Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-07-27 11:25:31 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Hot Land - Jarocin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
NIKOS - 2009-11-03 10:27:18 odpowiedz | cytuj
niech wszyscy co pracowali w bułgarii opisza co sie tam działo !!!!! panowie piszcie niech wszyscy sie dowiedzą co to jest za firma
xyz - 2010-01-18 10:40:05 odpowiedz | cytuj
nikt nie jest niewolnikiem hotland'u. macie lepszych pracodawcow to krzyz na droge. niestety, polska mentalnosc. czasy kiedy za lezenie pieniadze z nieba lecialy minely bezpowrotnie!!!
piotrek - 2010-01-18 11:20:01 odpowiedz | cytuj
eh, zawsze znajdą się tacy, którzy potrafią tylko być niezadowoleni.
Pracować trzeba wszędzie, zarobki nie są złe, skończyło się eldorado zrobków zagrnicznych, tak więc trzeba prcować i nie popijać..
piotrek - 2010-01-18 11:20:09 odpowiedz | cytuj
piotrek - 2010-01-18 11:20:09 odpowiedz | cytuj
michał - 2010-01-18 13:01:31 odpowiedz | cytuj
a Ty pewnie wcale ich nie wystawiłeś w żadnym temaci?
inna żona - 2010-01-18 13:05:22 odpowiedz | cytuj
pewnie chciałabyś aby siedział cały czas w domu i przelewy w EURO same wpływały, też tak bym chciała ale w żadnej firmie tak nie ma , nawet w Erze;-)))
Bełchatow - 2010-01-27 21:52:13 odpowiedz | cytuj
nie piscie gupot firma hodland jescze troche bedzie stala dobrze finasowo jak spłąci wszystkie faktory dla firm i prawdopodobnie bedzie dobrze prosil bym zeby to wszystko sie spełniło i byla społpraca z kierownikiem od spraw kontraktow
Gość - 2010-01-28 18:36:28 odpowiedz | cytuj
a kto to jest ten "kierownik od kontraktów" z którym chcesz tak dobrze współpracować??? Dlaczego tak mu słodzisz????
Gość - 2010-01-28 18:36:37 odpowiedz | cytuj
Gość - 2010-01-28 18:36:41 odpowiedz | cytuj
Gość - 2010-01-28 18:36:42 odpowiedz | cytuj
Gośc - 2010-02-03 07:33:27 odpowiedz | cytuj
A ja wam życzę nigdy nie spotkać się z tą firmą.
fanka ludzi - 2010-02-08 19:19:35 odpowiedz | cytuj
ale tu jest najfajniejsze forum wszyscy tacy mili itp. a co do firmy nie lubię ich
Olo - 2010-02-09 14:34:53 odpowiedz | cytuj
Złożyłem papiery do Hot Land, ale się boje czy oni są naprawdę tacy, czy są to mrzonki wyssane z palca osób, którzy pomylili się z powołaniem i mają jakiś osobisty problem.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 2010-02-09 19:11:28 odpowiedz | cytuj
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hmm - 2010-02-10 09:40:39 odpowiedz | cytuj
żenada,........ poziom niektórych widze że sięga bardzo nisko, a zwłasza tych którym wszędzie jest i będzie mało.
anonim - 2010-02-10 17:56:13 odpowiedz | cytuj
Co za spokój. Czyżby nikt w tym tygodniu z hotlandu nie wyleciał.
klient - 2010-02-10 21:21:36 odpowiedz | cytuj
a ja na tą firmę narzekać nie mogę, robili mi kominek i poprostu rewelacja, jestem bardzo zadowolony , tylko szkoda że takie tutaj komentarze się pojawiają, domyślam się że od osób które do efektywnej pracy się nie nadawały i teraz nie wiadomo co próbują udowodnić wszystkim....
Alek - 2010-02-11 14:05:54 odpowiedz | cytuj
Pozdrawiam "Bułgarię". Jak pogoda bo w kraju zimno i kiepsko z robotą?
ktoś - 2010-02-11 15:58:14 odpowiedz | cytuj
zgadzam się kominki rewelacja, porządny materiał, wklady firmowe, działa bez zastrzeżeń. Polecam!!!!
MODIO - 2010-02-11 16:16:16 odpowiedz | cytuj
Jak świat stary tak i ludzie głupi. Zdarzają się tacy którzy myślą ,że zrobiwszy eksternistycznie kurs rusztowaniowca ,to się nim automatycznie staje. Wyjechał jeden z drugim na kontrakt i dopiero wtedy się okazało co potrafią. Pozdrawiam rusztowaniowców.

aaaaa - 2010-02-11 16:18:30 odpowiedz | cytuj
HOT LAND nie cukrujcie tak sobie. A zresztą co mnie to obchodzi.
abc - 2010-02-17 15:45:55 odpowiedz | cytuj
każdy mądry na forum ale się już nie przyzna że sie robić nie chciało i się wyleciało.
x