brak logo

BodyConcept DepilConcept

Warszawa

Opinie o BodyConcept DepilConcept

ewa 2014-10-26 10:58:55
Witam.
Chciałabym zatrudnić się w salonie DepilConcept. Proszę o opinie na temat warunków pracy.
1
kama 2015-05-13 11:29:26
dobra praca na start bez doswiadczenia tez przyjmuja , kasa srednia jak wszedzie
atmosfera podobno w mniejszych saloonach Depil jest lepiej tu - nie poloecam
Ja 2015-06-02 21:58:58
Nie polecam pracy słaba płaca i umowy śmieciowe. Poza tym zmiana personelu co 2 miesiące. Naganianie klienta i wciskanie im pakietów to standard. Żałosne.
Nie polecam ! Poza tym depilację wykonują (kosmetyczki) bez wykształcenia.
2
Aaa 2016-01-31 09:26:53
Nikomu nie polecam. Głupie gadanie , co chwila się coś zmienia . Ból kręgosłupa okropny. Wciskanie kitow. Zalamalam się psychicznie po szkoleniu.
3
anonim 2016-07-06 07:27:19
Jeżeli umiesz kłamać, ze foto depilacja działa to tyle zarobisz, choćby z procentów które dostajesz za sprzedaż pakietów. Po paru miesiącach wracają wkurzone klientki...włoski odrastają po dwóch miesiącach,ale Ty oczywiście dalej masz twierdzić że to za mało zabiegów było, trzeba jeszcze więcej, no i oczywiście kolejny pakiet:). Nabijanie ludzi w butelkę. A na co dzień kontrola jak prowadzisz rozmowę, jak sprzedajesz, co dokładnie mówisz, rozkładanie na czynniki pierwsze. Rankingi co miesiąc który salon jak wypadł i nakręcanie dlaczego tak mało pakietów sprzedanych,można przecież więcej...co jakiś czas szkolenie w Piasecznie, bo przecież pracodawca musi za to zapłacić a Główna siedziba z czegoś żyć musi. Już na samym początku przechodzi się tygodniowe "pranie mózgu" w którym zamiast pokazać jak powinno się perfekcyjnie wykonać zabieg i jakie są np przeciwwskazania, parametry to oni dzień po dniu uczą manipulacji ludźmi (klientkami). W każdym gabinecie w Polsce co chwila ktoś się zwalnia i przychodzą następne ofiary. Nie polecam.
11
Mjk 2016-09-16 11:00:15
Hej czy mogłabyś udzielić więcej informacji na ten temat ?
anonim 2016-10-07 10:27:40
nie wiem co tu jeszcze jest do dodania :)
J 2016-10-18 23:14:15
No ja tez nie wiem, ale umowy o prace są sensowne.
Martyna2 2016-11-09 14:42:57
Umowy o prace nie dostaje każdy to raz a dwa nie można ciągle dawać wg prawa umów zlecenie stąd trzecia czy czwarta umowa jest umową o pracę.

W Depilconcept w calym kraju na umowie zlecenie wykonujesz takie same obowiązki jak pracownik etatowy na umowie o prace więc prawo nie jest przestrzegane i w Państwowej Inspekcji Pracy sprawa jest do wygrania więc jeśli was zmuszają np do odrabiania nieobecności czy do bezpłatnych nadgodzin proszę sie nie godzić na takie januszowate traktowanie gdyż jest to niezgodne z prawem.
4
Zostaw swoją opinię o BodyConcept DepilConcept - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BodyConcept DepilConcept