logo Patrol Group Sp. z o. o.

Patrol Group Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

Pracownik 2016-03-05 14:41:29
Pewnie miał chłop już dość tego wszystko
pracownik 2 2016-03-05 14:54:11
tak długo wytrzymał - szacunek dla niego !
Jeszcze pracownik 2016-03-05 16:51:07
Także wyrażam szacunek dla Pana Dyrektora Wyjadłowskiego i ubolewam nad tymi osobami, które swój brak kompetencji zakrywają kłamstwami donoszonymi Szefowi.
2
Pracownik 2016-03-05 19:12:31
Popieram w pełni poprzednia opinie. Tylko, ze pan prezes lubi donosicieli i niekoniecznie musza mowić prawdę. Ważne, ze słyszy co chce usłyszeć. Ciekawe na kogo teraz bedą kablować, bo wszyscy sie już zwolnili.
Był pracownik 2016-03-09 21:31:54
Szkoda Pana Dyrektora i nie dziwie mu się. Sama odeszłam i nie żałuje. Szkoda mi tylko niektórych ludzi, którzy na prawdę byli życzliwi i zawsze uprzejmi. Nie dajcie się pewnej donoszącej osobie! Powodzenia
Ej 2016-03-10 17:52:36
A możesz dac nam wskazówki co to za osoba która donosi ze ktoś donosi to wszyscy wiedzą ale kto to?
PAK 2016-03-15 13:32:02
Witam,

Trochę z innej beczki pytanie, czy Patrol zleca robotę na zewnątrz, do innych wtryskowni? Będę wdzięczny za informacje z kim kontaktować się w tej sprawie.
9999 2016-03-21 09:36:34
Ja pracuje od miesiaca, troche roboty jest ale spoko wszystko atmosfera fajna, taka normalna kazdy pomaga jest wesoło. Jak czytałem to forum to troche przerażony bylem ale widze ze to rzeczywiście straasznie naciagane i podkoloryzowane 9
Bzdura 2016-03-22 18:13:17
Tak, jak ktoś ci pomoże bo normy nie wyrobisz to pójdziesz na dywanik albo zostawia cię po robocie. Co za bzdury ktoś wypisuje. Chyba desperaci co zostali w tej firmie na kierowniczych stołkach bo już nie maja kim robić. Nie dajcie sie nabrać. Pewnie sam prezes pisze te niby dobre opinie albo płaci komuś.
bzdury 2016-03-23 01:46:15
moim zdaniem to niekturzy/re brygadzisci sa waluszywi nie ludzie co tam pracuja co nie kturzy liza tylek jak sie tylko da
do 9999 2016-03-23 11:24:50
A na jakim stanowisku pracujesz ze jest tak fajnie i wszyscy Ci pomagają?
Pomagać to można było kiedys bo teraz jak każdy ma po trzy, cztery maszyny do obsługi to nie jest w stanie komuś w czymś pomóc.
bleeee 2016-03-23 13:57:51
W Krakowie do obsługi nieraz ma sie i 5 maszyn i nikt nie narzeka i nie marudzi.... w Wieluniu to leń na leniu i tyle do roboty nikomu sie isc nie chce ale o wypłate top pierwszy sie upomina. Wreszcie powinni z tym zrobic porzadek bo w Krakowie na produkcji wszyscy zapieprz maja i robia swoja robote a tam to krolewicze sami co czas ma wypisywanie bzdur maja ale na robote to zwsze ciezko
Bzdury 2016-03-23 17:11:03
A powiedz ile zarabiasz w Krakowie? To wy jesteście krolewicze na nocki nie chodzicie do pracy i same buble przysyłajcie do Wielunia. Noża to u was nikt nie widział. 5 maszyn to chyba w całym zakładzie jest w tym Krakowie.
2
xxxxx 2016-03-23 23:37:06
Jak w Krakowie idzie wszystko w automatach- nic przy tym nie jest robione, nie obcinane tylko zbierane z maszyny jak leci i na palecie informacja "NIE OBCIĘTE" to można miec z 10 maszyn. Jak by te osoby z tego wspaniałego Krakowa miały tu pracować to juz by im tak wesoło nie było.
O wypłatę każdy sie upomina bo należy mu się jak psu buda...
blaaaa 2016-03-24 08:38:12
No właśnie widać, kto te wpisy robi bo widać zakąłdu to ty na oczy nie widział!!! Nie dośc ze Kraków cały czas na nocki robi to maszym u nas niewiele mniej niz u was a ludzi 1/3 z tego co u was... Ale wypisują takie bzdury klamczuchy jak to im źle zeby innym krwi napsuć a w firmie nigdy nei pracował
do blaaa 2016-03-24 08:52:00
No to powiedz co w Krakowie robicie na "gotowo" a ile maszyn idzie w automatach? Chciała bym zobaczyć chociaż przez jeden tydzień jak ludzie z Krakowa pracowali by w Wieluniu. (w Krakowie chyba lepsi ludzie mieszkają że pracuje 1/3 ludzi co w Wieluniu i tak świetnie sobie radzą.)
zaciekawionyWL 2016-04-26 14:02:22
i tak oto nawet pani Dominika ktora mnie rekrutowala zawija sie z pokladu. ciekawe.... poprostu firma idzie na D N O
blab 2016-04-26 16:27:47
to prawda, że akurat odejscie dominiki to duza strata dla firmy, nie skłąmie jak powiem ze wiekszosc osob przyszła do tej firmy zarażona jej optymizmem i profesjonalizmem. szkoda ze firma nie potrafiła jej zatrzymać... ech szkoda naprawdę
Haha 2016-04-27 20:30:35
Ten wpis to pewnie od zdesperowanego prezesa. On o wszystkich którzy go olali mówi złe słowa. Ja tez kiedyś myślałam ze firma jest profesjonalna i poukładana ale to wszystko wychodzi z czasem.
ja 2016-04-27 21:19:36
To prawda, z tej firmy wartościowi pracownicy szybko odchodzą
2
hehe 2016-05-07 23:37:05
Wymagania... Tak, wymagania to oni maja.........
1
Cycu 2016-06-11 00:02:45
A jak tam nowa władza w patrolu ? podobno się zmienił dyrektor
Aaa 2016-06-16 20:22:04
No właśnie jak nowa władza,praca,atmosfera czy sąjakieś przyjęcia na pridukcję
Haha 2016-06-20 16:30:19
Tej nowej władzy to daje nie więcej jak pół roku i sie zmyje.
1
Aaa 2016-06-21 12:01:37
A co z dyrektorem Sławkiem jest jeszcze w firmie
Aaa 2016-07-17 12:06:55
Co tam słychać w patrolu w Wieluniu?Czy są jakieś przyjęcia do pracy,a jak z wypłatami są na czas a premie.A jak kierownictwo fajne jakieś.
xx 2016-07-18 22:42:26
Radzę czytać szybko bo zaraz usuną wpis........
3
Jatoja 2016-07-23 13:15:48
Tez szukam takiej informacji
Ice 2016-07-24 07:56:54
Jakiś czas temu odeszedłem z Patrol Wieluń i powiem wam tylko jedno jedna wywyzszajaca się Pani na kierowniczym stanowisku niszczy wszystko. Przez swoją msciwość i chora żądzę władzy. Uważajcie na nia. Kręci mataczy i zmyśla a wyobraźnię ma bujną oj bujną. I najlepsze jest to że myśli ze jest taka fajna.
1
Interes 2016-07-24 14:55:37
A jakie sa zarobki w owej firmie?
Interes 2016-07-24 15:02:55
No np jako jakis lider czy kierownik
Ice 2016-07-24 23:53:46
Nie przesądzam ani drodze swoją drogą ciekawe co na moim Starym dziale słychać
Zzz 2016-07-28 11:49:54
Przecież co miesiąc zastanawiacie sie z jad wziąć pieniadze. Zapłaćcie lepiej wszystkim wierzycielom faktury.
6
Interesant 2016-08-04 19:21:15
ktoś wie jak wyglada praca w zakłądzie przy torowej w krakowie?
w jakich godzinach sa zmiany? na czym polega praca na hali?
Wileuniowu 2016-08-14 12:12:55
Jak zwalniają ludzi bo chcą podwyżki z 1700 na 1800to to stanowiska się pojawiają ... powodzenia
Hahahaaaaa 2016-08-17 19:35:58
Ryżą nie odzywaj sie.
Wielnuiowy 2016-08-23 11:03:11
HAHA, 100 zł dla dyrektora finansowego czy tam tego nowego oepracyjnego co po 20 kola zarabiaja to duzo ? chyba was pogielo
Inaczej bedziesz gadac jak twoje dzieci nie beda mialy cos jesc, albo w czym nosic ksiązek do szkoly , powodzenia
2
rafał 2016-08-30 22:39:55
Firma daje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę - bez pośredników i śmieciówek a to coraz rzadsze w produkcji. Firma się rozwija i to widać.
2
Tra 2016-09-06 16:07:31
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy. ( usunięte przez administratora ) Po przedstawianiu śmiesznych warunków finansowych jak dla handlowca, bardzo szybko zakończyłam tę rozmowę. Nie polecam firmy.
11
Abc 2016-10-17 13:27:48
Czy potrzebują do pracy na produkcję kobiet do wtryskarek do Wielunia?Jaka teraz atmosfera panuje i czy kasa jest na czas.
Sąsiad obok 2016-10-22 10:56:40
O czym wy tu piszecie? Kogo obchodzi stanowisko specjalisty. Ludzi interesuje to jaka jest atmosfera wśród tych których jest najwięcej czyli zwykłych pracowników. Jakie są zarobki i ich traktowane. Specjaliści to najmniejsza grupa ludzi wśród dużych fabryk. Interesuje mnie jak się mają u was zarobki i jak traktuje się ludzi. Dzięki pozdrawiam
5
Bob 2016-10-22 16:06:27
Chyba teraz jest opcja pracy. Także zapraszamy.:-)
ktoś 2016-10-24 17:28:21
Poczytaj nieusunięte wcześniejsze wpisy a dowiesz się wszystkiego
4
Abc 2016-10-25 12:37:01
Ale może się coś zmieniło na lepsze.
1
Ala 2016-11-08 12:31:01
Kierownictwo w Wieluniu jak zwykle nic nie ogarnia.
3
koza58@interia.pl 2016-11-09 18:47:51
Poszukuje 3 klapki i tacki do Patrol Group Skrzynka narzędziowa Formula S Alu 600 21,5"
zainteresowany 2016-11-28 16:47:27
A jak wygląda sytuacja wsród przedstawicieli ?
1
Aaa 2016-12-08 10:56:50
Będą jakieś bony na święta?
Mówię jak jest 2016-12-08 14:59:42
Haha...stówka do koperty za Robola roku.
1
Nn 2016-12-11 12:53:02
Napewno będzie coś słodkiego do kawy jak zwykle nędzne paczki.
1
Zostaw swoją opinię o Patrol Group Sp. z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.