brak logo

Sklep internetowy - AGDhome.pl

Warszawa

Opinie o Sklep internetowy - AGDhome.pl

Jožin z bažin 2014-03-24 19:46
Każdy miły na początku. Po kilku dniach wszystko się zmienia.
Polecam każdemu kto lubi się narobić za najniższą krajową, (usunięte przez administratora)
13
Zibi 2016-11-30 21:54
Ja tam nie narzekam... 8 godz i do domu... nikt nikogo nie trzyma na sile... kto chce pracować-będzie pracował. Jak wszędzie są plusy i minusy. Pomieszczenie klimatyzowane,warunki pracy dobre.
Firma się rozwija i zwiększa zatrudnienie.
3
Jerzy 2017-02-02 14:50
Potwierdzam to co wcześniej zostało napisane, brak wsparcia ze strony zarządzających ze względu na ciągły brak w firmie dwóch osób zarządzających,(usunięte przez administratora)
7
Yogi 2017-03-21 16:59
Obecnie standardy firmy się nieco zmieniły i nie narzekam na pracę. Nowe biuro, nowa lokalizacja (bardzo nowoczesne ) .Zmieniło się także podejście właścicieli do pracowników.
4
Marta 2017-04-07 02:52
Solidny pracodawca, nowe miejsce pracy , nowe biuro , płaca adekwatna do obowiązków.Polecam Marta
2
Ewa 2017-04-09 21:08
Bardzo dobry pracodawca. Praca w nowoczesnym biurze. Polecam pracę w AGDHome
3
Robert 2017-04-11 11:31
Jerzy i to ci naprawdę przeszkadza w pracy i odbieraniu pensji? :)

Szukają jeszcze ludzi ?
Mateusz 2017-04-13 21:58
Jestem zadowolony z pracy. Super pracodawca.Polecam
2
agdowy 2017-04-14 14:45
Nie wiem skąd nagle taki wysyp pozytywnych komentarzy ale to jakaś ściema bo nie pracuje tam ani żadna Marta ani Ewa. A praca jak praca: jak nie masz nic innego na oku to bierz i szukaj czegoś lepszego, nie ma jakiś super warunków ale też bez tragedii, jak wszędzie.
4
Pracownik 2017-04-20 21:04
Super pracodawca. Bardzo solidne i wyluzowane szefostwo. Warunki ok
1
Lalaek 2017-05-15 12:41
Warty polecenia sprzedawca i pracodawca.Polecam
1
Walenrod 2017-05-17 14:45
Idealny pracodawca. Super praca. Super warunki. Nowe biuro.Polecam
2
Alkoprezio 2017-06-06 15:26
Tylko w desperacji brać. 3 prezesów na 3 handlowców więc robić nie ma komu. Dyrektor działu handlowego z kompleksem dyktatora. Wypłata przychodzi na czas tyle dobrego.
3
życzliwy 2017-06-28 08:06
Widze ze panowie maja dlugie rece i duze plecy. Systematycznie oglądam wpisy i widze jak sa kolejne "pozytywne " doklejane przez tzw prezesów. Kazdy kto tam pracował nie pochwali tego miejsca a tym bardziej kadry zarządzającej.
Jak mozna upasc tak nisko i manipulować opiniami.
3
Zostaw swoją opinię o Sklep internetowy - AGDhome.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep internetowy - AGDhome.pl