Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: poland workforce

Oceniono 226 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
lusia - 2010-05-16 22:36:31 odpowiedz | cytuj
Witam...podobnie jak wszyscy przyznam ze lekko jestem zaniepokojona tymi opiniami a tez mam propozycje wyjazdu na Korsyke. Mam pytanie czy ktos ma juz jakies opinie na temat tegorocznej pracy na Korsyce jako kelnerka ? W sensie jakie sa warunki pracy i zakwaterowania ?bylabym wdzieczna za jakiekolwiek info ?
kierowca - 2010-05-26 15:41:04 odpowiedz | cytuj
Dostałem propozycje pracy jako kierowca na plantacji melonów czy ktoś już był tam, jakie są warunki pracy , płacy i socjalne?
serveuse - 2010-05-28 16:12:05 odpowiedz | cytuj
ja w zeszłym roku pracowalam z ta firma na korsyce. Sprzatalam na kempingach. moge powiedziec od siebie, ze u mnie bylo wszystko git, wyplata ok, w terminie. nie ma sie co bac, firma w porzadku.
anna - 2010-08-04 16:05:08 odpowiedz | cytuj
Witam czy ktos sie wybiera z tej firmy teraz na wyjazd. lub byl ostatnio i cos mi moze powiedziec?
anonim - 2010-08-23 14:44:22 odpowiedz | cytuj
ŻANU - 2010-08-10 20:23:25

Witam.Ci co piszą w opiniach negatywnie, prawdopodobnie mieli problemy z corsykańskim pracodawco albo francuskim,lub tez portugalskim.Ja pracując dla tej firmy prze z póltora roku na corsie moge powiedzieć ze mało jest tak żetelnych firm jak Poland Work.W 100 PROCENTACH WYPŁACALNI,nigdy nie było problemów ze zjazdami na urlop,świeta.Personel profesjonalny,dbajacy o pracownika jeśli nabierze się stażu.Kasa tez niezla ale to od ciebie zależy jaką wynegocjujesz sume przy podpisaniu kontraktu no i oczywiście podstawy języka ,wtedy twoja pęsja wzrasta wraz ze stażem.Corsyka piękna,piękne plaże,dla samotnych polek w sezonie przystojni francuzi wlosi no i nasi polacy.169 godzin w miesiącu, a reszta nadgodziny ekstra płatne.Ja bylem w porto vecchio.mega dyska vianote,trubadur w centrum , stare miasto gdzie mieszkałem koło kościola,bar marco polo gdzie spotykają sie polacy nie polecam,jest tam co robic.Nawet jak ktos zamieszka w gorach,niema problemu dostania się do miasta.Zaczynalem jako cieśla a skończyłem na prawej rece szefa.Ktoś zapyta jeśli tam jest tak dobrze czemu tam już nie pracuje.....Bo przy dłuższym pobycie wszystko się nudzi i człowiek szuka innego kontraktu,innego państwa,innej kultury.Gorąco polecam to firme,i corsykę bo to piękne miejsce na ziemi.Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia.

Żanu -ty jesteś żałosny-albo na haju lub na bani-powiedz ile dostałeś idioto za te brednie a może pracujesz w biurze konfidencie-mam propozycje -weż duży młotek i walnij się nim w ten pusty głupi łeb -bo głowy to ty nie masz.
elisa - 2010-10-24 11:56:04 odpowiedz | cytuj
Zgadzam sie calkowicie z Ratatat.
gruby - 2010-11-05 18:21:15 odpowiedz | cytuj
witam mam jechac z tej firmy do fracji jako rzeznik czy ktos juz pracował jak tak napiszcze coz onich
plakista - 2010-11-23 14:36:59 odpowiedz | cytuj
byłem na korsyce jak praca sie skonczyla przeniesli mnie na robote pod paryzem, wyplata na czas. Wszystko bylo ok
anonim - 2010-11-23 14:40:26 odpowiedz | cytuj
pracowalem na korsyce przy wykonczeniach robilem gk, glazure, wszystko bylo zgodnie z umowa. chetnie podejme wspolprace po nowym roku
anonim - 2010-12-23 17:48:16 odpowiedz | cytuj
witam, pracowaliśmy na różnych budowach w tej samej miejscowości Francji , każdemu radzę się zastanowić przed wyjazdem , dziadostwo w pełnym słowa znaczeniu , wpłaca się kaucję za domek lub mieszkanie i już nie odają z powrotem , narzędzia swoje , ubrania robocze swoje dzwonią do ciebie na twoje konto komurki, omijajcie tą firmę z daleka obiecują gruszki na wierzbie a patrzą jak ciebie wyzyskać potem,w sumie pracowało nas blisko 20 ludzi w różnych miejscach wszędzie to samo , na miejscu w niczym ci nie pomagają , sami musicie sobie radzić, dno i brak kompetencji , kto był ten wie i drugi raz nie da się omamić ,pozdrawiam
kity - 2011-01-10 01:24:57 odpowiedz | cytuj
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
xxx - 2011-01-27 22:26:50 odpowiedz | cytuj
Przez całe życie się człowiek czegoś dowiaduje. Piszesz że mieszkałaś po elektrykach, więc napiszę tylko tyle że też jestem elektrykiem który mieszkał na Kor. i sami sobie naprawialiśmy te cholerne budy bo inaczej tego nie można nazwać. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Warunki na Korsyce są poniżej krytyki
Violetta Zygmunt - 2011-01-28 09:46:14 odpowiedz | cytuj
nie wrzucam wszystkich do jednego wora nie wiem kto tam mieszkał wiem tylko ze elektrycy, buda nie była taka zła jeśli jest czysto to jest super ale syf jaki tam zastałam po tych facetach jest nie do opisania myłam ściany sufity ciekawe jak teraz wygląda, zresztą będąc cały dzień praktycznie w pracy co nam więcej trzeba nie wymagam willi ale czysty kont do spania i na swoje rzeczy , spoko ja tez dokonywałam napraw czasami prosząc jakiegoś faceta o pomoc ale zrobić się da wszystko tym bardziej jak jest męska ręka , dziwi mnie fakt ze mężczyźni tam mieszkali i nie potrafili naprawić lejącego kranu czy tez zamka w drzwiach, nie mowie wszyscy ale większość nie dba o to co nie należny do niego tyczy się to tez kobiet miałam tego przykład ...
anonim - 2011-01-31 21:41:22 odpowiedz | cytuj
Niestety mamy jedna wade narodowa narzekanie , a ja o tej agencji mam dobre zdanie, pracowalem w Roye jako hydraulik i polecam. Kasa zawsze byla na czas, warunki mieszkaniowe niezle, gdy kolega pojechal na urlop to wynajeli nam nowiutki samochod . To nie jest tak ze wszystko bylo cacy ale potrafilismy walczyc o swoje i duzo udawalo nam sie wywalczyc, ale jest jedno ale bylismy zgrana paka z jednej praktycznie miejscowosci a nie zbieranina z calej Polski, az w poniedzialek chcialo sie isc do pracy. Bylem tez w Niemczech z innej firmy !!! ( usunięte przez administratora )ak diabli praca od 7 do 17.30 pol godziny przerwy w sobote praca do 12 tej zbieranina z calej Polski w pracy niemila atmosfera, nikt nikomu nie podpowie nie pomoze, wydzieraja ci narzedzia z reki w( usunięte przez administratora )wchodzi kierownikowi , na hotelu bojki ogolnie masakra !!! Wiec ludzie nie narzekajcie, a jak macie zamiar gdzies jechac to nie z obcymi a z ludzmi ktorych znacie a wtedy napewno bedzie dobrze wiem to po sobie , tam gdzie byla zbieranina bylo zawsze do d..y tam gdzie swoi ludzie bylo zawsze super
anonim - 2011-02-23 18:22:15 odpowiedz | cytuj
zarobki zawsze były o czasie i terminowo wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot zawsze 10była wyplata regularnie , nie róbcie z igły widły robiłam w zeszłym roku i wracam w tym czy przez firmę czy tez poza jeszcze nie wiem , ale zarobki były zawsze płacone w terminie ../....
Manius - 2011-07-28 11:43:41 odpowiedz | cytuj
Czy wyjezdzal ktos z tej firmy do Francji jako monter fasad i co to za firma
785214951 - 2011-08-03 12:15:06 odpowiedz | cytuj
mam propozycje pracy od tej firmy jako monter fasad czy ktoś pracował dla tej firmy jako monter jak to wygląda czy wszystko jest okej.
lucek - 2011-12-06 19:04:53 odpowiedz | cytuj
Pracuje w tej firmie prawie cztery lata pracowalem w Polsce i we Francji kase płacą na czas i nigdy nie mialem tam większych problemów a ludzie wystawiajacy negatywne opinie to pewnie moczymordy i lenie co myslą że jadą na wakacje a nie do pracy i wstyd przynoszą bo z takimi też miałem stycznośc
ory - 2011-12-06 20:20:55 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z tobą Lucek w 100 procentach,jeśli jesteś dobrym pracownikiem nie ma żadnych problemów,pracowalem dla tej firmy i bardzo dobrze ja wspominam.Oczywiście były małe nie dociągniecia ale to jest zagranica a nie kurwa wczasy pod gruszą i kazdy prawdziwy kontraktowiec przyzna mi racje.Takie nieroby jak ATIA albo popaprańce co pisza negatywnie niech zostaną przy mamusinej sukenuni a nie pchają sie na kontrakt.Potrafią tylko nażekać nieroby jeba....ne i robią wiochy.
Monter - 2011-12-23 09:11:32 odpowiedz | cytuj
ory - 2011-12-06 20:20:55

Ty na pewno nie jesteś kontraktowcem chyba jedyny kontrakt jaki miałeś to praca w biurze we Wrocławiu i nie oszukuj ludzi. Wysyłacie za granicę ludzi w większości nie znających się na robocie i tacy zostają bo w normalnej firmie po tygodniu by wylecieli na bruk i tacy będą w tej firmie pracować bo im życie uratowała. Co byś wolał 1350€ czy 2400€ ja wolę 2400 życzę Ci powodzenia jak się choć trochę staniesz fachowcem to może masz szansę pracować w normalnej firmie ale nie sądze
grzesiek - 2011-12-28 11:53:58 odpowiedz | cytuj
witam ja nie narezekam na firme jezdzilem pare razy i zawsze bylem zadowolony teren francji budowlanka -monter fasad warsztat -stolarz aluminium i bylem zadowolony dozo znajomych pojechalo z tej firmy i sa zadowoleni zarobki niezle minimum 1300e netto-1900e warunki mieszkalne b.dobre polecam
Daniel K. - 2012-01-04 19:31:59 odpowiedz | cytuj
Pracowałem na Korsyce jako kelner przez firmę Poland Workforce i jestem bardzo zadowolony, pieniądze zawsze na czas, warunki mieszkaniowe ok. Polecam
Daniel K. - 2012-01-04 19:35:52 odpowiedz | cytuj
Jeżeli chodzi o koszty podróży to trzeba samemu sobie opłacić a jeżeli nie to firma pobiera pieniądze za podróż z pierwszej wypłaty.
agusia822 - 2012-01-19 01:17:34 odpowiedz | cytuj
Czy ktoś pracowal w pieczarkarni w Czempinie w polsce przez tą firmę .Proszę o opinię?
spawacz - 2012-01-21 10:52:38 odpowiedz | cytuj
witam.dostałem propozycje pracy w Paryżu jako moner instalacji-spawacz.czy ktoś tam pracował lub pracuje za pośrednictwem tej firmy??proszę o opinie.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: