brak logo

CASTEL FRERES SP. Z O.O.

Warszawa

Opinie o CASTEL FRERES SP. Z O.O.

Zapracowana 2011-03-04 14:51
Ludzie, wogole nie zawracajcie sobie glowy- praca w tej firmie.Praca od switu do switu za marne pieniadze. Zakres obowiazkow nie do przerobienia. (usunięte przez administratora).Stracilem tam tylko czas i nerwy. Zdecydowanie nie polecam !!!
4
PH 2013-08-02 21:00
A może kolega podać jakieś fakty. Wybieram się na rozmowę i będę się starał o stanowisko PH. Może tu jakieś szczegóły? Tylko, bardzo proszę bez ogólników. Dziękuję
mike 2016-01-10 21:59
Ta firma to mówiąc kolokwialnie "dno i wodorosty"!
1
tyk 2016-01-24 23:24
szemrana firma
2
TT 2016-03-11 22:36
Widze,ze prawda jest tak niewygodna dla tej firmy,ze az usuneli moj komentarz!
1
TT 2016-05-05 21:45
Nikogo nie obrażałem,stwierdziłem fakty! Poza tym,po to jest ten portal,aby wyrażać swoje opinie na temat pracodawców,więc tą etykę schowaj sobie do kieszeni.W firmie panuje kolesiostwo i układy,w związku z tym,kto zarobi ten zarobi! Myślę że, standardy wyznaczone w tej firmie są bardzo niskie i porządny audyt ze strony Francuzów mógłby rozwiązać wiele problemów.
2
gino 2016-05-22 08:30
hej panowie. Widzę że ostatnio dyskusja jest tu dwuosobowa i jednotematyczna. A może coś wiecie o przyjęciach do Castel Freres ? Szukałem w necie i nie mogę spotkać
Marcin Bednarczyk 2017-03-31 21:33
Bardzo szkoda, że nie ma ofert pracy. Słyszałem, że swietni menadżerowie pracują
Zostaw swoją opinię o CASTEL FRERES SP. Z O.O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CASTEL FRERES SP. Z O.O.