Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

zdjecie uzytkownika
commando70 - 2012-03-14 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracowałem przez firmę Poland Work Force w Porto Vecchio, jako monter serwisant klimatyzacji ,przez okres 4m-cy.Nie mam tej firmie nic do zarzucenia !. To co jest w umowie, tego się trzymają,działa to w dwie strony.Wynagrodzenia terminowo na koncie! .Przed wyjazdem wiesz wszystko,to co powinieneś wiedzieć,wytłumaczą ci w biurze. Zarobki hm-powiem tak, ciężko jest przekroczyć na Korsyce 2000E (mnie się udało) .Dla czego tam nie pracuję? To proste jestem monterem klimatyzacji,teraz mam pracę w kraju .Ale kto wie, może na jesieni,znów będę pytał u nich o pracę.Dotrzeć na Korsykę-najlepiej albo busem z Wrocławia (Krzysztof),albo na łebka z kimś kto jedzie autem(koszty podobne - całość do 150 E. Co do piękna Korsyki-to zależ kto co lubi,mamy tu góry,zatoki,wodospady,morze.Moim zdaniem najładniejszą miejscowością jest Bonifacio i te klify. Tak więc, pod tym co napisałem śmiało mogę podać nr gg do mnie 12306782. Potwierdzam jeszcze raz, to, że firma nie kłamie, i w stosunku do mnie była uczciwa. Każdy wie co podpisuje bo ma o czarno na białym. Pamiętajcie jest nas na Korsyce dużo,a co za tym idzie ,a to zależy gdzie się trafi,mogą być różne klimaty.Ja osobiście nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
violetta zygmunt - 2012-03-14 21:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze jedzie ktos na Korsyke we wtorek 20tego, bylo by razniej tym bardziej ze mnie z Bastii odbieraja,,,
zdjecie uzytkownika
Martuskaaa20 - 2012-04-11 23:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ja wybieram sie na korsyke w maju.. powiedzcie mi prosze coś o tym spotkaniu rekrutacyjnym na pokojówke.. co oni będa kazali mi zrobic?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-04-16 18:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! a pracował ktoś na KORSYCE jako MALARZ? Własnie dostalem taką propozycje pracy? oplaca sie? Czy wykorzystuja? Liczę na szczera opinię.
zdjecie uzytkownika
any - 2012-05-17 23:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Heh Korsyka utrzymuje się głównie z turystyki, więc wyjść jest gdzie, jest masę restauracji, pubów, dyskotek .... ciepłe morze i gorący piasek ...., tylko te 8h pracy dziennie ;)
P.S Tylko nie baluj za długo w nocy bo do pracy trzeba rano wstać :)
P.S 2 Na Korsyce byłam dwa razy :]
zdjecie uzytkownika
papciorobert - 2012-05-29 11:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poland workforce zaproponowało wyjazd do Paryża jako monter fasad. Coś może wiecie w tym temacie.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
michal - 2012-06-19 14:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem ofert pracy od polandworkforce jako spawacz jakie warunki panują na wyjeździe tz, zakwaterowanie wypłaty czy są na czas i takie tam proszę o odp..
zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-06-20 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Mój mąż też dostał teraz ofertę pracy-spawacz, jesli chcesz podaję nr tel. 889107838.We dwóch zawsze troche raxniej.
zdjecie uzytkownika
dumel - 2012-08-07 18:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam propozycje wyjazdu do k-g na korsyke
zdjecie uzytkownika
robi - 2012-08-15 00:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też dostałem propozycję przy K/G pytanko czy ktoś tam jaż pracował przy tym ? i jeszcze jedno na jak długie okresy można tam jechać ?, jak często pozwalają zjeżdzać do kraju , i czy w okresach zimowych jest tam praca ?
zdjecie uzytkownika
adam22 - 2012-11-09 20:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wam wlasnie dostalem propozycje pracy jako elektryk w paryzu moze ktos z polakow jest wlasnie z tej firmy w paryzu zawsze to razniej i bedzie z kim wyskoczyc gdzies na piwko w weekend
zdjecie uzytkownika
adam22 - 2012-11-09 20:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc i jak z ta praca twoja w paryzu wypalila i czy jeszcze robisz tam bo ja wlasnie dostalem propozycje i nie wiem co robic czy sie oplaca
zdjecie uzytkownika
job70 - 2012-12-06 14:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Czy ktoś był na spotkaniu w Piwnicznej organizowanym przez Poland workforce? Spotkanie w sprawie STOLARZ ALUMINIUM.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2012-12-19 16:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na dniach jadę do Wrocławia na rozmowę Stolarz ALUMINIOWY (Paryż). Po rozmowie napiszę jak to wygląda i na dalszych etapach.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2012-12-25 16:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!
To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.
Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!
P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!
Z pozdrowieniami z Alp Francuskich ;)
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2012-12-27 10:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostawca - 2012-12-27 10:35:18

Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :)
Witam wszystkich uzytkownikow frum :) Moge potwierdzic wyplacalnosc firmy i prace za granica pracuje w tej firmie od jakiegos czasu i nie ma problemu z ich wynagrodzeniami za nasza prace we Francji. :) mowa o firmie z Wroclawia
zdjecie uzytkownika
Monter - 2012-12-28 21:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joanna - 2012-12-25 16:20:49

Witam wszystkich!

To co piszę się na tych forach.... niekoniecznie bierzcie na poważnie, istnieje bowiem ryzyko, że pożałujecie iż zdaliście się na czyjeś sugestie! To jakie Wam się trafią warunki jest uzależnione od (tylko i wyłącznie) Waszego podejścia, stosunku do pracy i relacją z FIRMĄ WORKFORCE ;) Nie powinno się pisać na forum "nie jedźcie tam, odradzam", jest to dziecinne i z początku ukazuje gdzie dany "nadawca takiego tekstu" wykazał się inteligencją, poziomem językowym i olewatorskim podejściem. Ludziska szukający daractwa - nie skazujcie siebie na takie samo podejście tego, który nie potrafił się odnaleźć i mści się na firmie za swoje nieudacznictwo.

Zanim wyjechałam czytając te teksty miało się wrażenie, że wyjeżdża tam połowa, która już z góry wiedziała, że porywa się z motyką na słońce! Jest w tym wszystkim jedna niezprzeczalna prawda! NIE LUBISZ PRACOWAĆ, NIE JESTEŚ ENERGICZNY, NIE ZNASZ JĘZYKA? POWAŻNIE ZASTANÓW SIĘ NAD SWOJĄ DECYZJĄ! ABY WYJEŻDŻAĆ NALEŻY MIEĆ POZYTYWNE PODEJŚCIE I ODROBINE OLEJU W GŁOWIE!

P.s. Ci wszyscy, którzy chcieliby wyjechać, ale szukają tutaj wróżki broń Boże nie patrzcie na negatywne komentarze. Te z kolei mają na celu opróżnić firmie POLAND WORKFORCE z potencjału. Jeśli marzycie o wyjeździe, ale nie jesteście pewni swoich możliwości odpuśćcie sobie nerwów! ZAGRANICA MA NA CELU POLEPSZYĆ ŻYCIE TYM, KTÓRZY PRZEBOJOWO DĄŻĄ DO...... ( i tu każdy poda co innego), a frirma POLAND WORKFORCE Wam w tym pomoże, nie zrobi za Was wszystkiego tak, abyście mogli uskuteczniać swoje lenistwo!

zdjecie uzytkownika
szaman - 2013-01-02 13:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferte z tej firmy na korsykę----jak możecie to opiszcie jak tam jest jakie warunki itd.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-22 16:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam bylem na rozmowie i zostalem przyjety na stanowisko monter fasad w Francji. Interesuje mnie jakie sa tam warunki mieszkalne
zdjecie uzytkownika
Rafik85 - 2013-01-24 10:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj a dlugo czekales na odpowiedz z biora??
zdjecie uzytkownika
Eciu - 2013-01-24 10:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na odp ok 2 tyg
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-01-24 11:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eciu - 2013-01-24 10:45:50

Na odp ok 2 tyg
Jesli znasz sie na pracy chociaz troche to prace masz pewną . Firma to co obiecuje to wyplaca .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-24 16:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JAK MYSLICIE O TYM WYJEZDZIE NA KORSYKE JUTRO MAM SPOTKANIE W WROCŁAWIU MAM TAM POJECHAĆ SAM NIEWIEM? JAKO MALARZ
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-01-26 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dostajesz pensje jako pośrednik to na pewno jest ok
nie warto na temat tego pośrednika wypisywać(usunięte przez administratora) napisze krótko zastanówcie się 5 razy jak potrzeba
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Siwy12 - 2013-01-27 10:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niby czekam na telefon od nich ale raczej nie pojadę po tym co czytam tutaj (usunięte przez administratora) A widział ktoś jakieś zdjęcia z Korsyki jak wyglądają te mieszkania/domki?
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-01-27 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj maz tam jest i nie narzeka..warrunki mieszkalne nie sa najlepsze..ale pojechal do pracy nie na wakacje.
zdjecie uzytkownika
MONTER - 2013-02-01 18:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)a po zatym to FORUM jest dla ludzi wyrażających swoją opinie czy złą czy dobrą , ja to przeżyłem to coś o tym wiem i jak pisałem wcześniej NIEPOLECAM i ostrzegam uczciwych ludzi , pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2013-02-17 23:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam jako pokojówka na Korsyce przez Poland Workforce i jestem bardzo zadowolona z współpracy, i z zarobków również. Ponadto zwiedziłam całą wyspę...
Polecam tego pośrednika.

Pzdr, Lidia
zdjecie uzytkownika
czesio - 2013-02-18 18:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos do Paryza jako hydraulik,dostałem oferte ale sie wacham
zdjecie uzytkownika
Krzysiek-hydraulik. - 2013-02-19 07:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesio - 2013-02-18 18:49:05

witam jedzie ktos do Paryza jako hydraulik,dostałem oferte ale sie wacham

A ile Ci zaproponowali?Otrzymałem od nich propozycję (usunięte przez administratora)e za miesiąc.
zdjecie uzytkownika
ŁukaszJ - 2013-02-19 14:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja również dzisiaj dostałem propozycję pracy z tej Firmy mam jechać w czwartek na rozmowe
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2013-02-25 03:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż w ubiegłym roku pracował w firmie Poland Workforce, na Korsyce, umowa trwała 9 miesięcy. Firma bardzo solidnie przygotowała męża do wyjazdu, udzieliła konkretnych wskazówek jak załatwić wszelkie formalności, pomogła w wyjeździe.
Wypłata była zawsze terminowo wypłacana, 10-go każdego miesiąca, po przyjeździe do Polski mąż otrzymał wypłatę za niewykorzystany urlop oraz premię.
Wiadomo, że jak wszędzie były pewne" niedociągnięcia", ale jak wszędzie
w POLAND Workforce pracują tyko ludzie.
Mąż ciężko pracował i został za to dobrze wynagrodzony.
Na pewno są na tym forum osoby, które mają złe doświadczenia, ale ja z własnego wiem, że niektórym się wydaje, że jak dostają zlecenie do pracy np. na bajecznej wyspie Korsyce, to jadą na wakacje, do których ktoś im jeszcze dopłaci. Z takimi ludźmi też pracował mój mąż.
Więc ci głosu na forum nie powinni zabierać .Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2013-03-03 11:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. - 2013-02-01 15:04:36Jeszcze raz pragniemy podkreślić, że nasza firma nigdy nie naruszała praw pracowniczych. Proszę o podanie numery sprawy, którą wg Pana wygrał Pan w Państwowej Inspekcji Pracy. Zespół Poland Workforce (usunięte przez administratora, komentarz niezgodny z regulaminem)
zdjecie uzytkownika
viola - 2013-03-08 11:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestancie wreszcie narzekac ,praca jest ! wyplata na czas ! ZAWSZE wiec o co chodzi, A tak na marginesie kto bierze prom z Livourne na Bastie 16 marca ,,,
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-03-16 12:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy jezeli chodzi o prace budowlane. (usunięte przez administratora, komentarz niezgodny z regulaminem) Ja zrezygnowalem gdyz jak sie zapytalem jaka stawka jest na godzine to nikt niechciał mi powiedziec.Tlumaczyli ze nie wiedza,jak spytałem sie to ile wynosi nadgodzina to tez nie potrafili odpowiedziec.Pamietajcie ze kazdemu pracownikowi przysługuje dieta.to gwarantuje fran.kodeks pracy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
edittt - 2013-03-19 20:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
DOSTALISCIE JUZ ROZLICZENIA DO PITU ZA ROK 2012 OD POLANDU???????
zdjecie uzytkownika
marek - 2013-03-22 11:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostalem od poland workforce oferte wyjazdu do niemiec na wozki widlowe .Napiszcie prosze jakie sa warunki mieszkaniowe,czy sie cos placi i czy zwracaja za bilety bo do miejsca pracy mam tam dojezdzac autokarem
zdjecie uzytkownika
wiśniewski sebastian - 2013-03-22 13:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE KRÓTKO BO OKOŁO 3 MIESIĄCE NA MARSYLII JAKO MONTAŻYSTA FASAD ALUMINIOWYCH W OKRESIE KWIECIEŃ MAJ CZERWIEC W 2012 ROKU FAJNA FIRMA KASA NA CZAS ZAWSZE 10 BYŁ SMS O TYM IŻ WPŁYNEŁA KASA NA KONTO I TAK BYŁO
zdjecie uzytkownika
wiśniewski sebastian - 2013-03-22 13:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRZEPRASZAM W 2011 ROKU TAM PRACOWAŁEM
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-03-24 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wyjeżdża ktoś po świętach do pracy na pierwszy kontrakt na Korsyke
zdjecie uzytkownika
pokojówka - 2013-03-25 10:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pokojówki!popodpisywałycie już kontrakty na wyjazd w połowie grudnia?Bo do mnie sie jeszcze nie odezwali i nie wiem czy powinnam już do nich sama napierać...........
zdjecie uzytkownika
Doriss - 2013-03-25 14:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, dziewczyny, które pracowały jako pokojówki na Korsyce.
Jak wyglądają kwatery, ile godzin pracy, a ludzie ok.
Pozdro- Jadę na spotkanie do Wrocławia
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-03-25 15:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktoś może mi powiedzieć ile trzeba przeznaczyć na życie, takie skromne, na Korsyce? Też mam jechać jako pokojówka i chciałabym wiedzieć ile mniej więcej odpada na jedzenie z pensji.
Dzięki za wszelkie info.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-03-25 16:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okolo 300 E
zdjecie uzytkownika
pytel1974 - 2013-03-25 17:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja byłem około dwa tygodnie temu na rozmowie,zaproponowano mi pracę w charakterze pomocnika wykonczeniowego,ogrodnika itp,za (usunięte przez administratora) EU.netto,jak do tej pory nikt sie do mnie nie odezwał.pozdrawiam.robert
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2013-03-25 17:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Mario
zdjecie uzytkownika
ABCDEF - 2013-03-27 13:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Niemczech jako spawacz, ktoś potrafi się na ten temat wypowiedzieć o firmie Wors Service? Po komentarzach sceptycznie podchodzę do tej firmy. Proszę o opinię i udzielenie informacji na temat w/w firmy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ABCEDF - 2013-03-27 13:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Niemczech jako spawacz, ktoś potrafi się na ten temat wypowiedzieć o firmie Poland Wors Force? Po komentarzach sceptycznie podchodzę do tej firmy. Proszę o opinię i udzielenie informacji na temat w/w firmy. Pozdrawiam
PS. Sorki, błąd w nazwie.
zdjecie uzytkownika
luki - 2013-03-28 23:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciał bym sie dowiedzieć coś o tej firmie.Mam zamiar wyjechać 3 kwietnia do pracy którą mi zaproponowali ale jak czytam te komętarze to aż mnie telepie. noi nie wiem co myśleć. jedni chwalą a drudzy oczerniają.wszystko dzisiaj wyglądało ok i tak myśle ze bedzie. Już zaczynam myślwć że to konkuręcja takie żeczy wypisuje. dodam że mam jechać do Niemiec

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert