Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
kity - 2011-01-10 01:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko jest na corsyce jak ktos zna jezyk wloski lub francuzki Pozdro polecam!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 21:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety mamy jedna wade narodowa narzekanie , a ja o tej agencji mam dobre zdanie, pracowalem w Roye jako hydraulik i polecam. Kasa zawsze byla na czas, warunki mieszkaniowe niezle, gdy kolega pojechal na urlop to wynajeli nam nowiutki samochod . To nie jest tak ze wszystko bylo cacy ale potrafilismy walczyc o swoje i duzo udawalo nam sie wywalczyc, ale jest jedno ale bylismy zgrana paka z jednej praktycznie miejscowosci a nie zbieranina z calej Polski, az w poniedzialek chcialo sie isc do pracy. Bylem tez w Niemczech z innej firmy !!! ( usunięte przez administratora )ak diabli praca od 7 do 17.30 pol godziny przerwy w sobote praca do 12 tej zbieranina z calej Polski w pracy niemila atmosfera, nikt nikomu nie podpowie nie pomoze, wydzieraja ci narzedzia z reki w( usunięte przez administratora )wchodzi kierownikowi , na hotelu bojki ogolnie masakra !!! Wiec ludzie nie narzekajcie, a jak macie zamiar gdzies jechac to nie z obcymi a z ludzmi ktorych znacie a wtedy napewno bedzie dobrze wiem to po sobie , tam gdzie byla zbieranina bylo zawsze do d..y tam gdzie swoi ludzie bylo zawsze super
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-23 18:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zawsze były o czasie i terminowo wiec nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot zawsze 10była wyplata regularnie , nie róbcie z igły widły robiłam w zeszłym roku i wracam w tym czy przez firmę czy tez poza jeszcze nie wiem , ale zarobki były zawsze płacone w terminie ../....
zdjecie uzytkownika
Manius - 2011-07-28 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyjezdzal ktos z tej firmy do Francji jako monter fasad i co to za firma
zdjecie uzytkownika
785214951 - 2011-08-03 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam propozycje pracy od tej firmy jako monter fasad czy ktoś pracował dla tej firmy jako monter jak to wygląda czy wszystko jest okej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-04 20:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy wiecej w zyciu w takiej firmie nie pracowalem jeszcze odradzam karzdemu chyba ze 3 euro za godz kogos satysfakcjonuje i zero opieki z wszystkim problemy nawet tel nie odbieraja niech spadaja z takimi ofertami wszystko wyglada super do podpisania umowy i umywaja rece jak ktos ma pyt pisac to odpowiem pozdrowionka i strzeszcie siej tej agenncji
zdjecie uzytkownika
lucek - 2011-12-06 19:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie prawie cztery lata pracowalem w Polsce i we Francji kase płacą na czas i nigdy nie mialem tam większych problemów a ludzie wystawiajacy negatywne opinie to pewnie moczymordy i lenie co myslą że jadą na wakacje a nie do pracy i wstyd przynoszą bo z takimi też miałem stycznośc
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2011-12-28 11:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja nie narezekam na firme jezdzilem pare razy i zawsze bylem zadowolony teren francji budowlanka -monter fasad warsztat -stolarz aluminium i bylem zadowolony dozo znajomych pojechalo z tej firmy i sa zadowoleni zarobki niezle minimum 1300e netto-1900e warunki mieszkalne b.dobre polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na Korsyce jako kelner przez firmę Poland Workforce i jestem bardzo zadowolony, pieniądze zawsze na czas, warunki mieszkaniowe ok. Polecam
zdjecie uzytkownika
Daniel K. - 2012-01-04 19:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o koszty podróży to trzeba samemu sobie opłacić a jeżeli nie to firma pobiera pieniądze za podróż z pierwszej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
agusia822 - 2012-01-19 01:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracowal w pieczarkarni w Czempinie w polsce przez tą firmę .Proszę o opinię?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2012-01-21 10:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.dostałem propozycje pracy w Paryżu jako moner instalacji-spawacz.czy ktoś tam pracował lub pracuje za pośrednictwem tej firmy??proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
aga - 2012-01-21 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich! od kilku lat ja i kilka osób z mojej rodziny korzystamy z ofert pracy tej firrmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. wszędzie trzeba pracować żeby zarobić ,więc polecam współprace z tą firmą
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bobkins5 - 2012-02-08 19:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ostatnio był z tej firmy na korsyce jako elektryk.
Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy elektryka w tej firmie na terenie Francji?
zdjecie uzytkownika
o0n - 2012-02-14 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile płacą tak mniej więcej na Korsyce/godzinę?
zdjecie uzytkownika
kussy - 2012-02-28 17:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam wyjechać na korsykę z tej firmy jako monter GK czy ktoś może napisać jak tam jest? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sssid - 2012-03-06 14:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Dostałam propozycje wyjazdu z ta firma jako pomoc kuchenna na Korsyce.
Na razie się zastanawiam.
Czy ktos moglby udzielic mi informacji jakie sa zarobki w tym zawodzie pracujac dla tej firmy.
Czy warto z nimi wyjezdzac, ja wyglada sprawa z zakwaterowaniem itp.
Oczywiscie uzyskam te informacje kiedy pojade do siedziby firmy ale jeszcze tego nie zrobilam i oczywiscie chcialabym poznac opinie bylych pracownikow.
Pozdrawiam i licze na odp :) annalis69@wp.pl
POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. "Wywiad z Dział Rekrutacji - w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A."
  Jak wygląda proces rekrutacji w Państwa firmie i ilu jest etapowy? W POLAND WORKFORCE wypracowaliśmy własny, 5-etapowy proces rekrutacji. Każdy etap jest kluczowy, ponieważ dzięki niemu możemy wytypować osoby najlepiej spełniające wymagania danej oferty pracy, co sprawia, że pracownicy podejmujący pracę są właściwymi osobami na właściwym miejscu. Poniżej prezentujemy, jak wygląda każdy z nich.   KROK 1. Wyszukujemy najlepszy profil kandydata Spośród...
zdjecie uzytkownika
tiramisu - 2012-03-12 23:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile kosztowała podróż na Korsykę i czym tam jechałeś.Czy firma może załatwic transport.Prosze Cie napisz jak z zakwaterowaniem jest.Mój adres: LidiaHojenska@interia.pl
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-13 19:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poniewaz zawaliliscie mi facebooka pytaniami to wole juz tu odpisac , CZLOWIEKI nic sie nie obawiac dali wam prace to jedzcie bez obaw , ja jade na korsyke juz teraz 3 rok i jestem bardzo zadowolona , fakt ze zalezy kto gdzie trafi ale jesli szefostwu pokazecie ze zalezy wam na pracy i po to tam jestescie to bedzie wszystko ok , nawet jesli masz zostac po godzinach i pracowac w dni wolne nie protestuj rob a gwarantuje ze szefowie wam to docenia ,zakwaterowanie jest rozne zalezy od poprzednika czy to czyscioszka czy brudas ,wiadome ze kazdy sprzata na swoj sposob zresza byle bylo lozko do spania i kuchnia by cos upichcic, nie bedziecie siedziec w domu, po pracy leci sie na plaze zbierac upalne slonce lub w miasto , walcie do Wroclawia podpisywac umowe bez obaw ,,,,ja ruszam na korsyke juz we wtrorek 3 raz,,,,dojazdy firma tez organizuje lub mozecie na wlasna reke ,,,zawsze wolalam na wlasna reke tylko z tego powodu ze latalam samolotem a mam na samoloty znizki ...teraz tylko plyne promem bo mam za waliz na samolot ,,,,POWODZENIA GWARANTUJE KORSYKA JEST PIEKNA,
zdjecie uzytkownika
commando70 - 2012-03-14 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracowałem przez firmę Poland Work Force w Porto Vecchio, jako monter serwisant klimatyzacji ,przez okres 4m-cy.Nie mam tej firmie nic do zarzucenia !. To co jest w umowie, tego się trzymają,działa to w dwie strony.Wynagrodzenia terminowo na koncie! .Przed wyjazdem wiesz wszystko,to co powinieneś wiedzieć,wytłumaczą ci w biurze. Zarobki hm-powiem tak, ciężko jest przekroczyć na Korsyce 2000E (mnie się udało) .Dla czego tam nie pracuję? To proste jestem monterem klimatyzacji,teraz mam pracę w kraju .Ale kto wie, może na jesieni,znów będę pytał u nich o pracę.Dotrzeć na Korsykę-najlepiej albo busem z Wrocławia (Krzysztof),albo na łebka z kimś kto jedzie autem(koszty podobne - całość do 150 E. Co do piękna Korsyki-to zależ kto co lubi,mamy tu góry,zatoki,wodospady,morze.Moim zdaniem najładniejszą miejscowością jest Bonifacio i te klify. Tak więc, pod tym co napisałem śmiało mogę podać nr gg do mnie 12306782. Potwierdzam jeszcze raz, to, że firma nie kłamie, i w stosunku do mnie była uczciwa. Każdy wie co podpisuje bo ma o czarno na białym. Pamiętajcie jest nas na Korsyce dużo,a co za tym idzie ,a to zależy gdzie się trafi,mogą być różne klimaty.Ja osobiście nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-14 21:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze jedzie ktos na Korsyke we wtorek 20tego, bylo by razniej tym bardziej ze mnie z Bastii odbieraja,,,
zdjecie uzytkownika
Martuskaaa20 - 2012-04-11 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ja wybieram sie na korsyke w maju.. powiedzcie mi prosze coś o tym spotkaniu rekrutacyjnym na pokojówke.. co oni będa kazali mi zrobic?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-16 18:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! a pracował ktoś na KORSYCE jako MALARZ? Własnie dostalem taką propozycje pracy? oplaca sie? Czy wykorzystuja? Liczę na szczera opinię.
zdjecie uzytkownika
any - 2012-05-17 23:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh Korsyka utrzymuje się głównie z turystyki, więc wyjść jest gdzie, jest masę restauracji, pubów, dyskotek .... ciepłe morze i gorący piasek ...., tylko te 8h pracy dziennie ;)
P.S Tylko nie baluj za długo w nocy bo do pracy trzeba rano wstać :)
P.S 2 Na Korsyce byłam dwa razy :]
zdjecie uzytkownika
papciorobert - 2012-05-29 11:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poland workforce zaproponowało wyjazd do Paryża jako monter fasad. Coś może wiecie w tym temacie.
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.?
Zadaj pytanie