logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

adam22 2012-11-09 20:33:19
czesc wam wlasnie dostalem propozycje pracy jako elektryk w paryzu moze ktos z polakow jest wlasnie z tej firmy w paryzu zawsze to razniej i bedzie z kim wyskoczyc gdzies na piwko w weekend
adam22 2012-11-09 20:40:21
czesc i jak z ta praca twoja w paryzu wypalila i czy jeszcze robisz tam bo ja wlasnie dostalem propozycje i nie wiem co robic czy sie oplaca
job70 2012-12-06 14:02:01
Witam .Czy ktoś był na spotkaniu w Piwnicznej organizowanym przez Poland workforce? Spotkanie w sprawie STOLARZ ALUMINIUM.
Maciek 2012-12-19 16:30:49
Witam, na dniach jadę do Wrocławia na rozmowę Stolarz ALUMINIOWY (Paryż). Po rozmowie napiszę jak to wygląda i na dalszych etapach.
Joanna 2012-12-25 16:20:49
Witam wszystkich!
To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.
Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!
P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!
Z pozdrowieniami z Alp Francuskich ;)
Dostawca 2012-12-27 10:35:18
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Dostawca 2012-12-27 10:38:01
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18

Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :) mowa o firmie z Wroclawia
Monter 2012-12-28 21:51:35
Joanna - 2012-12-25 16:20:49

Witam wszystkich!

To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.

Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!

P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!

szaman 2013-01-02 13:35:46
mam oferte z tej firmy na korsykę----jak możecie to opiszcie jak tam jest jakie warunki itd.
pracownik 2013-01-22 16:58:41
Witam bylem na rozmowie i zostalem przyjety na stanowisko monter fasad w Francji. Interesuje mnie jakie sa tam warunki mieszkalne
2
Rafik85 2013-01-24 10:20:55
Witaj a dlugo czekales na odpowiedz z biora??
Eciu 2013-01-24 10:45:50
Na odp ok 2 tyg
piotrek 2013-01-24 11:52:56
Eciu - 2013-01-24 10:45:50

Na odp ok 2 tyg
Jesli znasz sie na pracy chociaz troche to prace masz pewną . Firma to co obiecuje to wyplaca .
xxx 2013-01-24 16:37:51
WITAM JAK MYSLICIE O TYM WYJEZDZIE NA KORSYKE JUTRO MAM SPOTKANIE W WROCŁAWIU MAM TAM POJECHAĆ SAM NIEWIEM? JAKO MALARZ
hahaha 2013-01-26 15:51:21
co dostajesz pensje jako pośrednik to na pewno jest ok
nie warto na temat tego pośrednika wypisywać(usunięte przez administratora) napisze krótko zastanówcie się 5 razy jak potrzeba
nie polecam
Siwy12 2013-01-27 10:30:07
Ja niby czekam na telefon od nich ale raczej nie pojadę po tym co czytam tutaj (usunięte przez administratora) A widział ktoś jakieś zdjęcia z Korsyki jak wyglądają te mieszkania/domki?
aga 2013-01-27 13:00:10
moj maz tam jest i nie narzeka..warrunki mieszkalne nie sa najlepsze..ale pojechal do pracy nie na wakacje.
MONTER 2013-02-01 18:06:02
(usunięte przez administratora)a po zatym to FORUM jest dla ludzi wyrażających swoją opinie czy złą czy dobrą , ja to przeżyłem to coś o tym wiem i jak pisałem wcześniej NIEPOLECAM i ostrzegam uczciwych ludzi , pozdrawiam.
Lidia 2013-02-17 23:21:51
Ja pracowałam jako pokojówka na Korsyce przez Poland Workforce i jestem bardzo zadowolona z współpracy, i z zarobków również. Ponadto zwiedziłam całą wyspę...
Polecam tego pośrednika.

Pzdr, Lidia
czesio 2013-02-18 18:49:05
witam jedzie ktos do Paryza jako hydraulik,dostałem oferte ale sie wacham
Krzysiek-hydraulik. 2013-02-19 07:36:28
czesio - 2013-02-18 18:49:05

witam jedzie ktos do Paryza jako hydraulik,dostałem oferte ale sie wacham

A ile Ci zaproponowali?Otrzymałem od nich propozycję (usunięte przez administratora)e za miesiąc.
ŁukaszJ 2013-02-19 14:59:17
Witam ja również dzisiaj dostałem propozycję pracy z tej Firmy mam jechać w czwartek na rozmowe
zadowolona 2013-02-25 03:38:52
Mój mąż w ubiegłym roku pracował w firmie Poland Workforce, na Korsyce, umowa trwała 9 miesięcy. Firma bardzo solidnie przygotowała męża do wyjazdu, udzieliła konkretnych wskazówek jak załatwić wszelkie formalności, pomogła w wyjeździe.
Wypłata była zawsze terminowo wypłacana, 10-go każdego miesiąca, po przyjeździe do Polski mąż otrzymał wypłatę za niewykorzystany urlop oraz premię.
Wiadomo, że jak wszędzie były pewne" niedociągnięcia", ale jak wszędzie
w POLAND Workforce pracują tyko ludzie.
Mąż ciężko pracował i został za to dobrze wynagrodzony.
Na pewno są na tym forum osoby, które mają złe doświadczenia, ale ja z własnego wiem, że niektórym się wydaje, że jak dostają zlecenie do pracy np. na bajecznej wyspie Korsyce, to jadą na wakacje, do których ktoś im jeszcze dopłaci. Z takimi ludźmi też pracował mój mąż.
Więc ci głosu na forum nie powinni zabierać .Pozdrawiam.
hydraulik 2013-03-03 11:29:32
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-02-01 15:04:36Jeszcze raz pragniemy podkreślić, że nasza firma nigdy nie naruszała praw pracowniczych. Proszę o podanie numery sprawy, którą wg Pana wygrał Pan w Państwowej Inspekcji Pracy. Zespół Poland Workforce (usunięte przez administratora, komentarz niezgodny z regulaminem)
viola 2013-03-08 11:24:48
przestancie wreszcie narzekac ,praca jest ! wyplata na czas ! ZAWSZE wiec o co chodzi, A tak na marginesie kto bierze prom z Livourne na Bastie 16 marca ,,,
marcin 2013-03-16 12:51:12
nie polecam tej firmy jezeli chodzi o prace budowlane. (usunięte przez administratora, komentarz niezgodny z regulaminem) Ja zrezygnowalem gdyz jak sie zapytalem jaka stawka jest na godzine to nikt niechciał mi powiedziec.Tlumaczyli ze nie wiedza,jak spytałem sie to ile wynosi nadgodzina to tez nie potrafili odpowiedziec.Pamietajcie ze kazdemu pracownikowi przysługuje dieta.to gwarantuje fran.kodeks pracy.Pozdrawiam
edittt 2013-03-19 20:37:54
WITAM
DOSTALISCIE JUZ ROZLICZENIA DO PITU ZA ROK 2012 OD POLANDU???????
marek 2013-03-22 11:50:30
Witam,dostalem od poland workforce oferte wyjazdu do niemiec na wozki widlowe .Napiszcie prosze jakie sa warunki mieszkaniowe,czy sie cos placi i czy zwracaja za bilety bo do miejsca pracy mam tam dojezdzac autokarem
wiśniewski sebastian 2013-03-22 13:19:19
WITAM PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE KRÓTKO BO OKOŁO 3 MIESIĄCE NA MARSYLII JAKO MONTAŻYSTA FASAD ALUMINIOWYCH W OKRESIE KWIECIEŃ MAJ CZERWIEC W 2012 ROKU FAJNA FIRMA KASA NA CZAS ZAWSZE 10 BYŁ SMS O TYM IŻ WPŁYNEŁA KASA NA KONTO I TAK BYŁO
wiśniewski sebastian 2013-03-22 13:21:57
PRZEPRASZAM W 2011 ROKU TAM PRACOWAŁEM
1
janek 2013-03-24 19:49:25
czy wyjeżdża ktoś po świętach do pracy na pierwszy kontrakt na Korsyke
pokojówka 2013-03-25 10:12:49
hej pokojówki!popodpisywałycie już kontrakty na wyjazd w połowie grudnia?Bo do mnie sie jeszcze nie odezwali i nie wiem czy powinnam już do nich sama napierać...........
Doriss 2013-03-25 14:36:07
Hej, dziewczyny, które pracowały jako pokojówki na Korsyce.
Jak wyglądają kwatery, ile godzin pracy, a ludzie ok.
Pozdro- Jadę na spotkanie do Wrocławia
Jolka 2013-03-25 15:39:49
Witam,
Czy ktoś może mi powiedzieć ile trzeba przeznaczyć na życie, takie skromne, na Korsyce? Też mam jechać jako pokojówka i chciałabym wiedzieć ile mniej więcej odpada na jedzenie z pensji.
Dzięki za wszelkie info.
mario 2013-03-25 16:40:26
okolo 300 E
pytel1974 2013-03-25 17:28:43
witam ja byłem około dwa tygodnie temu na rozmowie,zaproponowano mi pracę w charakterze pomocnika wykonczeniowego,ogrodnika itp,za (usunięte przez administratora) EU.netto,jak do tej pory nikt sie do mnie nie odezwał.pozdrawiam.robert
Jolka 2013-03-25 17:51:51
Dzięki Mario
ABCDEF 2013-03-27 13:35:29
Praca w Niemczech jako spawacz, ktoś potrafi się na ten temat wypowiedzieć o firmie Wors Service? Po komentarzach sceptycznie podchodzę do tej firmy. Proszę o opinię i udzielenie informacji na temat w/w firmy. Pozdrawiam
ABCEDF 2013-03-27 13:37:33
Praca w Niemczech jako spawacz, ktoś potrafi się na ten temat wypowiedzieć o firmie Poland Wors Force? Po komentarzach sceptycznie podchodzę do tej firmy. Proszę o opinię i udzielenie informacji na temat w/w firmy. Pozdrawiam
PS. Sorki, błąd w nazwie.
luki 2013-03-28 23:54:45
chciał bym sie dowiedzieć coś o tej firmie.Mam zamiar wyjechać 3 kwietnia do pracy którą mi zaproponowali ale jak czytam te komętarze to aż mnie telepie. noi nie wiem co myśleć. jedni chwalą a drudzy oczerniają.wszystko dzisiaj wyglądało ok i tak myśle ze bedzie. Już zaczynam myślwć że to konkuręcja takie żeczy wypisuje. dodam że mam jechać do Niemiec
1
ogrodnik 2013-04-01 00:24:05
caly zeszly rok pracowalem znimi jako ogrodnik na Corsyce: - zawsze 10-tego kasa na kącie - ponad 1500euro na reke za koszenie trawy i zbieranie papierków na campingu mam nadzieje ze w tym roku tez sie uda wyjechac. Polecam firme oby wiecej takich.
edyta 2013-04-02 18:03:30
heja
Dostaliscie rozliczenia za 2012r potrzebne do pitu ?????
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-04-03 11:24:20
edyta - 2013-04-02 18:03:30

heja

Dostaliscie rozliczenia za 2012r potrzebne do pitu ?????
PIT-y za 2012 rok zostały Państwu przesłane zgodnie z przepisami do końca lutego 2013. PIT-y wysyłaliśmy listem poleconym. Często ze względu na brak odbiorcy, zmianę adresu, o której nie zostaliśmy powiadomieni, listy z PIT-ami wracają do nas.

Pani Edyto, jeśli PIT-11 do Pani nie dotarł, prosimy o kontakt na adres : kontakt@polandworkforce.com. Potwierdzimy wtedy adres wysyłki i w razie potrzeby na pisemną prośbę wyślemy duplikat PIT.

Zainteresowanych w tym temacie, prosimy o kontakt.
NoName 2013-04-05 10:44:13
Witam, mam wyjechać z firmą workforce do holandii, chcę jechać własnym autem ale chcą zebym zapłacił im kaucje zwrotną bo jade swoim autem, wie ktos jak sprawa wyglada ? ktos to placil i czy oddali te kaucje ?
były pracownik 2013-04-09 14:30:59
na[pisze krotko bylem pracowale z tej firmy i wszystko co tu pisza zle to cala prawda a ci co pisza niby dobrze to albo agenci tej firmy albo jak widac ktos kto pracowal pare lat tem ,zgodze sie tylko z jednym ze wyplata jest na czas ,tyle ze marne grosze po wszystkich odtraceniach ,a bywa tez ze nie ma pracy i siedzisz czyli nie zarabisz ,nie polecam
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. 2013-04-10 12:02:28
były pracownik - 2013-04-09 14:30:59

na[pisze krotko bylem pracowale z tej firmy i wszystko co tu pisza zle to cala prawda a ci co pisza niby dobrze to albo agenci tej firmy albo jak widac ktos kto pracowal pare lat tem ,zgodze sie tylko z jednym ze wyplata jest na czas ,tyle ze marne grosze po wszystkich odtraceniach ,a bywa tez ze nie ma pracy i siedzisz czyli nie zarabisz ,nie polecam
Witamy,

Dziękujemy za uwagi. Dla nas, jak również dla osób obserwujących ten wątek, ważne są rzetelne uwagi i konstruktywna krytyka. Jeśli jest Pan niezadowolony z usług naszej firmy bardzo prosimy o przesłanie konkretnych informacji na temat tego, co wg Pana było nieprawidłowe na adres kontakt@polandworkforce.com.

Państwa uwagi i wytyczne są dla nas niezwykle cennym źródłem informacji i na pewno wykorzystamy je do ulepszenia naszej działalności.

Zespół POLAND WORKFORCE
Aneta 2013-04-12 00:18:13
Witam zastanawiam się nad ofertą pracy jako pokojówka na Korsyce, wie ktoś jakie tam są warunki mieszkalne? jakie wynagrodzenie? i czy to nie jest praca akordowa ile pokoi posprzątasz za tyle zapłacą tak jak jest w hotelach w niemczech bo już pracowałam tam jako pokojówka
P.K. 2013-04-12 19:47:00
Witam,pracuje jako hydraulik w tej firmie od trzech tygodni w Paryżu i nie mam do Poland Workforce żadnych zastrzeżeń.Firma jest jak najbardziej w porządku.Praca jest bardzo dobra i wynagrodzenie w całości wyplacane jest na czas bez żadnych opóźnień.Nie wiem skąd te negatywne komentarze dotyczące firmy.Osobiście polecam Poland Workforce.Pozdrawiam
Krzysiek-hydraulik. 2013-04-13 08:18:05
Aneta - 2013-04-12 00:18:13

Witam zastanawiam się nad ofertą pracy jako pokojówka na Korsyce, wie ktoś jakie tam są warunki mieszkalne? jakie wynagrodzenie? i czy to nie jest praca akordowa ile pokoi posprzątasz za tyle zapłacą tak jak jest w hotelach w niemczech bo już pracowałam tam jako pokojówka
Na początku zawsze jest w porządku...Popracujesz zobaczysz
1
Małgosia 2013-05-15 22:05:42
jestem obecnie naCorsyce z firmą Poland Workforce. od 1 kwietnia.
pracowac trzeba, ale klimat,widoki,ludzie FANTASTYCZNIE!
dostałam 1 wyplate 10 na koncie byly pieniazki jak mowiono przed wyjazdem.jest fajnie. POLECAM FIRME.
1
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.