logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

luki 2013-03-28 23:54
chciał bym sie dowiedzieć coś o tej firmie.Mam zamiar wyjechać 3 kwietnia do pracy którą mi zaproponowali ale jak czytam te komętarze to aż mnie telepie. noi nie wiem co myśleć. jedni chwalą a drudzy oczerniają.wszystko dzisiaj wyglądało ok i tak myśle ze bedzie. Już zaczynam myślwć że to konkuręcja takie żeczy wypisuje. dodam że mam jechać do Niemiec
1
ogrodnik 2013-04-01 00:24
caly zeszly rok pracowalem znimi jako ogrodnik na Corsyce: - zawsze 10-tego kasa na kącie - ponad 1500euro na reke za koszenie trawy i zbieranie papierków na campingu mam nadzieje ze w tym roku tez sie uda wyjechac. Polecam firme oby wiecej takich.
edyta 2013-04-02 18:03
heja
Dostaliscie rozliczenia za 2012r potrzebne do pitu ?????
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-04-03 11:24
edyta - 2013-04-02 18:03:30

heja

Dostaliscie rozliczenia za 2012r potrzebne do pitu ?????
PIT-y za 2012 rok zostały Państwu przesłane zgodnie z przepisami do końca lutego 2013. PIT-y wysyłaliśmy listem poleconym. Często ze względu na brak odbiorcy, zmianę adresu, o której nie zostaliśmy powiadomieni, listy z PIT-ami wracają do nas.

Pani Edyto, jeśli PIT-11 do Pani nie dotarł, prosimy o kontakt na adres : kontakt@polandworkforce.com. Potwierdzimy wtedy adres wysyłki i w razie potrzeby na pisemną prośbę wyślemy duplikat PIT.

Zainteresowanych w tym temacie, prosimy o kontakt.
NoName 2013-04-05 10:44
Witam, mam wyjechać z firmą workforce do holandii, chcę jechać własnym autem ale chcą zebym zapłacił im kaucje zwrotną bo jade swoim autem, wie ktos jak sprawa wyglada ? ktos to placil i czy oddali te kaucje ?
były pracownik 2013-04-09 14:30
na[pisze krotko bylem pracowale z tej firmy i wszystko co tu pisza zle to cala prawda a ci co pisza niby dobrze to albo agenci tej firmy albo jak widac ktos kto pracowal pare lat tem ,zgodze sie tylko z jednym ze wyplata jest na czas ,tyle ze marne grosze po wszystkich odtraceniach ,a bywa tez ze nie ma pracy i siedzisz czyli nie zarabisz ,nie polecam
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-04-10 12:02
były pracownik - 2013-04-09 14:30:59

na[pisze krotko bylem pracowale z tej firmy i wszystko co tu pisza zle to cala prawda a ci co pisza niby dobrze to albo agenci tej firmy albo jak widac ktos kto pracowal pare lat tem ,zgodze sie tylko z jednym ze wyplata jest na czas ,tyle ze marne grosze po wszystkich odtraceniach ,a bywa tez ze nie ma pracy i siedzisz czyli nie zarabisz ,nie polecam
Witamy,

Dziękujemy za uwagi. Dla nas, jak również dla osób obserwujących ten wątek, ważne są rzetelne uwagi i konstruktywna krytyka. Jeśli jest Pan niezadowolony z usług naszej firmy bardzo prosimy o przesłanie konkretnych informacji na temat tego, co wg Pana było nieprawidłowe na adres kontakt@polandworkforce.com.

Państwa uwagi i wytyczne są dla nas niezwykle cennym źródłem informacji i na pewno wykorzystamy je do ulepszenia naszej działalności.

Zespół POLAND WORKFORCE
Aneta 2013-04-12 00:18
Witam zastanawiam się nad ofertą pracy jako pokojówka na Korsyce, wie ktoś jakie tam są warunki mieszkalne? jakie wynagrodzenie? i czy to nie jest praca akordowa ile pokoi posprzątasz za tyle zapłacą tak jak jest w hotelach w niemczech bo już pracowałam tam jako pokojówka
P.K. 2013-04-12 19:47
Witam,pracuje jako hydraulik w tej firmie od trzech tygodni w Paryżu i nie mam do Poland Workforce żadnych zastrzeżeń.Firma jest jak najbardziej w porządku.Praca jest bardzo dobra i wynagrodzenie w całości wyplacane jest na czas bez żadnych opóźnień.Nie wiem skąd te negatywne komentarze dotyczące firmy.Osobiście polecam Poland Workforce.Pozdrawiam
Krzysiek-hydraulik. 2013-04-13 08:18
Aneta - 2013-04-12 00:18:13

Witam zastanawiam się nad ofertą pracy jako pokojówka na Korsyce, wie ktoś jakie tam są warunki mieszkalne? jakie wynagrodzenie? i czy to nie jest praca akordowa ile pokoi posprzątasz za tyle zapłacą tak jak jest w hotelach w niemczech bo już pracowałam tam jako pokojówka
Na początku zawsze jest w porządku...Popracujesz zobaczysz
1
Małgosia 2013-05-15 22:05
jestem obecnie naCorsyce z firmą Poland Workforce. od 1 kwietnia.
pracowac trzeba, ale klimat,widoki,ludzie FANTASTYCZNIE!
dostałam 1 wyplate 10 na koncie byly pieniazki jak mowiono przed wyjazdem.jest fajnie. POLECAM FIRME.
1
Jula 2013-05-18 17:56
Witam, Pracuję w tej firmie od dwóch lat. Obecnie przebywam na Korsyce pracuję jako personel sprzątający jestem zadowolona z pobytu z firmą współpracuje mi się bez żadnych zarzutów. Pieniążki zawsze są na czas. POLECAM
Asia 2013-05-24 11:00
Witam, współpracuję z firmą Poland Work Force od dwóch lat, obecnie przebywam na Korsyce nie daleko miasta Porto Vecchio , pracuje jako personel sprzątający na campingu Golfo di Sogno, jestem bardzo zadowolona , praca jak praca raz jest ciężej raz lżej, zarobki super 1500 euro miesięcznie, wyplata zawsze na czas 10 dnia każdego miesiąca, warunki mieszkaniowe także godne polecenia, w ciągu tygodnia przypada mi jeden dzień wolny. Wyspa bogata jest w wiele miejsc ,które warto zobaczyć. Firmę Poland Work Force polecam każdemu kto jest gotowy zarobić dobre pieniążki nie koniecznie lekko zawsze bedzie (leżeć możemy w domu), natomiast uważam ze wart dać coś od siebie i dużo dostać w zamian. Firma Poland Work Force ! SUPER :) Pozdrawiamm
Mark 2013-05-24 11:11
hej, dołączam się do opinii koleżanki wyżej (Asia) , również pracuje na campinigu Golfo di Sogno jako ogrodnik, Firma Poland Work Force zapewniła warunki tak jak bylo mówione przy podpisywaniu kontraktu, WSZYSTKO JEST TAK JAK NALEŻY NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEZEŃ FIRMA GODNA POLECENIA!!!
1
Julietta 2013-07-01 09:29
Od dłuższego czasu szukałam pracy na wakacje. Zawsze zajmowałam się tym na własną rękę. Pytałam znajomych, sama dzwoniłam po różnych firmach, albo anonsowałam się na portalach. Dwa razy dobrze na tym wyszłam, a raz beznadziejnie. Nie zapłacono mi za pracę i wróciłam z kwitkiem. Od tego czasu pomyślałam no way! Muszę znaleźć pracę przez jakąś firmę, bo tak nie mam żadnej gwarancji że wszystko pójdzie jak należy, a pretesje będę mogła mieć jedynie do siebie... Czytałam dużo w necie na temat roznych agencji pracy tymczasowej. I tak natknęłam się na Poland Workforce. Wymieniłam kilka maili z osobami, które już kolejny raz jechały do pracy dzięki tej firmie. No i się przekonałam. Na szczęście! Oni mają naprawdę najlepsze warunki zatrudnienia. Pracuję w branży gastronomicznej we Francji. Warunki mieszkaniowe są w porządku, a zarobki - pewne i bardzo dobre :)))) Pracuję na legalu i nie muszę się o nic martwić. Wszystkim niezdecydowanym, albo poszukującym dobrej APT polecam serdecznie Polad Workforce. Nie zawiedziecie się.
Miroslaw 2013-07-01 09:35
Jedna z niewielu firm, która faktycznie wywiązała się ze wszystkigo, co obiecała przy podpisywaniu kontraktu. Mam ponad 20 lat pracy jako murarz. Pracowalem w wielu firmach, dla wielu agencji i bywalo to roznie. albo kiepskie warunki zamieszkania, albo potracanie dziwnych oplat z wyplaty. Z Poland Workforce jest wszystko gra. solidna firma i zarobki jak sie patrzy. zaluje jedynie, ze nie trafilem na nią wczesniej.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-07-15 11:33
Bardzo nam przykro jeśli Pani połączenia telefoniczne pozostały bez odzewu. Pani uwagi na pewno przekażemy do Działu Rekrutacji. Jednocześnie informujemy, że pracownik POLAND WORKFORCE, o którym Pani wspomniała, przebywa aktualnie na urlopie, dlatego mógł nie mieć możliwości odebrania Pani telefonów. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Bardzo prosimy o przesyłanie nam swoich uwag na adres e-mail: kontakt@polandworkforce.com, dzięki czemu będziemy mogli się odnieść bezpośrednio do konkretnych przypadków.

Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE
Lesław 2013-07-23 11:41
Już trzeci rok z rzedu jadę na południe Francji do pracy na warsztacie. wszyscy mnie pytaja czy sie oplaca jechac przez agencje pracy tymczasowej. Przeciez jakby sie nie oplacolo to bym nie jechal znowu ;) no ale wiem od kolegow ze to roznie bywa. duzo zalezy od agencji przez ktora sie jedzie. ja pojechalem akurat z polecenia. Szwagier powiedzial ze potrzebuja jeszcze stolarzy aluminium wiec szybko sie zebralem i pojechalem na rekrutacje. no i sie udalo. wszyscy sa zadowoelni. juz trzeci raz Poland Workforce wysyla mnie do pracy. nie chce ich zmieniac, bo wiem ze sa dobrzy i wiem na czym stoje. nie ma zadnej sciemy i warunki sa jasne. tak to mozna pracowac.
1
Marco 2013-07-30 13:53
Lesław, mam nadzieję że i my z kumplami będziemy równie zadowoleni jak Ty. Właśnie pakujemy się ekipą - ja z kolegami z wcześniejszych fuszek do pracy na budowę do Niemiec. W tamtym roku pojechalismy na wlasna reke i bylo delikatnie mowiac - zleeee :) tym razem jedziemy właśnie przez agencje pracy tymczasowej Poland Workforce. miejmy nadzieje, ze dzieki temu nie bedzie takich wtop jak w ubieglym roku. typu: brakuje noclegow, nie mamy gdzie spac i inne atrakcje.
koleś 2013-08-19 17:48
Jadę teraz pierwszy raz z tej firmy do pracy a niedowiedzialem sie dobrze o płatności na konta bankowe Jak to wygląda.Czy faktycznie trzeba otwierać nowe konto walutowe w ich banku czy wystarczy czy ma inne swoje konto walutowe?
mattti 2013-08-19 19:16
Musisz zalozyc konto walutowe w Alior Banku.
koleś 2013-08-21 18:06
a pracowałes moze w tej firmie?
Marek W. 2013-08-28 14:19
A ja pracowałem w Niemczech już trzy razy z nimi i za każdym razem bylem gdzie indziej, ale zawsze jako spawacz. Jestem zadowolony, nie było z nimi problemów, z niemiecką firmą też nie. Jak ktoś jest chętny, to ja ich mogę polecić.
1
elektryk korsyka 2013-09-05 21:07
Witam mam pytanie odnośnie zarobków na Korsyce (elektryk)
Z oferty wynika (usunięte przez administratora) euro netto
Chciałbym się dowiedzieć czy to jest za ustawowe francuskie 35 godz tygodniowo i czy są ewentualne nadgodziny
Jak wygląda z zakwaterowaniem i dojazdem do pracy tzn kto pokrywa koszty
Na chwilę obecną pracuję we Francji za(usunięte przez administratora) euro/ 35godz.tyg.
(usunięte przez administratora)euro kosztów to i tak zostaje(usunięte przez administratora) więc (usunięte przez administratora) szału nie robi.
a ogólnie pracuje po ok 200 godz w miesiącu to sobie policzcie sami ile to wychodzi z nadgodzinami więc oferta POLAND WORKFORCE jest słaba
ee 2013-09-06 11:47
tez mam propozycje wyjazdu a moze ty polecisz firme we francii
1
2013-09-06 20:07
ee - 2013-09-06 11:47:31

tez mam propozycje wyjazdu a moze ty polecisz firme we francii
Ze mną też się kontaktowali do pracy na Korsyce jako elektryk.
Zakwaterowanie jak zapewniali jest pewne ,natomiast dojazd jest do "rozegrania" między pracownikami, ale na własny koszt. Co mnie martwi nikt nie zapytał czy znam francuski? Tak naprawdę nie znam nawet podstawowych słów? A na rozmowę kwalifikacyjną zostałem zaproszony.
Do Wrocławia mam sporo - więc nie wiem czy czy nie zrobię sobie kosztów.
2
elektryk 2013-09-08 13:20
mam 13 wrzesnia byc w poznaniu, na wyjazd na korsyke jako elektryk. Kto ma podobnie, prosze o kontakt g.watrobski@o2.pl
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-09-10 09:16
Chcielibyśmy po raz kolejny poinformować, że agencja pracy tymczasowej POLAND WORKFORCE Sp. z o.o. oraz Work Force to dwie różne firmy. Podkreślamy, że POLAND WORKFORCE Sp. z o.o. nie deleguje pracowników do pracy w Turcji, a nasze biuro mieści się we Wrocławiu.

W związku z tym, prosimy o niezamieszczanie wpisów dotyczących innych pracodawców w wątku o POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. ponieważ jest to mylące dla naszych Pracowników oraz może wprowadzać w błąd innych użytkowników portalu.

Dziękujemy,

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O.
Zbyszek 2013-09-17 16:06
Witam i proszę o szczerą odpowiedz mam zamiar pracować za pośrednictwem tej firmy przy fasadach aluminiowych i na warsztacie we Francji ile płacą za godzinę ile można wyciągnąć miesięcznie przy dobrych chęciach pracy pozdrawiam Z.
7
elektryk 2013-10-14 10:00
Witam. Mam pytanie do pracowników firmy - dlaczego dajecie ogłoszenia o zatrudnieniu w necie a potem gdy się do Was dzwoni/około 20 razy/ to nikt nie raczy odebrać telefonu.W/g mnie jest to lekceważeniem potencjalnych klientów i jednocześnie daje wyobrażenie o solidności i odpowiedzialności firmy. Ale może się mylę?
3
mariusz 2013-11-07 17:53
Witam mam wyjechać z tą firma do Niemiec i w związku z tym mam pytanie do osób już tam pracujących jak wygląda sprawa kwatery czy trzeba mieć swoja pościel, kołdrę itp, naczynia sztućce???? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo niewiem co zabrać a pytam dlatego że znajomy jadąc do pracy w Szwecji musiał zabierać nawet garnek. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-11-08 08:44
Witam,
Nasi pracownicy są proszeni o zabranie ze sobą podstawowego kompletu naczyń i sztućców oraz 2 kompletów pościeli (prześcieradło, poszewka na kołdrę i poduszkę) lub śpiwora (jak kto lubi:). Zabierając ze sobą te podstawowe rzeczy Pracownik ma komfort bez względu na to, jak wyposażone jest zakwaterowanie.
Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE
1
mariusz 2013-11-08 23:23
Dziękuje za odpowiedź. Może jestem natrętny ale wolę byc przygotowanym więc jeszcze dwa pytania: wiem że nie jadę na wakacje tylko do pracy więc nie oczekuję luksusów ale czy na kwaterze jest dostęp do kuchenki na której można by było odgrzać sobie posiłek oraz czy jest dostęp do internetu? pozdrawiam
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-11-12 09:54
Witam,
Oczywiście, jeśli organizujemy zakwaterowanie to zawsze z kuchnią, aby pracownicy mogli przygotowywać sobie posiłki. Wyjątkowo, w okresach wzmożonego ruchu turystycznego może się zdarzyć kilka nocy na zakwaterowaniu, które kuchni nie posiada (np. w hotelach), ale to są naprawdę rzadkie i krótkotrwałe sytuacje. Jeśli chodzi o internet - często zakwaterowania są wyposażone w dostęp do internetu, natomiast my ze swojej strony nie mamy obowiązku tego dostępu zapewnić.
Z pozdrowieniami,
Zespół POLAND WORKFORCE
mariusz 2013-11-12 17:56
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam
elektryk 2013-11-14 16:18
mam pytanie jak długo się czeka na wyjazd po pomyślnym przejściu testów praktycznych??
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-11-15 08:44
Witam,
To zależy od oferty pracy i zapotrzebowania u klienta. Jeśli kandydat pomyślnie przeszedł cały proces rekrutacji, nasz rekruter informuje go o terminie wyjazdu. Jeśli chciałby Pan sprawdzić status swojej kandydatury, proszę skontaktować się bezpośrednio z naszym Działem Rekrutacji pod numerem telefonu: (usunięte przez administratora)br /> Z pozdrowieniami,
Zespół POLAND WORKFORCE
mała 2013-11-28 14:52
Pracowałam 2 miesiące na Korsyce jako pokojówka praca raz lekka raz ciężka ,ogólnie jak wsządzie jeżeli ktoś nastawia się na:1 dobre pieniądze 2 piękne widoki 3 prace to polecam firmę Poland Workforce .
Co najważniejsze dbają o pracownika i kasa zawsze 10-tego jest na koncie
1
SLAWO 2014-02-05 10:56
Witam czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy warto wysłać zgłoszenie do pracy tej agencji posiadam wieloletnie doświadczenie ogólno-budowlane proszę o opinie szczerą
ben 2014-02-13 16:18
Nie ryzykuj a jeśli chcesz to przeczytaj dobrze umowę, bo możesz za wiele nie zarobić..
goro 2014-02-18 17:23
ja miałem to samo przejechałem 900km w dwie strony próbki zdałem pozytywnie miałem czekać na telefon(wyjazd miał być w ciągu 2 tygodni) i tak minął ponad rok...
ktos 2014-02-19 16:36
ktoś jedzie na rozmowe w czwartek do wrocławia jako stolarz, jakieś dodatkowe opnie
gosc 2014-02-21 12:05
Witam.Jak dla mnie to firma która d(usunięte przez administratora)wysyłając na Korsykę dają 1300euro za miesiąc,w tym oferują mieszkanie ale dojazd za swoje.podatek od średniej krajowej.Jak ktoś wie jakie to koszty to wie o czym piszę.Moim skromnym zdaniem to za mało.Więcej nie wiem bo nie skorzystałem z takiej oferty a czuje ze to nie wszystko;(Pozdrawiam desperatów co z nimi jadą,szkoda że psują rynek;(
gosc 2014-02-21 12:11
Masz rację bardzo słaba .po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z polskiej agencji.Mam nadzieję ze się nie dałeś wciągnąć.Pozdrawiam normalnych
1
wolik 2014-04-25 00:09
chcemy z zona wyjechac poprzez ta agencje do pracy, wiec niedługo sie odezwiemy ze świerzą opinią
True 2014-04-29 16:38
Powiem tak, nie pracowałem tam ale pracowałem w innych firmach pośredniczących i z tego co tu piszecie nie jest najgorzej, zarobki faktycznie słabe ale w life firmach na polskiej umowie takie właśnie są, więcej płacą w firmach zagranicznych. Co do tego że nie zadzwonili to standard, nigdzie nie spotkałem się z tym żeby firma tego typu zadzwoniła że nie ma pracy, zawsze przeciągają, ZAWSZE! Nie czytałem wszystkich opinij ale nie widze żeby ktoś pisał że go wysłali np. do paryża i na miejscu okazuje się że nie ma pracy, a tak często się zdarzało tam gdzie pracowałem... więc duży plus dla nich.
oszukana 2014-05-01 17:18
Witam czy ktoś jechał z tej firmy z Bydgoszczy do Nl do pracy do świeczek i został oszukany ?
1
POLAND WORKFORCE 2014-05-05 12:30 [pracodawca]
Chcielibyśmy poinformować, że agencja pracy tymczasowej POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. oraz Work Force to dwie różne firmy. Podkreślamy, że POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie deleguje pracowników do pracy w Holandii, a swoje biuro ma we Wrocławiu.

W związku z tym, prosimy o niezamieszczanie wpisów dotyczących innych pracodawców w wątku o POLAND WORKFORCE ponieważ jest to mylące dla naszych Pracowników oraz może wprowadzać w błąd innych użytkowników portalu.

Dziękujemy,

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O.
Jarek 2014-05-21 10:30
Byłem bardzo zadowolony. polecam.
Jarek 2014-05-21 10:35
Dobra firma. Jestem zadowolony.
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.