brak logo

Piekarnia Piotr Gwóźdź

Grodzisk Wielkopolski

Opinie o Piekarnia Piotr Gwóźdź

Magdalena 2015-06-22 16:21:55
Witajcie. Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy w piekarni-cukierni Gwóźdź jako ekspedientka. Chciałabym sie dowiedzieć jak mniej więcej wygląda taka rozmowa?
byłamtam 2015-07-01 17:12:10
chyba nie wiesz jak praca w tej firmie wygląda.....nie tylko musisz umieć reszte wydać i towar przyjąć....musisz jeszcze być potulna jak baranek,przyjmowac wszystkie krytyczne uwagi bo jak nie to wyjazd ,nie jesteś lizusem ,nie pracujesz a jednak skomplikowana praca :-)
2
maja 2015-08-05 11:33:35
jak ktoś nie chce pracować to niech sobie znajdzie inną pracę a nie narzeka na wszystko. praca nie jest taka zła, dogadać zawsze się można. pozdrawiam koleżanki ze sklepów firmowych
maja 2015-08-05 11:38:03
pracuję w tej piekarni prawie 4 lata i dupy nikomu nie liżę a jednak mnie nie zwolnili. może nie potraficie współpracować z innymi albo macie o sobie za duże mniemanie, że jesteście idealne.... trochę pokory...
majka 2015-08-10 11:51:55
Zgadzam się z Twoim twierdzeniem Uzi, że "Wiele osób które są zatrudniane jeszcze nie dorosło do tego aby pracować" ale za odpowiedni dobór pracowników odpowiadają osoby, które przeprowadzają rekrutację.
3
maja 2015-08-12 16:22:28
Tylko czasami na rozmowie osoba wydaje się fajna i nadaje się do tej pracy a później okazuje się nierobem, kt. nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do podłogi nie chwyci i z wielką łaską pracuje...nawet podstaw swoich obowiązków nie spełnia
1
Józek 2015-08-17 12:21:48
Wpisy pochlebne pisane przez osoby nadzorujące ..Ha ha. Teraz jak masa dziewczyn się pozwalniała bo dość miała ciężkiej pracy za gówniane pieniądze i nie ma kto pracować i trzeba na nowo uczyć to oczy się otworzyły. Głupiego papieru toaletowego nie można się doprosić a gdzie reszta ? ........ pracowała u Gwoździa. Dziękuję bardzo. Praca od godz.6.00 tylko ze trzeba być o 5-tej w sklepie bo towar przyjeżdża . Praca w soboty, praca w niedzielę i podpisujesz że się na to godzisz. Zapomnij o 50-tkach czy 100-tkach za nadgodziny. Premia raz na kwartał 50-100 zł - Rewelacja. Nadzorująca Pani Menager tylko gnoi wszystkich w koło i pewnie info o tym do dobre nie dociera do szefostwa. Jak skończy sie towar to zgnoi że za mało zamówiłaś . Jak zostaje to wąty że za dużo . A przewidzisz codziennie ? Nie ma szans. Premia za super utarg..Ha ha ....Marzenie. Jedyne co dobre ze na czas płacą . Nic poza tym .Więc jeśli chcecie harować za najniższą , wstawać o 4 tej i robić w niedziele i wekkendy to polecam.
5
iwonka 2015-08-20 09:09:14
Nie możesz się papieru doprosić ? Ha ha ha ... a może robisz źle zamówienie na chemię ...
Co do płacy...mamy płacone od godz 05:00 a nie 06:00 a przychodząc do pracy nikt tego przed tobą nie ukrywał.... ich pracować do sklepu z ciuchami to pośpisz sobie do 10:00
jagódka 2015-08-23 12:31:17
naucz się czytania ze zrozumieniem!!! jesli tak ciężko ci zrozumieć tekst czytany to spróbuj to zrobić kilka razy no i może załapiesz hehe mowa tu o opinii JÓZKA... w 100% zgadzam się z tym co Józek napisał/a
3
XXX 2015-08-28 18:03:56
Witam,miałam przyjemność charować w tej firmie w placówce w Głogowie na ulicy Aleji Wolności.Powiem szczerze że wyroby mają dobre,ale osoba(S.C.) która tam pracuje stwarza chorą atmosfere.Zachowuje się jak ,,kierowniczka,, a jest tylko zwykłym pracownikiem sklepu,ma układy z kordynatorami,powoduje że pracownicy nie wytrzymują psychicznie i się zwalniają.jest prowadzony MOBBING przez tą osobę,grożąc zwolnieniem,donosi na innych pracowników a sama jest nie miła i nie sympatyczna dla klijentów.wymaga od uczących pracowników rzeczy których sama nie robi.kierownictwo o tych rzeczach nawet nie ma pojęcia.a ludzie boją się odezwać bo boją się o posady.dziekuję i pozdrawiam donosicieli...
6
sss 2015-09-01 17:22:58
Niech się ciągnie S.C
2
Awa 2015-09-01 21:54:07
Jeśli takie sytuacje maja miejsce, i koordynatorzy na to nie reagują zgłoście Państwo do głównego SZEFA może to pomoże
1
noboco 2015-09-02 10:10:02
Dostać się do samego szefa- marzenie hehe jest tam pewna pani która rządzi to ona zza biurka dyspozycje wydaje ma tez swoje koordynatorki (lizuski,myślące tylko o swojej d...e,udające miłe dla ekspedientek,przy tym fałszywe,zupełnie nie nadające się na te stanowiska osoby,no ale czego oczekiwać od " granatem od pługa oderwanych" haha) , sam szef pewnie 90% informacji nie otrzymuje,a może go to nie interesuje??? może dochody ważniejsze od ludzi który za marne grosze harują.............
2
ja 2015-09-03 12:45:28
Ja tez znam Pania Sabine C. faktycznie bardzo nie mila i leniwa osoba. Do rzadzenia pierwsza a do roboty ostatnia. Na dodatek rzeczy ktore donosi sa w wiekszosci wymyslone przez nia samą ...Wspólczuje tym ktorzy musza z nia pracowac....
1
takjest 2015-09-03 16:56:13
W tej firmie to tak jest: nie masz innego zdania niż koordynatorka to pracujesz,donosisz na współpracownice to pracujesz,skaczesz nad koordynatorką jak matka nad chorym dzieckiem to pracujesz,znasz kodeks pracy oraz swoje obowiązki a przede wszystkim SWOJE PRAWA to zrobi koordynatorka wszystko aby pozbyć się Ciebie z pracy.Praca w tej firmie w dwóch słowach to: GNIAZDO ŻMIJ
4
XXX 2015-09-05 20:01:42
(usunięte przez administratora) Karma kiedyś cie dopadnie za donoszenie na innych,składanie nie prawdziwych doniesień.a pani dyrektor niech w końcu przyjrzy się pani sabince, bo w innym przypadku dowie się o wszystkim właściciel...
1
ja .... 2015-09-20 21:14:11
PRACA --WYZYSK CAŁKOWITY ,, LUDZI ZMIENIA SIE JAK REKAWICZKI...CZAS UKRAINY SIĘ ZACZĄŁ,,,,,PODPISUJE SIĘ NIEPRAWDE---,,, KASA DO DUPY !!!!!!!,,,, KIEROWNICTWO --DO BANI,,,SZEF NIEWIE NIC NA 100% te wszystkie pochwały to to kierownictwo pisze tylko krytyka jest prawdziwa
3
Zniesmaczony 2015-09-21 21:07:23
Zgadza się, praca dla desperatów, sobota, niedziela za najniższą z najniższych tylko półgłówki mogą zgadzać ie na taki terror.
3
ktoś 2015-09-27 20:56:50
Dokładnie tak jak piszesz 100% prawdy w tym
3
klient 2015-10-05 16:54:24
Witam, kiedys robilam w punkcie na Aleji zakupy przed praca. Na zewnatrz stoi ladny potykacz z hasłem: Torty na porcję!!! Weszłam z synkiem ponieważ miał urodziny a że odprowadzałam go do opiekunki chciałam kupić 1/3 torta dla nich dwojga przytoczę słowa pani Sabiny: NA PORCJĘ TORTÓW DZISIAJ NIE MA, NIECH PANIE WEZMIE TO CIASTO BYŁA TO PIJANA BEZA. Powiedziałam że to dla dziecka to ona zaoferowała kupno całego tortu. ://// skandal.... a jesli jako klient mialabym wyrazic opinie odnosnie produktow, to bulki szybko robia sie twarde, suche, kazda jedna drozdzowka pokryta ogromna iloscia lukru (jakby cos chcieli ukryc), ciasta i torty dobre, ale inne wyroby cukiernicze - sama margaryna a nie bita smietana... no i ceny tez nie sa rewelacyjne...
2
gugol 2015-10-07 23:42:04
widzę że naprawdę tej firmie żle się dzieję pozdrawiam tych którzy tam wytrzymują szczególności tego co najbardziej wie a nic nie potrafi
4
Xmen 2015-11-06 05:11:35
Pani dyrektor niech w koncu przejrzy na oczy i weznie sie za te dwie najmadrzejsze panie ktore stosuja jawny mobing
6
abc 2015-11-18 09:34:32
Oj święta racja.Pani dyrektor wie wszystko o sklepach tylko z relacji Pani K.. i J...A one wiedzą wszystko i nic nie wiedzą odbębniaja swoją wizytę na sklepie głuche na problemy pracownic i znikają niczym kamfora.
6
Ktoś 2015-12-01 15:30:43
Nie zgadzam sie z opiniami ze warunki sa okropne, sama wiem ze szef stara sie wspierać zaufanych pracownikow, niech ci co zawalają robotę i nie potrafią zrobić tego co sie od nich wymaga nie dziwią sie ze zostają skrytykowani, wprawdzie w firmie pracuje pare nieprzyjemnych osób ale jest naprawdę wiele wiele pracownikow którzy pracują tu od dekady i dłużej i sa bardzo z pracy oraz płacy zadowoloni
fo 2015-12-02 18:38:33
kto jest nieprzyjemny?
1
takjesttam 2015-12-03 09:01:35
co za bzdury tu piszesz!!!!??? " szef stara się wspierać ZAUFANYCH pracowników" ciekawe kto do nich należy, bo z pewnością nie ekspedientki!!!!!!!!! Jeszcze nikt z płacy nie był tu zadowolony!!! z pracy też nie!!! tyle tylko że ludzie mają różne sytuacje no i gdzieś pracować trzeba... A KTO MĄDRZEJSZY to i tak długo w tej firmie nie "zabawi"
4
Rozbawiona 2015-12-05 22:08:11
Ha ha dobre, zadowoleni z pracy i płacy....chyba tylko i wyłącznie ekspedientki pracujące tam od dekady ale za to wy uczone panie sklepowe, które tylko i wyłącznie potrafią liczyć bułeczki dosłownie,
2
Rozbawiona 2015-12-09 22:01:10
Ola kochanie już dawno się zwolniłam :)
3
pgopwl 2015-12-17 09:18:02
TOTALNY MOBING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CZY KTOS TO WIDZI GDZIE JEST INSPEKCJA PR.????????????/
5
gggggggggggggggggggggggg 2016-01-02 18:10:23
praca stabilna ,,zarobki jak wszedzie.... atmosfera napieta ciągle!!!!! i to jest bardzo duzy problem
6
ooo 2016-02-06 17:26:36
Pracuję w firmie od jakiegoś czasu i osobiście nie polecam. Pełno papierkowej roboty, trzeba podpisywać FAŁSZYWE grafiki bo jak nie to cie zwolnią. Pracujesz 12 godzin a musisz podpisać że byłaś w pracy 8 godzin. Jak już dostajesz premie to kwota zostaje zakryta palcem przez koordynatorkę! NIECH KTOŚ W KOŃCU SIĘ PRZYJRZY TEJ FIRMIE!!!!
7
job 2016-02-09 09:01:12
Do ooo.A jak koordynatorka przywozi Ci kase za nadgodziny to wyciągasz po nią palce.Zastanów się po co się ośmieszasz..
1
Awa 2016-02-09 14:20:33
Dobre ja się cieszę że można dorobić
nono 2016-02-09 16:02:10
pewnie jedną z koordynatorek jesteś...zapomniałaś jak pacując jako ekspedientka też palce wyciągałaś???/ często pewnie był to palec wskazujący sądząc po awansie hehehe teraz nie musisz bo za lizanie i kablowanie dodatki masz ( z pewnością ) cała prawda w tym co pisze ooo
100% prawdy w wypowiedzi OOO
5
Awa 2016-02-10 08:27:41
Jestem ekspedientką na małym sklepiku gdzie niemam opcji premi więc cieszę się z nadgodzin. Jak wam tak źle to zapraszam do biedronki
maja 2016-03-02 10:13:38
Zgadzam sie w 100 % . Ja też pracuje w małym sklepiku i cieszę się z nadgodzin. Jak komuś nie pasuje to niech idzie do marketu zasuwac w święta i wszystkie niedziele. Nie doceniacie tego co macie.
1
ona 2016-03-20 15:38:17
witam bardzo chciałabym dowiedziec sie kto jest koordynatorem sklepu w pniewach jak ma na imie i jak można skontaktowac sie z nią.Z góry dziękuje.
Xxx 2016-03-20 21:58:47
Wystarczy zapytać w sklepie o nr tel lub zadzwoń do siedziby tam na pewno podadzą
ona 2016-03-21 18:17:44
Bardzo dziękuje za odpowiedz
Ja 2016-03-29 12:36:46
Jasne.Całe 50 zł . Nawet deputat na bułki zabrali.
2
YYY 2016-04-23 20:09:16
Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc żę Szef wspiera zaufanych pracowników,chyba masz na myśli Panią Dyrektor,bo ją napewno wspiera osobiście...przecież to ona w 90% zarządza firmą a szef o większości problemów nie wie! Gdy firma była mała pracowało się naprawdę dobrze odkąd została zatrudniona pani menager a później pani dyrektor to we firmie jest nie do wytrzymania!!! I macie rację że ekspedientki to mają więcej biurokracji w wypełnianiu papierków niż pracy za ladą,i to za marne grosze... Z tego co wiem to Gwóźdż miał już nie jedną sprawę o niesprawiedliwe zwolnienia i mobbing i je przegrał!
7
Zadowolony 2016-05-07 17:57:18
Witam!Chciałbym wyrazić swoją opinię na temat sklepów" Piekarnia Gwóźdż" bo ponoć po to jest ten profil.Jestem pod wielkim wrażeniem jak zostałem dziś obsłużony w jednym ze sklepów w Głogowie mieszczących się w centrum miasta-pełen profesjonalizm bardzo miła obsługa doskonała wiedza na temat produktów i mnóstwo cierpliwości.Będę ta częstym klientem .POLECAM!!!!
Piekarz 2016-05-30 21:45:46
teraz to firma celuje w ukraincow ;)
widocznie piekarze poznali sie na tej firmie i kadrze kierowniczej...
Prosze by zaden szanujacy swoje umiejetnosci piekarz nie zatrudnial sie w tej firmie(szkoda zdrowia i czasu) 7 dni w tyg. za 2100zl
9
abcd 2016-07-23 19:57:07
He He. U Gwoździa wielka feta 14.08 kto jedzie lizać dupę PANI DYREKTOR i Koordynatorką-będzie premia.
11
Nowy 2016-08-04 21:05:10
Czy ktoś może mi powiedzieć w jakich godzinach o dniach pracuje się na cukiernictwie??
Po opiniach tutaj wątpię w uczciwość ogłoszenia: 2700 brutto za etat umowa o pracę jednozmianowa bez zmian w dni wolne.

3
hg 2016-10-17 22:59:28
@ Nowy - zalezy gdzie pracujesz - wiadomo, że na sklepei w godzinach dzienych, ale w samej piekarni to w godzinach nocnych, bo przeciez z rana muszą dowieść świeże pieczywo, to logiczne :) a czy Piekarnia Piotra Gwóździa poszukuje może osób chętnych do pracy?
XYZ 2016-11-06 13:04:11
Ja tam pracuje z Ukrainkami i nie mam do nich zastrzeżeń.To taka sama kobieta jak każda inna-tym bardziej nie zauważyłam aby po wyjściu z toalety nie myła rąk wręcz przeciwnie....są bardzo higieniczne i nie jedna Polka powinna brać niej przykład-tyle w temacie!!!
Jak ktos nie ma co pisać to wypisuje głupoty i oczernia innych!!!co do pracy w soboty czy niedziele to zapamiętaj sobie "pracownico" ze jesli zakład jest w potrzebie to może nawet zmusić cie do 13h pracy codziennie wiec najpierw zainteresuj się jakie są przepisy a pózniej wypisuj głupoty!zresztą jak się nie podoba to drzwi są otwarte nikt cię na siłę u Gwoździa nie trzymie...
Jedyną rzeczą z którą się zgodzę jest to że wynagrodzenie jest tutaj żenujące,karygodne,śmieszne a przedewszystkim niesprawiedliwe w stosunku do wykonywanej pracy czy innych pracowników!!!!!
1
pracownica 2016-11-06 16:03:34
no wlasnie polki tez nie maja higieny osobistej....co do ukrainek to brudasy i tele widze to codziennie..............jak firma bedzie w potrzebie to za darmo tez bedziesz zapierdalac na okraglo hehe nie badz smieszna
2
pracownica z długoletnim stażem :) 2016-11-07 05:32:06
Dobrze by było jakby każdy patrzył na siebie a później oceniał innych !!!!!!!!!! no właśnie jeżeli masz tak żle to droga wolna !!!! ja pracuję też z Ukrainkami i osobiście są one bardzo czyste i zadbane ! nikt tu nie zapie....a bo nikt nikogo nie zmusza wszyscy mamy zapłacone za nadgodziny i nie opowiadaj takich oszczerstw bo mogą dojść do tego kim jesteś i będziesz miała nie przyjemności za te oszczerstwa !!!! a jak chcesz pracę leżącą to wiesz gdzie taką możesz znaleźć .
1
pracownica 2016-11-07 13:23:28
korzystajac z wolnej chwili przed dwunastka w pracy odpowiem tak.....mam dziecko na wychowaniu dlatego tu jeszcze pracuje szukam innej pracy nie ukrywam......dziecko bedzie mi mowic pani po tylu godzinach pracy no i za marne pieniadze oczywiscie pracownico z dlugoletnim stazem hehe na kierowniczym stanowisku bo tylko oni pisza tu bzdety jaka to firma pozadna
4
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Piotr Gwóźdź - Grodzisk Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Piotr Gwóźdź