brak logo

F.H. Marzanna II

Rzeszów

Opinie o F.H. Marzanna II

burna 2014-05-01 12:15
bardzo drazniaca atmosfera plotek; kazdy salon franczyzobiorcy wie co sie dzieje w innych, a kierowniczki obgaduja pracownikow; strasznie infantylne i zalosne; nie polecam
1
Sprzedawca 2014-08-18 11:38
rowniez sie zwolnilam, nie znioslam tego, ze pracownicy zamiast przychodzic do pracy wola plotkowac z kierowniczka na czele
3
justin 2015-11-05 20:24
umowy śmieciowe, śmieszne pieniądze, zapłacą Ci kilkaset zł za cały miesiąc tyrania i każą Ci się cieszyć, że masz pracę. Pieniądze oczywiście wypłacane są do ręki a nie na konto, żeby w razie czego nie było na nic dowodu. Ludzie, którzy tam pracują niemalże tańczą na uszach żeby szanowne szefostwo było zadowolone, ale i tak nie wiele to pomaga, a spróbuj upomnieć się o umowę to już po Twojej pracy. Kierownicy też przyjmowani są na 3 miesiące okresu próbnego a potem zwalniani a w najlepszym przypadku degradowani. Niestety nasze wspaniałe polskie prawo zezwala na takie traktowanie pracowników, ale jeżeli możesz to unikaj tej "firmy" jak ognia!!!
1
remi 2016-03-17 17:58
Jestem kierownikiem w jednym z salonów w tej firmie i widzę, ze im większe "nic"
tym większe wymagania.Miałam właśnie tego typu pracownice i wierzcie mi że wiem co pisze.Dobrego pracownika każda firma stara sie zatrzymać za wszelką cenę a taki który pracuje miesiąc a ma tylko wymagania niech szuka sobie lepszej firmy.
1
zxx 2016-03-22 11:17
Regionalny kierownik?? taaaak to siotra szefa..żal. regionalna i ją poznała to powiedziała że nawet nie dała by jejkasy
1
frania 2016-04-01 09:27
Pracuję w tej firmie od 3 lat, jeszcze nie zdarzyło mi się abym miała problem z szefostwem badz kierownikami regionalnymi nawet jesli to była siostra czy kuzynka szefostwa. Negatywne opinie wystawiają osoby, które tak jak wspomniała wczesniejszka koleżanka są zwykłymi nierobami niestety :/ Zwrócisz uwagę to odrazu obraza a w najgorszym przypadku obsmarują Ci tyłek na forum. Najlepiej to przyjsc do pracy i przestać 8 h i tylko żeby takiej "gwiazdy" nie ruszać (żal)
dominika 2016-04-01 09:33
sprzedawcy - umowa zlecenia zawsze ( praca dla studentów)
zastepca kierownika, kierownik, dekorator - umowa o prace zawsze!
Ludzie jesli wam zle to po co pracujecie....przeziez mozecie zatrudnic sie w tesco lidlu itp ( za pewne na umowe o prace i pensje 2 tys )
żałosne 2016-06-07 18:53
Firma, która łamie podstawowe zasady prawa pracy. Umowy zlecenie na kwotę 500 brutto, reszta wypłacana "pod stołem".
1
żałosne 2016-06-07 18:57
umowa o pracę dla zastępcy kierownika i dekoratora... to chyba o innej firmie mowa. Jak już umowa to na najniższą krajową, a reszta pod stołem. Do tego umowy dla doradców 500 zł brutto.
1
żałosne 2016-06-07 18:58
W umowie zlecenie dla studentów nic złego nikt nie widzi, ale umowy na 500 zł brutto to już chyba coś innego.
2
xxxxxx 2016-07-30 13:56
śmieciowe umowy, regionalna traktuje ludzi jak śmieci, wypłata do ręki, na umowie napisane całkiem coś innego, kierowniczka traktuje sprzedawców jak jej służących, krzyczy, wyzywa, non stop ktoś odchodzi - nikt na to nie zwraca uwagi...
3
byla pracownica 2016-08-06 23:35
To prawda,regionalna jest wredna,złośliwa,wbija szpile,nawet jak nie ma się o co czepic.straszna damę zgrywa i fachowca,podstarzala 40-ka,lepiej faceta niech sobie poszuka,to może jej ulzy.nie polecam pracy u tych ludzi,nie szanują swoich pracowników,marne grosze płacą.zrezygnowałam sama i nie żałuję,dla takich szefów nie warto ani dnia cokolwiek z siebie dawać.
7
Rycerz Sprwiedliwości 2017-02-16 10:18
Byłem kierownikiem w jednym z salonów gdzie właścicielami są Państwo Paradowscy. Tego się po prostu nie da opisać słowami jak jeden człowiek może postępować z drugim. Umowy śmieciowe, kasa do ręki, wymagania bardzo duże, a nawet jak się starasz to i tak nie jest dobrze, bo lalusiowaty regionalny zawsze się do czegoś przyczepi. Bardzo się cieszę, ze opuściłem to miejsce i wszystkich czytających przestrzegam przed praca w tej "firmie" !
4
ja 2017-06-28 17:43
Bylan tam koerownikiem, otwarlam sklep w galeri z innymi 5 naieniakami tyralismy dzien i noc do 22 nie rzadko , przy wyplacie oczywiście do reki na umowie duze nizsze kwoty szkolenia? Smiech na sali... a na koniec zostałam oskarżona o kradzież na wniosek szefa bylam w areszcie 2 dni przeszukali mi dom szef zastraszal w mojej miejscowości lekarza nawet i burmistrza byl w tej chwili jesteśmy w sadzie pracy ... on ma kase adwokata ja sie nie poddam , uciekajcie i uwazajcie bo zrobi z was złoczyncow
pracownik 2017-07-03 23:53
Ale ty nie przekazalas pieniędzy z konwoju do banku,a byłaś odpowiedzialna za pieniądze z utargow,które zniknęły.więc nie dziwię się,że szef szuka w innej osoby.
Zostaw swoją opinię o F.H. Marzanna II - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Marzanna II