brak logo

2b design

Warszawa

Opinie o 2b design

anonim 2011-09-06 15:14:02
fajna kadra i fajna atmosfera, niezłe projekty mają.Mała firma, więc jak kto lubi, ale generalnie spoko.
1
anonim 2011-09-06 15:29:16
luzik, pracuje tam w tej chwili i oby jak najdłuzej :)
anonim 2011-09-06 15:31:49
jeszcze lekkie ryzyko, bo są krótko na rynku, ale raczej się rozwijają. generalnie ujdzie.
ARTGEN 2012-02-02 13:57:29
Fakt, istniejemy dopiero niecałe 15 lat, ale miło, że "ujdzie" :-)

Pozdrawiamy, http://www.w3.org/1999/xhtml" href="http://www.artgen.pl">Agencja interaktywna
anonim 2012-03-05 14:33:11
opinia nie dotyczy tej firmy, tylko 2b artgencji - agencji reklamowej, a nie agencji interaktywnej. Państwa firmy nie znam, ale pozdrawiam.
xxx 2014-03-18 22:05:36
Ja byłem zadowolony, fajnie mi się tam pracowało. Naprawdę świetna atmosfera pracy i ciekawe tematy. Pensja raczej średnia.
grafik 2015-03-11 16:23:14
Zostałem zaprosozny na rozmowę. Ktoś ma jakieś świeże wiaodmości o tej firmie??
flip 2016-05-18 12:56:14
poniekąd się oczywiście z tobą zgodzę, ale niestety w ofercie nie napisali jaka konkretnie umowa, tyle że praca będzie przy dużych znanych markach dobrych
Zostaw swoją opinię o 2b design - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 2b design