Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: poland workforce


Oceniono 254 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 79 osób
zdjecie uzytkownika
wspin - 2010-01-24 09:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie firma zaproponowała spotkanie we Wrocławiu i wyjazd do Francji jako alpinista przemysłowy. Ciekaw jestem szczegółów tej sytuacji związanej z wyjazdem, co zaproponują, za ile itp. Szczerze wątpię czy jest sens wyjeżdżać z nią za granicę. Proszę o dokładniejszy opis na aslansob@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2010-01-27 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile oni oferowali jako alpinista przemysłowy? Ja już pracowałem w tym w Holandii ale we Francji jeszcze nie wiec nie mam pojęcia czy jest to opłacalne... Proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
lukki - 2010-02-03 18:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem dla firmy 8 miechów na korsyce w porto vecio przy tynkach maszynowych ,zakwaterowanie spoko zarobki jak dla mnie bomba , ogólnie firma rewelacyjna POLECAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-23 13:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam z ta firma przy zbiorze melonów we Francji i jestem zadowolona.pracowalam rownierz we Wroclawiu w fabryce lekow.niemam zadnych zastrzezen-ludzie ktorzy wypisuja bzdury ze firma to oszusci itd to pewbie same lenie i obiboki.polecam firme-jak najbardziej w porzadku
zdjecie uzytkownika
elisa - 2010-03-02 23:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimku , jak cos wiesz cos o tej pracy pokojowki to napisz please.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2010-03-14 12:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłacają w terminie kasę? czy ktoś z was pracował za darmo? lub za mniejszą pensję?
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2010-03-16 13:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też mam jutro szkolenie w sprawie personelu sprzątajacego
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-16 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny odezwijcie sie cos !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-21 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwa firma!!!!pracowalam w zeszlym roku sprzatając kampingi na korsyce.dużo pracy, ale za duze pienadze. za miesiac pracy ponad ( usunięte przez administratora )i zawsze w terminie. pracuje tam mnowstwo ludzi w sezonie i kazdy mial forse na czas.Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-02 02:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dziewczyny ktore mialy szkolenie na pokojowki,zdecydowalyscie sie pojechac?
bo nie ma dalszych opini ani slowa jak bylo?dajcie znac
zdjecie uzytkownika
jagienka - 2010-04-22 08:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!!!!! czy sa osoby pracujace jak murarze w porto vecchio????? prosze o opinie???????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-27 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jak wygladala Twoja wspolpraca w Poland Work Force??? Byles/las na Korsyce jako ciesla??? Jak tam wynagrodzenie i warunki pracy??prosze o szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
nowa - 2010-04-29 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!! ja wybieram sie jako pokojowka do porto vecchio !!! i tu pytanie czy jest gdzie tam wyjsc?????? jestem mloda a czas wolny ponoc bedzie wiec czy sa tam jakies dyskoteki albo cos zeby gdzies wyskoczyc!!????????
zdjecie uzytkownika
murarz - 2010-05-11 10:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!!! placa w terminie ale ja zarabialem tyle ze ciezko utzrymac rodzine zycie na korsyce bardzo drogie !!! jest ok jak ktos nie ma rodziny wtedy idzie odlozyc praca dla kawalerow zarobki nic specjalnego !!!! za daleko to raz placa jak wzedzie w europie utzymanie masakra!!!! ja zjechalaem znalazlem prace w polsce za taka sama wyplate co na korsyce i jestem z rodzina!!!!
zdjecie uzytkownika
karola - 2010-05-13 23:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
humm nie wiem czemu sadzisz ,ze jestem podstawiona... ogolnie pytam, bo nigdy nie wyjezdzalam za granice do pracy , wiec sprawdzam opinie...
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2010-05-15 22:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe co piszesz,bo ja też pracowałem w tej firmie i niestety rodzinne przysługiwało na polskich zasadach czyli na paczkę pampersów
podaj namiary skond takie informacje masz???będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
lusia - 2010-05-16 22:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...podobnie jak wszyscy przyznam ze lekko jestem zaniepokojona tymi opiniami a tez mam propozycje wyjazdu na Korsyke. Mam pytanie czy ktos ma juz jakies opinie na temat tegorocznej pracy na Korsyce jako kelnerka ? W sensie jakie sa warunki pracy i zakwaterowania ?bylabym wdzieczna za jakiekolwiek info ?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2010-05-26 15:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem propozycje pracy jako kierowca na plantacji melonów czy ktoś już był tam, jakie są warunki pracy , płacy i socjalne?
zdjecie uzytkownika
serveuse - 2010-05-28 16:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w zeszłym roku pracowalam z ta firma na korsyce. Sprzatalam na kempingach. moge powiedziec od siebie, ze u mnie bylo wszystko git, wyplata ok, w terminie. nie ma sie co bac, firma w porzadku.
zdjecie uzytkownika
anna - 2010-08-04 16:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie wybiera z tej firmy teraz na wyjazd. lub byl ostatnio i cos mi moze powiedziec?
zdjecie uzytkownika
elisa - 2010-10-24 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie calkowicie z Ratatat.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-15
Żródło: gratka.pl
Francja
(Zagranica)
Poland Workforce Sp. z o.o. S.K.A.Jesteśmy certyfikowaną Agencją Pracy Tymczasowej (nr w KRAZ 8845), w branży pracy tymczasowej istniejemy od 2005 roku na rynku polskim, francuskim i niemieckim.Obecnie poszukujemy pracowników do pracy we Francji na stanowisku: - montowanie ścianek gipsowo-kartonowych na podstawie rysunków i schematów technicznych- mocowanie ścianek za pomocą śrub do stelaży metalowych i drewnianych - doświadczenie w zawodzie min
zdjecie uzytkownika
gruby - 2010-11-05 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam jechac z tej firmy do fracji jako rzeznik czy ktos juz pracował jak tak napiszcze coz onich
zdjecie uzytkownika
plakista - 2010-11-23 14:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na korsyce jak praca sie skonczyla przeniesli mnie na robote pod paryzem, wyplata na czas. Wszystko bylo ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-23 14:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem na korsyce przy wykonczeniach robilem gk, glazure, wszystko bylo zgodnie z umowa. chetnie podejme wspolprace po nowym roku
zdjecie uzytkownika
kity - 2011-01-10 01:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie poland workforce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x