brak logo

AGENCJA OSKAR KRYSPIN KULMATYCKI

Warszawa

Opinie o AGENCJA OSKAR KRYSPIN KULMATYCKI

Oskar 2014-05-20 23:19:12
Pracowałem 3 miesiące w firmie i zostałem zwolniony pod pretekstem "pracownik na tym stanowisku już nie jest potrzebny w firmie" . Zastanawiam się więc po co zostałem zatrudniony. Ogółem szef nie wie czego sam chce zapomina własne slowa za co potem opieprza i jest wielki problem. On ma zawsze racje a jak mu sie zwroci uwage to sie gotuje i zaczyna sie drzec.
Ogolem mialem gorszych ale lepiej zebyscie wiedzieli na co sie szykujecie pracujac tam.
Atmosfera w pracy po za szefem jest spoko, obiadki darmowe i to tyle.
3
klient 2015-05-19 16:51:27
To coś w stylu firmy krzak, niby są numery telefonów ale nikt ich nie odbiera. Sprzedają buble i potem nie odbierają telefonu.
1
nick02 2015-07-21 15:43:28
Serdecznie nie polecam. Pracowałam tam kiedyś... I potwierdzam opinie Oskar'a.
1
PRACOWNIK 2015-08-06 13:07:18
Również tam pracowałem. NIE POLECAM!!!
Człowiek kompletnie nie nadaję się na pracodawcę. Mówi jedno robi drugie. Co chwile nowy pomysł, który zresztą jest kompletnie bez sensu. Zapomina co się do niego mówiło i potem za to opieprza. Nie da się z nim dogadać. Jest tylko jedno zdanie, jego. Dodatkowo lekceważąco i bez szacunku odnosi się do pracowników (wyzwiska).

Radzę omijać szerokim łukiem.
1
ARCZIBALD 2016-02-18 19:09:04
Pracowałem tam nie całe dwa lata tylko tyle zdołałem wytrzymać z tym chorym człowiekiem.Wszystko się zgadza z tym co piszecie.Bezsensowne pomysły szefunia za które dostaje się potem opiernicz.Zero szacunku do człowieka ,ale co tu się dziwić jak się było kiedyś Esbekiem i ma się 75 lat.Ja pracowałem jako "serwisant sprzętu fitness" praca tak tylko się ładnie nazywała bo ciężko było robić swoja robotę czyli serwisowanie tego sprzętu bo pracodawca wymyślał milion innych rzeczy których nie powinienem robić w tym nawet jeżdżenie po mięso na bazar dla psów,naprawianie pieców olejowych,czyszczenie komina....... mało tego potrafił później mieć pretensje ze są zaległe sprzęty do naprawienia......po prostu jeden wielki cyrk Monty pythona.Ogólnie jedna płaca 6 etatów i w 8 godzin ma być zrobione.Po pewnym czasie człowiek traci motywacje,jest wykończony tą całą paranoją stworzoną przez samego szefa po czym zostaje zwolniony ze jest nie produktywny.Od razu nasuwa się pytanie czy nie można porozmawiać z pracodawcą na temat sytuacji w firmie,niestety nie da się rozmawiać z "najmądrzejszym" człowiekiem na świecie.A jak nawet by coś dotarło to na drugi dzień i tak już tego nie pamięta.W biurze jest dużo gorzej bo ma się z nim częstszy kontakt.Jeśli chodzi o serwis to można trochę tam porobić ale przygotujcie się na paranoje.Praca bez przyszłości.Człowiek nie nadaje się jako pracodawca. ponio jeśli lubisz dostawać codziennie opiernicz za coś co jest zwykłym urojeniem pracodawcy co tak naprawdę się nie wydarzyło to spoko.Praca jest bardzo łatwa i przyjemna ale atmosferę paranoiczno-urojeniowa jaką stwarza te człowiek jest nie do zniesienia.
1
Ania 2016-02-18 19:13:22
Nie polecam pracy w biurze jak i sprzętu który się tam sprzedaje.Jeden wielki cyrk.Pozdrawiam
1
BARNI 2016-02-26 11:58:53
Witam potwierdzam opinię ARCZIBALD oraz swoich poprzedników. NIE POLECAM TAM PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agencja Oskar 2016-03-13 19:12:19
Z przykrością muszę potwierdzić Pani opinię przynajmniej w części. Trudno było skomunikować się z firmą. Próbowałem temu przeciwdziałać, niestety nieskutecznie. Pozostało tylko rozstać się z pracownikiem. Jest to normalne w firmach. Jedni pracują kilka lub kilkanaście lat w jednej firmie a inni, po okresie próbnym, odchodzą. Trudno jednak zgodzić się z opinią, iż jest to firma krzak. Firma z powodzeniem funkcjonuje nieprzerwanie ponad dwadzieścia pięć lat zajmując się sprzętem do ćwiczeń sprawnościowych i nie korzysta z wynajmowanego fikcyjnie adresu.
Agencja Oskar 2016-03-13 19:39:36
Szkoda, iż ten "gnębiony serwisant" zamiast skrywać się pod nie swoją funkcją, nie opisał swoich wyczynów w firmie. To był by interesujący tekst i jednocześnie przestroga dla innych pracodawców.
Eleonora 2016-03-13 20:01:29
Głupoty piszą próbują się tłumaczyć.Pracowałam,omijać szerokim łukiem !!
Barbara 2016-03-13 20:05:58
No tak czyli ludzie sobie wymyślają....biedna oczerniona firma.Pracowałam ,nie polecam!
SZCZERY 2016-04-15 15:59:20
Co za ludzie! Skąd tyle arogancji? Przecież sprawa jest prosta: kiedy się coś nie podoba, to mówi się do widzenia i kropka. Po co przechodzić przez takie ciężkie emocjonalne przeżycia=) a potem wypisywać dziwne i bezsensowne teksty. Świadczy to tylko o braku kultury osobistej i odpowiedniego wykształcenia!
SZCZERY 2016-04-15 16:13:24
Pracowałem i, o dziwo, mam bardzo dobre wspomnienia o tej firmie. Pensja, ludzie, praca były SUPER. A co do SZEFA - jestem mu wdzięczny po dzień dzisiejszy. W sytuacji kiedy inny pracodawca mógłby mnie zwolnić, a było za co, ponieważ trafiliśmy z koleżanką po prace pod czas hurtowego zakupu sprzętu na oszustów. Nie będę mówić jakich dużych zbytków przyniosło to firmie, powiem tylko że w zaistniałej sytuacji szef postąpił bardzo po ludzku. Darzę ogromnym szacunkiem pana Kryspina.
P.S. Żałuję tylko iż nie mam kontaktu z koleżanką z pracy że by napisała swoją, jestem pewien, iż bardzo pozytywną opinie na temat Agencji „OSKAR”. Dodałaby ona dużo światła do powyższych opinii Pań=). Agnieszka, odezwij się!
Krzysztof 2016-04-15 17:21:01
To ciekawe czemu nie pracujecie z Agnieszka już.....
była pracownica 2016-04-22 12:00:19
Jadąc na spotkanie z panem Kulmatyckim uprzedzono mnie w windzie że do wszystkich pań się dobiera. Sprawdzone: - potwierdzone. Ostatecznie postawił mi ultimatum - praca razem z łóżkiem, - jeśli nie to wypad. I po pracy było. Jurny dziadek kilka lat temu, nie wiem jak teraz.
MERCIO 2016-04-28 16:23:51
NIE POLECAM TAM PRACY JEDNO WIELKIE NIE POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
prywatny detektyw 2016-05-11 10:44:07
O kurczę, coś podobnego!
Nie wiedziałem, że to w szpitalu z nudów/czy to z głupstwa takie coś da się zmyślić. Jak na filmie jakimś.
A jeżeli by ta „była pracownica”;) widziała, iż wiadomo z jakiego urządzenia, którego miejsca i właśnie kto wypisuje takie bzdury, pewnie by ponownie wylądowała w szpitalu…=))
1
BARCIO 2016-06-16 11:11:17
Ta poszukuje ale chyba niewolników Pracowałem tam i tragedia Nie ma co marnować zycia swojego Tam jest ktoś kto uważa się za Pana Wszechświata i tyle w temacie
1
Zostaw swoją opinię o AGENCJA OSKAR KRYSPIN KULMATYCKI - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGENCJA OSKAR KRYSPIN KULMATYCKI