Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-06 22:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak czytając to wszystko to uważam, że tu wypowiadają się tylko o niskim poziomie inteligencji.Mądra osoba to nawet by o tym nie pomyślała. Skoro tak jest źle to może należy porozmawiać z dyrektorem lub szefem a nie wypisywać tu takie bzdety. FORUM LUDZI NIEDOWARTOŚCIOWANYCH- ktoś to kiedyś mądrze napisał. Sami piszecie o sobie , zastanówcie się
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-16 20:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Czy są może przyjęcia do działu eksportu lub handlowego. Na stronie nie znalazłem nic a jestem taką pracą zainteresowany? Dział logistyki też może być,jestem po transporcie i logistyce.
zdjecie uzytkownika
grazik - 2015-02-17 06:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam lubię Pana Dyrektora. A to że maszyny podkręcone na maksa to zapewne Szefunio mu tak kazał. Wiadomo przecież. Ile by człowiek nie zrobił to i tak zawsze źle i Malo .lopata ile szla i tak tyle idzie. Nie ma się co łudzić i tak nie zmniejszają tempa.pozdrawiam pracujących na produkcji
zdjecie uzytkownika
patrolgr - 2015-02-17 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-02-16 20:26:41]:
Witam,
są przyjęcia do eksportu i do działu logistyki więc proszę przesyłać cv
zdjecie uzytkownika
pracownik nr 1 - 2015-02-17 16:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a co chodzi z tym pozwem złożył ktoś? czy to jakaś plota bo komuś się nudziło? może ktoś kompetentny by napisał czy pozew jest bo chyba pracownicy mogą wiedzieć czy jest może znów będzie zebranie z szefem co?
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2015-02-22 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ..co to bedzie w Marcu. Jak bedzie redukcja 30% Ludzi zwolnia. Narazie cisza ale decyzje juz podjete. Dwoch waznych kliientow sie wycofalo.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 08:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niby dlaczego ma byc redukcja? pracy jest duzo, duzo zleceń a jesli zwolnia to moze osoby ktorym nie chce sie pracowac.
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-02-24 17:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlecenia tylko do polowy Marca. I Potem od Sierpnia
zdjecie uzytkownika
do jozka w chmurach - 2015-02-24 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jozek straszysz,straszysz a psinco ty tam wiesz. Praca idzie przez caly rok az sie kurzy a ty takie glupoty piszesz. Nie doniczki, nie lopaty, to co inego bedzie szlo . Przez caly rok idzie produkcja a ty tylko niepotrzebny szum robisz. Jak nie wiesz to sie idz do prezesa zapytaj a nie bajki tworzysz.
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2015-02-24 23:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj Józek Józek ciekawe kim ty tam jestes w tym patrolu ze tak dobrze wszystko wiesz?
zdjecie uzytkownika
Realista - 2015-02-25 20:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki to norma w Patrolu niestety a dzieje się tak dlatego ze kadra kierownicza nie ma odwagi wyjść do ludzi i normalnie porozmawiać. A co do zwolnień to wątpię że będą jakieś większe redukcje etatów, ludzi do roboty brakuje, weekendy pracujące i nadgodziny w ciągu tygodnia raczej na to nie wskazują. P. S. Jak Wam się podoba nowy kierownik? :)
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-02 11:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda praca na produkcji?
3 zmiany, co tydzień inna?
Jakie zarobki?
Rozumiem, że na papierze minimalna krajowa a do ręki?
zdjecie uzytkownika
do m - 2015-03-02 17:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na produkcji sa trzy zmiany jeden tydzien na rano potem nocki a potem popoludnie. na umowie najnizsza krajowa i taka kase dostajesz na konto plus premia nadgodziny weekendy wszystko płacą.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-03 15:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki ;)
to ile wychodzi mniej więcej na godzinę netto?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-03 16:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1200 za ile godzin?
jak przykładowo wygląda wypłata ; ilość godzin, stawka, ile premia itd?
a dni wolne?
może ktoś jakoś rzetelnie rozwinąć temat?
a sama praca i atmosfera?

pracowałam kiedyś na produkcji, wiadomo, że się nie leży, zresztą ja nie lubię się nudzić, ale atmosfera była fajna

za opinie dziękuję )
zdjecie uzytkownika
nieznajoma/y - 2015-03-03 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się przyjmiesz do patrola to zobaczysz i się przekonasz. A co do wypłat itp. to o wszystkim się dowiesz na miejscu.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-04 08:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jeszcze, no ale chyba lepiej wiedzieć przed, coś w tym złego? ;)
Nadal będę wdzięczna za informacje
zdjecie uzytkownika
Maciekrawczyk - 2015-03-09 14:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
1450 zł na rękę + premia za nocki, umowa o pracę, atmosfera w pracy jest raz dobra raz gorsza, zresztą sami sobie od początku pierwszego dnia w pracy robimy swoją atmosferę w pracy, praca szybka, czasami jest zarąb taki że nie da się nadążać ale kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział czy mu się podoba czy nie, na wtryskarkach praca wygląda ciekawie, są operatorzy maszyn co zasypują maszyny, są też tacy co naprawiają maszyny i ustawiają a my tylko to co wyprodukuje maszyna my to odkładamy i dajemy w odpowiednie miejsce, praca łatwa ale szybka, leniom się nie uda tam pracować, zarobić można sporo nawet. Droga czasami dobija bo ja np mam 60 km do Patrolu w Krakowie ale daję radę :) praca na trzy zmiany po osiem godzin z czego 10 - 15 minut przed rozpoczęciem pracy pasuje być na miejscu, ogólnie ludzie fajni, każdy ma swoją historię, są i skur... ale są i fajni ludzie, mój znajomy pracuje tam już dwadzieścia lat i sobie chwali ma trójkę dzieci, żonę która zarabia 1200 zł i jeżdżą sobie na wakacje po za Polskę więc jednak da się tam zarobić, ja dostałem pierwszą wypłatę i jestem zadowolony, wiecie nikt was nie trzyma, ja polecam iść popracować z tydzień - dwa tygodnie i sami się dowiecie czy dacie radę, zawsze można powiedzieć dość nie dam rady idę szukać czegoś innego i po problemie a narzekanie typu Jak tam się pracuje fajnie ? źle ? a biją was ? a zarobię tam sporo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kotka za pomocą młotka, ja mam nerwicę, nie mam nogi tylko mam metalową nogę, mam astmę i tam pracuję i sobie daję rady i szczerze mówiąc polecam tą firmę, z tego co mi znajomy mówił kiedyś tam było ciężko teraz to jest przyjemnie nawet. Wiadomo najgorsze są nocki i popołudniówki bo ale na rano jest fajnie od 06 do 14 praca i wiecie co ? :D weekendy są wolne :), wypłacalność jest na czas, kierownicy konkretni i wyrozumiali, potrafią porozmawiać z człowiekiem ale potrafią i zjebać więc raczej normalne w firmach, Ja tak czy siak polecam, lepsze mieć taką pracę niż pracę w której zarobicie maksymalnie 1250 zł z czego was będą je***ać od najgorszych, będziecie pracować z idiotami i nierobami którzy wykorzystują, coś wam powiem, jak macie szansę to polecam tam iść i spróbować własnych sił bo prawda jest taka że nikt wam pracy nie da od tak lepszej i zarobkach nie wiadomo jakich, człowiek bez pracy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie człowiek, tak samo jak samochód bez silnika, co z takiego samochodu ? no jak to co " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
Ja jestem spokojnym człowiekiem, panicznie się bałem tam pracować ale ludzie mnie polubili, ja ich też, jak ktoś jest miły, rozmawia z ludźmi miło, delikatnie podchodzi do ludzi a nie robi w okół siebie chaos i cwaniakuje na prawo i lewo to będzie tam miał fajnie. Idealna to praca nie jest bo tak jak napisałem jest czasami bardzo dużo do pracy i maszyny szybko działają, ale jak ktoś chce pracować, chce mieć pracę i chce mieć pieniądze to poradzi sobie tam, najgorsze będzie wam zacząć bo jak ktoś nie pracował długo lub nie pracował nigdy na produkcji to będzie mu ciężko ( ale nie koniecznie ), z czasem jednak się to ustabilizuje i będzie fajnie. Jest mega dużo przyjęć obecnie do pracy w Patrolu w Krakowie :) Polecam serdecznie Maciek Krawczyk. Dodam iż ja dojeżdżam 60 km sam do tej pracy i 120 km robię dziennie a cieszę się z tej pracy. Już sobie odkładam na wesele. Ci co piszą że firma zła że zarobki złe że atmosfera zła bla bla bla to są ludzie co albo zostali zwolnieni albo sami się zwolnili a teraz żałują bo muszą harować po 12 godzin dziennie w nędznej pracy w której oprócz mobbingu nie ma nic.
zdjecie uzytkownika
Maciekrawczyk - 2015-03-09 14:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dodam jeszcze że ktoś piszący że zarobisz tam 1200 zł i zapieprz jak cholera to jest kłamstwo, największe kłamstwo dotyczącej tej pracy. 1450 zł na rękę + premia do tego dochodzi za nocki więc uwierzcie mi z 1600 zł lub więcej można zarobić z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ważne by mieć chęć potrafić się zmotywować i chcieć pracować :), ja naprawdę ludzie mam BMW 2.0 silnik i 120 km jeżdżę codziennie, nie mam gazu i dużo płacę za paliwo ale wystarcza mi wypłata na jedzenie, rachunki, dodatki ( modyfikacje do mojej BMW ) ubranie, prezenty dla mojej ukochanej i jeszcze odkładam na weselę :) jest OK !!! POLECAM SERDECZNIE, MACIEK KRAWCZYK. Jak spotkacie gościa o ksywce Danon to wiedzcie że facet ma takie zajebiste podejście do ludźmi że to się w głowie nie mieści, jest to zwykły nowy pracownik a już go lubię :) powie dzień dobry, do widzenia, dziękuję, proszę, nie przeklina, bez nałogów, do tego bardzo przyjacielski, pomoże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e tak powiem każdemu, a sam dopiero się uczy. Ma zadatek na świetnego pracownika.
zdjecie uzytkownika
juhjuhjuhjuh - 2015-03-10 13:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [m - 2015-03-03 16:46:53]:
kłamiesz, ja tam pracuję, jest spoko :)
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-03-11 10:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie w Krakowie jest inaczej i ludzie zarabiają więcej niż w Wieluniu ale jak ktoś zarabia 1600zł i mówi że go na wszystko stać to nie czarujmy sie ale to jest kłamstwo i podstawiona opinia
zdjecie uzytkownika
*** - 2015-03-16 08:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze o co chodzi pracuje w patrolu w krk i nigdy nie było tu nikogo kto nazywa sie maciek Krawczyk ten człowiek ma jakies problemy z głową a nie z nogą.... Wypisuje jakies brednie bez sensu kolejny który chce swoje problemy rozwiązywać na forum. Zenada ze takim ludziom nie wstyd tak sie wyglupiac.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-17 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego katastrofa? Ja tam nie narzekam rzeczywiście roboty dużo ale gdzie jej nie ma?? Ja tam robie bo blisko mam i w różnych juz zakładach pracowałam mnie mam porównanie... Tutaj nikt mnie nie obraza kase dodatkową tez zarobic mozna i z tego co slyszalam podwyzki dla tych co sie przykładają. A z tym Mackiem to jakas wielka sciema nie ma takiego goscia wiec nie opowiadajcie bzdur to jakas chora ustawka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
Ona30 - 2015-03-17 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maciek to inaczej snikers, na imię ma Marcin tak naprawdę :P
zdjecie uzytkownika
WkurKierowca - 2015-04-13 12:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co tu dużo mówić, pieniądze nie na czas, olewanie pracownika, w dupie mam firmę która olewa w taki chamski sposób kierowców. Mam bardzo dobre znajomości z inspekcją pracy, osobiście załatwię tą firmę.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Patrol Group Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie