Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.

zdjecie uzytkownika
erla - 2014-09-15 14:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mechanicy odchodza bo wóde chleją a do pracy nie ma chetnych......... dajcie spokój z tym wypisywaniem bzdur bo to forum które ma pomóc ludziom znaleźc prace a tu same bzdury i zero konkretów. Nikt na sile nie trzyma a za picie to wszedzie wylecisz i tyle
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2014-09-15 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [erla - 2014-09-15 14:37:54]:
dokładnie!!! forum ma pomóc uzyskać informację o firmie a tu takie głupoty wypisują że włosy się jeżą na głowie proponuję założenie prywatnego forum ludzi niedowartościowanych będzie można wymieniać się swoimi porażkami.........
zdjecie uzytkownika
Ala111 - 2014-09-19 09:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie w Krakowie i jestem zdziwiona tymi wpisami. Było milo rzeczowo wszyscy chodza zadowoleni zartują śmieja sie jakos stresu i tragedii nie widac a mam porównanie bo jak sie szuka pracy to po roznych firmach sie chodzi. Radze tym nieszczesliwym przejsc sie kiedys po firmach na rozmowy to łatwo zmienic zdanie. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ja tam zadnych zlych wrazen nie mam
zdjecie uzytkownika
Li - 2014-10-02 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się sprawują nowi kierownicy (usunięte przez administratora) ?
zdjecie uzytkownika
0000 bond - 2014-10-05 20:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychać w firmie? ponoć są jakieś nowe nagrania jak w restauracji sowa !!! ktoś je słuchał?
zdjecie uzytkownika
miłah - 2014-10-06 09:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę nie pisać tu takich rzeczy o firmie bo się już nigdy nikt u nas nie zatrudni! (w szczególności ludzi z Wielunia) Firma według mnie jest na wysokim poziomie, ponadto opinie wystawiane przez najprawdopodobniej byłych pracowników, wyrzuconych bądź zwolnionych dyscyplinarnie za niestosowanie się do regulaminu, nie bierzmy pod uwagę. Zapraszamy do uczestniczenia w rekrutacji, firma godna polecenia. A o posłuchach nic nie wiem, wydaje mi się że ktoś coś bardzo zmyśla.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-08 17:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co dokładnie chodzi bo wszyscy nie wiedzą/??????
zdjecie uzytkownika
tetra - 2014-10-23 04:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy Patrol Group nadaje się na pierwszą pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-10-28 10:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tetra - 2014-10-23 04:39:32]:
Z tego co wiem przyjmowali na staż do działu finansowego o logistyce nie słyszałem.. Ja pracowałem w Krk i atmosfera na prawdę świetna, ludzie budują tą firmę. Była stazystka w dziale handlowym i po praktyce dostała propozycje pracy wiec jak sie sprawdzisz to pewnie szansa jest chociaz logistyka zawsze mocno obstawiona.
zdjecie uzytkownika
Bogi - 2014-10-31 09:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie polecam w cale tej firmy, zarobki małe, najniższa średnia krajowa, brak jakichkolwiek standardów, i ciężko mówić tu o szacunku ze strony szefa do kogokolwiek. Kiedy jeszcze pracowałem w Tej firmie, w dzień kiedy przyjeżdżał szef do zakładu, wszyscy się Go bali, i byli niepewni co się dzisiaj stanie... Dość chora atmosfera, nie polecam. Co do ludzi - świetna atmosfera. Ale jeżeli chodzi o te sprawy, o który wspomniałem wyżej, to jest jednym słowem klapa. Jeżeli chodzi o terminowość wypłat, to za moich czasów opóźnienie tygodniowe, sporadycznie 2 tygodniowe. Pozdrawiam, i podziwiam ludzi którzy tam pracowali.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-11-05 14:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro średnia krajowa to nie jest tak źle... znajoma pracuje w tej firmie i sobie chwali podobno jak nastały czasy nowych "władz" to wypłaty nawet przed terminem... i faktycznie zawsze wspomina że atmosferę mają dobrą więc może coś w tym jest...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-06 16:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i wypłaty są w terminie ale za taką harówkę i stres, nie jest to adekwatna zapłata (najniższa krajowa oczywiście). Liczy się aby jak najwięcej schodziło z maszyny, nie liczy się w ogóle człowiek, non stop podkręcanie czasów maszyn, najchętniej daliby jedną osobę na kilka maszyn. A jak ktoś mdleje, to wielka afera o wezwanie karetki, bo "psuje to reputację firmy". Nowe rządy nie przynoszą nic dobrego. Panuje chaos, nieład, stres. Ludzie pracują tylko dlatego, że ciężko o pracę i chwytają się tego co jest.
zdjecie uzytkownika
tetra - 2014-11-06 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki @Bolo za informacje, zawsze wiedziałem, że znajdzie się ktoś kto udzieli odpowiedzi :) Ale tak widzę, że dalej są jakieś rozbieżności co do wysokości zarobków, bo raz mowa o średniej krajowej a później o najniższej. A to znacząca różnica. Czy to wynika z różnicy stanowisk czy raczej indywidualnych uzgodnień umów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-07 21:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wysokie stawki to może i mają ale te lesery na dyrektorskich i kierowniczych stanowiskach!!!Łażą i nic nie robia tylko się podśmiewują :( A słyszeliście co rudy mówił, że to niby szefowi coś tam się przytrafiło, że ząbki zgubił?...trzeba chłopaków z mg spytać tam wszystko mają na bieżąco
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-08 16:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ktos może wie za co Mariusz dostał wypowiedzenie? pewnie sprawka dyrektora bo kogo by innego, wybrał sobie swoich ludzi a reszta jest do odstawki. Szkoda chłopaka bo dużo wie, zna się na robocie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-10 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy rzucą jakieś bony na święta, słyszał może ktoś coś? szykuje się coś?
zdjecie uzytkownika
szaramyszka - 2014-11-11 08:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze ze Mariusz dostal wypowiedzenie. on duzo wie i duzo umie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-14 16:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dużo ludzi było co znało sie na robocie i też ich już nie ma
zdjecie uzytkownika
7 - 2014-11-15 21:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam sie dzieje ze wszyscy po kolei odchodzą?
zdjecie uzytkownika
pracownik nr 1 - 2014-11-17 00:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto odszedł albo kogo zwolnili bo w temacie nie jestem?
zdjecie uzytkownika
krak - 2014-11-17 19:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam w krkowie, dalej problem z pracownikami?Bo coś ostatnio to problemy ze skompletowaniem produkcji... a to ciekawe, nikt nie chce pracować?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-19 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz sezon się kończy i zaczynają zwalniać ludzi. Wcześniej dawali im umowy na miesiąc,dwa. Rotacja w zakładzie jest duża, ludzie boją się o pracę. Do tego Pan dyrektor, drugi po bogu w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
grajdoł - 2014-11-21 01:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-19 11:38:29]:
czyli rozumiem , że nie ma żadnych szans w Patrol Group , aby doszło do takiej sytuacji , że ktoś ma spokojną i stabilną pracę przez dłuższy okres czasu ? Miałem nadzieję na zatrudnienie tutaj w najbliższym czasie, ale skoro firma raczej zwalnia to plany te trzeba będzie chyba odłożyć na inny okres czasu
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-22 21:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmą rządzą ludzie, którym to rządzenie jakoś nie wychodzi a co nie którzy to tylko po zawodówce. Nie ma się co tam pchać skoro główni kierownicy uciekają. Licho jednym słowem na produkcji
zdjecie uzytkownika
Audytor - 2014-11-23 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Krakowierządzi ten łysy pan dyrektor?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x