logo POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

Wrocław

Opinie o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.

monika 2016-06-22 20:25
Witam , obicuja niezłe stawki ciekawa jestem czy sa prawdziwe ...Opinie w necie o tej firmie sa różne nie wiem czy mozna w nie wierzyć ale chyba wyjazd jest ryzykowny . Pytasz o pracę dla kobiet czy męzczyzn ?
Paweł 2016-07-06 23:03
Witam zastanawiam się właśnie nad wyjazdem na spawanie wagonów do Francji (Laval) będe wdzięczny jak sytuacja wygląda na miejscu i w ogóle.
6
Radu 2016-07-16 15:21
Buna ziua , ma numesc Radu si locuiesc in Romania , am cunoscut firma POLANDWORKFORCE de pe internet si din 21 iulie 2016 colaborez cu ei la un proiect din orasul Bordeux Franta .
Sper ca colaborarea cu POLANDWORKFORCE sa fie cat mai lunga si fructoasa .
1
Jacek 2016-08-07 21:56
Zastanawiam się nad wyjazdem do Niemiec jako spawacz kontenerów ktoś coś wie jak to wygląda?
jacek 2016-08-09 20:37
a pracujesz tam? ja pracuje też na kontenerach ale w Belgii mam na rękę prawie to samo tylko do domu daleko
Spawacz z Nantes 2016-08-27 10:04
1300 e na rękę mają.A nie 1700.Za 1300 e nawet Turek nie chce pracować w DE.W Francji na wagonach rotacja potężna.Francuz wyrzuca ludzi za byle co.Pójdziesz do wc a francuz zobaczy że nie ma cię na stanowisku pracy i masz zjazd do Polski.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te wagony.Agencje francuskie tam nie webują bo widzieli co się działo z ich pracownikami.A oni dbają o pracownika a nie to co Polska agencja na polskiej umowie o prace.Ja przeszedłem do francuskiej agencji.Może mniej zarobie bo oplacam mieszkanie ale mam pełne ubezpieczenie francuskie i nie boję się ze jak trafię do szpitala to będę musiał płacić z własnej kieszeni bo umowa Polska nie pokryje kosztów leczenia .Na polskiej umowie wciskają ubezpieczenie turystyczne.Powodzenia życzę jak będziecie mieli wypadek w pracy...Druga sprawa dlaczego nie płacą diet ?.Należą się na polskiej umowie jak pracuje się za granicą.
5
zbychoo 2016-10-18 17:42
są spoko to co w umowie masz na konto pracowałem w Paryzu jako malarz i było ok jak komus nie chce sie robic tylko cwaniakowac tzw.fachowiec za piatke to pisze pierdoły mielismy takiego malarzyne z Wieliczki Szymka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do potegi nie umiał pedzla w rece trzymac chetnie jeszcze od nich pojade
andrzej 2016-10-18 18:41
Zresztą dobrze tłumaczą wszystko w tych postach tutaj @zbychoo wiele nieporozumień mam wrażenie wynika z tego, że ktoś czegoś nie zrozumiał albo nie doczytał umowy więc najpierw nie każdy zapozna się z warunkami a później krytykuje
1
Arbuz 2016-10-31 17:27
Witam jak wygląda próbka do spawania ciężko przejść?
bobek603 2016-11-17 18:12
witam a czy ktoś może opisać prace na Kostaryce? co robil w czasie wolnym? i jak z platnosciami?
hose 2016-12-18 09:45
Witam! Planuje wyjad na Kostaryke jako dociepleniowiec ...ktoś, coś był wie ,jakie warunki mieszkalne po ile godzin praca co ile zjazdy?
z góry dziekuje i pozdrawiam
zaszyty 2016-12-23 16:40
nurtuję mnie dlaczego nie ma płaconych diet tylko jakieś ochłapy zwanę narzędziówką co nie pokrywa kosztów kwatery a co dopiero wyżywienia. Jeżeli wyjeżdzasz do francji to może 700euro na czysto po opłatach mieszkania i jedzenia zostanie, o innych przyjemnościach można zapomnieć
Domolek 2017-01-10 14:09
Jak czytam Twój post to pierwsza myśl, że niepotrzebnie złożyłem papiery do firmy. Ale wcześniej miałem same super oceny o nich. Myślę, że masz jakiś problem z firmą ale niekoniecznie z ich winy i dobrze że będę pracował . Mam nadzieję na fajną i dobrze płatną robotę.
Emigracja 2017-01-24 21:01
Super firma , dobrze zorganizowane wyjazdy. Zarobki na przyzwoitym poziomie, tyle jeśli chodzi sprawy najważniejsze. Pracownicy dbają o wysłanych ludzi, nawet jeśli coś nie gra jest natychmiastowa reakcja i rozwiązanie problemu. Natomiast wysłany pracownik musi dbać o czystość.
totamto 2017-02-12 14:37
hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce
1
totamto 2017-02-12 14:37
hej to wpadajcie na vejprty (bo smutno bez koleżanek:-) pozdrawiamy spawacze poland workforce
dreling 2017-02-15 14:53
Fajna agencja, już pracowałem za ich pośrednictwem i byłem zadowolony.
1
Iwona 2017-02-28 15:41
Jak wygląda proces rekrutacji w Państwa firmie i ilu jest etapowy? Czy posiadają Państwo pozapłacowy system motywacyjny?
Zdradził nam Dział Rekrutacji firmy POLANDWORKFORCE. Odpowiedzi na te i więcej pytań znajdziecie w wywiadzie dla naszego portalu. Jego treść pod linkiem: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,66984,wywiad-dzial-rekrutacji
bleki34 2017-02-28 20:54
Kto szykuje się do pracy jako malarz-piaskarz lub juź pracuje lub pracował jak jest tam przez tą agencję. We Francji koło Rzymu.
Iwona 2017-03-01 11:57
Śledzicie na bieżąco oferty pracy w firmie POLANDWORKFORCE? http://polandworkforce.com/o-nas/praca/ Która z ofert Was najbardziej interesuje?
Becis 2017-03-30 09:43
Czy ktoś wyjeżdżał na Korsyke do sprzątania?
Lukas 2017-04-02 10:45
Słyszałem, że agencja pomaga w zakwaterowaniu oraz zapewnia ubezpieczenie w trakcie pracy za granicą. Jak jest to wszystko rozliczane? Czy prawdą jest że podpisują polską umowę o pracę? Jak można zarobić jako malarz? W jakim stopniu trzeba znać francuski?
Rysiek123 2017-04-03 20:19
Zakwaterowanie Ci zapewniaja i ubezpieczenie tez, dostalem numer polisy przed wyjazdem i numer telefonu na który trzeba dzwonic w razie potrzeby. Umowa była na polskich warunkach,wszystkie składki w Polsce odprowadzane, papiery podpisywalem przed wyjazdem wiec wszystko bylo jasne od razu.
Iwona 2017-04-04 08:40
@Rysiek123 rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z POLANDWORKFORCE. Jak długo w Twoim przypadku minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?
Jaa 2017-04-18 15:44
Telefon to nie wiem po kiego tam jest podany skoro oni go nie obierają. NIGDY!!!! Amatornia totalna, zlikwidować tą słabą i lipną agencję pracy. Jedna z gorszych jakie poznalem w życiu. Jak pracowałem w Hemmersbachu to tak lecieli w ch..ja z kasą że szok. Mogłeś pracować z nadgodzinami i czasem dostałeś mniej hajsu niż inni normalnie bez nadgodzin. Bark słów dno i lipa totalna. Do likwidacji. ODBIERAJCIE TEL BANDO!!!!
1
Iwona 2017-04-19 09:03
@Jaa próbowałeś kontaktować się z firmą drogą mailową? Rozumiem, że w Twoim przypadku wystąpiły nieprawidłowości w naliczeniu wynagrodzenia. Udało się je wyjaśnić?
Me 2017-04-19 12:57
Witam. Jedzie ktoś do Francji jako pakowacz? Okolice Paryża. Może ktoś już tam pracował. Tj naklejanie nalepek na perfumy itd.
Zenio 2017-05-02 17:32
Mimo niezbyt długiego stażu POLANDWORKFORCE dali sie poznace jako dobra agencja.
Dariusz 2017-05-09 22:16
Jak ktoś się nie boi pracy to polecam wyjazd za granice przez agencję.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2017-05-15 14:40
Szanowny Panie,

Bardzo prosimy o nierozpowszechnianie niezgodnych z prawdą informacji. Pan, jak każdy pracownik zatrudniany przez firmę POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. otrzymał wynagrodzenie na podstawie stawki godzinowej określonej w umowie o pracę. Jej pomnożenie o liczbę przepracowanych godzin dało w rezultacie miesięczne wynagrodzenie. We wspomnianym przypadku, wynagrodzenie 1700 euro należało się za przepracowanie pełnego miesiąca pracy. W związku z tym, że Pan przepracował 98 godzin, wynagrodzenie było odpowiednio mniejsze. W razie dodatkowych wątpliwości, prosimy o kontakt na maila: kontakt@polandworkforce.com.

Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
1
Dariusz 2017-05-17 18:21
Pracuję dzięki POLANDWORKFORCE i nie miałem nigdy problemów. Zawsze rozliczenie było prawidłowe i na czas. Mieszkanie było w porządku. Cieszy mnie, że firma jest aktywna na forum i ucina kłamstwa jakie niektórzy wypisują. Może to jest jakaś metoda na hejt.
5
Golota 2017-06-19 08:18
Witam a jedzie ktoś jakoś szlifierz odlewów ??
Dandys 2017-06-19 08:53
Odnoszę wrażenie , że niektóre opinie negatywne są pisane pod wpływem złości oraz świadomości , że sie narozrabiało a teraz trzeba za to zapłacić. Szkoda ponieważ forum ma ułatwić podjęcie decyzji nowym osobom. Agencja stara się pozyskiwać nowe prace, są profesjonalni w tym co robią.
3
Golota 2017-06-19 15:09
To jak jedzie ktoś do Francji jako szlifierz odlewow albo czy jest ktoś już tam ?? Proszę i odpowiedzi :-)
andrzej_boczarski 2017-06-19 20:46
Dobry wieczór - czy wystawiają Państwo certyfikat "Rzetelny KANDYDAT"?
1
Marian 2017-06-22 21:34
Ile może zarobić zbrojarz we Francji? Mam wielką chęć wyjechać ale chciałbym się upewnić, że robię dobry ruch. Muszę zrezygnować z pracy , zapakować się i wyjechać. Pomóżcie mi podjąć słuszną decyzję! Jeszcze jednio jakim językiem mogę sie posługiwać?
barbo 2017-06-23 21:06
Byłem u nich na rekrutacji i mnie o to nie pytali czy chcę uzyskać - może to było jeszcze zanim certyfikat wszedł na rynek - mniej więcej przełom marzec/kwiecień
Domolek 2017-06-25 21:56
Słyszałem o agencji dobre opinie a co wy na to powiecie?
D.Jazwiec 2017-06-26 20:08
mnie również nie - a ja rejestrowałem się u nich gdzieś na początku maja - może to tylko dla wybranych, z dłuższym stażem?
Banusik 2017-06-29 08:54
Czy możecie wyjaśnić o jaki certyfikat chodzi? Czy wiecie coś o pracy przy dociepleniach we Francji?
Iwona 2017-06-29 13:48
Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowiska takie jak Szlifierz Odlewów do pracy we Francji oraz Zbrojarz do pracy w Tuluzie. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda ta praca oraz jakie były Wasze doświadczenia z procesu rekrutacji.
Norbi 2017-07-01 12:09
Czy jedzie ktoś do Francji na montaż okien aluminiowych w okolice Lyonu,a może ktoś tam jest?Proszę o kontakt lub opinie.
Agus 2017-07-03 14:05
Witam moglby mi ktos wyjasnic o ile korzystal jak rozumiec wypozyczenia auta sluzbowego,tzn inaczej zapytam wprost ile to kosztuje?
Daniel 2017-07-04 17:13
Poczytałem kilka opinii i zainteresowała mnie sprawa certyfikatu. Może ktoś wie o co chodzi? Czy to jakieś nowe wymagania jak się człowiek stara o wyjazd? Czy to dotyczy działań firmy? Czy robota szlifierza we Francji to jest cos opłacalnego? Czy wymagają znajomości języka?
Maro 2017-07-05 16:29
pobieraja 65 euro miesiecznie za uzytkowanie, ale zwracaja koszty tankowania mozna zawsze jechac swoim wtedy tylko zwrot tankowani
Andi 2017-07-11 11:09
Witam czy jedzie ktoś z tej firmy do Paryża jako robotnik drogowy 23.07.2017 i czy firma wiarygodna.
Badenka 2017-07-14 09:44
Czy POLANDWORKFORCE ma jakieś nowe oferty pracy we Francji, nie mogę nic znaleźć.
POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. 2017-07-14 11:26
Szanowni Państwo,

jak najbardziej posiadamy nowe oferty pracy we Francji. Zapraszamy na naszą stronę internetową: polandworkforce.com/o-nas/praca/oferty-pracy/

Wszystkie nasze aktualne oferty są również na stronie PRACUJ W UNII: www.pracujwunii.pl/sprawdz-pracodawce/p-14/oferty/

Zapraszamy aplikowania!

Pozdrawiamy,
Zespół POLAND WORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.
forever_young_70@yahoo.com 2017-07-14 18:38
A byles juz na rozmowie we Wrocławiu bo ja jade w poniedziałek w sprawie tej pracy jako robotnik drogowy
Dariusz 2017-07-19 12:27
Dla mnie agencja POLANDWORKFORCE to bardzo fajna firma. Korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Potrafią wykonywać to co do nich należy żeby wyjeżdżający nie mieli problemów. Zresztą widać na forum , że ludzie ogólnie są z nich zadowoleni. Życzę powodzenia
Zostaw swoją opinię o POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLANDWORKFORCE SP. Z O.O. S.K.A.