Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Queen - sklep odzieżowy

Pracowałeś w firmie Queen - sklep odzieżowy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktosik - 2011-08-26 17:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również nie polecam szefostwo z krk wyżywa się na pracownikach i oskarża o rzeczy za które pracownicy nie maja wpływu. W firmie ręka rękę myje więc jeśli ktos ma zły humor to wiadomo że swoje flustracje zrzuci na pracownika . Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
malutka15 - 2011-09-19 14:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko co tu napisane to racja!!!! kierowniczka obecna tragiczna!! nie miła i wilce mądra!!! nie polecam, atmosfera tragiczna!! pani z biura z krk straszna wiecznie im coś nie pasuje!!
zdjecie uzytkownika
... - 2011-10-19 10:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"napewno nie pracowala"( no chyba się bardzo mylisz) - wydaje mi sie ze w ogloszeniu bylo "osoby z doświadczeniem " i u nas w Queen pracowaly tylko osoby z doświadczeniem w handlu !

pomijając ten glupi wątek uważam że czas na Inspekcje Pracy i Skarbówke w tej firmie :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-11-03 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba za krotko tam pracujesz.
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2011-11-29 20:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...:)ja również byłam pracownikiem tej firmy...smutno mi gdy wchodzę do tego sklepu...za moich czasów trzeba było biegać za klientem,obsługiwać,kasować,wyjmować towar,robic zestawienia...i to szybko na już....a teraz wchodzę i widzę..jedna za ladą siedzi i je śniadanie,jedna biega w szpilkach(12h jestem pod wrażeniem)...innym razem tylko jedna na sklepie (byłam w factory przez 3h i ciągle była ta sama osoba) dłubiąca coś tam przy wieszakach.Nikt nie podszedł i nie zapytał się czy ,,rozwalając"spodnie szukam rozmiaru..czy tak rozkładam,żeby miały co robić.Moją ekipe wyrzucono by na bruk za coś takiego...ale chyba zmienili taktykę żeby ludzi do pracy ściągnąć..I ja to pisze..czytając pozostałe posty..jestem pewna ,że to wiecej niż jedna osoba ma takie zdanie,ponieważ jeszcze 6innych dziewczyn mają takie same zdanie(które pracowały tam )oprócz tego jeszcze trzy byłe kierowniczki również ....i nie była to moja pierwsza praca,pracowałam już kiedyś z trudną kierowniczką,ale to była jedna osoba,a nie jak w tej firmie wszyscy...biuro,magazyn.właściciel....i niektóre osoby,zwykłe pracownice.które pod nieobecność kierowniczki,bawią się w pseudo kierowniczki..................
zdjecie uzytkownika
lilu - 2011-12-15 06:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ciekawe co tu piszesz bo akurat znam szefa i w życiu nie uwierzę że wdałby się w jakiś "układ" z pracownicą. Aczkolwiek różnie bywa ;-) No chyba że jest jakiś inny szef?! Może powiedz do kogo uderzyć to chociaż te co jeszcze pracują skorzystają z "awansu" hehehe
zdjecie uzytkownika
kofe - 2011-12-15 14:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lilu - 2011-12-15 06:39:11

A to ciekawe co tu piszesz bo akurat znam szefa i w życiu nie uwierzę że wdałby się w jakiś "układ" z pracownicą. Aczkolwiek różnie bywa ;-) No chyba że jest jakiś inny szef?! Może powiedz do kogo uderzyć to chociaż te co jeszcze pracują skorzystają z "awansu" hehehe
To za mało go znasz...sama na własnej skórze się o tym przekonałam,że jak nie jesteś ładna i zgrabna to nie masz tam co pracować,chciałby żeby pracowały u niego same modelki ale nie za ta kase:-)
zdjecie uzytkownika
lilu - 2011-12-17 18:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha:-) a to współczuję. Chociaż ja też bym nie chciała żeby w moim sklepie goniły potwory i spółka;-) Widać nie jesteś doinformowana z ogólnie znanego stwierdzenia, że ładni zarabiają więcej!
zdjecie uzytkownika
syla - 2011-12-18 12:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej laski, dajcie spokój z tymi przepychankami! Ja jestem ładna i zgrabna i chcę nieźle zarobić, do kogo uderzyć?:-)
zdjecie uzytkownika
Jabol - 2012-01-04 21:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widaćać jaki jest poziom problemów jest u MN:)Nikogo nie obchodzi i nikt nie piszę o tym jakie są warunki płacowe, umowy, szanse na rozwój, tylko większośc lasek piszę o tym że jak się jest brzydką to ma się gorzej:D
zdjecie uzytkownika
Miła - 2012-01-13 22:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i wiem jedno ze gosc o ktorym mowa to chyba jedna z nielicznych osob ktora "Pracuje na pełnych obrotach" w tej firmie i dziwie mu sie ze tak długo tam wytrzymuje. A te wszystkie wpisy ze ładna ze brzydka to tylko wasza zazdrosc ze ktos nie zwroci na was uwagi. Ja tez bym nie chciała zeby u mnie w sklepie pracowała jakas "Fiona".
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2012-01-22 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich wszystko jest prawda szczegolnie o magazynie i o paniach pracujacych obok w pokojach na niczym sie nie znaja tylko darly by sie na wszystkich! Przez telefon! Kasa dobra ,co do kierowcy lizusa niby prawej reki[usunięte przez moderatora]to swieta prawda [usunięto przez moderatora]z niego i tyle jest juz pare dziewczyn co sa mu \"wdzieczne \" ze maja specjalne wzgledy u niego z oczu mu zle patrzy on najbarzdziej manipoluje w tej firmie, wszystkimi i wszystkim pewnie obrabia[usunięte przez moderatora] a co do mn to nic niedocenia tylko by szukal oco moze sie przywalic,nikomu niewiezy niema z nim kontaktu nigdy sie nieusmiechnie raz na jakis czas sie pokaze i tyle tylko uwagi pretensje tak pamietam tych ludzi wrednych
zdjecie uzytkownika
Maniura - 2012-03-19 11:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jeśli ktoś chce się zdecydować na pracę w sklepie Queen, odradzam!
Nie chodzi mi tu o Wrocław, ale o inne miasto.
Atmosfera w pracy TRAGICZNA!
[usunięte przez moderatora] leczy swoje wiejskie kompleksy wyżywając się na pracownikach. On sam nie wie co się dzieje u niego w firmie.
Lepiej wyszłaby mu sprzedaż buraków przy drodze.
Ta firma to wielkie nieporozumienie!
Wymagają wysokich utargów, a co my mamy niby sprzedać?
te szmaty?
Kupują u chińczyków za 10zł paczkę t-shirtów, a pani Krycha metkuje je w garażu.
Nie polecam! brak jakiegokolwiek rozwoju!
zdjecie uzytkownika
dramat - 2012-03-20 08:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniura - 2012-03-19 11:15:57

Witam,

jeśli ktoś chce się zdecydować na pracę w sklepie Queen, odradzam!

Nie chodzi mi tu o Wrocław, ale o inne miasto.

Atmosfera w pracy TRAGICZNA!

[usunięte przez moderatora] leczy swoje wiejskie kompleksy wyżywając się na pracownikach. On sam nie wie co się dzieje u niego w firmie.

Lepiej wyszłaby mu sprzedaż buraków przy drodze.

Ta firma to wielkie nieporozumienie!

Wymagają wysokich utargów, a co my mamy niby sprzedać?

te szmaty?

Kupują u chińczyków za 10zł paczkę t-shirtów, a pani Krycha metkuje je w garażu.

Nie polecam! brak jakiegokolwiek rozwoju!
Tak tak... [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Mała mi - 2012-03-24 00:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
niestety ale wszystkie powyższe negatywne komentarze na temat firmy Queen a w szczególności Pana[usunięte przez moderatora] są niestety prawdą. Nieważne jaki sklep, w jakim mieście. Wszędzie jest tak samo bo chodzi o ludzi na "górze".
Rozumiem że przychodząc pracować do sklepu z odzieżą za marne grosze, nikt nie spodziewa się "ciepłej zupki" ale warunki w jakich trzeba pracować aż proszą się o kontrolę Urzędu Pracy.
Pomijam iż [usunięte przez moderatora]. jest dla mnie przykładem buraczanego biznesmena, który skuteczniej mógłby sprzedawać nabiał na bazarze niż ciuchy w "sieci salonów" i który zielonego pojęcia nie ma co się powinno zamawiać do sklepów aby wyrabiać progi z kosmosu. Pomijam fakt, nie inwestowania w salony, zero przyzwoitych szkoleń czy zero zmysłu stylistycznego. Towar zamawiany jest w postaci tragicznych, pseudo modnych szmat najczęściej w jednym rozmiarze, które kojarzą sie z jedynym - made in china. Lepiej by zrobił gdyby kazał wywiesić kartkę na szybach "Dziś towar po 10 zł za kg" Progi byłyby wyrabiane w pól miesiąca! Bo ten towar tak się niestety kojarzy klientom.
Wymaga od pracowników jakiegoś kosmosu, [usunięte przez moderatora] i strzela fochy jak kobieta przed okresem, rzucając słuchawką nie czekając aż rozmówca skończy rozmowę. Klasa spod budki z piwem. Zresztą[usunięte przez moderatora] siedząca przy magazynie w "biurze" powinna pójść na przyspieszony kurs autoprezentacji i kultury osobistej bo 99% jej maili pisane są z Caps lockiem (sick!!), z wykrzyknikami lub innymi onomatopejami. Zero dzień dobry, pozdrawiam czy pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę. Ja rozumiem że my tylko jesteśmy plebsem na plantacji bawełny ale mimo tego jakiś szacunek droga [usunięte przez modertora] się należy. Reasumując odradzam pracę dla tej firmy, bo tylko traci się nerwy i zaufanie do pracodawców. Można się bardzo zrazić.
zdjecie uzytkownika
ExP - 2012-06-05 16:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada. Ten człowiek od kilkunastu lat robi pracowników, klientów, ZUS i US w konia. Najniższa krajowa, reszta spod lady, pensja w zaliczkach po 100 lub 200 PLN. Znam przykłady ludzi którzy przez 6 miesięcy nie dostawali umowy. Dziewczyny pracujące w sklepach są traktowane jak tania siła robocza i wyzywane na boku. Kiedyś rzeczywiście ubrania były kupowane w Centrum chińskim, a ludzie na magazynie musieli zmieniać metki - jak nazywał to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
klp - 2012-06-25 11:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam tak naprawdę to nie wiele chcę dodać do tych wszystkich opini o firmie [usunięte przez moderatora] ponieważ już chyba wszystko co prawdziwe napisane po prostu ŻENADA!!!!!!! Jak dla mnie najgorszy pracodawca z jakim się spotkałam, i to pod każdym względem,brak szacunku do pracowników a szczególnie pracujących na stanowisku sprzedawcy!!!!Osoby pracujące muszą bardzo uważać na to co mówią do pracowników z biura,magazynu ponieważ może się to żle skończyć!!!!Bardzo się cieszę że prace w tej firmie to już dla mnie przeszłość .
zdjecie uzytkownika
iga - 2012-07-09 14:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed chwilą znalazłam ofertę pracy do tego sklepu, otwierają się w Świdnicy, ale tak z ciekawości postanowiłam zajrzeć na forum co to za firma i już mi odeszła ochota na aplikowanie do pracy tam, całe szczęście, że tu zajrzałam :)
zdjecie uzytkownika
niunia - 2012-09-21 12:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Queen to jest jedna wielka masakra!!!!!!!!
W tej firmie lepiej nic nie mówić bo odrazu dostaniesz wypowiedzenie!!Człowiek nie może mieć swojego zdania!!Wielki [usunięte przez moderatora]przyjezdza do sklepów raz na rok robi rewolucje zwalnia ludzi bez podania przyczyn i wraca do siebie!!Taki to jest szef!!
Ale co tu mówic dużo w koncu trafi na ekipe która wyniesie mu pół sklepu to moze zacznie traktowac lepiej personel!!Ja pracowalam długi czas u niego ale...moge powiedziec tylko jedno zero szacunku dla pracowników!!!Absolutnie nie polecam tej firmy!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Prymus - 2013-01-29 11:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak na marginesie to czy przypadkiem firma nie padla juz ?!:)
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-01-29 22:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POWIEM KRÓTKO I NA TEMAT JAKO BYŁY PRACOWNIK KTÓRY NIE WYTRZYMAŁ ZA DŁUGO W TEJ FIRMIE.
POMIJAJĄC INNE POSTY KTÓRE SA PRAWDA I NIE BĘDĘ ICH POWIELAĆ..[usunięte przez moderatora] TO NAJGORSZY SALON! I NIE JEST TO WINA DOBREJ KIEROWNICZKI ANI PERSONELU..ALE SAMEGO OPIEKUNA REGIONALNEGO KTÓRY NISZCZY PSYCHICZNIE PERSONEL. TAK JAK JEST UŚMIECHNIĘTA TAK JEST FAŁSZYWA. LUBI PLOTKOWAĆ.
KARMI SIE PLOTKAMI.CIESZĄ JĄ KWASY W SKLEPIE A BOLĄ DOBRE RELACJE. NISZCZY WSZYTKO.ROBI Z CZLOWIEKA WARIATA. DOBRE RZECZY PRZYPISUJE SOBIE W FIRMIE ZŁE ZAŚ ZRZUCA NA PRESONEL. FIRMA WPATRZONA W NIĄ JAK W MATKE BOSKĄ....NIE MA PRZYSZŁOŚCI..NIC NIE DAJE TA FIRMA..TYLKO NADGODZINY ZA KTORE NIE CHCA PŁACIĆ A KAŻDA PRZYCHODZIĆ
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-13 03:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w Queen - sklep odzieżowy Wrocław związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
~nickola~ - 2013-06-20 22:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie te sklepy szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
qwwre - 2014-04-19 08:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEKOMPETENTNA EKSPEDIENTKA, BESZCZELNA CHYBA NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY ZE JEST TYSIACE INNYCH DZIEWCZYN NA JEJ MIEJSCE, SKLEP QUEEN WYROBIL SOBIE SWOJ WLASNY REGULAMIN KTORY TAK NAPRAWDE MOZE SOBIE WSADZIC W DUPE , KUPILAM SPODNIE KTORE OKAZALY SIE ZA MALE I NIE MIALAM CZASU ICH ZWROCIC, PRZYSZLAM 8 DNI PO ZAKUPIE TO USLYSZALAM 1. NIE MA ZWROTOW , 2, ZA POZNO JEST NA WYMIANE, MOWIE 'GRZECZNEJ' EKSPEDIENTCE ZE W PRAWACH KONSUMENTA JEST ZWROT I WYMIANA DO 30 NI. WIEM JAKIE SA PRAWA I MOGLABYM SIE ODWOLYWAC DO KIEROWNIKA ITP. CHODZI O SAM FAKT I ZACHOWANIE BESZCZELNE EKSPEDIENTKI. NIE POLECAM !!!!!!!!! ( CAERFOUR CZYŻYNNY KRAKÓW)
zdjecie uzytkownika
do - 2014-09-11 16:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@qwwre to prawda, że niektóre sklepy mają własne regulaminy, ale one podlegają tak czy inaczej pod regulamin zawarty w ustawie czyli te 30 dni, więc może warto taką ekspedientkę uświadomić o tym fakcie, ale jeśli tego nie wie to nie rozumiem co robi na stanowisku sprzedawcy... marnie firma skończy z taką polityką
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Queen - sklep odzieżowy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Queen - sklep odzieżowy?
Zadaj pytanie
x