brak logo

Wielkopolski Oddział Wody Iwona Rudnicka

Poznań

Opinie o Wielkopolski Oddział Wody Iwona Rudnicka

atarass 2013-05-06 08:58:32
Kończąc robotę w WOW byłem przekonany, że teraz to może być tylko lepiej. Szybko się jednak okazało, że jest wręcz przeciwnie. Po latach, zatem oddaje honor i z rozrzewnieniem wspominam czasy, w których nie musiałem domagać się swoich własnych, ciężko zarobionych pieniędzy.
inter 2013-05-06 11:38:43
tripod - 2013-03-04 09:46:45

No nie ma się, co specjalnie rozpisywać…

Krzywdy nikt mi w WOW nie zrobił, wszystkich obowiązywały zasady FairPlay. Jak ktoś czuje się w sprzedaży, to polecam.
No ja bez zbędnego się rozwodzenia, mogę się pod powyższym podpisać
rodzynka 2013-05-06 18:07:32
W sprzedaży trzeba się nieźle nagimnastykować żeby wyjść na swoje i robić tak, żeby każdego dnia można było spać ze spokojem – w sumie nic odkrywczego, ale… Nic tez nowego w temacie WOW nie dodam, mogę jedynie powielić powtarzające się od czasu do czasu opinie, że to normalna firma, obciążona czynnikiem ludzkim, ale mimo wszystko uczciwa w stosunku do ludzi pracy ;)
barbarbar 2013-08-06 13:44:56
jakich technologów ? przecież to akwizycja filtrów do wody
loving 2013-08-07 09:50:08
Akwizycji akwizycją ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby sprzedawca posiadał wiedzę, no nie? Startując w WOW wiedzy w temacie nie miałem ale, że lubię robić co robię w 100% to wiedzę się nabyło, co zresztą zostało docenione. Generalnie te kilkanaście mies. pracy było całkiem ok.
Lilac_45 2013-08-07 14:03:26
Praca w sprzedaży to nic fajnego - dużo zachodu przy niepewnych zyskach. No ale idzie to jakoś przeżyć jak sie pracuje w dobrym zespole i na rozsądnych warunkach.
kulka4 2013-08-08 11:04:33
Jak dla mnie praca jak każda inna, firma jak każda inna.
olu789x 2013-08-13 09:15:51
tym co na pewno można na plus napisać to to, że wszystkie sprawy formalne były załatwiane tak jak załatwiane być powinny. co do minusów to u mnie akurat była nienajlepsza atmosfera ale to raczej kwestia takich a nie innych ludzi, którzy akurat wtedy tam pracowali
anonnnn 2013-08-13 11:47:20
ja tam doświadczenie w spzredazy miałem, trochę się u nich douczyłem i było ok. szkoda tylko, ze nie było z tego tyle kasy ile się spodziewałem. ale generalnie wow jest ok
sibina.b 2013-08-13 20:50:03
no sprzedaż to sprzedaż - taka robota. w kwestii wow opinia raczej neutralna. trochę zmian by sie przydało ale ogólnie w porządku.
univited 2013-08-16 09:43:39
w wow zaczynałem bez konkretnego, kierunkowego doświadczenia, było jedynie przekonanie, że "dam radę". dość szybko się okazało, że to nie do końca wystarcza ale o dziwo było mocne wsparcie ze strony nie tylko innych sprzedawców ale i nawet szefostwa więc koniec końców czasu tam spędzonego raczej źle nie wspominam.
imsosorry 2013-08-16 11:09:16
monster77 - 2013-01-28 17:46:41

Dużo ludzi pracuje "za efekt" i jakoś sobie radzą - jest efekt, są pieniądze; nie ma efektu, nie ma pieniędzy - tak jest ze zleceniami, dziełem, czy usługami B2B.
Niektórzy sobie chwalą ten system pracy, inni wolą wylewać swoje żale w necie.
no owszem, coś jest na rzeczy tylko najbardziej wkurzające jest to, że nierzadko brak efektów poprzedzony jest ciężką i uczciwą pracą. owszem wow nie dało mi zbyt wielu powodów do narzekań ale mimo wszytko sprzedaż top ciężki kawałek chleba
hpph 2013-08-20 15:37:01
no właśnie - ktoś może coś o zarobkach powiedzieć? mój znajomy tam pracował ale jakoś tej informacji nie mogę wyciągnąć, a w sumie jedyne co mówi to to, że praca ok. zakładam zatem ze skoro ok to i pieniadze w miarę konkretne.
kikiX 2013-08-20 18:24:01
do tej pory pracowałam w kliku firmach jako sprzedawca i warunki finansowe były różne. to co mi tutaj zaproponowali (zaczynam parce za jakiś czas) może nie powala ale całą resztą nadrabiają - się zobaczy, póki co czekam na rozpoczęcie.
univitedking 2013-08-22 15:26:58
pomimo, że z WOW rozstałam sie bez większego żalu ciężko byłoby na nich wieszać psy. może idealnie nie było ale generalnie od strony formalnej firma działa bez zarzutu - a to juz coś:)
ww 2013-08-22 15:43:29
W sumie to nie wiem czy mogę WOW polecić bo jak ktoś lubi nic nie robić i jeszcze za to kasę dostawać to na pewno nie jest miejsce dla niego. Ale jeżeli lubisz aktywność i wysiłek tobie nie obcy to... :)
kittyH 2013-08-28 13:16:28
W WOW pracowałam jaki tam czas temu i raczej czas to nie był stracony. Może nie do końca było tak jak być miało ale od tego czasu zdarzało mi sie pracować w naprawdę dużo gorszych firmach. Wiec ogólnie dla WOW plus
&kulka 2013-08-28 18:32:28
warunki finansowe są w miarę ok - oczywiście to robota prowizyjna wiec nie zawsze się wychodzi na swoje w stopniu w jakim by się chciało. ale firma w sensie atmosfera dobra więc mozna tam ze spokojem sobie popracować
blondi_s80xx 2013-08-28 19:17:52
nie wiem skad te wszystkie narzekania. wow daje rade i w sprawach finansowych i ogolnie jezeli idzie o atmosfere i warunki. przestancie narzekac i bierzcie sie do roboty - taka moja mala rada
rysiek 2013-08-29 12:23:44
jest lato to jest za cieplo, zima to za zimno - typowo polskie...
jak juz pisano - wow to firma jak firma. ludzie sie zmieniaja, warunki sie zmieniaja itp, itd. wiec chyba ciezko napsiac jednoznacznie (usunięte przez administratora)
dla mnie wow to byl czas ciezkiej ale dobrze oplacanej pracy, w pozytywnej atmosferze. tyle.
stone_1890 2013-08-29 12:40:25
anonim - 2013-08-28 21:50:48

a jakie dodatki do pensyjek jakis socjal jest zapomogi jakies bony sodexho na swieta czy paczki chociaz jest cos takiego pozdrawiam
... ke? ze niby to takie typowe dla firm w tym kraju?
W WOW zarobki byly (i byc moze sa nadal) na tle ciekawe, że raczej o paczkach i innych takich nikt nie myslal. Ogolnie firma (komfort roboty, atmosfera ogolna) na taką solidną 5tke
Fiszka 2013-08-29 14:35:53
A ja tam zaluje pracy w WOW... Zaluje, ze juz tam nie pracuje.
Takiego spokoju i komfortu pracy naprawde juz nigdzie pozniej nie mialam. Wiec zastanawiajacym sie nad praca tam, polecam podjecie tematu
ursynow 2013-08-29 16:31:19
Ja tam pracowalem. Kasa byla niezla, nawet bardzo. Pewno gdyby nie ogolne zawirowania jeszcze dla nich bym robil.
KolorNocy_123 2013-11-20 08:21:30
Jak dla mnie praca była OK. Pozostaje jedynie żałować, że nie udało mi się tego tematu dłużej pociągnąć
niunia 2013-11-26 11:44:12
po przepracowanych dla wow 2 latach i kliku kolejnych w innych firmach o podobnym profilu mogę jedynie stwierdzić, ze były to na prawde dobry czas
madziara 2013-11-27 08:59:14
ja w wow pracuje i nie narzekam. mila odmiana po mojej poprzedniej pracy :)
kriss 2013-11-28 15:46:41
Pracowałem u nich w 2009r, jak jeszcze byli na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera rewelacja! No i zarobki godne i na czas. Tylko te wieczorne wyjazdy i powroty...
nowiknow 2013-12-02 12:06:46
może długo tam nie pracowałem (przeprowadzka) ale było dobrze, wiec polecam
kinga777 2013-12-04 09:23:01
WOW ma u mnie spory plus za dobre podejście (w sensie: zdroworozsądkowe) do pracownika i wykonywanej przez niego pracy. Prace dla WOW wspominam dobrze
MendA 2013-12-06 08:45:32
stwierdzenie "dobrze sie pracowało" albo wprost przeciwnie w sumie nic nie mówi. dla jednych ideałem jest "robic, zeby sie nie narobić" inni odnajdują sie tylko w wysokostresowych sytuacjach. Do tego czynnik ludzki, charaktery i podejście. WOW na pewno nie doczeka sie laurki wlasnie od tych którzy szukają mozliwosci dostania kasy za nic. Trzeba sie w WOW napracować i wykazać - i bardzo dobrze! Przynajmniej ma sie w pełni świadomość za co sie kasę dostaje. polecam ludziom którzy wiedza czego chcą i sa gotowi to osiągnąć
jolin 2013-12-06 15:11:46
tak jak juz było wspomniane: sprzedaż bezpośrednia kieruje sie swoimi prawami, w WOW nie jest inaczej. To dobry kawałek chleba, o ile ma sie w sobie cos co potrafi zmotywować do działania. Ja polecam!
strange999 2013-12-07 11:35:38
Praca całkiem ok, choć oczywiście nie jest to łatwy kawałek chleba. ale jak się to lubi i ma się wsparcie to jest ok. polecam!
happy78 2013-12-09 08:40:02
Zeszły rok minął mi pod znakiem WOW i na pewno nie był to rok stracony
florentyna 2013-12-10 16:36:06
ciężko mi się zdecydować czy praca w WOW byla zadowalająca, czy bardzo zadowalająca :)
reflection90 2013-12-16 12:44:21
była to moja pierwsza praca w takim a nie innym charakterze i dobrze wspominam. najważniejsze, że udało mi się nabyć doświadczenie i ogólne rozeznanie co do specyfiki tej pracy
jodla 2013-12-23 09:51:29
firma jak firma. w gruncie rzeczy to jak się pracuje w dużej mierze zależy od ludzi, no i samego nastawienia. dla mnie na pewno nie był to czas stracony
tedeseg 2014-03-06 00:13:24
dla mnie niestety czas stracony
janusz 2014-03-27 11:40:04
To może uargumentujecie jakoś te opinie, bo np. nie wiem dlaczego tedeseg uwaza, że tylko stracił czas w wielkopolskim oddziale wodnym.
tedeseg 2014-05-04 22:37:33
ja straciłem tam czas dziś przez zwykły przypadek sie dowiedziałem że zmienili nazwe na Poznańska Stacja Wody
ewka 2014-05-06 10:51:07
Słyszałam że zmienili nazwę na "Bellissima"- podnoszenie oczek.
paweł 2014-05-09 11:08:30
Pozdrowionka z Zakopanego.! Zimno i pada deszcz. Do zobaczenia. Hej.! P.W.
marika 2014-05-13 14:43:24
Pracowałam w tej firmie 1,5 roku i ogólnie było ok, kasa na czas a atmosfera rewelka- wszystko na wesoło. Pracowałabym do dziś gdyby nie te wieczorne powroty do domu. Nie rozumiem tych chorych wpisów...
Prawdopodobnie? wpisują je sami pracownicy forum...? aby podsycić kiepski temat... Ciekawe czy za chwilę usuną ten wpis...
adam 2014-11-29 00:47:16
Może jest ktoś kto aktualnie tam pracuje? Opinii aktualnej nie widać wiec moze jakies zmiany zaszly? Jak wyglada sytuacja firmy na dzien dzisiejszy? Dobrze jest podzielic sie czasami wrazeniami aby osoby ktore chca tam podjac prace wiedzialy cos na ten temat. Bede wdzieczny jak ktos mi udzieli jakichkolwiek informacji :-)
xmen 2015-01-31 05:29:58
Mam nadzieję, że wy się orientujecie w temacie bo niestety internet nie bardzo umiał mi pomóc. Czy szykuje sie jakaś rekrutacja lub roszady na miejscach pracy w Wielkopolskim oddziale wody? poszukuje pracy pilnie, a to byłaby dla mnei praca w zawodzie, a nie ukrywam że prócz tego że chciałbym pracować dosłownie na już, to może w końcu robiłbym to co lubie
tomeok 2015-02-20 16:12:01
chodzi Wam o tą firmę z Poznania? wydaje mi się, ze coś u nich nie gra, bo na goworku jest oceniona na jedną gwiazdke.. na 5 więc wydaje mi się, ze coś musi być na rzeczy, bo oceniajacych jest prawie 70, więc to pewnie albo pracownicy zatrudnieni tam albo sami klienci, którzy korzystali z ich usług tak naprawde.
bryza 2015-03-07 20:48:12
skrót WOW (ang. łał) niestety nie pasuje zupełnie do tego miejsca bo zupełnie, ale to zupełni nie ma czym się w niej zachwycać... Rzeczywiście te słabe oceny to nie jest całkwity przypadek , a Kostrzyn stać na pewno na to , aby sytuacje w tej firmie jak najszybciej i jak najskuteczniej zmienić na lepsze...
wow 2015-03-13 00:45:44
czy to chodzi o fimre Poznańska Stacja Wody? a ten skrót WOW to od czego?
wow 2015-03-13 00:56:55
zagadka rozwiązana wystarczy chwilę poszperać u wujka google odkryłem że firma conajmniej 4 razy zmieniała nazwę może więcej ale nie wiem dokładnie wielkopolski oddział wody, medi aqua, wielkopolska stacja wody, poznańska stacja wody... ciekawe jaka będzie nastepna nazwa ? o co w tym chodzi?
Pierwszy po szefie 2015-09-10 10:54:11
Jeśli chodzi o zmianę nazwy firmy:
-złe opinie klientów,
-utrudnianie zwrotów zakupionych produktów,
-naciąganie na kredyty.
Atmosfera w pracy:
-super jeśli dobrze sprzedajesz,
-ok jeśli sprzedajesz i zostaje ci coś w kieszeni po tankowaniu swojego auta,
-do d..y jak tylko tracisz na paliwo sprzedaż 1-4 szt na m-c.

Jeśli NIE JESTEŚ RASOWYM AKWIZYTOREM/BEZ SKRUPUŁÓW TO DAJ SOBIE SPOKÓJ.
mryś 2016-05-16 22:26:22
no szkoda, że teraz nic nie mają do obsadzenia, bo akurat szukam pracy a wiem, że u nich spoko się pracuje nawet na produkcji itp
Zostaw swoją opinię o Wielkopolski Oddział Wody Iwona Rudnicka - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wielkopolski Oddział Wody Iwona Rudnicka