logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-02-05 08:22
Uprzejmie informujemy, że wypowiedzi użytkowników nie związane z firmą POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. z siedzibą we Wrocławiu, a zamieszczane w jej wątku są automatycznie zgłaszane do administratora portalu z prośbą o przeniesienie wpisu do wątku dotyczącego opiniowanej firmy.
Jednocześnie chcieliśmy podkreślić, że agencja pracy POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. nie wysyła pracowników do pracy w pralni w Berlinie i nie ma tam żadnych mieszkań. Użytkownik zamieszczający tą opinię pomylił naszą firmę z inną agencją.
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Muchomorek 2016-02-11 00:25
witam nie polecam tej Agencji oszukuja kancą.Najgorsza firma z jaką się spotkałem nie dajcie się nabrać nie wywiązują się z obietnic oszuści.Nie spotkałem się jeszcze z takim badziewiem jeżdzisz autem firmowym i musisz tankować za swoje i jeszcze ci potrącają za to że jeżdzisz ich autem banda oszustów
1
tragedia! 2016-03-02 21:02
jestem ciekaw dlaczego podpisując z nimi umowę na polskich warunkach tj stawka srednia krajowa brutto/ od tego składki.. wyjezdzając za granice musisz z własnej kieszeni pokryc koszt przejazdów..no w końcu jesteś w delegacji pracując w polskiej firmie a wedlug naszego prawa pracy mozesz najwyzej !!! wylozyc swoje pieniążki ale to z łaski dla pracodawcy ;) pozdro dla nabitych w butelkę :)
2
murarz 2016-03-19 11:12
Zadzwonili do mnie z ofertą 1800euro netto za miesiąc, darmowe zakwaterowanie, darmowe dojazdy do pracy, zaliczki tygodniowe, jedyny koszt jaki miałem ponieść to koszt dojazdu do Francji.Kiedy przyjechałem do nich do biura(przejechałem łacznie 600km straciłem cały dzień i 200zł na paliwo)to na umowach, które dali mi do podpisania było: kaucja za kwaterę do 200euro, rachunki za kwaterę do 100euro za miesiąc, dojazdy do pracy swoim autem na swój koszt, brak zaliczek. Te wszystkie dobre opinie są ich samoocenami, bo ktoś kto wyjeżdża tysiące km na takich warunkach aby zarobić pieniądze a tak naprawdę je wkłada a nie zarabia musi być psychicznie chory.Jeżeli o mnie chodzi to spalili się na samym początku, że są oszustami, bo jeżeli ktoś obiecuje mi, że nie będę ponosił żadnych kosztów a podsuwa mi papiery do podpisania gdzie ponoszę koszty za wszystko TO O CZYM TU WIĘCEJ MÓWIĆ I PISAĆ. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się oszukać tym oszustom.
7
spawacz-mag 2016-03-21 22:00
ja pracuje już ponad 6 miesięcy jako spawacz wagonow obiecali 1650 euro za goly etat plus premia, z premia wychodzi ponad 1700 eurasow, jak dojda i nadgodziny a sa coraz czesciej to i 2k miesięcznie, kaucja jak sie wprowadzilem 50 euro, ale wlasciel kwatery jak wszytko ok zwraca, liczniki do 50 euro maks, bo czynns placi firma. ja sobie chwale, a koledzy tez nie narzekaja, sa ludzie co juz 2 rok tu pracuja.
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 14:37
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media). Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-03-22 16:39
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
POLAND WORKFORCE 2016-03-23 09:41
Szanowny Panie,

Jest nam przykro, że jest Pan niezadowolony z naszych usług i musiał Pan ponieść koszty podróży. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię opłat za zakwaterowanie we Francji. Koszt jaki ponosi pracownik to rachunki w wysokości 50 euro miesięcznie (zryczałtowana opłata za media. Pragniemy również zauważyć, że kaucja w niektórych miejscach jest wymagana, ale jest zwrotna i pobierana bezpośrednio przez właścicieli zakwaterowań. Podkreślamy, że nie pobieramy od pracowników żadnych innych opłat z tytułu zakwaterowania. Natomiast jeśli chodzi o koszty dojazdów do pracy, to jeżeli pracownik użytkuje auto prywatne do celów służbowych, to zwracana mu jest tzw. kilometrówka na podstawie przesłanej ewidencji przebiegu pojazdu. Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
conni 2016-04-07 19:58
Ależ ja również zgadzam się z tą opinią. Macie w nosie jak co do czego!
Luz 2016-04-29 17:28
we Francji jako cieśla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecane 37 godzin to tylko napisane chłopaki zobaczą czy wo gole za nadgodziny będą mieli zaplacone a wiec dobrze czytajcie umowe zanim podpiszecie, kaucja za mieszkanie normalka ale jakas oplata po 50euro za jazde ich autem to przesada nie polecam firmy ale jak to bywa kto chce niech sam zobaczy.
1
Kamil 2016-05-10 20:00
Firma Poland Work Force współpracuje z firmą z dzierzoniowa Jobs Extra i oni wymienaja się naszymi danymi osobowymi. Jest to niezgodne z prawem. Lepiej aby firma tutaj się wypowiedziała na ten temat!
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2016-05-11 16:44
Szanowny Panie,
Owszem, nasza firma współpracuje z Agencją pracy Extra Jobs z Dzierżoniowa. Ta firma wykonywała dla nas rekrutację. Dane osób zrekrutowanych przez agencję Extra Jobs były nam przekazywane tylko w sytuacji, kiedy właściciel tych danych wyraził na tą zgodę. Firma POLAND WORKFORCE przestrzega najwyższych standardów ochrony danych osobowych, postępujemy zgodnie z obowiązującymi przepisami, a posiadane przez nas zbiory danych są zarejestrowane w GIODO.
Gdyby potrzebował Pan dodatkowych wyjaśnień prosimy o informację na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

monika 2016-06-20 22:45
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
monika 2016-06-20 22:47
Witam , czy ktoś wyjeżdżał do Francji przez ta firmę na pieczarki ? Dziękuję za wszelkie informacje.
monika 2016-06-22 20:25
Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?
Paweł 2016-07-06 23:03
Witam zastanawiam się właśnie nad wyjazdem na spawanie wagonów do Francji (Laval) będe wdzięczny jak sytuacja wygląda na miejscu i w ogóle.
3
Radu 2016-07-16 15:21
Buna ziua , ma numesc Radu si locuiesc in Romania , am cunoscut firma POLANDWORKFORCE de pe internet si din 21 iulie 2016 colaborez cu ei la un proiect din orasul Bordeux Franta .
Sper ca colaborarea cu POLANDWORKFORCE sa fie cat mai lunga si fructoasa .
1
Jacek 2016-08-07 21:56
Zastanawiam się nad wyjazdem do Niemiec jako spawacz kontenerów ktoś coś wie jak to wygląda?
jacek 2016-08-09 20:37
a pracujesz tam? ja pracuje też na kontenerach ale w Belgii mam na rękę prawie to samo tylko do domu daleko
Spawacz z Nantes 2016-08-27 10:04
1300 e na rękę mają.A nie 1700.Za 1300 e nawet Turek nie chce pracować w DE.W Francji na wagonach rotacja potężna.Francuz wyrzuca ludzi za byle co.Pójdziesz do wc a francuz zobaczy że nie ma cię na stanowisku pracy i masz zjazd do Polski.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te wagony.Agencje francuskie tam nie webują bo widzieli co się działo z ich pracownikami.A oni dbają o pracownika a nie to co Polska agencja na polskiej umowie o prace.Ja przeszedłem do francuskiej agencji.Może mniej zarobie bo oplacam mieszkanie ale mam pełne ubezpieczenie francuskie i nie boję się ze jak trafię do szpitala to będę musiał płacić z własnej kieszeni bo umowa Polska nie pokryje kosztów leczenia .Na polskiej umowie wciskają ubezpieczenie turystyczne.Powodzenia życzę jak będziecie mieli wypadek w pracy...Druga sprawa dlaczego nie płacą diet ?.Należą się na polskiej umowie jak pracuje się za granicą.
3
zbychoo 2016-10-18 17:42
są spoko to co w umowie masz na konto pracowałem w Paryzu jako malarz i było ok jak komus nie chce sie robic tylko cwaniakowac tzw.fachowiec za piatke to pisze pierdoły mielismy takiego malarzyne z Wieliczki Szymka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do potegi nie umiał pedzla w rece trzymac chetnie jeszcze od nich pojade
andrzej 2016-10-18 18:41
Zresztą dobrze tłumaczą wszystko w tych postach tutaj @zbychoo wiele nieporozumień mam wrażenie wynika z tego, że ktoś czegoś nie zrozumiał albo nie doczytał umowy więc najpierw nie każdy zapozna się z warunkami a później krytykuje
1
Arbuz 2016-10-31 17:27
Witam jak wygląda próbka do spawania ciężko przejść?
bobek603 2016-11-17 18:12
witam a czy ktoś może opisać prace na Kostaryce? co robil w czasie wolnym? i jak z platnosciami?
hose 2016-12-18 09:45
Witam! Planuje wyjad na Kostaryke jako dociepleniowiec ...ktoś, coś był wie ,jakie warunki mieszkalne po ile godzin praca co ile zjazdy?
z góry dziekuje i pozdrawiam
zaszyty 2016-12-23 16:40
nurtuję mnie dlaczego nie ma płaconych diet tylko jakieś ochłapy zwanę narzędziówką co nie pokrywa kosztów kwatery a co dopiero wyżywienia. Jeżeli wyjeżdzasz do francji to może 700euro na czysto po opłatach mieszkania i jedzenia zostanie, o innych przyjemnościach można zapomnieć
Domolek 2017-01-10 14:09
Jak czytam Twój post to pierwsza myśl, że niepotrzebnie złożyłem papiery do firmy. Ale wcześniej miałem same super oceny o nich. Myślę, że masz jakiś problem z firmą ale niekoniecznie z ich winy i dobrze że będę pracował . Mam nadzieję na fajną i dobrze płatną robotę.
Emigracja 2017-01-24 21:01
Super firma , dobrze zorganizowane wyjazdy. Zarobki na przyzwoitym poziomie, tyle jeśli chodzi sprawy najważniejsze. Pracownicy dbają o wysłanych ludzi, nawet jeśli coś nie gra jest natychmiastowa reakcja i rozwiązanie problemu. Natomiast wysłany pracownik musi dbać o czystość.
totamto 2017-02-12 14:37
hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce
1
totamto 2017-02-12 14:37
hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce
dreling 2017-02-15 14:53
Fajna agencja, już pracowałem za ich pośrednictwem i byłem zadowolony.
1
Iwona 2017-02-28 15:41
Jak wygląda proces rekrutacji w Państwa firmie i ilu jest etapowy? Czy posiadają Państwo pozapłacowy system motywacyjny?
Zdradził nam Dział Rekrutacji firmy POLANDWORKFORCE. Odpowiedzi na te i więcej pytań znajdziecie w wywiadzie dla naszego portalu. Jego treść pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66984,wywiad-dzial-rekrutacji
bleki34 2017-02-28 20:54
Kto szykuje się do pracy jako malarz-piaskarz lub juź pracuje lub pracował jak jest tam przez tą agencję. We Francji koło Rzymu.
Iwona 2017-03-01 11:57
Śledzicie na bieżąco oferty pracy w firmie POLANDWORKFORCE? http://polandworkforce.com/o-nas/praca/ Która z ofert Was najbardziej interesuje?
Becis 2017-03-30 09:43
Czy ktoś wyjeżdżał na Korsyke do sprzątania?
Lukas 2017-04-02 10:45
Słyszałem, że agencja pomaga w zakwaterowaniu oraz zapewnia ubezpieczenie w trakcie pracy za granicą. Jak jest to wszystko rozliczane? Czy prawdą jest że podpisują polską umowę o pracę? Jak można zarobić jako malarz? W jakim stopniu trzeba znać francuski?
Rysiek123 2017-04-03 20:19
Zakwaterowanie Ci zapewniaja i ubezpieczenie tez, dostalem numer polisy przed wyjazdem i numer telefonu na który trzeba dzwonic w razie potrzeby. Umowa była na polskich warunkach,wszystkie składki w Polsce odprowadzane, papiery podpisywalem przed wyjazdem wiec wszystko bylo jasne od razu.
Iwona 2017-04-04 08:40
@Rysiek123 rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z POLANDWORKFORCE. Jak długo w Twoim przypadku minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?
Jaa 2017-04-18 15:44
Telefon to nie wiem po kiego tam jest podany skoro oni go nie obierają. NIGDY!!!! Amatornia totalna, zlikwidować tą słabą i lipną agencję pracy. Jedna z gorszych jakie poznalem w życiu. Jak pracowałem w Hemmersbachu to tak lecieli w ch..ja z kasą że szok. Mogłeś pracować z nadgodzinami i czasem dostałeś mniej hajsu niż inni normalnie bez nadgodzin. Bark słów dno i lipa totalna. Do likwidacji. ODBIERAJCIE TEL BANDO!!!!
1
Iwona 2017-04-19 09:03
@Jaa próbowałeś kontaktować się z firmą drogą mailową? Rozumiem, że w Twoim przypadku wystąpiły nieprawidłowości w naliczeniu wynagrodzenia. Udało się je wyjaśnić?
Me 2017-04-19 12:57
Witam. Jedzie ktoś do Francji jako pakowacz? Okolice Paryża. Może ktoś już tam pracował. Tj naklejanie nalepek na perfumy itd.
Zenio 2017-05-02 17:32
Mimo niezbyt długiego stażu POLANDWORKFORCE dali sie poznace jako dobra agencja.
Dariusz 2017-05-09 22:16
Jak ktoś się nie boi pracy to polecam wyjazd za granice przez agencję.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2017-05-15 14:40
Szanowny Panie,

Bardzo prosimy o nierozpowszechnianie niezgodnych z prawdą informacji. Pan, jak każdy pracownik zatrudniany przez firmę POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. otrzymał wynagrodzenie na podstawie stawki godzinowej określonej w umowie o pracę. Jej pomnożenie o liczbę przepracowanych godzin dało w rezultacie miesięczne wynagrodzenie. We wspomnianym przypadku, wynagrodzenie 1700 euro należało się za przepracowanie pełnego miesiąca pracy. W związku z tym, że Pan przepracował 98 godzin, wynagrodzenie było odpowiednio mniejsze. W razie dodatkowych wątpliwości, prosimy o kontakt na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
Dariusz 2017-05-17 18:21
Pracuję dzięki POLANDWORKFORCE i nie miałem nigdy problemów. Zawsze rozliczenie było prawidłowe i na czas. Mieszkanie było w porządku. Cieszy mnie, że firma jest aktywna na forum i ucina kłamstwa jakie niektórzy wypisują. Może to jest jakaś metoda na hejt.
3
Golota 2017-06-19 08:18
Witam a jedzie ktoś jakoś szlifierz odlewów ??
Dandys 2017-06-19 08:53
Odnoszę wrażenie , że niektóre opinie negatywne są pisane pod wpływem złości oraz świadomości , że sie narozrabiało a teraz trzeba za to zapłacić. Szkoda ponieważ forum ma ułatwić podjęcie decyzji nowym osobom. Agencja stara się pozyskiwać nowe prace, są profesjonalni w tym co robią.
1
Golota 2017-06-19 15:09
To jak jedzie ktoś do Francji jako szlifierz odlewow albo czy jest ktoś już tam ?? Proszę i odpowiedzi :-)
andrzej_boczarski 2017-06-19 20:46
Dobry wieczór - czy wystawiają Państwo certyfikat "Rzetelny KANDYDAT"?
Marian 2017-06-22 21:34
Ile może zarobić zbrojarz we Francji? Mam wielką chęć wyjechać ale chciałbym się upewnić, że robię dobry ruch. Muszę zrezygnować z pracy , zapakować się i wyjechać. Pomóżcie mi podjąć słuszną decyzję! Jeszcze jednio jakim językiem mogę sie posługiwać?
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.