brak logo

Hurtownia „Lemar”

Olsztyn

Opinie o Hurtownia „Lemar”

daz 2012-08-15 23:37:20
nie polecam,jedna ogolna sciema starzy pracownicy rece w kieszeni i tylko patrza jak nowy przychodzi i czy pracuje,jak wyczuja ze nie jest glupi chodza do pana [usunięte przez moderatora], smaruja i liza mu [usunięte przez moderatora] Wiadomo nasz rynek jest kiepski jesli chodzi o dobra robote ale wierzcie mi ta nie jest,chyba ze chcecie robic nie po 8 jak to oni mowia na poczatku a od 7 az skonczycie za 1500zl na poczatek na 3m-ce
3
pracownik 2013-02-08 13:06:31
Nie polecam. Jeden na drugiego kabluje. Monitoring w całej firmie. podglądają każdego pracownika. Nikogo nie szanują.
3
2013-10-05 08:05:26
nie polecam ,kasa słaba szefowie nie szanują ludzi wszechobecne donosicielstwo podobno kamerki z podsłuchem .można sobie narobić tam tylko kłopotów za decyzję właścicieli i ich ulubienicy
byly 2014-03-30 22:46:38
jestem za nie polecam!!!kasa za ten stres to groszeeeeee zal ze oni jeszcze sa na rynku pracy,kolega za to ze zatrzymalo jego nie mial premi przez 3 m=ce a wynik to sad,sa inni lepsi ktorzy doceniaja pracownikow
jan 2014-05-05 08:55:20
nie polecam jak ktoś chce zostać dyrektorem, trzeba pracować i liczyć się z kolegami.
jan 2014-05-05 08:56:16
nie polecam jak ktoś chce zostać dyrektorem, trzeba pracować i liczyć się z kolegami.
sobieski 2014-06-06 14:30:05
Pracowałem tam i jest możliwie. Najbardziej wkurzały tylko niedojdy co nie chciały pracować. Maja w miarę nowy sprzęt - trzeba uważać bo są cięci na szkody
kurak 2014-12-25 15:56:48
Kasa jest zawsze na czas. Z urlopami jest różnie, bo na przykład przed świętami jest więcej roboty. Ale o co chodzi z tym zapleczem socjalnym? Jest gdzie wypić kawę i się wysikać :)
sobieski 2014-12-25 16:00:25
To chyba pomyliłeś Lemary, bo to hurtownia pieluch dla dorosłych i frima transportowa w jednym. To prawda, że zdarzają się towary kosztowne i trzeba uważać, ale nie jest to czesto.
2
Były pracownik 2015-06-18 11:18:31
Jeśli nie masz szacunku do siebie, lubisz być poniżany i obrażany, jeśli lubisz pracować od rana do wieczora to praca idealna dla Ciebie. To, że kamerki z podsłuchem to fakt, że na umowie najniższa krajowa a pod stołem reszta też prawda. Prawdą jest, że pracownicy są traktowani jako ludzie drugiej kategorii. Prawdą jest też, że jak starym pracownikom nie odpowiadasz albo masz swoje zdanie to znajdą sposób, żeby Cię wykopać. Toksyczna firma.
5
natalia 2015-06-29 21:08:23
Pracowałam, bardzo miło wspominam, musiałam odejść z przyczyn osobistych, ale jeżeli miałabym możliwość kiedyś na pewno wróciłabym.
Czasami oczywiście zdarzały się uwagi od szefów, ale to chyba w każdej firmie.
nick 2015-07-03 12:32:27
Z doświadczenia wiem, że ludzie, którzy odeszli z firmy nie zrobili oszałamiającej kariery u innych pracodawców :)
John 2015-07-10 12:51:35
W gdańsku sprawdziły się wszystkie w/w przypadki! Nie polecam, praca na czarno, podsłuchy, donosicielstwo itp. itd... Na umowie najniższa krajowa a reszta pod stołem które i tak nigdzie nie jest zapisana no i oczywiście do ręki.
LULU 2015-10-06 11:49:00
Zależy jaką karierę masz na myśli, gwiazdorską z pewnością nie ;-) Nie każdemu zależy na stanowiskach dyrektorskich a jedynie na umowie o pracę na przyzwoitych warunkach a nie śmieciówkach i zwykłym szacunku do Ciebie i Twojej pracy. Osobiście znam osoby, które tam pracowały, odeszły i wcale nie żałują.
1
zadowolony pracownik 2015-12-08 13:13:06
powiem tak caly magazyn kradnie na potege od kierownika przez roboli na paru kierowcach konczac.kierwonik glowny konfident adam wraz se swoim przydupasem jada w pizdu a ty robisz i tylko patrza jak cie podjebac do biura ktore ma przykaz podpierdalactwa(pare osob jest tam ok)waly na porzadku dziennym kasa ok jezeli ktos lubi minimum krajowe na papierze reszta pod stolem.ogolem jak znajde nowa prace to z tad spierdalam
3
Były pracownik 2015-12-13 14:41:19
@do zadowolony pracownik
Kolego jestem ,byłym pracownikiem firmy Lemar . Nie odniosłem wrażenia ,by któryś z pracowników kradł! Lub kombinował' fakt kierownictwo jest wymagające (taka rola kierownika duża odpowiedzialność materialna )Mam pytanie komu zglaszałeś swoje uwagi?
Bo jeżeli wszyscy kradną to są braki w stanach magazynowych i ktoś z szefostwo by to zauważył. Nie szkaluj ludzi uczciwych ,jeżeli widzisz kradzież zgłoś dla pracodawcy! Chyba ,że masz coś na sumieniu?
Ciemna strona Mocy 2015-12-16 19:17:32
"...jeżeli widzisz kradzież zgłoś dla pracodawcy!..." a gdy pracodawca też kradnie ?:)
1
a 2016-01-08 13:50:17
kolego śniegowy z gdańska napisz dlaczego cię zwolnili ?
slawo 2016-01-19 12:36:58
to ze jesteś kolejna parowa podstawiona przez przez ta pozal się boze firme do obrony jej zafajda......go dobrego wizerunku to widać od razu bo nikt normalny kto miał z nimi do czynienia by ich nie bronil tyle w temacie.....
pracownik 2016-02-18 12:08:55
jestem pracownikiem od 2 lat na sklepie lemaru wypłata super godziny 8-16 czasem sie zdarzy że zostanę dłużej ale to zależy tylko ode mnie. Ludzie hmmm rożnie to bywa ale ja raczej nie mam problemu jak mi coś leży na sercu to mówię albo się obraza albo nie (zazwyczaj się nie obrażają. Kamery są podsłuchy podobno mnie to nie przeszkadza nie robię nic niezgodnego z zasadami to niech patrzą a co mi tam niech się boja oszuści. Nigdy nie zaznałam nieuprzejmości ze strony szefów. Co prawda socjalu nie ma żadnego ale no cóż. Jednym słowem moja wymarzona praca :d
właściciel 2016-03-08 10:04:48
Panie Adamie, czemu pan kłamie?
tTo Pan przez trzy miesiące nazbierał danych i poszedł do siebie - fe.
Xander Paige 2016-04-05 12:07:38
ogolem nie polecam donosicelstwo kumoterstwo itp.szefostwo zryte zero szacunku do ludzi ba nawet brudza ludziom po odejsciu z firmy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chronionej
emigrant 2016-05-20 17:38:43
firma jest ok. pracowałem tam kilka lat i teraz z nimi wspolpracuje w pewnym zakresie. Niestety wiecznie niezadowolonych jest pełno wszędzie. Pracowalem rowzniez z ludzmi, ktorzy do zadnej pracy sie nie nadaja i sam sie dziwilem, ze tak dlugo sie utrzymuja, bo ja bym wywalil od razu za niektore numery :)
Paweł 2016-07-11 02:14:58
Bardzo trafna opinia. Dużo ludzi robi bo musi. Szefostwo tylko zyski zero zaangażowania w ludzi . Kasa w umowach inna niż na ręke. Sklepy może i działają dobrze. Cała reszta to gonitwa. Magazyn terror zwalnia się ludzi doświadczonych. Pracownicy na spedycji nie mają pojęcia a zawodzie! topografia województwa w skali 0-5 hmm 1 . Są doświadczone osoby i naprawdę są dla pracowników podporą zarówno wiedzą jak i doświadczeniem. Jednak jest ich tak mało! Kolesiostwo nic więcej dla młodego na przetarcie jak najbardziej!
2
tomek 2016-07-19 08:47:45
a jak jest tam teraz mam propozycję pracy na kierowcę?
Ćpun 2016-07-22 20:33:44
Jest świetnie! Wysoki poziom adrenaliny nie pozwala znudzić się ta praca!
1
Sprinter 2016-07-25 13:17:52
Kolega Ćpun ma 100% Rację. Jak na kierowcę tam to tylko na kat.B. ale na busy wszystko zaklepane i same znajomki robią. Na C jako nowego cię zajeżdżą do około 60 godz. pracy+jazdy tygodniowo a rano jesteś magazynierem a potem sam pakujesz swoje auto, poziom adrenaliny na pewno nie będzie spadał. Co kto woli jak masz do wyboru tylko tam to atakuj śmiało przynajmniej będziesz miał doświadczenie.
1
do 2016-08-15 16:05:17
a co niby taki wysoki poziom adrenaliny ma zapewniać?
patriota 2016-12-02 00:20:06
Witam, na jakich warunkach pracują kierowcy kat C w Lemar Olsztyn. Jakie zarobki
Zostaw swoją opinię o Hurtownia „Lemar” - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia „Lemar”