brak logo

F.H. Marzanna II

Rzeszów

Opinie o F.H. Marzanna II

burna 2014-05-01 12:15:22
bardzo drazniaca atmosfera plotek; kazdy salon franczyzobiorcy wie co sie dzieje w innych, a kierowniczki obgaduja pracownikow; strasznie infantylne i zalosne; nie polecam
Sprzedawca 2014-08-18 11:38:59
rowniez sie zwolnilam, nie znioslam tego, ze pracownicy zamiast przychodzic do pracy wola plotkowac z kierowniczka na czele
2
justin 2015-11-05 20:24:46
umowy śmieciowe, śmieszne pieniądze, zapłacą Ci kilkaset zł za cały miesiąc tyrania i każą Ci się cieszyć, że masz pracę. Pieniądze oczywiście wypłacane są do ręki a nie na konto, żeby w razie czego nie było na nic dowodu. Ludzie, którzy tam pracują niemalże tańczą na uszach żeby szanowne szefostwo było zadowolone, ale i tak nie wiele to pomaga, a spróbuj upomnieć się o umowę to już po Twojej pracy. Kierownicy też przyjmowani są na 3 miesiące okresu próbnego a potem zwalniani a w najlepszym przypadku degradowani. Niestety nasze wspaniałe polskie prawo zezwala na takie traktowanie pracowników, ale jeżeli możesz to unikaj tej "firmy" jak ognia!!!
remi 2016-03-17 17:58:14
Jestem kierownikiem w jednym z salonów w tej firmie i widzę, ze im większe "nic"
tym większe wymagania.Miałam właśnie tego typu pracownice i wierzcie mi że wiem co pisze.Dobrego pracownika każda firma stara sie zatrzymać za wszelką cenę a taki który pracuje miesiąc a ma tylko wymagania niech szuka sobie lepszej firmy.
zxx 2016-03-22 11:17:39
Regionalny kierownik?? taaaak to siotra szefa..żal. regionalna i ją poznała to powiedziała że nawet nie dała by jejkasy
frania 2016-04-01 09:27:04
Pracuję w tej firmie od 3 lat, jeszcze nie zdarzyło mi się abym miała problem z szefostwem badz kierownikami regionalnymi nawet jesli to była siostra czy kuzynka szefostwa. Negatywne opinie wystawiają osoby, które tak jak wspomniała wczesniejszka koleżanka są zwykłymi nierobami niestety :/ Zwrócisz uwagę to odrazu obraza a w najgorszym przypadku obsmarują Ci tyłek na forum. Najlepiej to przyjsc do pracy i przestać 8 h i tylko żeby takiej "gwiazdy" nie ruszać (żal)
dominika 2016-04-01 09:33:23
sprzedawcy - umowa zlecenia zawsze ( praca dla studentów)
zastepca kierownika, kierownik, dekorator - umowa o prace zawsze!
Ludzie jesli wam zle to po co pracujecie....przeziez mozecie zatrudnic sie w tesco lidlu itp ( za pewne na umowe o prace i pensje 2 tys )
żałosne 2016-06-07 18:53:40
Firma, która łamie podstawowe zasady prawa pracy. Umowy zlecenie na kwotę 500 brutto, reszta wypłacana "pod stołem".
żałosne 2016-06-07 18:57:14
umowa o pracę dla zastępcy kierownika i dekoratora... to chyba o innej firmie mowa. Jak już umowa to na najniższą krajową, a reszta pod stołem. Do tego umowy dla doradców 500 zł brutto.
żałosne 2016-06-07 18:58:39
W umowie zlecenie dla studentów nic złego nikt nie widzi, ale umowy na 500 zł brutto to już chyba coś innego.
xxxxxx 2016-07-30 13:56:02
śmieciowe umowy, regionalna traktuje ludzi jak śmieci, wypłata do ręki, na umowie napisane całkiem coś innego, kierowniczka traktuje sprzedawców jak jej służących, krzyczy, wyzywa, non stop ktoś odchodzi - nikt na to nie zwraca uwagi...
1
byla pracownica 2016-08-06 23:35:23
To prawda,regionalna jest wredna,złośliwa,wbija szpile,nawet jak nie ma się o co czepic.straszna damę zgrywa i fachowca,podstarzala 40-ka,lepiej faceta niech sobie poszuka,to może jej ulzy.nie polecam pracy u tych ludzi,nie szanują swoich pracowników,marne grosze płacą.zrezygnowałam sama i nie żałuję,dla takich szefów nie warto ani dnia cokolwiek z siebie dawać.
2
Zostaw swoją opinię o F.H. Marzanna II - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Marzanna II