Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
serveuse - 2010-05-28 16:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w zeszłym roku pracowalam z ta firma na korsyce. Sprzatalam na kempingach. moge powiedziec od siebie, ze u mnie bylo wszystko git, wyplata ok, w terminie. nie ma sie co bac, firma w porzadku.
zdjecie uzytkownika
anna - 2010-08-04 16:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie wybiera z tej firmy teraz na wyjazd. lub byl ostatnio i cos mi moze powiedziec?
zdjecie uzytkownika
elisa - 2010-10-24 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie calkowicie z Ratatat.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2010-11-05 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam jechac z tej firmy do fracji jako rzeznik czy ktos juz pracował jak tak napiszcze coz onich
zdjecie uzytkownika
plakista - 2010-11-23 14:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na korsyce jak praca sie skonczyla przeniesli mnie na robote pod paryzem, wyplata na czas. Wszystko bylo ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-23 14:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na korsyce przy wykonczeniach robilem gk, glazure, wszystko bylo zgodnie z umowa. chetnie podejme wspolprace po nowym roku
zdjecie uzytkownika
kity - 2011-01-10 01:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety mamy jedna wade narodowa narzekanie , a ja o tej agencji mam dobre zdanie, pracowalem w Roye jako hydraulik i polecam. Kasa zawsze byla na czas, warunki mieszkaniowe niezle, gdy kolega pojechal na urlop to wynajeli nam nowiutki samochod . To nie jest tak ze wszystko bylo cacy ale potrafilismy walczyc o swoje i duzo udawalo nam sie wywalczyc, ale jest jedno ale bylismy zgrana paka z jednej praktycznie miejscowosci a nie zbieranina z calej Polski, az w poniedzialek chcialo sie isc do pracy. Bylem tez w Niemczech z innej firmy !!! ( usunięte przez administratora )ak diabli praca od 7 do 17.30 pol godziny przerwy w sobote praca do 12 tej zbieranina z calej Polski w pracy niemila atmosfera, nikt nikomu nie podpowie nie pomoze, wydzieraja ci narzedzia z reki w( usunięte przez administratora )wchodzi kierownikowi , na hotelu bojki ogolnie masakra !!! Wiec ludzie nie narzekajcie, a jak macie zamiar gdzies jechac to nie z obcymi a z ludzmi ktorych znacie a wtedy napewno bedzie dobrze wiem to po sobie , tam gdzie byla zbieranina bylo zawsze do d..y tam gdzie swoi ludzie bylo zawsze super
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-23 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zawsze były o czasie i terminowo wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot zawsze 10była wyplata regularnie , nie róbcie z igły widły robiłam w zeszłym roku i wracam w tym czy przez firmę czy tez poza jeszcze nie wiem , ale zarobki były zawsze płacone w terminie ../....
zdjecie uzytkownika
Manius - 2011-07-28 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyjezdzal ktos z tej firmy do Francji jako monter fasad i co to za firma
zdjecie uzytkownika
785214951 - 2011-08-03 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam propozycje pracy od tej firmy jako monter fasad czy ktoś pracował dla tej firmy jako monter jak to wygląda czy wszystko jest okej.
zdjecie uzytkownika
lucek - 2011-12-06 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie prawie cztery lata pracowalem w Polsce i we Francji kase płacą na czas i nigdy nie mialem tam większych problemów a ludzie wystawiajacy negatywne opinie to pewnie moczymordy i lenie co myslą że jadą na wakacje a nie do pracy i wstyd przynoszą bo z takimi też miałem stycznośc
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2011-12-28 11:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja nie narezekam na firme jezdzilem pare razy i zawsze bylem zadowolony teren francji budowlanka -monter fasad warsztat -stolarz aluminium i bylem zadowolony dozo znajomych pojechalo z tej firmy i sa zadowoleni zarobki niezle minimum 1300e netto-1900e warunki mieszkalne b.dobre polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na Korsyce jako kelner przez firmę Poland Workforce i jestem bardzo zadowolony, pieniądze zawsze na czas, warunki mieszkaniowe ok. Polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o koszty podróży to trzeba samemu sobie opłacić a jeżeli nie to firma pobiera pieniądze za podróż z pierwszej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
agusia822 - 2012-01-19 01:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracowal w pieczarkarni w Czempinie w polsce przez tą firmę .Proszę o opinię?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2012-01-21 10:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.dostałem propozycje pracy w Paryżu jako moner instalacji-spawacz.czy ktoś tam pracował lub pracuje za pośrednictwem tej firmy??proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-01-21 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich! od kilku lat ja i kilka osób z mojej rodziny korzystamy z ofert pracy tej firrmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. wszędzie trzeba pracować żeby zarobić ,więc polecam współprace z tą firmą
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bobkins5 - 2012-02-08 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ostatnio był z tej firmy na korsyce jako elektryk.
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy elektryka w tej firmie na terenie Francji?
zdjecie uzytkownika
o0n - 2012-02-14 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą tak mniej więcej na Korsyce/godzinę?
zdjecie uzytkownika
kussy - 2012-02-28 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wyjechać na korsykę z tej firmy jako monter GK czy ktoś może napisać jak tam jest? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sssid - 2012-03-06 14:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Dostałam propozycje wyjazdu z ta firma jako pomoc kuchenna na Korsyce.
Na razie się zastanawiam.
Czy ktos moglby udzielic mi informacji jakie sa zarobki w tym zawodzie pracujac dla tej firmy.
Czy warto z nimi wyjezdzac, ja wyglada sprawa z zakwaterowaniem itp.
Oczywiscie uzyskam te informacje kiedy pojade do siedziby firmy ale jeszcze tego nie zrobilam i oczywiscie chcialabym poznac opinie bylych pracownikow.
Pozdrawiam i licze na odp :) annalis69@wp.pl
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2012-03-12 23:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kosztowała podróż na Korsykę i czym tam jechałeś.Czy firma może załatwic transport.Prosze Cie napisz jak z zakwaterowaniem jest.Mój adres: LidiaHojenska@interia.pl
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-13 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poniewaz zawaliliscie mi facebooka pytaniami to wole juz tu odpisac , CZLOWIEKI nic sie nie obawiac dali wam prace to jedzcie bez obaw , ja jade na korsyke juz teraz 3 rok i jestem bardzo zadowolona , fakt ze zalezy kto gdzie trafi ale jesli szefostwu pokazecie ze zalezy wam na pracy i po to tam jestescie to bedzie wszystko ok , nawet jesli masz zostac po godzinach i pracowac w dni wolne nie protestuj rob a gwarantuje ze szefowie wam to docenia ,zakwaterowanie jest rozne zalezy od poprzednika czy to czyscioszka czy brudas ,wiadome ze kazdy sprzata na swoj sposob zresza byle bylo lozko do spania i kuchnia by cos upichcic, nie bedziecie siedziec w domu, po pracy leci sie na plaze zbierac upalne slonce lub w miasto , walcie do Wroclawia podpisywac umowe bez obaw ,,,,ja ruszam na korsyke juz we wtrorek 3 raz,,,,dojazdy firma tez organizuje lub mozecie na wlasna reke ,,,zawsze wolalam na wlasna reke tylko z tego powodu ze latalam samolotem a mam na samoloty znizki ...teraz tylko plyne promem bo mam za waliz na samolot ,,,,POWODZENIA GWARANTUJE KORSYKA JEST PIEKNA,
zdjecie uzytkownika
commando70 - 2012-03-14 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracowałem przez firmę Poland Work Force w Porto Vecchio, jako monter serwisant klimatyzacji ,przez okres 4m-cy.Nie mam tej firmie nic do zarzucenia !. To co jest w umowie, tego się trzymają,działa to w dwie strony.Wynagrodzenia terminowo na koncie! .Przed wyjazdem wiesz wszystko,to co powinieneś wiedzieć,wytłumaczą ci w biurze. Zarobki hm-powiem tak, ciężko jest przekroczyć na Korsyce 2000E (mnie się udało) .Dla czego tam nie pracuję? To proste jestem monterem klimatyzacji,teraz mam pracę w kraju .Ale kto wie, może na jesieni,znów będę pytał u nich o pracę.Dotrzeć na Korsykę-najlepiej albo busem z Wrocławia (Krzysztof),albo na łebka z kimś kto jedzie autem(koszty podobne - całość do 150 E. Co do piękna Korsyki-to zależ kto co lubi,mamy tu góry,zatoki,wodospady,morze.Moim zdaniem najładniejszą miejscowością jest Bonifacio i te klify. Tak więc, pod tym co napisałem śmiało mogę podać nr gg do mnie 12306782. Potwierdzam jeszcze raz, to, że firma nie kłamie, i w stosunku do mnie była uczciwa. Każdy wie co podpisuje bo ma o czarno na białym. Pamiętajcie jest nas na Korsyce dużo,a co za tym idzie ,a to zależy gdzie się trafi,mogą być różne klimaty.Ja osobiście nie narzekam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert