Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Patrol Group Sp. z o. o.

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Patrol Group Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wojtala - 2016-01-24 17:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A brygadzisci jacy są jak pracowników traktują?
zdjecie uzytkownika
do King Lion i wszystkich prezesów - 2016-01-24 18:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [King Lion - 2016-01-24 11:18:45]:
Jeśli pracownik w grudniu dostaje wypłatę 23 grudnia, dzień przed wigilią pieniadze wpływają na konto po godzinie 15 to jest w porządku?. Gdzie ma sobie zrobic zakupy i kiedy?. Czy ktoś zastanowił się co ten pracownik ma powiedzieć swoim dzieciom że nie ma prezentu pod choinkę albo jedzenia na swięta bo wypłata się opóźniła. Więc o ile spóźnia się wypłata? Według mnie jest zbyt duża przepaść ekonomiczna pomiędzy pracownikami a pracodawcą i stąd niezrozumienie problemu.Litością jeszcze się nikt nie najadł.

zdjecie uzytkownika
tango - 2016-01-24 19:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do King Lion i wszystkich prezesów - 2016-01-24 18:50:39]:
no rzeczywiście nie ma co ukrywać ale jest to nie lada kłopot @do king lion. Niemniej co z tym zrobisz ? nic. a pracować trzeba. Szukają teraz kierowników działu kontroli jakości, może tam będzie lepiej
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-24 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [King Lion - 2016-01-24 11:18:45]:
Tak masz rację, myślę, że część wpisów pochodzi od byłych pracowników (a ile się ich przewinęło w tej firmie?) i którzy wciąż pamiętają opisywane historie. Taka sytuacja w Patrolu trwa od lat.......i może zmienia ale na gorsze.
zdjecie uzytkownika
Wojtala - 2016-01-24 22:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy mi na odpowiedzi na temat brygadzistow bo członek mojej rodziny chce się tam zatrudnic. A wiadomo brygadzista ma duże znaczenie atmosfera pracy szacunek itp to priorytety. Mam na myśli wieluń. Dziękuję gorąco za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-24 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt że wypłata 23.12.15 była podłością. Nie ulega wątpliwości że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Każdy ma prawo być na to wkur..iony. Chcę tylko aby przedstawiane były tu fakty. A na pewno faktem nie jest że wypłaty spóźniają się aż od : dwadzieścia dni, bądź też zarabia 1200zł. Krytykujmy jak uważamy, ale w tej krytyce przedstawiajmy fakty.
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-25 00:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtala - 2016-01-24 22:13:49]:
Jako Brygadzista? czy " Kierownik Zmiany"?.
Od momentu zatrudnienia na stanowisku: Dyrektor Główny, Pana Sławomira W, w firmie zaczęły następować zmiany. Pytanie jest następujące - Czy to dobre zmiany?. Ten człowiek zmienia starych ludzi na nowych, mając nadzieje że to poprawi : Jakość i wydajność firmy. Sądzę że wierzy ze wymiana ludzi sprawi że wyeliminują się złe nawyki. Nowi Kierownicy Zmianowi bardziej podporządkowani, gdyż nie są przesiąknięci starymi nawykami, odmienią oblicze tej firmy. Cóż muszę tu pana rozczarować, bo zapewne pan to czyta. Nie będę tu panu ubliżał, jak to pan ma w zwyczaju do innych zwłaszcza swoich podwładnych. Postaram się w sposób merytoryczny i uczciwy i z mojego punktu widzenia przedstawić obraz tej pracy. Na pewno zorganizowanie Wigilii bądź tej imprezy integracyjnej było dobrym, nowym i mile odebranym pana pomysłem. Lecz jeśli chodzi o całą resztę to.... W jaki sposób się pan odnosi do swoich podwładnych ? czy uważa pan że taki sposób odnoszenia się do człowieka przystaje człowiekowi na takim stanowisku?. Oczekuje pan od ludzi większego zaangażowania i poszanowania swoich obowiązków zawodowych, a zarazem pan i obraża. Jeśli ktoś nie potrafi panować nad swoimi emocjami, Tj: nie potrafi ich kontrolować, albo powinien dać sobie spokój z takim stanowiskiem, albo udać się do lekarza specjalisty w zakresie psychiatrii. Może nie jest pan prywatnie złym człowiekiem, ale niech pan się czasem zastanowi nad swoim zachowaniem. Jeśli nawet jakikolwiek pracownik w pana ocenie źle wykonuje swoją prace, powinien pan w normalny i cywilizowany sposób zwrócić mu uwagę. Może nie jest pan złym człowiekiem, słyszałem nawet że dba pan o biedne zwierzęta to jednak polecam popracować nad wyrażaniem emocji. Do Wojtala - Odbiegłem trochę od meritum sprawy, mimo wszystko pomimo gorszych okresów pracy (mam tu na myśli problemy z płatnościami) to zachęcam do podjęcia ryzyka i spróbowania swoich sił w Patrolu. O każdym zakładzie pracy zdarzają się złe opinie, a mimo to ludzie pracują. Sprawdza się stare polskie przysłowie : Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Spora część załogi tej firmy to : inteligentni i z poczuciem humoru ludzie.
zdjecie uzytkownika
MATA - 2016-01-29 12:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY TO FIRMA PATROL Z TOROWEJ W KRAKOWIE
zdjecie uzytkownika
ptrgrp - 2016-01-29 15:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Torowej w Krakowie i Fabrycznej w Wieluniu
zdjecie uzytkownika
abba - 2016-02-08 11:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam w patrolu słychać już wszystko w porządku może jakieś zmiany na lepsze
zdjecie uzytkownika
black - 2016-02-11 13:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie jest ok pracuje dopiero od 2 miesięcy i wypłatę mam na koncie a atmosfera jest spożo ludzie fajni roboty rzeczywiście dużo nie ma czasu na pierdoły ale przez to czas szybko mija..
zdjecie uzytkownika
anita - 2016-02-11 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [black - 2016-02-11 13:45:16]:
Jak ktos sie roboty nie boi to w patrolu sporo sie idzie nauczyć nie ma zbędnej papierkologii czy innych bzdur, wszyscy pomocni wypłata ok bałam sie mocno po tych opiniach ale widze,że niewarto sie bac tylko samemu trzeba sie przekonać
zdjecie uzytkownika
AAA - 2016-02-11 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [black - 2016-02-11 13:45:16]:
Chyba rzeczywiście Kierownictwo przestraszyło się gróźb Anny..............................Wypłaty w terminie się rzadko zdarzają w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Alina - 2016-02-12 07:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAA - 2016-02-11 20:41:17]:
tiaaa Anny boi sie kazdy bo ona to ma taka władze ze sie moze co najwyzej w kiblu podetrzec sama..........A wiecie coś wiecej o możliwości zmiany działu? chciałabym iśc do kontroli ale nie wiem gdzie sie pytać czy kierownika czy od razu do kadrowej a w przeszłym roku do sierpnia tez mialam wypłate na czas co miesiąc a pracuje juz 2 lata wiec po co takie komentarze i tylko ludziom wode z mózgu robić??
zdjecie uzytkownika
bleee - 2016-02-12 11:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt kasa jest na czas.. miejmy nadzieje ze najgorsze juz za nami widac ze zamówienia mają bo robota pali sie w rekach... moze jakie premie bedą? :))
zdjecie uzytkownika
Fiona - 2016-02-15 09:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cheche słyszałam że ta Anna to tak naprawdę jakiś koleś z Neotechu.. ponoć sprawdzili po loginie, az strach bierze co to ludzie sa gotowi zrobic
zdjecie uzytkownika
www - 2016-02-16 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje w KRK i nie mogę narzekać ludzie super pomocni życzliwi, z chęcią przychodzi sie do pracy. Roboty mnóstwo widać że firma sie rozwija dużo nowych tematów i naprawdę duzych klientów. Jak tylko produkcyjnie damy radę to będzie spory sukces. Polecam tym którzy nie lubią korporacyjnego stylu pracy. Tutaj każdy musi myśleć i kombinować, decyzje podejmuje się na miejscu, ciągle cos sie dzieje.
zdjecie uzytkownika
jaru - 2016-02-17 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chytajcie sie bo jest nabór, a zarobic mozna choc roboty sporo nie dla tych co sie obijac chca a kierowniczka z montazu to babka równa ze hej... Na produkcji tez sa doswiadczenie widac i na robocie sie znaja
zdjecie uzytkownika
grześ - 2016-02-18 11:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ważne, że firma zatrudnia osoby profesjonalne @jaru. Może dużo jest roboty, widać, bo znowu szukają ustawiaczy, ale jednak warto.. można niezłego doświadczenia złapać
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-02-19 15:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ustawiaczy szukają bo się połowa mechaników zwolniła. (znaleźli lepsze miejsce pracy)
zdjecie uzytkownika
Doświadczony - 2016-02-21 11:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, wszyscy na produkcji sie znają na robocie ze żadnego zamówienia nie mogą zrobić. Mechanicy i reszta spec. sie zwolnili bo kasy nie było na czas. A doświadczenia w tej firmie to mozna nabyć tylko w robieniu bubli ze śmieci. I tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-02-21 14:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego jeśli jest tak super to dlaczego zwolniła się Monika w piątek by£a ostatni raz.może za mało płaca a dużo wymagają
zdjecie uzytkownika
Laguna - 2016-02-29 22:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Która Monika
zdjecie uzytkownika
BBB - 2016-03-05 08:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [King Lion - 2016-01-25 00:19:49]:
W internecie jest ogłoszenie na dyrektora zakładu wieluń. To znaczy ze dyrektor o ktorym piszesz odszedl?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-05 14:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie miał chłop już dość tego wszystko
zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2016-03-05 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak długo wytrzymał - szacunek dla niego !
zdjecie uzytkownika
Jeszcze pracownik - 2016-03-05 16:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Także wyrażam szacunek dla Pana Dyrektora Wyjadłowskiego i ubolewam nad tymi osobami, które swój brak kompetencji zakrywają kłamstwami donoszonymi Szefowi.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-05 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram w pełni poprzednia opinie. Tylko, ze pan prezes lubi donosicieli i niekoniecznie musza mowić prawdę. Ważne, ze słyszy co chce usłyszeć. Ciekawe na kogo teraz bedą kablować, bo wszyscy sie już zwolnili.
zdjecie uzytkownika
Był pracownik - 2016-03-09 21:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda Pana Dyrektora i nie dziwie mu się. Sama odeszłam i nie żałuje. Szkoda mi tylko niektórych ludzi, którzy na prawdę byli życzliwi i zawsze uprzejmi. Nie dajcie się pewnej donoszącej osobie! Powodzenia
zdjecie uzytkownika
czeko - 2016-03-10 11:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm a o jakim dyrektorze mowa? Pytam, bo w Wieluniu poszukują właśnie Dyrektora Zakładu Produkcyjnego i zastanawiam się, czy to nie chodzi o to samo stanowisko :)
zdjecie uzytkownika
Ej - 2016-03-10 17:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możesz dac nam wskazówki co to za osoba która donosi ze ktoś donosi to wszyscy wiedzą ale kto to?
zdjecie uzytkownika
greg - 2016-03-12 11:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masło maślane.. co za różnica, najważniejsze, by ta osoba przestała donosić. Na pewno poprawi to jakość i atmosferę w firmie, a na tym chyba zależy wszystkim pracownikom i kandydatom :)
zdjecie uzytkownika
PAK - 2016-03-15 13:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Trochę z innej beczki pytanie, czy Patrol zleca robotę na zewnątrz, do innych wtryskowni? Będę wdzięczny za informacje z kim kontaktować się w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
tola - 2016-03-15 13:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pak, z tego co kojarzę to firma zleca. Warto drogą mailową się do nich odezwać bo tutaj to ludzie głównie ci udzielą informacji o rekrutacjach, a te są nawet na samego dyrektora zakładu ;)
zdjecie uzytkownika
9999 - 2016-03-21 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje od miesiaca, troche roboty jest ale spoko wszystko atmosfera fajna, taka normalna kazdy pomaga jest wesoło. Jak czytałem to forum to troche przerażony bylem ale widze ze to rzeczywiście straasznie naciagane i podkoloryzowane 9
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-03-21 12:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nooo i to mi się podoba @9999. Widać, że masz swój rozum. Ja sam CV wysyłam, wolę się przekonać, zamiast bazować na negatywnych wpisach, bo jak widać z tym bywa różnie
zdjecie uzytkownika
Bzdura - 2016-03-22 18:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jak ktoś ci pomoże bo normy nie wyrobisz to pójdziesz na dywanik albo zostawia cię po robocie. Co za bzdury ktoś wypisuje. Chyba desperaci co zostali w tej firmie na kierowniczych stołkach bo już nie maja kim robić. Nie dajcie sie nabrać. Pewnie sam prezes pisze te niby dobre opinie albo płaci komuś.
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2016-03-23 01:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem to niekturzy/re brygadzisci sa waluszywi nie ludzie co tam pracuja co nie kturzy liza tylek jak sie tylko da
zdjecie uzytkownika
do 9999 - 2016-03-23 11:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim stanowisku pracujesz ze jest tak fajnie i wszyscy Ci pomagają?
Pomagać to można było kiedys bo teraz jak każdy ma po trzy, cztery maszyny do obsługi to nie jest w stanie komuś w czymś pomóc.
zdjecie uzytkownika
bleeee - 2016-03-23 13:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do 9999 - 2016-03-23 11:24:50]:
W Krakowie do obsługi nieraz ma sie i 5 maszyn i nikt nie narzeka i nie marudzi.... w Wieluniu to leń na leniu i tyle do roboty nikomu sie isc nie chce ale o wypłate top pierwszy sie upomina. Wreszcie powinni z tym zrobic porzadek bo w Krakowie na produkcji wszyscy zapieprz maja i robia swoja robote a tam to krolewicze sami co czas ma wypisywanie bzdur maja ale na robote to zwsze ciezko
zdjecie uzytkownika
Bzdury - 2016-03-23 17:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz ile zarabiasz w Krakowie? To wy jesteście krolewicze na nocki nie chodzicie do pracy i same buble przysyłajcie do Wielunia. Noża to u was nikt nie widział. 5 maszyn to chyba w całym zakładzie jest w tym Krakowie.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2016-03-23 23:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w Krakowie idzie wszystko w automatach- nic przy tym nie jest robione, nie obcinane tylko zbierane z maszyny jak leci i na palecie informacja "NIE OBCIĘTE" to można miec z 10 maszyn. Jak by te osoby z tego wspaniałego Krakowa miały tu pracować to juz by im tak wesoło nie było.
O wypłatę każdy sie upomina bo należy mu się jak psu buda...
zdjecie uzytkownika
blaaaa - 2016-03-24 08:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bzdury - 2016-03-23 17:11:03]:
No właśnie widać, kto te wpisy robi bo widać zakąłdu to ty na oczy nie widział!!! Nie dośc ze Kraków cały czas na nocki robi to maszym u nas niewiele mniej niz u was a ludzi 1/3 z tego co u was... Ale wypisują takie bzdury klamczuchy jak to im źle zeby innym krwi napsuć a w firmie nigdy nei pracował
zdjecie uzytkownika
do blaaa - 2016-03-24 08:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to powiedz co w Krakowie robicie na "gotowo" a ile maszyn idzie w automatach? Chciała bym zobaczyć chociaż przez jeden tydzień jak ludzie z Krakowa pracowali by w Wieluniu. (w Krakowie chyba lepsi ludzie mieszkają że pracuje 1/3 ludzi co w Wieluniu i tak świetnie sobie radzą.)
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2016-03-27 09:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że jakaś dziwna rywalizacja się wywiązała między zakładami..myślę, że to bez sensu zgłoście to gdzieś a nie prowadzicie tutaj bezsensowną kłótnię
zdjecie uzytkownika
zaciekawionyWL - 2016-04-26 14:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak oto nawet pani Dominika ktora mnie rekrutowala zawija sie z pokladu. ciekawe.... poprostu firma idzie na D N O
zdjecie uzytkownika
zxc - 2016-04-26 14:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaciekawiony, myślisz że odejście jednej osoby spowoduje problemy wiążące mnie z policją / biurem agencyjnym. Do tego jest wiele niejasnych aspektów - mnie przede wszystkim interesowałaby stawka jaką można byłoby u nich zarobić i forma umowy, ktróra jest podpisywana.
zdjecie uzytkownika
blab - 2016-04-26 16:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, że akurat odejscie dominiki to duza strata dla firmy, nie skłąmie jak powiem ze wiekszosc osob przyszła do tej firmy zarażona jej optymizmem i profesjonalizmem. szkoda ze firma nie potrafiła jej zatrzymać... ech szkoda naprawdę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
Haha - 2016-04-27 20:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wpis to pewnie od zdesperowanego prezesa. On o wszystkich którzy go olali mówi złe słowa. Ja tez kiedyś myślałam ze firma jest profesjonalna i poukładana ale to wszystko wychodzi z czasem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-27 21:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2016-04-27 20:30:35]:
To prawda, z tej firmy wartościowi pracownicy szybko odchodzą

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Patrol Group Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert