brak logo

Flamingo UK

Stevenage

Opinie o Flamingo UK

ikar 2010-11-16 02:30:08
Ja tez nie wiem o co kaman. Lubie ta prace, fajni ludzie i bardzo mili przelozeni. Mozna pogadac na wszystkie tematy, trohe sie wyluzowac. Jest naprawde fajnie. Prace polecam
anonim 2010-12-12 22:31:41
anonim - 2009-05-23 21:41:05

Z tego co widze nizlym poeta jestes [usunięte przez moderatora].Widze ,ze jedyne co umiesz robic to oczerniac kogos mimo ,ze nie masz jakichkolwiek dowodow.Dla mnie jestes wlasnie ty [usunięte przez moderatora],ktory wyladowuje swoja zlosc na forum ,bo czego innego nie potrafisz zrobic.Widze ,ze Cie zazdrosc zjada,bo w twojej wypowiedzi wymieniasz osoby ,ktore sa troszeczke wyzej od Ciebie.Co to za osoba ,ktora oczernia (kontrole jakosci, liniowyk ,wozkowych,biurowych a takze pikera),a czy ty ich chociaz znasz,czy poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie sciska bo oni nawet slowem z toba nie gadaja.Bo na taka gnide to ciezko patrzec

flamingo jest [usunięte przez moderatora]
Ja:) 2011-01-13 10:50:12
a tak wogole o to o co te klotnie?hehe.pozdrawiam pracownikow flamingo
anonim 2011-02-04 22:30:28
Ja:) - 2011-01-13 10:50:12

a tak wogole o to o co te klotnie?hehe.pozdrawiam pracownikow flamingo

.............hahahah ja tez tam pracowalam,Dyskryminacja , Bulling i lamanie przepisow pracy,To jest to co tam spotkalam.Wyscig szczorow w polskim wykonaniu na obczyznie, totalni [usunięte przez moderatora] dla ktorych szczytem marzen byla praca we Flamingo ,byli tez tacy ktorzy mieli ambicje...w [usunięte przez moderatora] i do tego mieli niezlego ,,pazura,, na funciaki....ale byli tez tam ludzie normalni, ktorzy nie maja wyjscia i musza tam ryc...
Ps. dzien kiedy sie dowiedzialam ,ze juz tam nie ide ryc!!!byl najlepszy w tym roku:)))))))

Pozdrawiam tych normalnych!!!!!!!
i trzymam kciuki za was.Niedajcie sie:))
i najwiekszego kabla [usunięte przez moderatora]:))pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-04-12 00:13:34
zwala na maxa! same[usunięte przez moderatora]!praca w tej fabryce jest porazka!ludzie tarkatowani sa jak zwierzeta!odradzam [usunięte przez moderatora]
XXXXXXX 2011-04-12 00:25:20
licze dni kiedy ta firma sama sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kosmos!za to jak traktuja ludzi,prawo jest lamane na kazdym kroku!dzien w ktorym [usunięte przez moderatora] z tej firmy byl najpiekniejszym prezentem urodzinowym!w koncu wiem ze zyje!
anonim 2011-07-06 22:04:31
Czesc tak czytam wasze wypowiedzi i powiem tylko tyle,pracowalam tam i dotad dokad sie szef nie zmienil bylo super,ale po zmianie macie racje [usunięte przez moderatora] mozna porownac do tego.Chwala Bogu juz tam nie pracuje i chocbym mial zebrac na ulicy o kawalek chleba to napewno tam nie wroce.Banda [usunięte przez moderatora] i nic poza tym niedawno slyszalem,ze nawet za przerwy maja ludzie odcinane z pensji smiechu warte banda [usunięte przez moderatora] i nic poza tym
1 milosc 2011-07-21 17:21:43
Tylko brakuje ciasteczek bo nie ma na kim oka zawiesic ;p Sa tam duzo klijentek z Muzeum - ale nie ktore sa fajne, da sie pogadac i posmaic, z mlodych to tez co 2 to wyluzowana, Ci co pisza takie bzdury to albo ich [usunięte przez moderatora] albo [usunięte przez moderatora] wie o co im chodzi a jak im zimno to wystarczy sie ubrac cieplej , pozdrawiam wszytstkich z Fajansu xxx
malinka 2011-08-17 16:28:18
Mi sie tam podobało, fakt ze praca ciężka, ale ludzie tam będący wszystko wynagradzają:) Byłam tam w 2007 i do tej pory tęsknie za taką atmosferą w pracy...:) Buziaki dla wszystkich będących tam...
Robert L 2012-01-13 10:19:09
ja tam lubilem pracowac ,sa duzo gorsze i ciezsze prace ktore teaz wykonuje;),pozdro!
1
1 milosc 2012-05-10 17:45:59
teraz to napewno duzo sie zmienilo tam , wiecie co tam slychac na dniowce ?
ja... 2012-08-10 21:54:11
slychac teraz nowa nazwe finlays.pozatym coraz gorzej..............................!
lukasz 2013-03-25 13:52:23
ide do pracy we starym flamingo,od czwartku zaczynam.Co mozecie doradzic?????
anita 2013-03-26 19:12:38
chlopie zamiast czekac do czwartku to lepiej szukaj za ten czas nowej pracy bo dlugo tam nie popracujesz :)
pozdrawiam cieplutko
Martinez 2013-04-17 22:43:51
Pytanie do koleżanki dlaczego uważasz że długo chłopak tam nie popracuje??? Możesz uzasadnić swoja wypowiedź?? Pozdrawiam
sylwester 2013-08-22 12:42:13
A ja kocham to miejsce,a kto tak nie sądzi to pewnie [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-08-22 12:57:01
Jak ktoś dobrze SIĄGNIE, to i po 6 dni w tygidniu pracuje-no nie SYLWESTER
1
anonim 2013-08-22 13:00:04
C I Ą N I E nie siągnie
2013-10-16 16:28:56
Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca w firmie Flamingo.
luwiq 2014-03-17 12:40:42
Idę do flamingo w tym tygodniu może ktoś mi piwie coś o tej pracy?
jony 2014-03-26 15:00:38
omijać szerokim łukiem
1
saper 2014-04-01 22:38:31
A wiecie jak to jest w finleys z easter z swietami wielkanocnymi czy sie pracuje czy ktore bank holidays sa wolne?bo ja pracuje obok za brama a nawet pojecia niemialem 3 lata ze w tym budynku tyle polakow jest.a moja dziewczyna tam pracuje obecnie i chcialem sie zapytac w jakie dni w roku ten zaklad zamknietg jest.z gory dzieki
frugo 2014-04-23 17:18:29
witam.....szukam pracy ....widze ze opinie o flamingo sa podzielone... jak mozna sie z kims spotkaktowac w sprawie pracy???? ma ktos jakies namiary... najlepiej w jezyku polskim...mieszkam w stevenage....z gory dziekuje. pozdrawiam.
3
mroweczka 2014-09-22 11:37:56
Na początku września zarejestrowałam się w Finlays(z dokumentu wynika,że od maja 2013 jest ta nazwa),a teraz czytam,że to dawne Flamingo?..Podobno miała być lekka praca przy cięciu warzyw na sałatki w Stewenage-tak GWARANTOWALI(rekretujący)itd.,do dziś nie mam żadnych info.,wysłałam dziś konkretnego smsa z prośbą o kontakt,ponieważ tel.nie odbierają,a nowe ogłoszenia rekrutacji zamieszczają(tym razem w jakimś pubie miejsce spotkania).Proszę o info.jeśli ktoś wie cokolwiek o nich.Panowie którzy rejestrowali podają imiona Łukasz i Konrad(Polacy).Pozdrawiam.
flaminek 2014-10-02 00:08:07
Podam Ci numer pod ktory sprobuj dzwonic (usunięte przez administratora)pros Krzysztofa i zapytaj sie o Finlays. Lub numer agencji Interaction (usunięte przez administratora)ta agencja rowniez rekrutuje na warzywa. Jednak najlepszym wyjsciem bedzie poszukanie innej pracy. Dlugie godziny stoisz przy lini w chlodnii za najnizsza stawke. Nie polecam.
2
Paweł 2014-10-22 19:20:21
Witam, czy ktoś się może orientuje gdzie koło Luton mają tą firme FINLAYS z tymi warzywami i ma jakiś nr kontaktowy ?

Pozdrawiam
1
flaminek 2014-10-30 13:13:44
No gwarantuja Ci prace w kazde swieta, Sylwestra, Nowy Rok, kazda niedziele tez bedziesz pracowal za najnizsza stawke :-) Nie placa za zadna przerwe, czekasz na smsy z agencji czy jutro pracujesz czy masz offa do poznych godzin bo bedzie i tak, ze smsa do pracy dostaniesz o godzinie 19. Najgorsza praca jaka mozna miec. Krzyki non stop fasta, fasta. Zimno, dlugo i beznadziejnie.
2
flaminek 2014-10-30 20:02:20
Okreslenie dlugo mialem na mysli godziny spedzone w chlodni t.z.n od 8 rano do 19. Praca w tej firmie to tylko taka zatkaj dziura czyli jesli juz nie masz wyjscia to na krotka mete i zmieniac przy najblizszej nadazajacej sie okazji.
1
Marek 2014-11-10 12:26:08
Posiada ktos nr do Krzysztofa , który zatrudnia ludzi w firmie Finlays w Stevenage ?
mandy 2014-12-14 17:54:12
Ludzie, omijajcie to miejsce szerokim łukiem! To chyba jeszcze większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż amazon! Nigdy nie wiadomo ile godzin danego dnia pracujesz, bo wszystko jest wielką tajemnicą,której line liderzy nie chcą zdradzić pracownikom żeby pracowali cały czas na maksymalnych obrotach! Zdarza sie, że nieraz się pracuje po 13 godzin dziennie, a kiedy indziej już o po dwóch godzinach cie wyślą do domu, bo nie ma pracy! Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak organizacji, ciągłe poniżanie i wyzywanie i kontrola na każdym kroku - stoją nad toba i patrza ci na rece! Nie mozna rozmawiac, nie mozna sie smiac, nie mozna sie rozgladac! Jak stoisz na wadze to mierza ci czas czy nie odbiegasz od normy! Do tego zimno i rece kostnieją a zapierdalac trzeba nieraz za dwoch!
Ubawiony 2015-03-10 17:37:18
Tak w Twoim przypadku zostaniesz od razu liderem w tej firmie :D :D Mysle nawet, ze bedziesz sie marnowac na stanowisku lidera.
Miruś 2015-03-10 19:32:07
Witam.
Jak żyjecie w Finlays ?? :) Nadal wujek Tomi chodzi naćpany codzień?? Miruś buraczek spotkał w końcu jakiegoś kolege?? Piszczałka (pustostan) mała mi zadal ciągnie pod stołem w biurze ??
1
zwykły pracownik 2015-03-17 22:47:15
Ja jestem zadowolona , pracuje tu jakiś czas i jest spoko :) Liderzy bardzo fajni o liniowych mogę powiedzieć również same miłe słowa :) Fakt co do godzin pracy to brak jakiejkolwiek organizacji ale wszystko da sie przeżyć :) Pozdrawiam i zapraszam do grona bardzo fajnych ludzi :)
KP 2015-08-05 14:58:54
Chyba, że dają ci ciągle dni wolne, bo niby nie ma pracy, a niektórzy sobie wyrabiają po 60h na tydzień
ja 2015-08-18 12:37:54
NIE POLECAM TEJ PRACY PRZEZ AGENCJĘ JARK! JEŚLI NIE WCHODZISZ W DU... TO PRACUJESZ 3-4 DNI W TYGODNIU (25-30H), A INNI 60H WYRABIAJĄ
1
ktoś 2015-08-24 23:12:10
gorąco NIE POLECAM! Najgorsze co może być to Polaczki na wysokich stanowiskach. Ludzie w pracy bardzo mili i w ogóle, ale traktują ludzi jak śmieci. Może to być dobre jeśli nie znasz języka lub jesteś tu na chwilę, ale zdrowia i nerwów nie zwrócą. Szczególnie nie polecam agencji JARK
3
xx 2015-08-25 11:14:24
niepolecam agencji JARK i pracy w finlays.jeden wielki kolchoz!
2
Pita 2015-08-25 18:23:10
gdyby ludzie odchodzili jedni po drugich to by moze zobaczyli, ze nie nalezy traktowac innych jak smieci. ledwo zaczniesz prace a juz sie dra, ze za wolno.
najgorszej sa traktowani polacy, bo najwiecej ich tutaj takze na wysokich stanowiskach
2
grzesio 2015-08-25 18:26:47
dopiero po zmianie pracy zauważyłam jakie dno w tym finlaysie, w innych firmach szanują pracowników (i to wydało mi się dziwne, a jednak jest to normalne). polecam zmianę pracy, ale jeśli nawet w podstawowym stopniu ktoś nie zna języka, to ciężko będzie, chociaż też dacie radę!
grzesio 2015-08-25 18:30:12
v2. aha i omijajcie JARKa szerokim łukiem,praca na sms-y. w ciągu 1 dnia potrafią napisać 4-5 sms-ów: come to work at...; sorry day off; come to work... i człowiek głupieje. Najlepiej, gdy napiszą 20min przed pracą, a jeśli nie przyjdziesz, to przez kolejne 2 tygodnie masz darmowego holidaya, bo do pracy na pewno nie pójdziesz. Idźcie do VITALA albo Interaction
mm 2015-08-26 18:48:50
potrafia wyrzucic z roboty bez podania powodu a rumunow ktorzy ciagle dra mordy i pakistanczykow nierobow trzymaja
mar 2015-08-27 14:46:31
jesli znacie jezyk to spier... z finlaysa, wiele innych lepszych prac na was czeka
niki 2015-09-06 16:40:02
to widocznie nie byłaś z Jarka. Tam sms-y dostaje się w dzień pracy np. o 7 rano by przyjść na 18/20 a np. 2h przed pracą odwołana zostajesz.
Są lepsze firmy, które płacą wyższą stawkę za nockę i traktują człowieka z godnością. Ja zmieniłam firmę mimo znikomej znajomości języka i dostaję 7,1 funta/h
ktozzzz 2015-09-07 12:50:58
pracowałam w finlaysie 3 tygodnie, a właściwie to kilka dni, bo miałam tyle dni wolnych. bez problemu znalazłam nową pracę i w sobotę wieczorem dostaję sms-a z rozpiską na następny tydzień (praca od poniedziałku do piątku) i wiem, że mam te 40
mm 2015-09-10 11:41:53
ja tez pracowalem dla Jarka i bylo wszystko niby ladnie, ale gdy rzucilem te prace, to juz sie zaczely problemy z ostatnia wyplata, payslipem itp
mich 2015-09-17 18:23:30
co jak co, ale z płatnością jeśli chodzi o Jark to nie można narzekać! zawsze na czas i wszystko się zgadza. zarówno ja jak i wszyscy, których znam z tej agencji nie mieli problemu z kasą,która zawsze w piątek po północy na koncie
xcd 2015-09-19 20:14:10
da sie przyzwyczaic :) wole pracowac tam za najnizsza niz w PL
ja 2015-10-22 07:04:13
I po co ich trzymają?? Bo są inni?
Tenszczekaty 2016-08-01 19:32:14
Ludzie , jak najdalej od tej firmy. Zapier*** po 12 h za najniższą stawke , odcinają za przerwy. Czasami do pracy pójdziesz , czasami nie. Szczególnie jak najdalej od agencji VItal i JARK. Od widzimisie pana pawła i pani moniki zależy czy pójdziecie do pracy. Skurwy***stwo nic więcej. Brak szacunku , sami polacy na stanowiskach funkcyjnych syf , syf i jeszcze raz syf.
3
astroma 2016-10-18 22:14:31
@tartak a to nie możesz sobie po prostu ściągnąć rodziny tam na wyspy i będzie po problemie? wiesz z tego co się zdążyłam zorientować "na mieście" to w porównaniu do warunków polskiego rynku pracy to w tej firmie zarabia podobno bardzo dużo, taka potka się niesie
Zostaw swoją opinię o Flamingo UK - Stevenage
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flamingo UK