brak logo

Techmeco

Gdańsk

Opinie o Techmeco

ZŁY 2011-07-09 12:50:31
TECHMECO Z PRUSZCZA GD. TO FIRMA KTURA NIE PŁACI WYNAGRODZEŃ JUŻ OD 2 MIESIECY NIE POLECAM TEJ FIRMY
3
MEWA 2013-11-20 18:11:13
pracowałem tam nie polecam tragedia, wypłaty w ratach i nie wiadomo kiedy, umowa phhhh raczej jej brak a na początku obietnice szefa były piękne hahah
1
Duży 2013-11-21 18:51:42
tak popieram najlepiej sie nic nie pytać tylko robić, kasa nie ważna ile i kiedy to im na rękę umowa słowna! z całej firmy jeden ma umowe o pracę parodiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
1
zimol 2013-11-26 17:16:34
kasa śmieszna i jeszcze nigdy w całości i szef śmie twierdzić że to poważna firma :) raczej jakiś cyrk (usunięte przez administratora)śmieciówka
1
fred 2013-11-26 17:18:49
najpierw zapytjcie dlaczego firma zwinęła się z nowego portu? powód ten sam brak kasy szef wisi ludziom do tej pory spore sumy
1
Kala 2014-04-14 21:52:56
Hej, w techmeco potrzebują asystenta, czy możecie coś napisać na temat tego stanowiska w tej firmie, no i czy warto składać aplikacje skoro taką opinie ma ta spółka.
1
Maja 2014-07-30 10:05:33
Ktoś kto sie zastanawia, chce stracić czas i pieniądze i nabawił sie poczucia braku szacunku, to proszę bardzo. Firma krzak i proponuje dać sobie z nią spokój, na starcie!!!!!!!!
1
anonim 2014-08-01 17:00:38
Byłem tam pracownikiem. Śmieszna wypłata po terminie, bez wyjaśnień jakby tak miało być, umowy zlecenia dla wszystkich pracowników, podejście bez większych zobowiązań, ogólnie firma krzak!!!
1
spawacz 2014-11-07 19:02:56
spotkałem dzisiaj pijanego łysego spawacza,postawiłem mu parę piw,spytałem co się stało ?????,mówił ma wypłatę 10,50 na godz.współczuję.Dużo moich kumpli się tam przewinęło
borsuk 2014-11-15 15:21:28
odbije sobie ten czub...pracą obowiązkową po 10 godz. od 6.00 rano i obowiązkowo w soboty
Były 2014-11-18 19:05:56
Masz rację borsuk właściciel mobilizuje do pracy krzykiem/jak mu czapka siedzi/,jak trzymasz palca w d/klika/-to da ci spokój.Odezwiesz się-to jesteś za bramą/musi się wygadać-wykrzyczeć/.Umowa o pracę zapomnij/zlecenie/.Były
Anonim 2014-11-26 18:24:19
Chłopaki jeszcze dodajcie,że jak sam się zwolnisz to za badania lekarskie zwracasz 380 zł/umowa zlecenie/.To prezes pełną gębą,jeżdzi Hiluksem-nowym i terenowym Mercedesem,a zlecenie z płatnością rozbija na 2-3 raty.Jest klauzula w umowie zlecenie,że może ciebie zwolnić w każdej chwili i dlatego krzyczy,do tej pory tego nie może zrozumieć,że z tego powodu ludzie sami odchodzą/praca typu akordowego,wciąż mało,poganianie/
anonim 2014-11-29 17:17:01
idzie zima a na hali będzie zimno,poprzedniej zimy włączył ogrzewanie 3 razy po jednym dniu !!!!!!,bo szkoda prądu.Hala mała.Tu odbywa się malowanie,sztaplarka cały czas jezdzi/bo nie ma sównicy/ i zatrówa spalinami halę i głowa boli.Tam gdzie sztaplarka nie dojedzie -to dzwiganie ręczne,aż kręgosłupy bolą.SZEF FIRMY CO JAKIŚ CZAS WYCHODZI ZE SWOJEGO CIEPŁEGO BIURA W ZIMOWEJ KÓRTCE I CZAPIE I KRZYCZY,,OBOTNĘ CI POŁOWE DNIÓWKI JAK BĘDZIESZ SIĘ RUSZAŁ JAK MUCHA W SMOLE
ANONIM 2014-11-30 19:03:31
ma w swoim arsenale też siwą czapkę z pomponem,a pół dniówki jak ktoś mu podpadnie to zabiera
anonim 2014-12-06 17:43:35
Miałem u was złożyć do dokumenty,ale mie chcę być zatruty,nierularną pensję rozłożoną na parę miesięcy i PRACY Z szefem PSYCHOPATĄ.TEJ FIRMIE DZIĘKUJE.wszyscy w Pruszczu wiedzą,że to facet po rozwodzie i dlatego wyżywa się na pracownikach,zdzięcia zatrudnił w tej firmie a pózniej spławił bo,,miętki był,, a na jego miejsce zatrudnił swoją córkę i już po małżeńskie bo zięc nie miał takiego charakteru jak on
anonim 2014-12-06 17:47:16
zatruty od farb co się teraz maluje u was na hali ,czuć to nawet w innych firmach w pobliżu
anonim 2014-12-09 20:25:32
szatnia to długa kiszka/szerolość około 80 cm/,zbieranina różnych ludzi i tych z marginesu z niedomytymi d... i skarpetami,majtki w kolorze białym u niektórych - to mają z tyłu brązowy pas startowy,brak ogrzewania,a jak ktoś puści bąka to trzeba zacisnąć zęby i ubierać śmierdzące tygodniowe ubbranie.Tragedia
pierdzący 2014-12-17 19:28:56
to jest firma budowlana,a w budowlance wiecie jak jest,walę bąki jak koń dlatego jeszcze pracuję
1
maggi 2015-01-16 09:55:24
Ale i tak najlepsza jest pseudo Pani dyrektor finansowa, gwiazda, która w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziała. Zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała ,chyba zapomniała, że dzieki tym ludziom na hali je i ma co do baku lać. Tacy ludzie są najgorsi. Mało wyrozumiałości i szacunku do człowieka-pracownika i w dodatku ten podstarzały pseudo prezes. A tak Pani Alicja jakby pracowała w normalnej firmie to odrazu by ja wyje.... za sama jej kiepską aparycję.
anonim 2015-01-17 16:41:24
jak człowieka traktuje się jak zwierze-to się jest sadystą.Nie do pomyślenia jest to ,że przez tyle lat tylko jedna osoba ma umowę o pracę/gdzie PIP/,a zapier...trzeba codzennie po 10 godz,a jak ktoś by chciał po 8,czy mieć wolne/dociekania-po co,dlaczego/,a jak sam nie przyjdziesz to ryja drze na całą halę,następnym razem wypier....Brak wentylacjii na hali,a po co ....jak się ma ludzi w d..
mysza 2015-03-27 22:24:26
jaki ty socjal bys chcial nie czytales info o firmie? tam tylko brud i nedza, a do kibla lepiej nie wchodz. Chcesz nie miec stresu to szukaj dalej
zz 2015-03-28 20:55:31
Jakie stawki maja spawacze tig?
hanys 2015-03-28 21:38:32
od 12 do15 ale są takie dni że dzwigasz i malujerz ,wiercisz
hanys 2015-03-28 22:53:00
jak spawarz tylko niepdrdzewke to marz tylko 12 ale nie przejmuj się jak nie spawarz aluminium bo,,pierdzący,, dobrze je spawa
Byly 2015-03-31 22:23:24
Pracowalem kiedys w tej firmie nie jest latwo jak w budowlance leprze i gorsze dni ale jak robisz to co masz i nie rozpierdalasz niczego to jest dobze. paczki na swieto trudno to okreslic paczka ale prezenty na swieta sa a i wiecej kasy zlapiesz tylko no trzeba zapierdalac ale wszedzie tak jest ogolnie bylo ok i ubezpieczenie zus.
1
szczur 2015-04-04 16:49:47
paczka na święta to wódka i czekolada.zap.tak ale prezes szuka zaczepki i krzyczy na pracowników,że wolno.obowiązkowo 2 soboty,bo wzywa na rozmowę i opierd...,kibel jest dobry,problem jest z prysznicem/obok kibla/bo woda podpływała do jadalni/a wiadomo baterie e coli/,w czasie sniadania była pod stolikiem kałuża wody i dla jaj pierdzący chlupał nogami.umowa zlecenie jest i urlop,ale w czasie jak zwalnia to nie płaci za zaległy urlop,a prezes nawet przyp.. się ,że zle się trzyma miotłę i opierd...
chomik 2015-04-23 00:14:49
jaki socjal,jak jedna osoba ma umowę o pracę.Socjolodzy w mediach się wypowiadają,że do pracy fizycznej ,,przychodzą idioci co nie myślą,,.U tego pana pracowali silni,osoby znające się na rysunkach i psychicznie nie wytrzymywali ,bo nie pasowali do towarzystwa,a pózniej wiadomo,czepianie się,wszystko nie tak,to taki mobbing ,żeby sami odeszli......Zawsze musi być kozioł ofiarny
chomik 2015-04-26 18:03:10
Za guantanamo chciałem przeprosić,to była niefortunna wypowiedz.Szanuję wszystkich I WSZYSTKIE PARTIE.PROSZĘ MI WYBACZYĆ TE SŁOWA.Podobno krąży jakiś filmie o mnie w sieci,ale nie chcę go oglądać
welder 2015-05-29 13:38:39
Panowie, czy wy mówicie o tym Techmeco z Pruszcza na Przemysłowej 3? Mam tam iść na rozmowę bo chce prace zmienić... Ale tak po komentarzach widze, że nie warto...
Kamillo123 2016-01-13 16:52:37
W piątek mam mieć rozmowę o pracę jako monter... Warto tam iść? Wasze komentarze mówią że nie... Jak tam jest?
1
Ja 2016-01-29 00:05:14
Dokladnie. Pracuje tu juz troche i nie rozumiem zupelnie niektorych komentarzy. Wiekszosc jest na umowie o prace, wynagrodzenie ok i czesto juz na poczatku miesiaca. Po co to sianie zlego pijaru, nie rozumiem.
1
stefan 2016-01-31 13:25:04
mogloby byc lepiej...ale trzeba cos robic aby zarobic
henek 2016-03-16 19:44:26
W dzisiejszych czasach naprawde trudno trafic na porzadnego pracodawce, a tutaj warunki zatrudnienia sa na prawde dobre, stawki tez. pozdrawiam.
1
kygo 2016-05-13 16:46:45
Oczywiście, że mają dobre warunki @fjty. Z tego co mi wiaodmo wszyscy mówią o tym, że dużo doświadczenia można w firmie zdobyć i są warunki świetne do rozwoju.
Zostaw swoją opinię o Techmeco - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techmeco