Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.


Oceniono 66 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.
Koszutki 2
Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
zuza - 2013-11-25 11:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawie jak 11 listopada zapłacą czy już ktoś to wie?
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2014-02-17 14:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to kiepsko jak takie przestoje z robotą ma patrol group, to nigdy nie zwiastuje nic dobrego, oby coś się szybko pozmieniało.
zdjecie uzytkownika
Były pracownikPG Krk - 2014-03-11 10:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Postanowiłem napisać kilka słów o firmie Patrol Group. Różne opinie tutaj moi poprzednicy wypisywali, raz firma była przedstawiana w złym świetle raz w lepszym. Obecnie pozycja firmy jest ustabilizowana, panuje bardzo miła atmosfera, pracując nadgodziny pracownik jest bardzo dobrze wynagradzany. Obecnie nie mogę złego słowa napisać o tej firmie, bo bym po prostu skłamał. Według mnie najważniejszy jest sposób podejścia pracodawcy (przełożonych) do pracowników liczy się współpraca, zrozumienie i dialog a tego tutaj nie brakuje. Z cała pewnością mogę potwierdzić, że naprawdę warto się tutaj zatrudnić. Odszedłem z firmy ponieważ musiałem przeprowadzić się na drugi koniec Polski, ale gdybym kiedyś jeszcze miał taką okazję to na pewno wrócę do Patrola. Pozdrawiam wszystkich Patrolowców.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-25 11:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że siłą tej firmy są ludzie i nikt z osób pracujących nie może temu zaprzeczyć atmosfera w pracy jest bardzo dobra... ludzie nauczyli się narzekać i nikt tego nie zmieni... wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2014-03-26 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-03-25 11:12:35]:
Dobrze napisane zgadzam się z Tobą że ludzie będą zawsze narzekać chociażby ich ozłocili to i tak będzie ten niedosyt, taka już nasza mentalność :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-03-29 17:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nasza brygadzistka [usunięte przez moderatora], cała zmiana jest pod presją i tylko czekają aż zabierze premie uznaniową za blache powody, (usunięte przez administratora) ludzie nie chetnie przychodza do pracy
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-02 11:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolek - 2014-03-29 17:35:32]:
powyzszy post nie zawiera prawdy zostal napisany w naerwach z powodu iz nie moge go usunac chcialbym oficjalnie przeprosic pania brygadzistke
zdjecie uzytkownika
Dampc - 2014-04-17 09:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dokładnie tak jest, ale z drugiej strony jakie warunki oferują w Patrol Group dla najniższego szczeblem pracownika? Czyżby najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
Pętelka - 2014-04-23 15:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam swego czasu na rozmowie i spora część jej czasu była poświęcona wysokości wynagrodzenia. Na szczęście nie skorzystałam i miesiąc później dostałam pracę w firmie,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-05-13 01:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znacznie się przerzedziło w firmie. Może to i dobrze, zawsze jest pretekst żeby walczyć o jakąś dobrą premię.
zdjecie uzytkownika
nICK - 2014-05-13 09:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PREMIE?? Haha dobre :)
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-05-15 01:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niCK nie mów, że nie ma co liczyć na jakąś dodatkową kaskę.. przecież to powinno być bezapelacyjne.
zdjecie uzytkownika
nero - 2014-05-19 23:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brednie piszecie... ja mam i miałem premie i pracuje się nieźle. Po co takie komentarze wyssane z palca? Piszą tutaj tylko oszołomy które nie potrafiły pracować i tyle. Jeśli ktoś wylatuje z firmy to wiadomo,że wymyśla bzdury, zapytajcie tych którzy tam pracują!
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-06-17 19:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikomu nie polecam tej firmy zwlaszcza produkcji[krakow]
zdjecie uzytkownika
tango - 2014-06-19 04:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale o jakich opóźnieniach w takim razie teraz piszesz ? od jak dawna w tej chwili nie dostałeś swojej kasy?
zdjecie uzytkownika
a. - 2014-06-20 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak brygadziści w patrol group nie sa tacy straszni? Chociaż z drugiej strony niepokoją mnie te owe nerwy, praca jest stresująca?
zdjecie uzytkownika
nomi - 2014-06-20 14:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest tak źle to dlaczego nikt sie nie zwalna.. ja tam szukam pracy i dzwonie co chwile pytac czy maja jakies miejsca ale nigdy nie ma to o co chodzi??? Mój szwagier tam pracuje pare lat i zawsze kase dostaje a ja sie teraz po sadach ciągam z ostatnim pracodawcom który mi pół roku kasy nie zapłacił. Szlak czlowieka trafia jak jest bez roboty a taki co mu wszedzie źle jeszcze pyszczy bo dwa dni pieniedzy nie dostal. Opamietaj sie człowieku albo zwolnij miejsce takim którzy chca pracowac
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-23 01:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłaty były bo przestali szczekać:))))))))
zdjecie uzytkownika
tango - 2014-06-26 23:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co pieniądze są normalnie i na czas w Patrol Group? nie wiem po co w takim razie ludzie wprowadzają zamieszanie
zdjecie uzytkownika
inny niz marko - 2014-07-06 23:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do pensji to rzeczywiście leca w kulki i to dobrze!!! A mnie się za sobotę zawsze zgadza i teraz to żałuję że ich nie ma bo nie ma jak przyrobić niestety a książki trzeba kupić bo wakacje sie skończą. A niech mi ktos powie gdzie nie trzeba zapieprzać co? są i tacy co tam 9 lat pracuja i się nie skarżą i prawda jest taka gdyby im az tak źle tam było toby na pewno tam nie siedzieli. i ciekawe czy którys z nich by ie odezwał głosno i źle powiedział o firmie ? pewnie żaden bo każdy cwany jak daleko i gaciami trzesie jak zwolnienia są i tyle ! ja sie tam ciesze ze chociaz taką robote mam bo jak do tej pory to tylko u ogrodnika na 3 miechy się załapywałam.
zdjecie uzytkownika
b - 2014-07-07 19:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a. - 2014-06-20 12:21:43]:
może i nie są tacy straszni bo nic nie umieją nawet dobrze ludzmi zarządzić i oczywiście są bardzo niesprawiedliwi.Dlaczego?????NIECH ONI SAMI NA TO PYTANIE SOBIE ODPOWIEDZĄ.
zdjecie uzytkownika
ubudubu - 2014-07-09 13:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Kierowniku (usunięte przez administratora)- tyle się pan najeździłeś po różnych rozmowach kwalifikacyjnych narzekając na Patrol. Więc co pana jeszcze w tej firmie zatrzymuje ? Cienki pan jesteś :))
zdjecie uzytkownika
malina - 2014-07-09 18:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto to kierownik pączek?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-09 20:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy tu wypisujecie. Ja tam pracuje i nie narzekam. Praca nie jest zła, jeden dzień jest zapieprz ale drugiego dnia są luzy. Brygadzistki i kierownictwo są ok, zawsze wstawia się za pracownikiem. Do pracy przychodzi sie pracowac a nie dla relaksu. Ktos sie opierdziela a potem sie dziwi ze go sie czepiaja. Ja tam robie co do mnie nalezy i nie wyklocam się z przełożonymi. Zastanówcie się dwa razy zanim coś tu napiszecie, bo w patrolu nie jest zle. Trochę obiektywizmu.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-28 19:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w patrolu nic się nie zmieni nadal burdel i wielki bałagan tylko ludzie rotują jak piłki ci dobrzy sami odchodzą a resztę zwalnia szef.zero szacunku dla dobrych pracowników i motywacji do pracy.pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x