logo Patrol Group Sp. z o. o.

Patrol Group Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

PAK 2016-03-15 13:32:02
Witam,

Trochę z innej beczki pytanie, czy Patrol zleca robotę na zewnątrz, do innych wtryskowni? Będę wdzięczny za informacje z kim kontaktować się w tej sprawie.
tola 2016-03-15 13:42:31
pak, z tego co kojarzę to firma zleca. Warto drogą mailową się do nich odezwać bo tutaj to ludzie głównie ci udzielą informacji o rekrutacjach, a te są nawet na samego dyrektora zakładu ;)
9999 2016-03-21 09:36:34
Ja pracuje od miesiaca, troche roboty jest ale spoko wszystko atmosfera fajna, taka normalna kazdy pomaga jest wesoło. Jak czytałem to forum to troche przerażony bylem ale widze ze to rzeczywiście straasznie naciagane i podkoloryzowane 9
coś 2016-03-21 12:07:58
nooo i to mi się podoba @9999. Widać, że masz swój rozum. Ja sam CV wysyłam, wolę się przekonać, zamiast bazować na negatywnych wpisach, bo jak widać z tym bywa różnie
Bzdura 2016-03-22 18:13:17
Tak, jak ktoś ci pomoże bo normy nie wyrobisz to pójdziesz na dywanik albo zostawia cię po robocie. Co za bzdury ktoś wypisuje. Chyba desperaci co zostali w tej firmie na kierowniczych stołkach bo już nie maja kim robić. Nie dajcie sie nabrać. Pewnie sam prezes pisze te niby dobre opinie albo płaci komuś.
bzdury 2016-03-23 01:46:15
moim zdaniem to niekturzy/re brygadzisci sa waluszywi nie ludzie co tam pracuja co nie kturzy liza tylek jak sie tylko da
do 9999 2016-03-23 11:24:50
A na jakim stanowisku pracujesz ze jest tak fajnie i wszyscy Ci pomagają?
Pomagać to można było kiedys bo teraz jak każdy ma po trzy, cztery maszyny do obsługi to nie jest w stanie komuś w czymś pomóc.
bleeee 2016-03-23 13:57:51
W Krakowie do obsługi nieraz ma sie i 5 maszyn i nikt nie narzeka i nie marudzi.... w Wieluniu to leń na leniu i tyle do roboty nikomu sie isc nie chce ale o wypłate top pierwszy sie upomina. Wreszcie powinni z tym zrobic porzadek bo w Krakowie na produkcji wszyscy zapieprz maja i robia swoja robote a tam to krolewicze sami co czas ma wypisywanie bzdur maja ale na robote to zwsze ciezko
Bzdury 2016-03-23 17:11:03
A powiedz ile zarabiasz w Krakowie? To wy jesteście krolewicze na nocki nie chodzicie do pracy i same buble przysyłajcie do Wielunia. Noża to u was nikt nie widział. 5 maszyn to chyba w całym zakładzie jest w tym Krakowie.
xxxxx 2016-03-23 23:37:06
Jak w Krakowie idzie wszystko w automatach- nic przy tym nie jest robione, nie obcinane tylko zbierane z maszyny jak leci i na palecie informacja "NIE OBCIĘTE" to można miec z 10 maszyn. Jak by te osoby z tego wspaniałego Krakowa miały tu pracować to juz by im tak wesoło nie było.
O wypłatę każdy sie upomina bo należy mu się jak psu buda...
blaaaa 2016-03-24 08:38:12
No właśnie widać, kto te wpisy robi bo widać zakąłdu to ty na oczy nie widział!!! Nie dośc ze Kraków cały czas na nocki robi to maszym u nas niewiele mniej niz u was a ludzi 1/3 z tego co u was... Ale wypisują takie bzdury klamczuchy jak to im źle zeby innym krwi napsuć a w firmie nigdy nei pracował
do blaaa 2016-03-24 08:52:00
No to powiedz co w Krakowie robicie na "gotowo" a ile maszyn idzie w automatach? Chciała bym zobaczyć chociaż przez jeden tydzień jak ludzie z Krakowa pracowali by w Wieluniu. (w Krakowie chyba lepsi ludzie mieszkają że pracuje 1/3 ludzi co w Wieluniu i tak świetnie sobie radzą.)
kkkk 2016-03-27 09:51:44
widzę, że jakaś dziwna rywalizacja się wywiązała między zakładami..myślę, że to bez sensu zgłoście to gdzieś a nie prowadzicie tutaj bezsensowną kłótnię
zaciekawionyWL 2016-04-26 14:02:22
i tak oto nawet pani Dominika ktora mnie rekrutowala zawija sie z pokladu. ciekawe.... poprostu firma idzie na D N O
zxc 2016-04-26 14:16:45
zaciekawiony, myślisz że odejście jednej osoby spowoduje problemy wiążące mnie z policją / biurem agencyjnym. Do tego jest wiele niejasnych aspektów - mnie przede wszystkim interesowałaby stawka jaką można byłoby u nich zarobić i forma umowy, ktróra jest podpisywana.
blab 2016-04-26 16:27:47
to prawda, że akurat odejscie dominiki to duza strata dla firmy, nie skłąmie jak powiem ze wiekszosc osob przyszła do tej firmy zarażona jej optymizmem i profesjonalizmem. szkoda ze firma nie potrafiła jej zatrzymać... ech szkoda naprawdę
Haha 2016-04-27 20:30:35
Ten wpis to pewnie od zdesperowanego prezesa. On o wszystkich którzy go olali mówi złe słowa. Ja tez kiedyś myślałam ze firma jest profesjonalna i poukładana ale to wszystko wychodzi z czasem.
ja 2016-04-27 21:19:36
To prawda, z tej firmy wartościowi pracownicy szybko odchodzą
igor 2016-05-05 12:01:03
i widać, że szukają kolejnych wartościowych. Wymagania są duże a to podnosi poprzeczkę zatrudnienia :)
hehe 2016-05-07 23:37:05
Wymagania... Tak, wymagania to oni maja.........
Haha 2016-05-09 10:02:30
Zobaczymy jak przyjdzie do wypłaty. To wam te pieniadze w gardle staną jak zacznie je szef wypominać.
qerg 2016-06-04 18:32:33
@hehe ale konkretnie napisz jakie to wymagania. mnie wakat planisty produkcji interesuje jako zatrudnienie
Cycu 2016-06-11 00:02:45
A jak tam nowa władza w patrolu ? podobno się zmienił dyrektor
mirka 2016-06-11 11:31:42
@greg ciągla masz na to stanowisko jeszcze szanse, planista produkcji nadal jest poszukiwany w Wieluniu - no tylko nie wiem czy jestes świadomy jak systemach ERP musisz być tutaj świetnie ogarnięty - ni i 2-3 lata doświadczenie musisz już takiego zawodowego mieć
Aaa 2016-06-16 20:22:04
No właśnie jak nowa władza,praca,atmosfera czy sąjakieś przyjęcia na pridukcję
4rt 2016-06-16 20:23:36
@Aaa tak teraz przyjmują np. na stanowisko asystenta do spraw obsługi klienta
Haha 2016-06-20 16:30:19
Tej nowej władzy to daje nie więcej jak pół roku i sie zmyje.
ela 2016-06-20 16:39:11
Widzę, że firma poszukuje specjalisty ds. eksportu. Szukam pracy dla mojego narzeczonego, mógłby ktoś powiedzieć coś o tym stanowisku?
Aaa 2016-06-21 12:01:37
A co z dyrektorem Sławkiem jest jeszcze w firmie
kami 2016-06-21 12:47:52
nowego nie widać żeby szukali - nie widzę rekrutacji w internecie - ale za to szukają astystenta ds. obsługi klienta - obiecują umowę o pracę ale ciekawe czy od razu dadzą
Aaa 2016-07-17 12:06:55
Co tam słychać w patrolu w Wieluniu?Czy są jakieś przyjęcia do pracy,a jak z wypłatami są na czas a premie.A jak kierownictwo fajne jakieś.
bon ton 2016-07-17 12:25:40
@ Aaa mnie także interesuje jaka panuje atmosfera w firmie, ale ktoś napisał że daje władzom max pół roku - i tu mnie ciekawi, dlaczego tylko tyle ??
renia 2016-07-18 16:30:32
a co ty, wróżbita maciej? to solidna firma, pro kadra i będzie dobrze
1
xx 2016-07-18 22:42:26
Radzę czytać szybko bo zaraz usuną wpis........
1
r 2016-07-18 22:45:30
@renia no właśnie chcą poprawić co nieco bo nowy kierownik zmiany jest poszukiwany w Krakowie, idzie ku lepszemu
Man 2016-07-23 10:32:45
Kierownik Zmiany (branża tworzyw sztucznych) to jakie są zarobki, pytam, bo to bardzo ważna sprawa dla mnie, praca po prostu się przyda od zaraz, wiadomo przecież, że pieniądze są wazne, zwłaszcza w wakacje
Jatoja 2016-07-23 13:15:48
Tez szukam takiej informacji
Mon 2016-07-23 18:17:42
Moim zdaniem Kierownik Zmiany (branża tworzyw sztucznych) brzmi naprawdę sympatycznie, jedna z lepszych ofert
Ice 2016-07-24 07:56:54
Jakiś czas temu odeszedłem z Patrol Wieluń i powiem wam tylko jedno jedna wywyzszajaca się Pani na kierowniczym stanowisku niszczy wszystko. Przez swoją msciwość i chora żądzę władzy. Uważajcie na nia. Kręci mataczy i zmyśla a wyobraźnię ma bujną oj bujną. I najlepsze jest to że myśli ze jest taka fajna.
Najm 2016-07-24 12:12:37
No chyba troszeczkę przesadzasz mimo wszystko kolego
Interes 2016-07-24 14:55:37
A jakie sa zarobki w owej firmie?
emerew 2016-07-24 14:58:04
@Interes jak wszędzie, tak i tutaj... to zależy o jakie stanowisko pytasz. Ja nie narzekam, ale też wiadomo, że każdy ocenia zarobki po własnych potrzebach
Interes 2016-07-24 15:02:55
No np jako jakis lider czy kierownik
Pio 2016-07-24 19:19:17
Lider czy kierownik ostatnio nawet jest i trzeba powiedzieć że bardzo się przejmują, moim zdaniem wartościowa sprawa, generalnie wysmakowana praca z dobrymi ludźmi
Ice 2016-07-24 23:53:46
Nie przesądzam ani drodze swoją drogą ciekawe co na moim Starym dziale słychać
Wiaj 2016-07-25 12:39:14
Patrol Group Sp. z o. o. z tego co mi się wydaje zajmuje się akurat całkiem dobrą gałęzią biznesu, nie ma ich dużo w Krakowie, muszą naprawdę nieźle na tym zarabiać
Haha 2016-07-27 13:27:52
Firma tak tylko nie ludzie bo nie ma na wyplaty
Walek 2016-07-27 13:54:18
Ale niby skąd Ty wyciągasz takie rzeczy, że mówisz, że nie ma wypłaty, bo przecież jest wszystko tutaj
Zzz 2016-07-28 11:49:54
Przecież co miesiąc zastanawiacie sie z jad wziąć pieniadze. Zapłaćcie lepiej wszystkim wierzycielom faktury.
janek 2016-07-28 11:51:16
Młodszy Specjalista w Dziale Marketingu jest potrzebny teraz, nie wiem czy można u nich liczyć na dobrą umowe, wiecie czy dają taka o prace?
Zostaw swoją opinię o Patrol Group Sp. z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.