brak logo

Hot Land

Jarocin

Opinie o Hot Land

NIKOS 2009-11-03 10:27:18
niech wszyscy co pracowali w bułgarii opisza co sie tam działo !!!!! panowie piszcie niech wszyscy sie dowiedzą co to jest za firma
xyz 2010-01-18 10:40:05
nikt nie jest niewolnikiem hotland'u. macie lepszych pracodawcow to krzyz na droge. niestety, polska mentalnosc. czasy kiedy za lezenie pieniadze z nieba lecialy minely bezpowrotnie!!!
piotrek 2010-01-18 11:20:09
eh, zawsze znajdą się tacy, którzy potrafią tylko być niezadowoleni.
Pracować trzeba wszędzie, zarobki nie są złe, skończyło się eldorado zrobków zagrnicznych, tak więc trzeba prcować i nie popijać..
michał 2010-01-18 13:01:31
a Ty pewnie wcale ich nie wystawiłeś w żadnym temaci?
inna żona 2010-01-18 13:05:22
pewnie chciałabyś aby siedział cały czas w domu i przelewy w EURO same wpływały, też tak bym chciała ale w żadnej firmie tak nie ma , nawet w Erze;-)))
Bełchatow 2010-01-27 21:52:13
nie piscie gupot firma hodland jescze troche bedzie stala dobrze finasowo jak spłąci wszystkie faktory dla firm i prawdopodobnie bedzie dobrze prosil bym zeby to wszystko sie spełniło i byla społpraca z kierownikiem od spraw kontraktow
Gość 2010-01-28 18:36:41
a kto to jest ten "kierownik od kontraktów" z którym chcesz tak dobrze współpracować??? Dlaczego tak mu słodzisz????
A z firmą wszystko będzie dobrze czego wszystkim życzę.
Gośc 2010-02-03 07:33:27
A ja wam życzę nigdy nie spotkać się z tą firmą.
fanka ludzi 2010-02-08 19:19:35
ale tu jest najfajniejsze forum wszyscy tacy mili itp. a co do firmy nie lubię ich
Olo 2010-02-09 14:34:53
Złożyłem papiery do Hot Land, ale się boje czy oni są naprawdę tacy, czy są to mrzonki wyssane z palca osób, którzy pomylili się z powołaniem i mają jakiś osobisty problem.
anonim 2010-02-10 17:56:13
Co za spokój. Czyżby nikt w tym tygodniu z hotlandu nie wyleciał.
klient 2010-02-10 21:21:36
a ja na tą firmę narzekać nie mogę, robili mi kominek i poprostu rewelacja, jestem bardzo zadowolony , tylko szkoda że takie tutaj komentarze się pojawiają, domyślam się że od osób które do efektywnej pracy się nie nadawały i teraz nie wiadomo co próbują udowodnić wszystkim....
Alek 2010-02-11 14:05:54
Pozdrawiam "Bułgarię". Jak pogoda bo w kraju zimno i kiepsko z robotą?
ktoś 2010-02-11 15:58:14
zgadzam się kominki rewelacja, porządny materiał, wklady firmowe, działa bez zastrzeżeń. Polecam!!!!
MODIO 2010-02-11 16:16:16
Jak świat stary tak i ludzie głupi. Zdarzają się tacy którzy myślą ,że zrobiwszy eksternistycznie kurs rusztowaniowca ,to się nim automatycznie staje. Wyjechał jeden z drugim na kontrakt i dopiero wtedy się okazało co potrafią. Pozdrawiam rusztowaniowców.

nnn 2010-02-22 15:21:27
jak może nie być płatnego chorobowego, zażuty wyssane z palca... w każdej firmie chorobowe jest płatne kolego , jak ktoś nie chce płacić chorobowego to nie daje umowy, a tutaj wszyscy umowe mają. chyba ktoś troche ubarwił.....wszystko....
HL 2010-05-28 07:26:16
Firma Hot Land tak długo będzie istniała jak długo będą wpisy niezadowolonych nieudaczników, po prostu jak w naturze, jak rośnie drzewo to znajdzie się jakiś szkodnik lub wandal co będzie chciał to zniszczyć a najlepiej to robić gdy nikt nie widzi, bo co za problem wpisać w zaciszu domowym niedorzeczne bzdety co ni jak się mają do rzeczywistości. Jak coś komuś nie pasuje to istnieją cywilizowane metody załatwiania swoich spraw, każdy ma prawo iść do PIP, sądu itp.
FRANC 2010-05-28 08:29:01
Faktycznie ty tylko nadajesz się na tapeciarza, bo w Bułgarii byłeś kiepski.I już cię tam nie ma i nie będzie nawet w innej firmie.
nick 2010-05-28 08:48:43
pozatym cywilizowane firmy nie maja na swoj temat wysmarowanych na tej stronie 5 stron postow.... nie dziwne to...??? wszyscy sie zawzieli na biedny hotland, a [dane osobowe usunięta przez admina]to pracodawca roku. kazdy ma swoj rozum, i czytajac to wyciagnie jakies wnioski. na to nawet kawalarska zaslona dymna nie podziala.
nick 2010-08-16 17:38:31
W/w firma prowadzi w trójmiejskiej prasie rekrutacje do pracy w Bełchatowie i na kontraktach. Tym którzy nie usłyszeli jeszcze o jej "renomie', radze omijać z daleka. Zreszta wiele osób z trojmiejskiego rynku miało juz z nimi do czynienia, więc wystarczy dobrze popytać.
emo 2010-08-26 18:28:11
Podaj jak mozesz wiecej konkretów bo mam zamiar od nich jechac
anonim 2011-02-17 20:14:59
Witam,pozdrawiam rusztowaniowców,wie ktoś może czy HOT LAND działa jeszcze w Bełchatowie?????????
kandydat 2011-07-01 16:38:53
Słuchajcie mam sprawę i pilnie potrzebuje odp ponieważ do poniedziałku muszę podjąć decyzje. Proszę o szczera opinie firmy HOT LAND ale szczerze a nie jakieś bajki. Proszę o opinie tylko i wyłącznie tych co pracowali lub pracują, chodzi o to czy faktycznie jest tak jak obiecają jakie warunki zakwaterowania zarobków czy są z nimi problemy id. Dodam ze jestem monterem ale dostałem tylko 7 euro na początek. I czy to prawda ze ta firma miała nie dawno 14 spraw w sadzie pracy? Czy są wypłacali i w ogóle dajcie wszystko za i przeciw pomoże mi to podjąć decyzje w sprawie podjęcia pracy u nich jak i wyjazdu za granice. wiecie teraz dużo jest takich co wypieprzają ludzi w powietrze a nie chce skończyć gdzieś za granica bez kasy na życie czy powrót do polski
Eryk 2014-04-15 15:17:41
Klitak, teraz to juz raczej mało istotne, znalazłem, że hot land ma status: [ W UPADŁOSCI ] UKŁADOWEJ, także juz tam nie popracujemy.
aleksy 2014-05-30 03:21:38
Szkoda wielka, może ktos napisze na odchodne co się stało z hot land i czy aby na pewno nie ma szansy, że sie podniosą?
tymek 2014-12-30 13:00:23
żal aż ściska że kolejne miejsca pracy się zamyka a bezrobotnych na rynku pracy przybywa a nie ubywa. Trochę to smutne wszystko, ja też teraz ciągam się i szukam pracy od dwóch miesięcy ale na prawdę jest ciężko żeby znaleźć coś konkretnego. Szkoda że państwo nie ma jakiś programów pomocowych dal firm czy czegoś takiego.
Ozimka 2015-03-10 13:00:46
Ciężko organizować też ludziom pracę jak pracodawcy nie są w stanie finansowo konkurować z Niemcami czy Wyspami Brytyjskimi. Nie oszukujmy się ale Jarocin tym bardziej Hot Land nie jest w stanie zapewnić dobrych warunków. Powiedzcie proszę chociaż o jakich kwotach mówimy bo na zagranicy mniej więcej się orientuję.
rząs 2015-03-26 19:54:37
Ale nikt przecież nie mówił, że polskie firmy będą w stanie konkurować z firmami z zagranicy, jesteśmy kilkanaście lat w plecy z powodów historycznych, powoli ale to bardzo powoli gonimy ich pod tym względem na ale nie jest łatwo odrobić te wszystkie straty. Mnie by interesowały jednak jakie są stawki, żeby przynajmniej porównać czy się opłaca na tle polskiego rynku. Powiecie coś ?
michał 2016-05-14 18:58:24
@krzemir mam wrażenie, że dużo osób szuka pracy, w której da się zarobić, a nie trzeba się napracować. Nie rozumiem takiego toku myślenia. Potem są tylko narzekania :) Każdy powinien zrobić sobie taki rachunek sumienia.
Zostaw swoją opinię o Hot Land - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hot Land