brak logo

DOMIX-P

Czarnowąsy

Opinie o DOMIX-P

ok 2010-10-06 19:37:40
muszą się jeszcze uczyć dużo
Domix-P 2012-10-15 07:30:50
Takie ogólnikowe stwierdzenia są bezpodstawne i obrażające naszą firmę. Jeżeli jest jakakolwiek reklamacja montażu lub skarga na ich zachowanie to proszę to zgłosić w firmie, na tą chwilę żadnej takiej i nawet podobnej reklamacji nie mamy więc nie wiem jak moglibyćśmy pomóc. Bardzo łatwo jest kogoś oskarżać i nie mieć żadnych z tego konsekwencji.
Ekipy monterskie są także przeszkolone i dokładnie wiedzą jak montować.
Ja wiem że każdego naszego klienta traktujemy z należytym szacunkiem i takich sytuacji po prostu u nas nie ma.
Jeżeli jednak czuje Pan/Pani że firma nasza nie spełniła oczekiwań to zapraszam do naszj siedziby celem wyjaśnienia sytuacji a nie oczernianie bezpodstawne na około naszej firmy.
Klient 2012-11-21 08:30:07
Miła obsługa , profesjonalny i rzetelny montaż. Naprawdę warto polecić. Po monntażu okien było u mnie po prostu czysto.
Klient 2012-11-21 08:42:56
Osobiście mogę polecić firmę DOMIX-P ponieważ sama wymieniałam u nich okna około rok temu. Z wymiany jestem bardzo zadowolona. Montaż szybko i bezproblemowo łącznie z obróbkami wykończeniowymi.Z tej samej firmy skorzystali moi dziadkowie. POLECAM!
007 2012-11-21 21:27:34
Po prostu rzetelnie i fachowo.
klient 2012-11-27 07:24:37
POLECAM !!!
klient 2012-12-13 07:19:37
Miło , szybko, sprawnie i naprawdę tanio. Czego można więcej oczekiwać. naprawdę duży pozytyw.
klient 2012-12-13 07:25:55
Bardzo miła i sprawna obsługa, okna jak na razie też spisują się bardzo dobrze. Polecam wszystkim którzy szukają wysokiej jakości okien i nie chcą się denerwować przy zakupie.
klient firmy Domix-P 2013-01-22 07:05:56
Co tutaj dużo mówić, po prostu rzetelne i fachowe podejście do tematu. Szybka i sprawna obsługa , a okna naprawdę w rewelacyjnej cenie, naprawdę bardzo duży plus
anka 81 2013-06-02 02:20:22
polecam
dedukcja 2013-06-27 22:24:17
i dziwnym trafem wszystkie pozytywne wpisy są kilka minut po godzinie siódmej rano hehe, ciekawe czy przypadkiem nie zaczynają tam w biurze pracy od siódmej hahaha
Domix-P 2013-06-28 07:45:02
Nie wiem kim Pan/Pani jest ale od dłuższego czasu wysyłasz podobnej treści opisy. I kto tutaj nie ma co robić?
Zapewniam że wszystkie nasze opinie są od klientów, rozumiem że jest to twój sposób na oczernianie konkurencji.
Domix-P 2013-07-15 10:14:49
To chyba jakiś absurd z tym poniżaniem. Jeżeli była taka sytuacja to czemu tego nigdzie nie zgłosiłeś? Bardzo łatwo jest napisać w internecie takie bzdury bez pokrycia. W naszej firmie warunki są jasne od samego początku, nie zmieniamy ich i każdego równo traktujemy, nie wiem skąd takie absurdalne pomówienia.
1
nowy 2013-12-15 12:29:00
Nie polecam (usunięte przez administratora)!!!!
4
iga 2014-07-25 10:09:28
A chciałam u nich zamówić okna jednak rezygnuje i poszukam w opolu
Adam K. 2014-07-25 12:20:11
Ja także niedawno zamówiłem tam okna jednak muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony, terminowo, solidnie i cena bardzo korzystna. Mogę tylko polecić
donata 2014-07-25 17:04:43
Ja czekałam 3 miesiące!!!!!!!!!!
DOMIX-P 2014-07-26 08:13:45
To nie prawda, żaden klient u nas nie czekał na okna tyle czasu. Po raz kolejny nieuczciwa konkurencja nie ma lepszych argumentów i zniża się do wypisywania nieprawdziwych wpisów. Nie mieliśmy także takiego klienta o imieniu Donata.
Bardzo proszę się przedstawić wtedy może bardziej wiarygodnie będą brzmiały te wpisy. Dziwnym trafem zawsze pojawia się taki wpis po wcześniejszym pozytywnym wpisie. Poniży Krzysztof.
donata 2014-07-28 17:15:01
i zamówiłam okna w Oknoplusie i jestem bardzo zadowolona z ceny, szybkiej reakcji i z jakości!
dealer 2014-07-29 11:02:51
Naprawdę bardzo dziwią mnie niektóre nieprzychylne wpisy. Osobiście zamawiam tam okna i jestem bardzo zadowolony, jakość okien jest po prostu rewelacyjna. Znam tą firmę i pamiętam jak zaczynała od zera, do wszystkiego dochodziła swoją pracą. Jak ktoś już wyżej napisał jest to młoda , rozwijająca się firma i pewnie miała po drodze jakieś potknięcia jednak nie jest to powód do wypisywania takich oszczerstw. Założę się że większość którzy wypisują tutaj takie rzeczy to nawet nigdy nic nie zamówiła w tej firmie lub nigdy nie zgłosiła żadnej reklamacji. Zastanówcie się przed wypisywaniem głupot
Marta W..........A 2014-08-01 18:26:43
Nie polecam. Niesłowni. Niemili. Czy też wypisuję głupoty? Przekonałach się na własnej skurze
wariograf 2014-08-13 17:39:01
ktos tu sie musi mijac z prawda, panowie bedziemy do wykrywacza obu panow podłaczac zeby byla pelna jasnosc, ten sprzet sie nie myli panowie, jaki termin badania proponujecie?
Beata 2014-08-14 12:31:12
Ja również jestem klientem firmy Domix-P i niestety nie mogę podzielić zdania niezadowolonych klientów. Zamówienie zrealizowano w dogodnym dla mnie terminie, cena jaką mi zaproponowano była bardzo konkurencyjna w stosunków do innych cen, jakie mi proponowali inni. Więc moim skromnym i krótkim zdaniem mogę w pełni polecić tego producenta.
wariograf 2014-08-14 17:02:03
pierdu pierdu to kiedy sprzęt podłączamy???
mikołaj 2014-11-11 18:55:32
masakra 1260 zł
waldek 2014-11-11 19:09:13
pracowałem tam obiecują a dostajesz 1260 umowa zlecenie i przeciąganie umowy o pracę wyzywanie i wyklinanie pracownik to tam zło konieczne masakra wolę robić w markecie a nie być wyzywany za 1260 poz
1
Poniży Krzysztof 2014-12-04 12:01:02
Pragnę sprostować zarzuty które opisuje użytkownik "waldek" . Prawdą jest tylko to że podstawą jest tylko to że podstawą jest kwota 1260 zł dla nowo zatrudnionych osób. Jednak do tego dochodzą premie: uznaniowa, stażowa oraz za wyprodukowane jednostki okienne. Jeżeli pracownik myśli że przyjdzie na 8 godzin , nic nie będzie robił i zarobi 3.000 zł to faktycznie jest w błędzie. Umowa o pracę zawsze jest podpisywana po skończeniu umowy-zlecenie chyba że dana osoba niespełnia naszych oczekiwań i jej dziękujemy.
Nigdy też pod żadnym z pracowników nie było żadnych obelg, jest to nieprawda.
Od takich spraw są inne instytucja a nie forum internetowe - nie było jednak żadnego podobnego zgłoszenia.
Nie jesteśmy jednak firmą która będzie zatrudniać osoby nie mające ochoty na pracę i przychodzących do niej tylko z obowiązku.
Warunki pracy w naszej firmie nie są tajemnicą i każda osoba dostaje takie informacje w czasie rozmowy o pracę.
konkurencja 2015-01-15 15:44:28
W sumie nie powinienem tego pisać bo Domix-P jest dla mnie konkurencja, ale jak to czytam nie mogę się powstrzymać z komentarzem. Osobiście nie spotkałem się z niezadowolonym ich klientem i nie wiem ile jest w tym prawdy ale znam ich podejście do klienta. Postawili tą firmę siłą własnych mięśni i wszystko do czego doszli jest wynikiem ich zaparcia i pracy. Okna mają naprawdę super wykonane a gdy klient przychodzi z ich cenami to tylko mogę pomarzyć o zrobieniu konkurencyjnej oferty. Nie rozumiem też klientów którzy oczerniają takie czy podobne firmy, nie zgłaszając nic, nie próbując się porozumieć. Pewnie każda firma ma podobne sytuacje ale jest to bardzo nie fair ze strony klienta, a jak znam życie to pewnie mieszały się w to jeszcze osoby trzecie.
Mikołaj 2015-02-19 21:11:44
I znowu szukają magazynierów o jej jak szkoda źe chłopaki nie dają rady!!!!!!!!!!!!
1
sama prawda 2015-02-19 22:26:13
krzychu nie bajeruj tutaj hehe
Mikołaj 2015-02-20 16:04:44
Kolego nie zgadłeś? Ale to prawda!
Mikołaj 2015-02-20 16:06:50
Kolego nie zgadłeś? Ale to prawda źe znowu szukają
byly_pracownik 2015-03-02 11:59:04
odnoszac sie do wypowiedzi pana P odnosnie pracownikow i zarzucania ze prawdziwa jest tylko stawka minimalna. Za mojej kadencji, umowe o prace z calej zalogi mialy 3 osoby; na porzadku dziennym bylo ogladanie kierownikow i ich napadow zlosci/agresji (mam tu na mysli akcje kopania smietnika na hali produkcyjnej); magazynierow przewinelo sie 4 ? rotacja pracownikow byla taka ze ciezko przypomniec sobie teraz ich imiona i to wlasnie oni dziekowali "rzetelnej firmie"( usunięte przez administratora )
1
były pracownik 2015-03-02 12:50:08
Panie Krzysztofie... od kiedy to niby dajecie umowe o prace? mi obiecywaliscie taka bardzo dlugo... i nadal mialem przedluzana jako ummowe zlecenie. to takie sprostowanie. co do wyplat to faktycznie, z premiami, o ile juz takowe pracownik dostanie, wychodzilo jak dobrze poszlo ( usunięte przez administratora ) a i to z nadgodzinami. Stosunek pracodawców do pracowników jest karygodny, pomijajac fakt, ze 4 osoby w "zarzadzie" nie potrafi dojsc do porozumienia, czego skutki potem odbijaja sie na pracownikach - zgodnie z zasadą "szef ma zawsze racje, jak nie ma patrz punkt pierwszy". wybielanie firmy raczej nie da za wiele - wystarczy ze pracownicy powiedza co przeyżyli w Panstwa cudownej firmie. Do tej pory żałuję, że nie zglosilem podstawowych błedów w zakładzie do Panstwowej Inspekcji Pracy... pozdrawiam, i mam nadzieje, że juz nigdy nie bede mial z wami nic wspolnego
1
Professional 2016-07-12 09:45:09
Byłem dostawcą tej firmy - na zapłatę czeka się bardzo długo .
Generalnie jeśli chodzi o dotrzymywanie umów handlowych - bardzo słabo .
ala 2016-10-16 16:03:11
a jak wygląda to z punktu widzenia pracowników handlowych? chodzi mi o to czy jak się zatrudniasz to musisz mieć własną działaność gospodarczą czy oni daja umowę od siebie?
Porażka 2016-11-26 02:36:59
Zdecydowanie jako dostawca nie polecam firmy DOMIX-P.
Dlaczego? Powód jest banalny. Nie zostały mi zapłacone pieniądze za dostawę towaru.
Dodatkowo pani Joanna P. wyłudziła podatek VAT i podatek dochodowy.
Na tą chwilę nie będę się rozpisywać odnośnie szczegółów.
Wrócę tu za jakiś czas z aktami sprawy sądowej.

Jeżeli kiedykolwiek będziecie wykonywać jakiekolwiek usługi lub dostarczać towar
na rzecz firmy DOMIX-P Joanna Poniży z Dobrzenia Wielkiego to moja OPINIA jest jednoznaczna.

Trzy razy się zastanówcie! Ostrzegałem!

http://www.domix-p.pl/pl/home/
DOMIX-P Joanna Poniży
ul. Krótka 3, 46-081 Dobrzeń Mały
NIP: 754-156-56-74
Porażka 2016-11-26 02:39:38
Mi nie zapłacili w cale.
Zostaw swoją opinię o DOMIX-P - Czarnowąsy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOMIX-P