brak logo

InPost

Wrocław

Opinie o InPost

anonim 2009-01-06 17:13:06
Słowa kojarzące się z inpost (np:.solidna, nie rozwojowa, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dostateczny.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są mili.
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w inpost:swoboda w działaniu
Najbardziej nie podobało mi się w inpost:charakter pracy.
kosynier 2012-02-06 17:35:12
jest kilka słów kojarzących mi się z inpost , ale nie będę cytował bo nie wypada kląć , ale są to najgorsze bluzgi i przekleństwa jakie zna ten świat .
5
anonim 2012-03-23 10:00:15
sluchajcie w inposcie wiele rzeczy sie dzieje jesli ktos chce tamp pracować odradzam czujesz sie tam jak w wiezieniu [usunięte przez moderatora] i kazdy tylko patrzy aby kablowac do kierowniczki zeby cie tylko wyzucic a z czasem doreczenia tez jest ciezko i powiedzial bym ze bardzo pracowalem kiedys w we wroclawiu teraz pracuje w warszawie poruwnania niema choc w warszawie na moje oko jest mniejszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niz we wroclawiu
2
rywal 2012-04-04 13:31:01
w całej Polsce jest tak samo jak we wrocławiu , a może i gorzej .
2
były 2013-05-29 12:28:20
pocztyajcie o inpoście na forach , cała prawda o tej firmie , pracować dla niej nie warto . rozwijasię , to znaczy zarabia tylko garstka ludzi , zdecydowanej większości brakuje na chleb , po otrzymaniu wynagrodzenia w tej "firmie"
3
77-200 miastko 2014-01-22 20:46:35
Poczytajcie, jak miejscowość 11000 mieszkańców nie ma punktu awizacyjnego. W Google wystarczy wpisać POLSKA WPADKA POCZTOWA! Będzie się działo!
1
już były pracownik 2014-09-19 11:28:11
witam. inpost we wrocławiu jest żałosny. wypłacają łaskawie pensje 20 kolejnego miesiąca i to nie zawsze, trzeba czekać dłużej, praca na umowe zlecenie- wykorzystujesz własne auto za marne grosze, pensja ok 2000 ale jak odliczyć koszty paliwa, auta napraw to nic nie zostaje prawie. wyzysk. chamstwo. nie ma umowy na użyczanie auta i mogą być z tego problemy. ludzie nie szanują inpostu i słusznie- widze sam co sie dzieje na sortowni i jak listonosze gubią listy. jeżeli chcesz tam pracować i tyrać od 7 do 17 niszczyć własne auto i zarobić na czysto ok 500 złoty to pomyśl czy nie lepiej zostać w domu. owszem są tacy co zarabiają nawet i 4000 ale pracują po 12 godzin i więcej...
2
wista 2014-12-01 17:12:06
Widzieliście już jaką pracę zaproponowało inpost? Zerknijcie proszę was i skomentujecie czy warto się w to angażować i co o tym sądzicie. Każda opinia będzie dla mnie na wagę złota. Ogólnopolska firma InPost – oddział w Piotrkowie poszukuje osób na stanowisko DORĘCZYCIEL-LISTONOS...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5690541?keywords=&region=
Olis 2015-02-11 08:53:22
Walbrzych - nie bylo miesiaca, zeby wyplata nie zostala okrojona (bez powodow, odpowiedzialnosc zbiorowa). Oprocz tego, mimo podpisanych umow, nie placa ZUSu!!!Mega zlodziejstwo - to wszystko co na temat tej firmy mozna powiedziec, chcac sie wywarowac wulgarnych slow.
4
Rafał 2015-03-28 15:48:12
Proszę o kontakt osoby, które pracowały w Inpoście. Potrzebuję zapytać o parę rzeczy. raf_marecki@o2.pl
mknhliugtyutrftyhedtreredst 2015-07-31 13:03:51
Inpost Legnica to fajna firma tylko że , psują ją osoby które nazywają się operacyjnymi są to w przewadze młodzi ludzie którzy mają innych za głupków , wydaje im się , że pozjadali wszystkie rozumy .Wszystkie swoje błędy zwalają na innych , czyli listonoszy i resztę ludzi którzy pracują w tej firmie są konfliktowi nie polecam pracy w tej firmie ze względu na tą atmosferę .
zyczliwy 2015-11-06 21:43:02
W Inposcie jest taka tragedia we Wroclawiu na oddziale glownym? Nie wiem kto tu pisze opinie, ale musza to byc totalne lebiegi :D Owszem, wyplat jest DO 20 kazdego miesiaca i zdarzaja sie poslizgi o jeden dzien, lub jesli 20ty wyada na sobote, to nawet o dwa dni. Ale co do zarobkow, to spróbuj na Poczie Polskiej wyciagnac 2200 jako doreczyciel pieszy, pracujac od 6 do 12, 13 lub 14 :D Nie jestes idiota i nie gubisz listow, to przezyjesz. Wiadomo, ze sa rejony, na ktorych zarobisz 1700, ale przewaznie spokojnie powyzej 2200 wyciagniesz
Zniesmaczony 2016-02-06 21:26:59
Praca jako doręczyciel niestety tylko na umowie-zleceniu..........i jawna dyskryminacja - mimo tego że umowa jest zawarta z Inpost a nie z placówką partnerską to o pakiecie multisport można zapomnieć. Prawo do korzystania z pakietu mają tylko osoby zatrudniona na podstawie umowy o pracę. Wniosek? Są pracownicy i "pracownicy".
2
byly kurier 2016-03-14 10:04:22
Najgorsza firma z jaka mozna miec do czynienia. Wyzwiska sa na porzadku dziennym, ciagle dokladanie pracy, z poczatku obietnica pracy max 6-17:30, niejednokrotnie praca do 19 (nie przez opoznienie kuriera, ale przez ciagle dowalanie roboty przez kierownikow). Wydzwanianie kierownika po godzinach pracy - codziennie. Wciaz problemy, wciaz obrazanie pracownika i wyzywanie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i poj**anych, praca pod ogromna presja. NIGDY TAM NIE WROCE. NIGDY. Nikomu nie polecam nawet tamtedy przechodzic. Problemy psychiczne mam do dzis.
2
dawid 2016-04-07 10:08:09
odradzam serdecznie wszystkim, praca od 6 do 19 za 100 zl dniowki ...
przewoznik u ktorego jezdzilem - wydzwania po godzinach po 15 razy, nie wyplaca pieniedzy na czas i okraja pensje nie wiadomo czemu, ociagal sie z umowa (ktorej w koncu nie dostalem), a na koniec musialem walczyc o swoje pieniadze. ODRADZAM JESZCZE RAZ !
3
Krystek 2016-04-11 16:05:30
Porazka pod wzgledem biura w szcegolnosci P Marty ktora podbija pzesyłki jako doreczone a pozniej kurier ma przewalone za to ze jakim cudem paczka zostala dostarczona jak nikt jej nieotrzymał... Mianowicie P Marta ktora je podbija jako doreczone mysle ze sama powinna ruszyc tlusty zad i je porozwozic a nie tylko sapac do kazdego... Zarobki nieadekwatne do czasu pracy
2
były pracownik oddziału 2016-05-10 10:51:56
Sama firma nie należała do najgorszych swego czasu, zarobki były dosyć dobre, choć w dużej mierze, zależało to od oddziału. Na chwilę obecną mogę powiedzieć, że jest maj a w dalszym ciągu na koncie brakuje mi wypłaty za MARZEC. Wybaczalne były sytuacje, kiedy spóźnienie trwało 1-2 dni, ale niestety w tym momencie cierpliwość się kończy. Firma ta na każdym kroku podstępnie próbuje nam zrobić wodę z mózgu. Nierzadko podsuwano nam papiery do podpisania, bez możliwości ich przeczytania. Znajdowały się na nich haczyki, które większość osób jednak bezmyślnie podpisywało. Kolejną sprawą jest to, że kierownictwo pozostawia wiele do życzenia. Często wyższe stanowiska zajmowały osoby, które się do tego kompletnie nie nadawały, natomiast doskonale dogadywały się z kierownikiem. Jeśli chodzi o nową kierowniczkę oddziału 3, to przyznam szczerze, że nie znam drugiej tak bezpłciowej osoby, która nie ma pojęcia o niczym. Praktycznie każda ważna rozmowa z pracownikiem jest prowadzona w obecności jej najlepszego kolegi/zastępcy o tępym wyrazie twarzy (prawdopodobnie on sam nie wie o czym jest dana rozmowa). Dodatkowo widać było, że na każdym zebraniu, recytowała z pamięci to, czego nauczyła się w domu. W momencie, gdy ktoś ją zbił z tropu traciła głos i wciąż powtarzała "nie wiem" "to nie moja wina", a na pytania czysto techniczne, gdzie powinna być osobą decyzyjną, odpowiadała "a ty co byś zrobił?". Pracownicy są przez nią nierówno traktowani, zwalnia osoby, które w jakiś sposób jej nie podpasują, zostawia swoich ulubieńców. Zastanawiające jest dla wszystkich, jakimi innymi zdolnościami musiała się wykazać, by zająć te stanowisko. Nie wiem, który kierownik lepszy, taki, czy co poprzedni, który wyku*&^&wuje Cię z góry na dół i powie, że myślisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie głową. Dodam, że pracownicy oddziału, nie będący doręczycielami, bardzo często padali ofiarami manipulacji, żeby zostali weekendowym doręczycielami, albo żeby po lub przed pracą jeździli z paczkami. Niby płatne dodatkowo, ale jak się okazywało później - niekoniecznie. Odradzanie nie ma sensu, gdyż nabory prawdopodobnie nie mają miejsca, a sama firma, przynajmniej listówka umiera...
Była 2016-05-11 10:36:56
Zgadzam się w 100% z każdym słowem, sama jestem byłym pracownikiem Inpostu oddziału 3 i wszystko sie zgadza! Za poprzedniego kierownika przynajmniej były pieniądze, fajna, luźna, przyjazna atmosfera, kierownik sam zabierał się za robotę jak trzeba było, a za obecna zupełnie nie kumam kierowniczka jest jeden wielki syf, cały oddział się rozpada przez jej pożal się Boże kierownictwo razem z jej przyd.......pasem!Tragedia!
Krzystek 2016-05-11 12:12:18
Gdzie podwyższyć zarobki jak przewoźnik dostaje koło 5tys na miesiąc z czego ok 2000 zł dla kierowcy +benzyna + amortyzacja auta z czego wynika nie masz min 6 aut w inposcie jesteś biedakiem chyba ze tak jak B.K. działasz Max na lewo nie masz za co podwyższyć płacy... pracujecie sobie tepaki od 6 rano do gdzies 19 ponieważ inpost nie raz tak odbiera przesyłki od różnych firm i powodzenia z p Marta która większości przesylek niedoreczonych przez kuriera zaznacza jako doręczone i nie chce się znaleźć w skórze tego kuriera kto tak ma.... BRON PANIE BOZE OD INPOSTA
jan 2016-07-27 10:06:36
Wyslalem list polecony do odbiorcy 230 km szedł 10 dni to jest ok 1km na godzine nigdy takiej firmy
niom 2016-07-27 20:38:16
Przecież zawsze jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich, wiecie czy nadal można się załapać na młodszego specjalistę ds. ewidencji kosztów? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o InPost - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost