logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

gruby 2010-11-05 18:21:15
witam mam jechac z tej firmy do fracji jako rzeznik czy ktos juz pracował jak tak napiszcze coz onich
plakista 2010-11-23 14:36:59
byłem na korsyce jak praca sie skonczyla przeniesli mnie na robote pod paryzem, wyplata na czas. Wszystko bylo ok
anonim 2010-11-23 14:40:26
pracowalem na korsyce przy wykonczeniach robilem gk, glazure, wszystko bylo zgodnie z umowa. chetnie podejme wspolprace po nowym roku
kity 2011-01-10 01:24:57
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
anonim 2011-01-31 21:41:22
Niestety mamy jedna wade narodowa narzekanie , a ja o tej agencji mam dobre zdanie, pracowalem w Roye jako hydraulik i polecam. Kasa zawsze byla na czas, warunki mieszkaniowe niezle, gdy kolega pojechal na urlop to wynajeli nam nowiutki samochod . To nie jest tak ze wszystko bylo cacy ale potrafilismy walczyc o swoje i duzo udawalo nam sie wywalczyc, ale jest jedno ale bylismy zgrana paka z jednej praktycznie miejscowosci a nie zbieranina z calej Polski, az w poniedzialek chcialo sie isc do pracy. Bylem tez w Niemczech z innej firmy !!! ( usunięte przez administratora )ak diabli praca od 7 do 17.30 pol godziny przerwy w sobote praca do 12 tej zbieranina z calej Polski w pracy niemila atmosfera, nikt nikomu nie podpowie nie pomoze, wydzieraja ci narzedzia z reki w( usunięte przez administratora )wchodzi kierownikowi , na hotelu bojki ogolnie masakra !!! Wiec ludzie nie narzekajcie, a jak macie zamiar gdzies jechac to nie z obcymi a z ludzmi ktorych znacie a wtedy napewno bedzie dobrze wiem to po sobie , tam gdzie byla zbieranina bylo zawsze do d..y tam gdzie swoi ludzie bylo zawsze super
anonim 2011-02-23 18:22:15
zarobki zawsze były o czasie i terminowo wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot zawsze 10była wyplata regularnie , nie róbcie z igły widły robiłam w zeszłym roku i wracam w tym czy przez firmę czy tez poza jeszcze nie wiem , ale zarobki były zawsze płacone w terminie ../....
Manius 2011-07-28 11:43:41
Czy wyjezdzal ktos z tej firmy do Francji jako monter fasad i co to za firma
785214951 2011-08-03 12:15:06
mam propozycje pracy od tej firmy jako monter fasad czy ktoś pracował dla tej firmy jako monter jak to wygląda czy wszystko jest okej.
lucek 2011-12-06 19:04:53
Pracuje w tej firmie prawie cztery lata pracowalem w Polsce i we Francji kase płacą na czas i nigdy nie mialem tam większych problemów a ludzie wystawiajacy negatywne opinie to pewnie moczymordy i lenie co myslą że jadą na wakacje a nie do pracy i wstyd przynoszą bo z takimi też miałem stycznośc
grzesiek 2011-12-28 11:53:58
witam ja nie narezekam na firme jezdzilem pare razy i zawsze bylem zadowolony teren francji budowlanka -monter fasad warsztat -stolarz aluminium i bylem zadowolony dozo znajomych pojechalo z tej firmy i sa zadowoleni zarobki niezle minimum 1300e netto-1900e warunki mieszkalne b.dobre polecam
Daniel K. 2012-01-04 19:31:59
Pracowałem na Korsyce jako kelner przez firmę Poland Workforce i jestem bardzo zadowolony, pieniądze zawsze na czas, warunki mieszkaniowe ok. Polecam
Daniel K. 2012-01-04 19:35:52
Jeżeli chodzi o koszty podróży to trzeba samemu sobie opłacić a jeżeli nie to firma pobiera pieniądze za podróż z pierwszej wypłaty.
agusia822 2012-01-19 01:17:34
Czy ktoś pracowal w pieczarkarni w Czempinie w polsce przez tą firmę .Proszę o opinię?
spawacz 2012-01-21 10:52:38
witam.dostałem propozycje pracy w Paryżu jako moner instalacji-spawacz.czy ktoś tam pracował lub pracuje za pośrednictwem tej firmy??proszę o opinie.
aga 2012-01-21 21:58:31
witam wszystkich! od kilku lat ja i kilka osób z mojej rodziny korzystamy z ofert pracy tej firrmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. wszędzie trzeba pracować żeby zarobić ,więc polecam współprace z tą firmą
pozdrawiam
bobkins5 2012-02-08 19:32:30
Witam czy ktoś ostatnio był z tej firmy na korsyce jako elektryk.
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy elektryka w tej firmie na terenie Francji?
o0n 2012-02-14 20:12:58
Ile płacą tak mniej więcej na Korsyce/godzinę?
kussy 2012-02-28 17:32:38
witam mam wyjechać na korsykę z tej firmy jako monter GK czy ktoś może napisać jak tam jest? pozdrawiam
sssid 2012-03-06 14:58:24
Witam,
Dostałam propozycje wyjazdu z ta firma jako pomoc kuchenna na Korsyce.
Na razie się zastanawiam.
Czy ktos moglby udzielic mi informacji jakie sa zarobki w tym zawodzie pracujac dla tej firmy.
Czy warto z nimi wyjezdzac, ja wyglada sprawa z zakwaterowaniem itp.
Oczywiscie uzyskam te informacje kiedy pojade do siedziby firmy ale jeszcze tego nie zrobilam i oczywiscie chcialabym poznac opinie bylych pracownikow.
Pozdrawiam i licze na odp :) annalis69@wp.pl
tiramisu 2012-03-12 23:15:12
Ile kosztowała podróż na Korsykę i czym tam jechałeś.Czy firma może załatwic transport.Prosze Cie napisz jak z zakwaterowaniem jest.Mój adres: LidiaHojenska@interia.pl
violetta zygmunt 2012-03-13 19:21:52
poniewaz zawaliliscie mi facebooka pytaniami to wole juz tu odpisac , CZLOWIEKI nic sie nie obawiac dali wam prace to jedzcie bez obaw , ja jade na korsyke juz teraz 3 rok i jestem bardzo zadowolona , fakt ze zalezy kto gdzie trafi ale jesli szefostwu pokazecie ze zalezy wam na pracy i po to tam jestescie to bedzie wszystko ok , nawet jesli masz zostac po godzinach i pracowac w dni wolne nie protestuj rob a gwarantuje ze szefowie wam to docenia ,zakwaterowanie jest rozne zalezy od poprzednika czy to czyscioszka czy brudas ,wiadome ze kazdy sprzata na swoj sposob zresza byle bylo lozko do spania i kuchnia by cos upichcic, nie bedziecie siedziec w domu, po pracy leci sie na plaze zbierac upalne slonce lub w miasto , walcie do Wroclawia podpisywac umowe bez obaw ,,,,ja ruszam na korsyke juz we wtrorek 3 raz,,,,dojazdy firma tez organizuje lub mozecie na wlasna reke ,,,zawsze wolalam na wlasna reke tylko z tego powodu ze latalam samolotem a mam na samoloty znizki ...teraz tylko plyne promem bo mam za waliz na samolot ,,,,POWODZENIA GWARANTUJE KORSYKA JEST PIEKNA,
commando70 2012-03-14 11:57:07
Witam.Pracowałem przez firmę Poland Work Force w Porto Vecchio, jako monter serwisant klimatyzacji ,przez okres 4m-cy.Nie mam tej firmie nic do zarzucenia !. To co jest w umowie, tego się trzymają,działa to w dwie strony.Wynagrodzenia terminowo na koncie! .Przed wyjazdem wiesz wszystko,to co powinieneś wiedzieć,wytłumaczą ci w biurze. Zarobki hm-powiem tak, ciężko jest przekroczyć na Korsyce 2000E (mnie się udało) .Dla czego tam nie pracuję? To proste jestem monterem klimatyzacji,teraz mam pracę w kraju .Ale kto wie, może na jesieni,znów będę pytał u nich o pracę.Dotrzeć na Korsykę-najlepiej albo busem z Wrocławia (Krzysztof),albo na łebka z kimś kto jedzie autem(koszty podobne - całość do 150 E. Co do piękna Korsyki-to zależ kto co lubi,mamy tu góry,zatoki,wodospady,morze.Moim zdaniem najładniejszą miejscowością jest Bonifacio i te klify. Tak więc, pod tym co napisałem śmiało mogę podać nr gg do mnie 12306782. Potwierdzam jeszcze raz, to, że firma nie kłamie, i w stosunku do mnie była uczciwa. Każdy wie co podpisuje bo ma o czarno na białym. Pamiętajcie jest nas na Korsyce dużo,a co za tym idzie ,a to zależy gdzie się trafi,mogą być różne klimaty.Ja osobiście nie narzekam.
violetta zygmunt 2012-03-14 21:43:46
a moze jedzie ktos na Korsyke we wtorek 20tego, bylo by razniej tym bardziej ze mnie z Bastii odbieraja,,,
Martuskaaa20 2012-04-11 23:35:48
hej, ja wybieram sie na korsyke w maju.. powiedzcie mi prosze coś o tym spotkaniu rekrutacyjnym na pokojówke.. co oni będa kazali mi zrobic?
1
ktoś 2012-04-16 18:40:33
Hej! a pracował ktoś na KORSYCE jako MALARZ? Własnie dostalem taką propozycje pracy? oplaca sie? Czy wykorzystuja? Liczę na szczera opinię.
any 2012-05-17 23:38:11
Heh Korsyka utrzymuje się głównie z turystyki, więc wyjść jest gdzie, jest masę restauracji, pubów, dyskotek .... ciepłe morze i gorący piasek ...., tylko te 8h pracy dziennie ;)
P.S Tylko nie baluj za długo w nocy bo do pracy trzeba rano wstać :)
P.S 2 Na Korsyce byłam dwa razy :]
1
papciorobert 2012-05-29 11:56:22
poland workforce zaproponowało wyjazd do Paryża jako monter fasad. Coś może wiecie w tym temacie.
Pozdrawiam
michal 2012-06-19 14:47:08
dostałem ofert pracy od polandworkforce jako spawacz jakie warunki panują na wyjeździe tz, zakwaterowanie wypłaty czy są na czas i takie tam proszę o odp..
gaga 2012-06-20 20:12:39
Hej, Mój mąż też dostał teraz ofertę pracy-spawacz, jesli chcesz podaję nr tel. 889107838.We dwóch zawsze troche raxniej.
dumel 2012-08-07 18:01:59
mam propozycje wyjazdu do k-g na korsyke
robi 2012-08-15 00:50:52
Witam też dostałem propozycję przy K/G pytanko czy ktoś tam jaż pracował przy tym ? i jeszcze jedno na jak długie okresy można tam jechać ?, jak często pozwalają zjeżdzać do kraju , i czy w okresach zimowych jest tam praca ?
adam22 2012-11-09 20:33:19
czesc wam wlasnie dostalem propozycje pracy jako elektryk w paryzu moze ktos z polakow jest wlasnie z tej firmy w paryzu zawsze to razniej i bedzie z kim wyskoczyc gdzies na piwko w weekend
adam22 2012-11-09 20:40:21
czesc i jak z ta praca twoja w paryzu wypalila i czy jeszcze robisz tam bo ja wlasnie dostalem propozycje i nie wiem co robic czy sie oplaca
job70 2012-12-06 14:02:01
Witam .Czy ktoś był na spotkaniu w Piwnicznej organizowanym przez Poland workforce? Spotkanie w sprawie STOLARZ ALUMINIUM.
Maciek 2012-12-19 16:30:49
Witam, na dniach jadę do Wrocławia na rozmowę Stolarz ALUMINIOWY (Paryż). Po rozmowie napiszę jak to wygląda i na dalszych etapach.
Joanna 2012-12-25 16:20:49
Witam wszystkich!
To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.
Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!
P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!
Z pozdrowieniami z Alp Francuskich ;)
Dostawca 2012-12-27 10:35:18
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Dostawca 2012-12-27 10:38:01
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18

Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :) mowa o firmie z Wroclawia
Monter 2012-12-28 21:51:35
Joanna - 2012-12-25 16:20:49

Witam wszystkich!

To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.

Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!

P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!

szaman 2013-01-02 13:35:46
mam oferte z tej firmy na korsykę----jak możecie to opiszcie jak tam jest jakie warunki itd.
pracownik 2013-01-22 16:58:41
Witam bylem na rozmowie i zostalem przyjety na stanowisko monter fasad w Francji. Interesuje mnie jakie sa tam warunki mieszkalne
2
Rafik85 2013-01-24 10:20:55
Witaj a dlugo czekales na odpowiedz z biora??
Eciu 2013-01-24 10:45:50
Na odp ok 2 tyg
piotrek 2013-01-24 11:52:56
Eciu - 2013-01-24 10:45:50

Na odp ok 2 tyg
Jesli znasz sie na pracy chociaz troche to prace masz pewną . Firma to co obiecuje to wyplaca .
xxx 2013-01-24 16:37:51
WITAM JAK MYSLICIE O TYM WYJEZDZIE NA KORSYKE JUTRO MAM SPOTKANIE W WROCŁAWIU MAM TAM POJECHAĆ SAM NIEWIEM? JAKO MALARZ
hahaha 2013-01-26 15:51:21
co dostajesz pensje jako pośrednik to na pewno jest ok
nie warto na temat tego pośrednika wypisywać(usunięte przez administratora) napisze krótko zastanówcie się 5 razy jak potrzeba
nie polecam
Siwy12 2013-01-27 10:30:07
Ja niby czekam na telefon od nich ale raczej nie pojadę po tym co czytam tutaj (usunięte przez administratora) A widział ktoś jakieś zdjęcia z Korsyki jak wyglądają te mieszkania/domki?
aga 2013-01-27 13:00:10
moj maz tam jest i nie narzeka..warrunki mieszkalne nie sa najlepsze..ale pojechal do pracy nie na wakacje.
MONTER 2013-02-01 18:06:02
(usunięte przez administratora)a po zatym to FORUM jest dla ludzi wyrażających swoją opinie czy złą czy dobrą , ja to przeżyłem to coś o tym wiem i jak pisałem wcześniej NIEPOLECAM i ostrzegam uczciwych ludzi , pozdrawiam.
Lidia 2013-02-17 23:21:51
Ja pracowałam jako pokojówka na Korsyce przez Poland Workforce i jestem bardzo zadowolona z współpracy, i z zarobków również. Ponadto zwiedziłam całą wyspę...
Polecam tego pośrednika.

Pzdr, Lidia
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.