dwie sytuacje, w jakich widac ten brak szacunku? Czy np. pensja jaka wpływa na konto to juz brak szacunku ze strony Smolarek.
zdjecie uzytkownika
anonim283 - 2013-07-03 22:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pensja :). Ha ha żadna łaska i nigdy nie współmierna do wykonywanej pracy, szkoda opisywać i tak koniec nadchodzi:) .....i dobrze.
Zakład gdzie wiecznie zmieniają się pracownicy ,to chyba daje do myślenia; powodzenia obecnym ,byłym,i przyszłym :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-04 10:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no daje do myślenia ale jak się poczyta to wszedzie tak jest ;/ ja spróbuję no bo pracować muszę chociaż na chwile a w między czasie szukać dalej bede
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 16:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim283 jaki jest czas pracy dla pracowników Zakłady Mięsne Smolarek? jakie tam trzeba mieć kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
RAFAL - 2013-12-14 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO CHCECIE DOBRA FIRMA
zdjecie uzytkownika
RAFAL KACZAN - 2013-12-14 19:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAJA DOBRE WYROBY JEDYNIE NIE TRZEBA PIC SZEF W PORZADKU WYPLATA NA CZAS A ZE TRZEBA GIBAC TO WSZEDZIE
zdjecie uzytkownika
222 - 2013-12-18 10:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprzednik pewnie ma niewielkie doświadczenie i nuż finansowy jeśli sie tak zachwyca ciekawe ile popracuje :))??? i uwierz pić nie powinno sie w żadnej pracy więc nic mądrego nie odkryłeś :))))))))))))))))))wynagrodzenie to obowiązek każdego pracodawcy a reszta to lepiej nie pisać ale masz prawo mieć swoje zdanie oby taki optymizm pozostał w tobie długo pogadamy za jakiś czas :)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-01-16 23:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam:) nie polecam... pracowałem 2 lata, licząc czas bez umowy to grubo ponad:). Śmieszna firma:) dostałem auto w opłakanym stanie... a gdy cos odpadło to musiałem za to płacic:P. Gdy wyszła mi pauza i spałem na leśnym parkingu to za 2 dni dostałem wezwanie do biura i musiałem sie spowiadac dlaczego spałem:). Nie wszyscy tam są zli.. Kadrowej wybaczam bo blond:D(wiadomo) Nie wiem czy ona tam jeszcze pracuje:) AAAALE MAAAASAKRA OGÓLNIE:D
zdjecie uzytkownika
PERSHING - 2014-02-05 23:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smolarek jest wladca naszego rejonu

a ja nie narzekam na prace u ( usunięte przez administratora ) Rygor musi byc, lad i porzadek. Podobno ten mlody przyszedl jeszcze wczorajszy do pracy. Tak bywa jak sie ma w zylach wiecej wody jak krwi. A Na Smolarka nie ma co narzekac, bo polowa z was siedziala by na kuroniu, a co z tym sie wiaze pila pod budkami z piwem i kradla. Pan Smolarek juz sie nie musi rozwijac. To on jest wladca Poznania, Wroclawia itd. Tylko ( usunięte przez administratora ) go przebija ;))
zdjecie uzytkownika
Marcel1969 - 2014-02-07 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ci co maja ambicje dają sobie świetnie rade i nie wracają, a firma panoszyć sie mogła kilka lat , na dzien dzisiejszy ledwo jadą:))jakoś mnóstwo ludzi przez te lata odeszło i nie wracają i pod budką z piwami ich nie widać a znam wielu z nich, sami sie zastanawiają jak mogli tam pracować przez tyle lat :)pamiętaj że jak sie nie rozwijasz to sie cofasz niestety to prawda udowodniona, no i kolego jaki pan Wrocławia i Poznania --bzdury JAKICH MAŁO CIEKAWE PRZECIEŻ TERAZ TO PIKUŚ HA HA
zdjecie uzytkownika
roki - 2014-02-13 19:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uwazam podobnie jak koledzy powyżej, dobrze, że smolarek daje pracę, doceńcie to i pracujcie rzetelnie, pomyślcie co byłoby na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-02-24 14:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego -z psełdonimem roki przyprowadz im więcej takich niedorajd jak ty to będą sie cieszyć widze że masz niską samoocene jaśli ten zkład i bezrobocie to twoje dwie alternatywy i pomysł na życaie to twoja sprawa dobrze że sa ludzie bardziej ambitni w naszych okolicach życze ci tam dozywocia za marną pensyjke widocznie to lubisz :)
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-15 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beznadziejna firma ,(usunięte przez administratora),zero szacunku(usunięte przez administratora)Dużo rządzących a mało pracujących:(((((
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-19 15:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mało pracujących? To może szukaja nowych osób, by tych pracujących w Smolarku było więcej? Warto w ogóle?
zdjecie uzytkownika
123 dc - 2014-06-26 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franc - 2014-06-19 15:51:58]:
nie warto tam pracowac za te pieniądze to sami niech pracują ,może zaczną doceniac pracownika.niech p.O.N wezmie ruszy tyłek i się wezmie za uczciwą pracę. A po za tym w prezencie kodeks pracy trzeba jej kupic ,bo nie ma pojęcia o niczym.podziwiam tych ludzi co jeszcze tam pracują ,kontrol potrzebna by była zeby zakład przetrzepali.
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-06-30 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@123 dc, to co jest nie tak w zakładach mięsnych smolarek, że polecasz kupic kodeks pracy? Brzmi to kiepsko...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Mięsne "Smolarek"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski