Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Queen - sklep odzieżowy

Pracowałeś w firmie Queen - sklep odzieżowy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lilu - 2011-12-15 06:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ciekawe co tu piszesz bo akurat znam szefa i w życiu nie uwierzę że wdałby się w jakiś "układ" z pracownicą. Aczkolwiek różnie bywa ;-) No chyba że jest jakiś inny szef?! Może powiedz do kogo uderzyć to chociaż te co jeszcze pracują skorzystają z "awansu" hehehe
zdjecie uzytkownika
kofe - 2011-12-15 14:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lilu - 2011-12-15 06:39:11

A to ciekawe co tu piszesz bo akurat znam szefa i w życiu nie uwierzę że wdałby się w jakiś "układ" z pracownicą. Aczkolwiek różnie bywa ;-) No chyba że jest jakiś inny szef?! Może powiedz do kogo uderzyć to chociaż te co jeszcze pracują skorzystają z "awansu" hehehe
To za mało go znasz...sama na własnej skórze się o tym przekonałam,że jak nie jesteś ładna i zgrabna to nie masz tam co pracować,chciałby żeby pracowały u niego same modelki ale nie za ta kase:-)
zdjecie uzytkownika
lilu - 2011-12-17 18:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha:-) a to współczuję. Chociaż ja też bym nie chciała żeby w moim sklepie goniły potwory i spółka;-) Widać nie jesteś doinformowana z ogólnie znanego stwierdzenia, że ładni zarabiają więcej!
zdjecie uzytkownika
syla - 2011-12-18 12:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej laski, dajcie spokój z tymi przepychankami! Ja jestem ładna i zgrabna i chcę nieźle zarobić, do kogo uderzyć?:-)
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2012-01-04 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widaćać jaki jest poziom problemów jest u MN:)Nikogo nie obchodzi i nikt nie piszę o tym jakie są warunki płacowe, umowy, szanse na rozwój, tylko większośc lasek piszę o tym że jak się jest brzydką to ma się gorzej:D
zdjecie uzytkownika
Miła - 2012-01-13 22:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i wiem jedno ze gosc o ktorym mowa to chyba jedna z nielicznych osob ktora "Pracuje na pełnych obrotach" w tej firmie i dziwie mu sie ze tak długo tam wytrzymuje. A te wszystkie wpisy ze ładna ze brzydka to tylko wasza zazdrosc ze ktos nie zwroci na was uwagi. Ja tez bym nie chciała zeby u mnie w sklepie pracowała jakas "Fiona".
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2012-01-22 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich wszystko jest prawda szczegolnie o magazynie i o paniach pracujacych obok w pokojach na niczym sie nie znaja tylko darly by sie na wszystkich! Przez telefon! Kasa dobra ,co do kierowcy lizusa niby prawej reki[usunięte przez moderatora]to swieta prawda [usunięto przez moderatora]z niego i tyle jest juz pare dziewczyn co sa mu \"wdzieczne \" ze maja specjalne wzgledy u niego z oczu mu zle patrzy on najbarzdziej manipoluje w tej firmie, wszystkimi i wszystkim pewnie obrabia[usunięte przez moderatora] a co do mn to nic niedocenia tylko by szukal oco moze sie przywalic,nikomu niewiezy niema z nim kontaktu nigdy sie nieusmiechnie raz na jakis czas sie pokaze i tyle tylko uwagi pretensje tak pamietam tych ludzi wrednych
zdjecie uzytkownika
Maniura - 2012-03-19 11:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jeśli ktoś chce się zdecydować na pracę w sklepie Queen, odradzam!
Nie chodzi mi tu o Wrocław, ale o inne miasto.
Atmosfera w pracy TRAGICZNA!
[usunięte przez moderatora] leczy swoje wiejskie kompleksy wyżywając się na pracownikach. On sam nie wie co się dzieje u niego w firmie.
Lepiej wyszłaby mu sprzedaż buraków przy drodze.
Ta firma to wielkie nieporozumienie!
Wymagają wysokich utargów, a co my mamy niby sprzedać?
te szmaty?
Kupują u chińczyków za 10zł paczkę t-shirtów, a pani Krycha metkuje je w garażu.
Nie polecam! brak jakiegokolwiek rozwoju!
zdjecie uzytkownika
dramat - 2012-03-20 08:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniura - 2012-03-19 11:15:57

Witam,

jeśli ktoś chce się zdecydować na pracę w sklepie Queen, odradzam!

Nie chodzi mi tu o Wrocław, ale o inne miasto.

Atmosfera w pracy TRAGICZNA!

[usunięte przez moderatora] leczy swoje wiejskie kompleksy wyżywając się na pracownikach. On sam nie wie co się dzieje u niego w firmie.

Lepiej wyszłaby mu sprzedaż buraków przy drodze.

Ta firma to wielkie nieporozumienie!

Wymagają wysokich utargów, a co my mamy niby sprzedać?

te szmaty?

Kupują u chińczyków za 10zł paczkę t-shirtów, a pani Krycha metkuje je w garażu.

Nie polecam! brak jakiegokolwiek rozwoju!
Tak tak... [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Mała mi - 2012-03-24 00:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
niestety ale wszystkie powyższe negatywne komentarze na temat firmy Queen a w szczególności Pana[usunięte przez moderatora] są niestety prawdą. Nieważne jaki sklep, w jakim mieście. Wszędzie jest tak samo bo chodzi o ludzi na "górze".
Rozumiem że przychodząc pracować do sklepu z odzieżą za marne grosze, nikt nie spodziewa się "ciepłej zupki" ale warunki w jakich trzeba pracować aż proszą się o kontrolę Urzędu Pracy.
Pomijam iż [usunięte przez moderatora]. jest dla mnie przykładem buraczanego biznesmena, który skuteczniej mógłby sprzedawać nabiał na bazarze niż ciuchy w "sieci salonów" i który zielonego pojęcia nie ma co się powinno zamawiać do sklepów aby wyrabiać progi z kosmosu. Pomijam fakt, nie inwestowania w salony, zero przyzwoitych szkoleń czy zero zmysłu stylistycznego. Towar zamawiany jest w postaci tragicznych, pseudo modnych szmat najczęściej w jednym rozmiarze, które kojarzą sie z jedynym - made in china. Lepiej by zrobił gdyby kazał wywiesić kartkę na szybach "Dziś towar po 10 zł za kg" Progi byłyby wyrabiane w pól miesiąca! Bo ten towar tak się niestety kojarzy klientom.
Wymaga od pracowników jakiegoś kosmosu, [usunięte przez moderatora] i strzela fochy jak kobieta przed okresem, rzucając słuchawką nie czekając aż rozmówca skończy rozmowę. Klasa spod budki z piwem. Zresztą[usunięte przez moderatora] siedząca przy magazynie w "biurze" powinna pójść na przyspieszony kurs autoprezentacji i kultury osobistej bo 99% jej maili pisane są z Caps lockiem (sick!!), z wykrzyknikami lub innymi onomatopejami. Zero dzień dobry, pozdrawiam czy pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę. Ja rozumiem że my tylko jesteśmy plebsem na plantacji bawełny ale mimo tego jakiś szacunek droga [usunięte przez modertora] się należy. Reasumując odradzam pracę dla tej firmy, bo tylko traci się nerwy i zaufanie do pracodawców. Można się bardzo zrazić.
zdjecie uzytkownika
ExP - 2012-06-05 16:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada. Ten człowiek od kilkunastu lat robi pracowników, klientów, ZUS i US w konia. Najniższa krajowa, reszta spod lady, pensja w zaliczkach po 100 lub 200 PLN. Znam przykłady ludzi którzy przez 6 miesięcy nie dostawali umowy. Dziewczyny pracujące w sklepach są traktowane jak tania siła robocza i wyzywane na boku. Kiedyś rzeczywiście ubrania były kupowane w Centrum chińskim, a ludzie na magazynie musieli zmieniać metki - jak nazywał to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
klp - 2012-06-25 11:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tak naprawdę to nie wiele chcę dodać do tych wszystkich opini o firmie [usunięte przez moderatora] ponieważ już chyba wszystko co prawdziwe napisane po prostu ŻENADA!!!!!!! Jak dla mnie najgorszy pracodawca z jakim się spotkałam, i to pod każdym względem,brak szacunku do pracowników a szczególnie pracujących na stanowisku sprzedawcy!!!!Osoby pracujące muszą bardzo uważać na to co mówią do pracowników z biura,magazynu ponieważ może się to żle skończyć!!!!Bardzo się cieszę że prace w tej firmie to już dla mnie przeszłość .
zdjecie uzytkownika
iga - 2012-07-09 14:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed chwilą znalazłam ofertę pracy do tego sklepu, otwierają się w Świdnicy, ale tak z ciekawości postanowiłam zajrzeć na forum co to za firma i już mi odeszła ochota na aplikowanie do pracy tam, całe szczęście, że tu zajrzałam :)
zdjecie uzytkownika
niunia - 2012-09-21 12:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Queen to jest jedna wielka masakra!!!!!!!!
W tej firmie lepiej nic nie mówić bo odrazu dostaniesz wypowiedzenie!!Człowiek nie może mieć swojego zdania!!Wielki [usunięte przez moderatora]przyjezdza do sklepów raz na rok robi rewolucje zwalnia ludzi bez podania przyczyn i wraca do siebie!!Taki to jest szef!!
Ale co tu mówic dużo w koncu trafi na ekipe która wyniesie mu pół sklepu to moze zacznie traktowac lepiej personel!!Ja pracowalam długi czas u niego ale...moge powiedziec tylko jedno zero szacunku dla pracowników!!!Absolutnie nie polecam tej firmy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Prymus - 2013-01-29 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak na marginesie to czy przypadkiem firma nie padla juz ?!:)
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-01-29 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POWIEM KRÓTKO I NA TEMAT JAKO BYŁY PRACOWNIK KTÓRY NIE WYTRZYMAŁ ZA DŁUGO W TEJ FIRMIE.
POMIJAJĄC INNE POSTY KTÓRE SA PRAWDA I NIE BĘDĘ ICH POWIELAĆ..[usunięte przez moderatora] TO NAJGORSZY SALON! I NIE JEST TO WINA DOBREJ KIEROWNICZKI ANI PERSONELU..ALE SAMEGO OPIEKUNA REGIONALNEGO KTÓRY NISZCZY PSYCHICZNIE PERSONEL. TAK JAK JEST UŚMIECHNIĘTA TAK JEST FAŁSZYWA. LUBI PLOTKOWAĆ.
KARMI SIE PLOTKAMI.CIESZĄ JĄ KWASY W SKLEPIE A BOLĄ DOBRE RELACJE. NISZCZY WSZYTKO.ROBI Z CZLOWIEKA WARIATA. DOBRE RZECZY PRZYPISUJE SOBIE W FIRMIE ZŁE ZAŚ ZRZUCA NA PRESONEL. FIRMA WPATRZONA W NIĄ JAK W MATKE BOSKĄ....NIE MA PRZYSZŁOŚCI..NIC NIE DAJE TA FIRMA..TYLKO NADGODZINY ZA KTORE NIE CHCA PŁACIĆ A KAŻDA PRZYCHODZIĆ
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-13 03:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w Queen - sklep odzieżowy Wrocław związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
~nickola~ - 2013-06-20 22:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie te sklepy szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
qwwre - 2014-04-19 08:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEKOMPETENTNA EKSPEDIENTKA, BESZCZELNA CHYBA NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY ZE JEST TYSIACE INNYCH DZIEWCZYN NA JEJ MIEJSCE, SKLEP QUEEN WYROBIL SOBIE SWOJ WLASNY REGULAMIN KTORY TAK NAPRAWDE MOZE SOBIE WSADZIC W DUPE , KUPILAM SPODNIE KTORE OKAZALY SIE ZA MALE I NIE MIALAM CZASU ICH ZWROCIC, PRZYSZLAM 8 DNI PO ZAKUPIE TO USLYSZALAM 1. NIE MA ZWROTOW , 2, ZA POZNO JEST NA WYMIANE, MOWIE 'GRZECZNEJ' EKSPEDIENTCE ZE W PRAWACH KONSUMENTA JEST ZWROT I WYMIANA DO 30 NI. WIEM JAKIE SA PRAWA I MOGLABYM SIE ODWOLYWAC DO KIEROWNIKA ITP. CHODZI O SAM FAKT I ZACHOWANIE BESZCZELNE EKSPEDIENTKI. NIE POLECAM !!!!!!!!! ( CAERFOUR CZYŻYNNY KRAKÓW)
zdjecie uzytkownika
do - 2014-09-11 16:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwwre to prawda, że niektóre sklepy mają własne regulaminy, ale one podlegają tak czy inaczej pod regulamin zawarty w ustawie czyli te 30 dni, więc może warto taką ekspedientkę uświadomić o tym fakcie, ale jeśli tego nie wie to nie rozumiem co robi na stanowisku sprzedawcy... marnie firma skończy z taką polityką
zdjecie uzytkownika
mitka - 2014-12-30 20:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka, czy może szykują się po nowym roku jakieś rotacje w queenie żebym mogła się załapać? czy są na to jakieś szanse czy marnie to widzicie? doświadczenie jako sprzedawca mam, teraz też pracuję w odzieżówce, ale kierownictwo mi nie odpowiada dlatego chcoałabym zmienić. Ile potencjalnie zarobić mogę w queenie?
zdjecie uzytkownika
rysia odzieżowa - 2015-01-29 12:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odzieżówka to dosłownie moja druga skóra, robię we tej branży na róznych stanowiskach prawie pół życia. w związku z tym ze bardzo dobrze znma specyfikę branży to teraz chciałabym zająć się jej marketingiem i promocją. czy Queen - sklep odzieżowy mógłby mi zaproponowac jakieś stanowisko pracy związane z tym tematem?
zdjecie uzytkownika
skl - 2015-03-31 05:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sklep jak sklep - po prostu sklep z odzieza, tylko pzootaje jedno pytanie czy tam facet by sie sprawdzil w pracy. no wiem ze sklepy queen sa w paruch centrahc handlwoych w polsce. ale czy tam jakis facet prcuje to nie wiem - prosilbym o informacje czy przyjmowani sa faceci do rpacy czy tylko kobiety? z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
skl - 2015-03-31 05:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no sklep jak sklep - po prostu sklep z odzieza, tylko pzootaje jedno pytanie czy tam facet by sie sprawdzil w pracy. no wiem ze sklepy queen sa w paruch centrahc handlwoych w polsce. ale czy tam jakis facet prcuje to nie wiem - prosilbym o informacje czy przyjmowani sa faceci do rpacy czy tylko kobiety? z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
kalinov - 2015-04-24 22:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady, co to jest ? Jakaś dyskriminacja ? Facet nie może pracować w sklepie z odzieżą ? Mężczyzna nie pracuje w takich sklepach bo po prostu nie chce.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Queen - sklep odzieżowy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Queen - sklep odzieżowy?
Zadaj pytanie