Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
lusia - 2010-05-16 22:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...podobnie jak wszyscy przyznam ze lekko jestem zaniepokojona tymi opiniami a tez mam propozycje wyjazdu na Korsyke. Mam pytanie czy ktos ma juz jakies opinie na temat tegorocznej pracy na Korsyce jako kelnerka ? W sensie jakie sa warunki pracy i zakwaterowania ?bylabym wdzieczna za jakiekolwiek info ?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2010-05-26 15:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy jako kierowca na plantacji melonów czy ktoś już był tam, jakie są warunki pracy , płacy i socjalne?
zdjecie uzytkownika
serveuse - 2010-05-28 16:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w zeszłym roku pracowalam z ta firma na korsyce. Sprzatalam na kempingach. moge powiedziec od siebie, ze u mnie bylo wszystko git, wyplata ok, w terminie. nie ma sie co bac, firma w porzadku.
zdjecie uzytkownika
anna - 2010-08-04 16:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie wybiera z tej firmy teraz na wyjazd. lub byl ostatnio i cos mi moze powiedziec?
zdjecie uzytkownika
elisa - 2010-10-24 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie calkowicie z Ratatat.
zdjecie uzytkownika
gruby - 2010-11-05 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam jechac z tej firmy do fracji jako rzeznik czy ktos juz pracował jak tak napiszcze coz onich
zdjecie uzytkownika
plakista - 2010-11-23 14:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na korsyce jak praca sie skonczyla przeniesli mnie na robote pod paryzem, wyplata na czas. Wszystko bylo ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-23 14:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na korsyce przy wykonczeniach robilem gk, glazure, wszystko bylo zgodnie z umowa. chetnie podejme wspolprace po nowym roku
zdjecie uzytkownika
kity - 2011-01-10 01:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety mamy jedna wade narodowa narzekanie , a ja o tej agencji mam dobre zdanie, pracowalem w Roye jako hydraulik i polecam. Kasa zawsze byla na czas, warunki mieszkaniowe niezle, gdy kolega pojechal na urlop to wynajeli nam nowiutki samochod . To nie jest tak ze wszystko bylo cacy ale potrafilismy walczyc o swoje i duzo udawalo nam sie wywalczyc, ale jest jedno ale bylismy zgrana paka z jednej praktycznie miejscowosci a nie zbieranina z calej Polski, az w poniedzialek chcialo sie isc do pracy. Bylem tez w Niemczech z innej firmy !!! ( usunięte przez administratora )ak diabli praca od 7 do 17.30 pol godziny przerwy w sobote praca do 12 tej zbieranina z calej Polski w pracy niemila atmosfera, nikt nikomu nie podpowie nie pomoze, wydzieraja ci narzedzia z reki w( usunięte przez administratora )wchodzi kierownikowi , na hotelu bojki ogolnie masakra !!! Wiec ludzie nie narzekajcie, a jak macie zamiar gdzies jechac to nie z obcymi a z ludzmi ktorych znacie a wtedy napewno bedzie dobrze wiem to po sobie , tam gdzie byla zbieranina bylo zawsze do d..y tam gdzie swoi ludzie bylo zawsze super
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-23 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zawsze były o czasie i terminowo wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot zawsze 10była wyplata regularnie , nie róbcie z igły widły robiłam w zeszłym roku i wracam w tym czy przez firmę czy tez poza jeszcze nie wiem , ale zarobki były zawsze płacone w terminie ../....
zdjecie uzytkownika
Manius - 2011-07-28 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyjezdzal ktos z tej firmy do Francji jako monter fasad i co to za firma
zdjecie uzytkownika
785214951 - 2011-08-03 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam propozycje pracy od tej firmy jako monter fasad czy ktoś pracował dla tej firmy jako monter jak to wygląda czy wszystko jest okej.
zdjecie uzytkownika
lucek - 2011-12-06 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie prawie cztery lata pracowalem w Polsce i we Francji kase płacą na czas i nigdy nie mialem tam większych problemów a ludzie wystawiajacy negatywne opinie to pewnie moczymordy i lenie co myslą że jadą na wakacje a nie do pracy i wstyd przynoszą bo z takimi też miałem stycznośc
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2011-12-28 11:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja nie narezekam na firme jezdzilem pare razy i zawsze bylem zadowolony teren francji budowlanka -monter fasad warsztat -stolarz aluminium i bylem zadowolony dozo znajomych pojechalo z tej firmy i sa zadowoleni zarobki niezle minimum 1300e netto-1900e warunki mieszkalne b.dobre polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na Korsyce jako kelner przez firmę Poland Workforce i jestem bardzo zadowolony, pieniądze zawsze na czas, warunki mieszkaniowe ok. Polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o koszty podróży to trzeba samemu sobie opłacić a jeżeli nie to firma pobiera pieniądze za podróż z pierwszej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
agusia822 - 2012-01-19 01:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracowal w pieczarkarni w Czempinie w polsce przez tą firmę .Proszę o opinię?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2012-01-21 10:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.dostałem propozycje pracy w Paryżu jako moner instalacji-spawacz.czy ktoś tam pracował lub pracuje za pośrednictwem tej firmy??proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-01-21 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich! od kilku lat ja i kilka osób z mojej rodziny korzystamy z ofert pracy tej firrmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. wszędzie trzeba pracować żeby zarobić ,więc polecam współprace z tą firmą
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bobkins5 - 2012-02-08 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ostatnio był z tej firmy na korsyce jako elektryk.
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy elektryka w tej firmie na terenie Francji?
zdjecie uzytkownika
o0n - 2012-02-14 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą tak mniej więcej na Korsyce/godzinę?
zdjecie uzytkownika
kussy - 2012-02-28 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wyjechać na korsykę z tej firmy jako monter GK czy ktoś może napisać jak tam jest? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sssid - 2012-03-06 14:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Dostałam propozycje wyjazdu z ta firma jako pomoc kuchenna na Korsyce.
Na razie się zastanawiam.
Czy ktos moglby udzielic mi informacji jakie sa zarobki w tym zawodzie pracujac dla tej firmy.
Czy warto z nimi wyjezdzac, ja wyglada sprawa z zakwaterowaniem itp.
Oczywiscie uzyskam te informacje kiedy pojade do siedziby firmy ale jeszcze tego nie zrobilam i oczywiscie chcialabym poznac opinie bylych pracownikow.
Pozdrawiam i licze na odp :) annalis69@wp.pl
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2012-03-12 23:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kosztowała podróż na Korsykę i czym tam jechałeś.Czy firma może załatwic transport.Prosze Cie napisz jak z zakwaterowaniem jest.Mój adres: LidiaHojenska@interia.pl
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-13 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poniewaz zawaliliscie mi facebooka pytaniami to wole juz tu odpisac , CZLOWIEKI nic sie nie obawiac dali wam prace to jedzcie bez obaw , ja jade na korsyke juz teraz 3 rok i jestem bardzo zadowolona , fakt ze zalezy kto gdzie trafi ale jesli szefostwu pokazecie ze zalezy wam na pracy i po to tam jestescie to bedzie wszystko ok , nawet jesli masz zostac po godzinach i pracowac w dni wolne nie protestuj rob a gwarantuje ze szefowie wam to docenia ,zakwaterowanie jest rozne zalezy od poprzednika czy to czyscioszka czy brudas ,wiadome ze kazdy sprzata na swoj sposob zresza byle bylo lozko do spania i kuchnia by cos upichcic, nie bedziecie siedziec w domu, po pracy leci sie na plaze zbierac upalne slonce lub w miasto , walcie do Wroclawia podpisywac umowe bez obaw ,,,,ja ruszam na korsyke juz we wtrorek 3 raz,,,,dojazdy firma tez organizuje lub mozecie na wlasna reke ,,,zawsze wolalam na wlasna reke tylko z tego powodu ze latalam samolotem a mam na samoloty znizki ...teraz tylko plyne promem bo mam za waliz na samolot ,,,,POWODZENIA GWARANTUJE KORSYKA JEST PIEKNA,
zdjecie uzytkownika
commando70 - 2012-03-14 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracowałem przez firmę Poland Work Force w Porto Vecchio, jako monter serwisant klimatyzacji ,przez okres 4m-cy.Nie mam tej firmie nic do zarzucenia !. To co jest w umowie, tego się trzymają,działa to w dwie strony.Wynagrodzenia terminowo na koncie! .Przed wyjazdem wiesz wszystko,to co powinieneś wiedzieć,wytłumaczą ci w biurze. Zarobki hm-powiem tak, ciężko jest przekroczyć na Korsyce 2000E (mnie się udało) .Dla czego tam nie pracuję? To proste jestem monterem klimatyzacji,teraz mam pracę w kraju .Ale kto wie, może na jesieni,znów będę pytał u nich o pracę.Dotrzeć na Korsykę-najlepiej albo busem z Wrocławia (Krzysztof),albo na łebka z kimś kto jedzie autem(koszty podobne - całość do 150 E. Co do piękna Korsyki-to zależ kto co lubi,mamy tu góry,zatoki,wodospady,morze.Moim zdaniem najładniejszą miejscowością jest Bonifacio i te klify. Tak więc, pod tym co napisałem śmiało mogę podać nr gg do mnie 12306782. Potwierdzam jeszcze raz, to, że firma nie kłamie, i w stosunku do mnie była uczciwa. Każdy wie co podpisuje bo ma o czarno na białym. Pamiętajcie jest nas na Korsyce dużo,a co za tym idzie ,a to zależy gdzie się trafi,mogą być różne klimaty.Ja osobiście nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-14 21:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze jedzie ktos na Korsyke we wtorek 20tego, bylo by razniej tym bardziej ze mnie z Bastii odbieraja,,,
zdjecie uzytkownika
Martuskaaa20 - 2012-04-11 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ja wybieram sie na korsyke w maju.. powiedzcie mi prosze coś o tym spotkaniu rekrutacyjnym na pokojówke.. co oni będa kazali mi zrobic?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-16 18:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! a pracował ktoś na KORSYCE jako MALARZ? Własnie dostalem taką propozycje pracy? oplaca sie? Czy wykorzystuja? Liczę na szczera opinię.
zdjecie uzytkownika
any - 2012-05-17 23:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Heh Korsyka utrzymuje się głównie z turystyki, więc wyjść jest gdzie, jest masę restauracji, pubów, dyskotek .... ciepłe morze i gorący piasek ...., tylko te 8h pracy dziennie ;)
P.S Tylko nie baluj za długo w nocy bo do pracy trzeba rano wstać :)
P.S 2 Na Korsyce byłam dwa razy :]
zdjecie uzytkownika
papciorobert - 2012-05-29 11:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poland workforce zaproponowało wyjazd do Paryża jako monter fasad. Coś może wiecie w tym temacie.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
michal - 2012-06-19 14:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem ofert pracy od polandworkforce jako spawacz jakie warunki panują na wyjeździe tz, zakwaterowanie wypłaty czy są na czas i takie tam proszę o odp..
zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-06-20 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Mój mąż też dostał teraz ofertę pracy-spawacz, jesli chcesz podaję nr tel. 889107838.We dwóch zawsze troche raxniej.
zdjecie uzytkownika
dumel - 2012-08-07 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam propozycje wyjazdu do k-g na korsyke
zdjecie uzytkownika
robi - 2012-08-15 00:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też dostałem propozycję przy K/G pytanko czy ktoś tam jaż pracował przy tym ? i jeszcze jedno na jak długie okresy można tam jechać ?, jak często pozwalają zjeżdzać do kraju , i czy w okresach zimowych jest tam praca ?
zdjecie uzytkownika
adam22 - 2012-11-09 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wam wlasnie dostalem propozycje pracy jako elektryk w paryzu moze ktos z polakow jest wlasnie z tej firmy w paryzu zawsze to razniej i bedzie z kim wyskoczyc gdzies na piwko w weekend
zdjecie uzytkownika
adam22 - 2012-11-09 20:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc i jak z ta praca twoja w paryzu wypalila i czy jeszcze robisz tam bo ja wlasnie dostalem propozycje i nie wiem co robic czy sie oplaca
zdjecie uzytkownika
job70 - 2012-12-06 14:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Czy ktoś był na spotkaniu w Piwnicznej organizowanym przez Poland workforce? Spotkanie w sprawie STOLARZ ALUMINIUM.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2012-12-19 16:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na dniach jadę do Wrocławia na rozmowę Stolarz ALUMINIOWY (Paryż). Po rozmowie napiszę jak to wygląda i na dalszych etapach.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2012-12-25 16:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!
To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.
Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!
P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!
Z pozdrowieniami z Alp Francuskich ;)
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2012-12-27 10:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18

Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :) mowa o firmie z Wroclawia
zdjecie uzytkownika
Monter - 2012-12-28 21:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joanna - 2012-12-25 16:20:49

Witam wszystkich!

To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.

Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!

P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!

zdjecie uzytkownika
szaman - 2013-01-02 13:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferte z tej firmy na korsykę----jak możecie to opiszcie jak tam jest jakie warunki itd.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-22 16:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam bylem na rozmowie i zostalem przyjety na stanowisko monter fasad w Francji. Interesuje mnie jakie sa tam warunki mieszkalne
zdjecie uzytkownika
Rafik85 - 2013-01-24 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj a dlugo czekales na odpowiedz z biora??
zdjecie uzytkownika
Eciu - 2013-01-24 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na odp ok 2 tyg
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-01-24 11:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eciu - 2013-01-24 10:45:50

Na odp ok 2 tyg
Jesli znasz sie na pracy chociaz troche to prace masz pewną . Firma to co obiecuje to wyplaca .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-24 16:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JAK MYSLICIE O TYM WYJEZDZIE NA KORSYKE JUTRO MAM SPOTKANIE W WROCŁAWIU MAM TAM POJECHAĆ SAM NIEWIEM? JAKO MALARZ

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert