brak logo

Techmeco

Gdańsk

Opinie o Techmeco

ZŁY 2011-07-09 12:50
TECHMECO Z PRUSZCZA GD. TO FIRMA KTURA NIE PŁACI WYNAGRODZEŃ JUŻ OD 2 MIESIECY NIE POLECAM TEJ FIRMY
3
MEWA 2013-11-20 18:11
pracowałem tam nie polecam tragedia, wypłaty w ratach i nie wiadomo kiedy, umowa phhhh raczej jej brak a na początku obietnice szefa były piękne hahah
1
Duży 2013-11-21 18:51
tak popieram najlepiej sie nic nie pytać tylko robić, kasa nie ważna ile i kiedy to im na rękę umowa słowna! z całej firmy jeden ma umowe o pracę parodiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
2
zimol 2013-11-26 17:16
kasa śmieszna i jeszcze nigdy w całości i szef śmie twierdzić że to poważna firma :) raczej jakiś cyrk (usunięte przez administratora)śmieciówka
1
fred 2013-11-26 17:18
najpierw zapytjcie dlaczego firma zwinęła się z nowego portu? powód ten sam brak kasy szef wisi ludziom do tej pory spore sumy
1
Kala 2014-04-14 21:52
Hej, w techmeco potrzebują asystenta, czy możecie coś napisać na temat tego stanowiska w tej firmie, no i czy warto składać aplikacje skoro taką opinie ma ta spółka.
1
Maja 2014-07-30 10:05
Ktoś kto sie zastanawia, chce stracić czas i pieniądze i nabawił sie poczucia braku szacunku, to proszę bardzo. Firma krzak i proponuje dać sobie z nią spokój, na starcie!!!!!!!!
1
anonim 2014-08-01 17:00
Byłem tam pracownikiem. Śmieszna wypłata po terminie, bez wyjaśnień jakby tak miało być, umowy zlecenia dla wszystkich pracowników, podejście bez większych zobowiązań, ogólnie firma krzak!!!
1
spawacz 2014-11-07 19:02
spotkałem dzisiaj pijanego łysego spawacza,postawiłem mu parę piw,spytałem co się stało ?????,mówił ma wypłatę 10,50 na godz.współczuję.Dużo moich kumpli się tam przewinęło
borsuk 2014-11-15 15:21
odbije sobie ten czub...pracą obowiązkową po 10 godz. od 6.00 rano i obowiązkowo w soboty
Były 2014-11-18 19:05
Masz rację borsuk właściciel mobilizuje do pracy krzykiem/jak mu czapka siedzi/,jak trzymasz palca w d/klika/-to da ci spokój.Odezwiesz się-to jesteś za bramą/musi się wygadać-wykrzyczeć/.Umowa o pracę zapomnij/zlecenie/.Były
Anonim 2014-11-26 18:24
Chłopaki jeszcze dodajcie,że jak sam się zwolnisz to za badania lekarskie zwracasz 380 zł/umowa zlecenie/.To prezes pełną gębą,jeżdzi Hiluksem-nowym i terenowym Mercedesem,a zlecenie z płatnością rozbija na 2-3 raty.Jest klauzula w umowie zlecenie,że może ciebie zwolnić w każdej chwili i dlatego krzyczy,do tej pory tego nie może zrozumieć,że z tego powodu ludzie sami odchodzą/praca typu akordowego,wciąż mało,poganianie/
anonim 2014-11-29 17:17
idzie zima a na hali będzie zimno,poprzedniej zimy włączył ogrzewanie 3 razy po jednym dniu !!!!!!,bo szkoda prądu.Hala mała.Tu odbywa się malowanie,sztaplarka cały czas jezdzi/bo nie ma sównicy/ i zatrówa spalinami halę i głowa boli.Tam gdzie sztaplarka nie dojedzie -to dzwiganie ręczne,aż kręgosłupy bolą.SZEF FIRMY CO JAKIŚ CZAS WYCHODZI ZE SWOJEGO CIEPŁEGO BIURA W ZIMOWEJ KÓRTCE I CZAPIE I KRZYCZY,,OBOTNĘ CI POŁOWE DNIÓWKI JAK BĘDZIESZ SIĘ RUSZAŁ JAK MUCHA W SMOLE
ANONIM 2014-11-30 19:03
ma w swoim arsenale też siwą czapkę z pomponem,a pół dniówki jak ktoś mu podpadnie to zabiera
anonim 2014-12-06 17:43
Miałem u was złożyć do dokumenty,ale mie chcę być zatruty,nierularną pensję rozłożoną na parę miesięcy i PRACY Z szefem PSYCHOPATĄ.TEJ FIRMIE DZIĘKUJE.wszyscy w Pruszczu wiedzą,że to facet po rozwodzie i dlatego wyżywa się na pracownikach,zdzięcia zatrudnił w tej firmie a pózniej spławił bo,,miętki był,, a na jego miejsce zatrudnił swoją córkę i już po małżeńskie bo zięc nie miał takiego charakteru jak on
anonim 2014-12-06 17:47
zatruty od farb co się teraz maluje u was na hali ,czuć to nawet w innych firmach w pobliżu
anonim 2014-12-09 20:25
szatnia to długa kiszka/szerolość około 80 cm/,zbieranina różnych ludzi i tych z marginesu z niedomytymi d... i skarpetami,majtki w kolorze białym u niektórych - to mają z tyłu brązowy pas startowy,brak ogrzewania,a jak ktoś puści bąka to trzeba zacisnąć zęby i ubierać śmierdzące tygodniowe ubbranie.Tragedia
pierdzący 2014-12-17 19:28
to jest firma budowlana,a w budowlance wiecie jak jest,walę bąki jak koń dlatego jeszcze pracuję
1
maggi 2015-01-16 09:55
Ale i tak najlepsza jest pseudo Pani dyrektor finansowa, gwiazda, która w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziała. Zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała ,chyba zapomniała, że dzieki tym ludziom na hali je i ma co do baku lać. Tacy ludzie są najgorsi. Mało wyrozumiałości i szacunku do człowieka-pracownika i w dodatku ten podstarzały pseudo prezes. A tak Pani Alicja jakby pracowała w normalnej firmie to odrazu by ja wyje.... za sama jej kiepską aparycję.
anonim 2015-01-17 16:41
jak człowieka traktuje się jak zwierze-to się jest sadystą.Nie do pomyślenia jest to ,że przez tyle lat tylko jedna osoba ma umowę o pracę/gdzie PIP/,a zapier...trzeba codzennie po 10 godz,a jak ktoś by chciał po 8,czy mieć wolne/dociekania-po co,dlaczego/,a jak sam nie przyjdziesz to ryja drze na całą halę,następnym razem wypier....Brak wentylacjii na hali,a po co ....jak się ma ludzi w d..
mysza 2015-03-27 22:24
jaki ty socjal bys chcial nie czytales info o firmie? tam tylko brud i nedza, a do kibla lepiej nie wchodz. Chcesz nie miec stresu to szukaj dalej
zz 2015-03-28 20:55
Jakie stawki maja spawacze tig?
hanys 2015-03-28 21:38
od 12 do15 ale są takie dni że dzwigasz i malujerz ,wiercisz
hanys 2015-03-28 22:53
jak spawarz tylko niepdrdzewke to marz tylko 12 ale nie przejmuj się jak nie spawarz aluminium bo,,pierdzący,, dobrze je spawa
1
Byly 2015-03-31 22:23
Pracowalem kiedys w tej firmie nie jest latwo jak w budowlance leprze i gorsze dni ale jak robisz to co masz i nie rozpierdalasz niczego to jest dobze. paczki na swieto trudno to okreslic paczka ale prezenty na swieta sa a i wiecej kasy zlapiesz tylko no trzeba zapierdalac ale wszedzie tak jest ogolnie bylo ok i ubezpieczenie zus.
2
szczur 2015-04-04 16:49
paczka na święta to wódka i czekolada.zap.tak ale prezes szuka zaczepki i krzyczy na pracowników,że wolno.obowiązkowo 2 soboty,bo wzywa na rozmowę i opierd...,kibel jest dobry,problem jest z prysznicem/obok kibla/bo woda podpływała do jadalni/a wiadomo baterie e coli/,w czasie sniadania była pod stolikiem kałuża wody i dla jaj pierdzący chlupał nogami.umowa zlecenie jest i urlop,ale w czasie jak zwalnia to nie płaci za zaległy urlop,a prezes nawet przyp.. się ,że zle się trzyma miotłę i opierd...
chomik 2015-04-23 00:14
jaki socjal,jak jedna osoba ma umowę o pracę.Socjolodzy w mediach się wypowiadają,że do pracy fizycznej ,,przychodzą idioci co nie myślą,,.U tego pana pracowali silni,osoby znające się na rysunkach i psychicznie nie wytrzymywali ,bo nie pasowali do towarzystwa,a pózniej wiadomo,czepianie się,wszystko nie tak,to taki mobbing ,żeby sami odeszli......Zawsze musi być kozioł ofiarny
chomik 2015-04-26 18:03
Za guantanamo chciałem przeprosić,to była niefortunna wypowiedz.Szanuję wszystkich I WSZYSTKIE PARTIE.PROSZĘ MI WYBACZYĆ TE SŁOWA.Podobno krąży jakiś filmie o mnie w sieci,ale nie chcę go oglądać
welder 2015-05-29 13:38
Panowie, czy wy mówicie o tym Techmeco z Pruszcza na Przemysłowej 3? Mam tam iść na rozmowę bo chce prace zmienić... Ale tak po komentarzach widze, że nie warto...
Kamillo123 2016-01-13 16:52
W piątek mam mieć rozmowę o pracę jako monter... Warto tam iść? Wasze komentarze mówią że nie... Jak tam jest?
1
Ja 2016-01-29 00:05
Dokladnie. Pracuje tu juz troche i nie rozumiem zupelnie niektorych komentarzy. Wiekszosc jest na umowie o prace, wynagrodzenie ok i czesto juz na poczatku miesiaca. Po co to sianie zlego pijaru, nie rozumiem.
3
stefan 2016-01-31 13:25
mogloby byc lepiej...ale trzeba cos robic aby zarobic
henek 2016-03-16 19:44
W dzisiejszych czasach naprawde trudno trafic na porzadnego pracodawce, a tutaj warunki zatrudnienia sa na prawde dobre, stawki tez. pozdrawiam.
4
kygo 2016-05-13 16:46
Oczywiście, że mają dobre warunki @fjty. Z tego co mi wiaodmo wszyscy mówią o tym, że dużo doświadczenia można w firmie zdobyć i są warunki świetne do rozwoju.
robb 2017-06-28 12:37
Tragedia, na prawdę LUDZIE NIE IDŹCIE DO TEJ FIRMY!!! NIE PŁACĄ, ludzi jak śmieci traktują. Teraz Ukraińców im się zachciało, bo nikt u nich nie chce pracować, kwestia czasu jak inspekcja im wpadnie, podobno w dokumentach są co chwila świeże umowy z pracownikami, żeby nie było, że ludzie po rok pracują a niby zleceniówka - bo niby wczoraj przyszli. ŻENADA!!! NIE POLECAM< PRACOWAŁEM TAM< WIĘC WIEM JAK JEST!
1
Adam 2017-07-17 12:54
Z tego co wiem, w tej firmie kazdy ma umowę, wykonywane badania, szkolenia, bhp, urlopy, a wyplaty są wypłacane zawsze w terminie, i to szybciej niż do dziesiątego. Jeśli jest jakas potrzeba, losowe zdarzenie, pracodawca zawsze idzie na rękę. Jak można zauważyć w każdej firmie znajdziemy pracowników z ukrainy, czy to budowlanka, czy sklep spożywczy - takie czasy, trzeba pomagać emigrantom. W sprawie formy umowy zawsze można się porozumieć, w zaleznosci od wlasnych potrzeb. Czytajac powyzsze komentarze nie moge sie nadziwic ile w ludziach nienawisci. szczegolnie czytajac pierwsze komentarze, ewidentnie mozna zauwazyc, ze komentarze pisala jedna osoba. uwazam ze tego typu wyrazanie emocji i pisanie nieprawdy jest conajmniej niemoralne zarowno wobec siebie jak i obecnego/byłego pracodawcy. pamietajcie, ze w obecnych czasach panuje rynek pracownika, skoro dana praca nie jest dla ciebie - znajdz inna? najlepiej w korporacji, gdzie na dzien dobry masz umowe o prace, benefity i nie musisz robic nic, zawsze dostaniesz do 1000zł na ręke miesiecznie - sprobujcie tylko utrzymac za to rodziny. jak dla mnie, aby praca byla zadowalajaca, nalezy dawac cos zarowno od siebie, ale niektorzy ludzie widocznie urodzili sie tylko po to aby brac. ja nigdy nie mialem problemu z docenieniem pracodawcy, jesli wykazywalem sie checia i zaangazowaniem w wykonywaną robotę.
5
przems 2017-08-01 11:37
Firma bardzo się rozwinęła, zarówno jeśli chodzi o wykonywane zlecenia, jak i również skład osobowy. Można tam zdobyć bardzo dużo doświadczenia. Praca jest również idealna dla kogoś, kto szuka czegoś na stałe - nie trzeba się bać, że z dnia na dzień tej pracy zabraknie - wręcz przeciwnie, jest jej bardzo dużo. Warunki są bardzo korzystne, nawet dla tych, którzy pracują na zlecenie.
3
Welder 2017-08-17 20:08
Witam. Chcialbym spytac jaka stawke moze dostac doswiadczony spawacz w techmeco ?
welder 2017-08-22 20:52
Na poczatek na pewno bedzie okres probny z nieco mniejsza stawka, jak sie zaklimatyzujesz i bedziesz dobrze spawal mozesz porozmawiac o podwyżce. Nie ma stalych stawek, kazdy ma inaczej zalezy gdzie i co robil i jak sobie radzi w pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Techmeco - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techmeco