Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Patrol Group Sp. z o. o.

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Patrol Group Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fggg - 2016-01-12 10:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy będzie ta pierwsza cześć wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Pamela - 2016-01-12 10:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2016-01-11 11:43:39]:
Skoro mówisz, że piszę bzdury, to dlaczego inni piszą pod spodem to samo co ja, chyba musi być w tych jak to nazywasz pierdołach, trochę prawdy, a może to cała prawda. A tak z ciekawości 10-tego się komuś konto zasiliło wypłatą? Z tego co wiem to pod bankomatem na razie można tylko ,,W imię Ojca i Syna... .
zdjecie uzytkownika
Vitek - 2016-01-12 10:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamela jesteś the best. Masz piwo ode mnie. Brawo za odwagę.
zdjecie uzytkownika
odp. - 2016-01-12 10:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kiedy będzie pierwsza część bo nikt nie raczy chołoty poinformować, co tam niech se ludzie czekają jak głupki na swoją marną pensyję
zdjecie uzytkownika
Cholota - 2016-01-12 11:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ta cytuje cholota sie zbuntuje to pan prezes sie nie pozbiera takie kary zapłaci
zdjecie uzytkownika
Pamela - 2016-01-12 11:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Vitek - 2016-01-12 10:53:39]:
Ok. Dzięki za PIWKO. Napisałam to co usłyszałam z niejednego źródła i myślę, że coś w tym jest, bo tak nigdy bym nie ryzykowała z taką czy inną opinią. a tak w ogóle to pracuję w innym zakładzie i ja pensję dostaje na czas. Skoro inne zakłady wypłacają w terminie to chyba problem leży po stronie zarządzania finansami firmy i ludzi,którzy mają z tym do czynienia. Może teraz więcej osób napisze swoje opinie o firmie, chętnie poczytam. Na razie !!!
zdjecie uzytkownika
X:) - 2016-01-12 12:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cholota - 2016-01-12 11:05:01]:
Straszycie , straszycie a dalej za darmo robicie. Już dawno Wam pisałem , że pieniądze się znajdą na czas , tylko jak wszyscy złożycie wypowiedzenia. Albo bedą pieniążki albo nie będzie pracowników. Dla Was gra praktycznie o nic , bo i tak mało i tak z poślizgami a dla pracodawcy gra o przetrwanie firmy. Dopóki tego nie zrozumiecie i nie skalkulujecie sobie co si ebardziej opłaca to będzie jak jest i nigdy sie nie zmieni.I bedziecie tu swoje żale wypisywać do końca życia.
zdjecie uzytkownika
do X - 2016-01-12 13:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
X masz racje, wszyscy powinni złożyć wypowiedzenia ale ktoś to musi zorganizować choć jedna osoba z. każdej zmiany na swojej zmianie ale to nie problem. Ludzie to w was jest siła, nie bójcie się walczyć o swoje. wszyscy składają wypowiedzenia. ciekawe czy jako powód wypowiedzenia można podać łamanie prawa pracowniczego jakim jest wypłacanie pensji NAJPÓŹNIEJ do 10go dnia miesiąca. Dziś jest 12...!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-01-12 13:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaa pieniądze sie znajdą jak sie wszyscu pozwalniają.... Jak sie wszyscy pozwalniają to zamkną firmę i sprzedadzą ją koreańcom zza płotu a my nigdy tych pieniedzy nie zobaczymy... Znalazł sie obrońca praw czy ty kiedykolwiek słyszałeś ze jak ktos złozył wypowiedzenie to pieniadze sie znalazły??? nie płacą bo pieniędzy nie ma a wy jak owce w kółko to samo
zdjecie uzytkownika
X:) - 2016-01-12 13:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i widzisz. Powiedz mi teraz co lepsze. Nadal robić tak jak robicie , czy niech zamkną tę firmę , sprzedadzą ją koreańcom zza płotu i tam iść robić. Przynajmniej tam płacą.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-01-12 14:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X:) - 2016-01-12 13:57:42]:
moze lepiej dla ciebie jak zamkną ja wiem ze wtedy to ani tych pieniedzy nie zobacze ani ty mi nie pomozesz... moze i sa opóxnienia o 2/3 dni ale jak sie kto umie zorganizowac to tydzien nie jest problemem a jak bez roboty zostane to ty mi nie dasz na utrzymanie. dla mnie wybor jest prosty
zdjecie uzytkownika
X:) - 2016-01-12 14:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoje myślenie naprawdę powala na kolana. Nawet jakbyś trzy miesiące tam za darmo robił to byś się nie odezwał i robił kolejne trzy. Bo przecież byś się jakoś zorganizował przez te pół roku. Do Zasady przyjmują . Do Korony . Do Neotechu. Więc nie ja bym Ci musiał dawać na utrzymanie .A ty pewnie w Patrolu się tylko obijasz to Ci tak dobrze.Co będziesz gdzie indziej szedł.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-01-12 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt do zasady sa ogloszenia w radiu do neotechu szukaja do lakierowania bo do mnie dzwonili pomimo ze nie mam z lakiernikiem nic wspolnego a tylko papiery tam kiedys zanioslem i mnie gdzies wynalezli pol roku po tym jak znalazlem robote gdzie indziej co do korony to nie wiem tak czy inaczej jeszcze wielton jest a wy dalej siedzicie w patrolu i narzekacie
zdjecie uzytkownika
Pamela - 2016-01-13 03:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy, żadne wypowiedzenia z pracy czy zwolnienia, poszperajcie trochę w internecie,nie pomogą Wam zapewnić sobie wypłaty na czas, podobno wystarczy ,że tylko w jednym miesiącu pracodawca spóźni się z wypłatą, jeden wniosek zbiorowy do sądu, że kasa nie wpłynęła w terminie, dobrzy świadkowie i sprawa wygrana + dobre odszkodowanie. Szkoda , że w waszym zakładzie nie istnieją związki zawodowe, które zginęły wraz z końcem komuny, bo sprawę byście szybko załatwili z dyrekcją. Nie chce się za bardzo wtrącać w wasze sprawy, gdyż opuszczam czynny udział w tym form, jedynie spróbuję biernie śledzić posty, ale mniej gadania na forum , a więcej działania w grupach i zdecydowanej postawy w zakładzie, wszystkich osób na każdej zmianie, co miesiąc, systematycznie wówczas, gdy nie ma wypłaty na czas, chyba wiecie o co chodzi, poprawi sytuację. W razie czego, raczej nie ma opcji, żeby dyrekcja jednego dnia zwolniła wszystkich pracowników,bo kto w końcu będzie pracował , stawka jest wysoka, ale też dużo można ugrać, choćby wypłaty na czas. Na koniec już, ludzie pamiętajcie ,,w kupie siła w d.... moc,życzę wszystkiego najlepszego. Jestem tylko ciekawa na , którym dziale pracuje koleżanka M.....a, że tak jej się podoba w pracy, chyba jeszcze nigdy nie zapieprzała na trzech maszynach tak, że pot po tyłku się leje i na koniec zmiany człowiek nie wie jak się nazywa. Jak zajmuje jakieś stanowisko w biurze, to przyjęcia do firmy na produkcję są ogłaszane na OLX-ie, ZWOLNIĆ SIĘ!!! i przyjąć na taśmę i od razu na trzy maszyny, na EKOBOX itd.- codziennie !!!. A po miesiącu,czy po dwóch, opisać swoje wrażenia z pracy i pobyt w psychiatryku. Na razie znikam z tego forum, pośledzę sobie posty, bo widać , że się wiara trochę rozkręciła w pisaniu. Ciekawa jestem, czy zmieni się coś w Waszej firmie. Wrócę na forum jak przeczytam jakiś durny post, który mnie być może wkurzy.A swoją drogą jestem ciekawa ilu forumowiczów jest zadowolonych z pracy w Patrolu w Wieluniu. Może warto bylo by opiniować Z-zadowolony, N- niezadowolony, może kiedyś dyrekcja poczyta i coś zmieni, przecież wyrażenie swojej opinii nie jest karalne. ZNIKAM-POWODZENIA !!!
zdjecie uzytkownika
do xxxx - 2016-01-13 09:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja wypowiedź dosłownie mnie rozbawiła, jak można się zorganizować dostając najniższą krajową i żeby Ci jeszcze starczyło na dłużej, bo znowu jest opóźniona wypłata. może ty jesteś w takiej sytuacji że cie mama opiera i karmi to ci wystarczy ale jak ktoś ma rodzine i rachunkí to nie jest takie proste żeby sie, jak ty to nazywasz "zorganizować"
zdjecie uzytkownika
Pamela - 2016-01-13 11:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety muszę radzić sobie sama. Mama ,ojciec i wszyscy dziadkowie już poumierali i też mam takie same rachunki jak inni, mieszkanie , dzieci na utrzymaniu i nie zarabiam kokosów.
zdjecie uzytkownika
Fffff - 2016-01-13 11:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy ta wypłata?
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-01-13 15:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myśle,ze wszelkie zapytania kierujcie do kierownika nie na forum, zainteresowala mnie oferta na specjaliste ds.eksportu,akurat znam perfekcyjnie angielki i pracowałam na podobnym stanowisku,przede wszystkim prowadzisz rozmowy handlowe wiec daja mozliwosc rozwoju zawodowego
zdjecie uzytkownika
pikaczu - 2016-01-13 16:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał ktoś wypłatę??
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-01-14 11:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaaaaa jeeeee jupiii jeeest mam pół wypłaty na koncie, ale radość, życie jest piękne, kocham moją pracę :-D
zdjecie uzytkownika
Do Haha - 2016-01-14 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie ciesz glabie bo nie wszyscy maja tyle szczęścia co Ty
zdjecie uzytkownika
do do ha ha - 2016-01-14 18:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pisz do moie głąbie. inteligentne osoby zrozumiały, że mój wpis był ironią.
zdjecie uzytkownika
Gg - 2016-01-17 12:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie inteligentne osoby? Dziady nie płaca a wszyscy sie cieszą bo polowe dostali. Patrol jest ponad prawem tylko jak długo.
zdjecie uzytkownika
dank - 2016-01-18 02:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gg, pracownicy powinni więcej dbać o swoje interesy. Z drugiej jednak strony Patrol jeżeli liczy na dalszą 'ekspansję' rynku to musi szybko wymyślić jak zahamować taki odpływ.
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-01-19 22:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu notoryczne uchylanie sie od terminowego wypłacania przez pracodawcę ( Patrol Group) zostało zgłoszone do PIP.Wiem,.że kierownictwo i władze zakladu czytają te opinie.pojawiło sie wtedy tez ostrzeżenie o mozliwości nagłoścnienia sprawy.Inspekcja była.Sytuacja się nie zmieniła.
Dlatego też, zgodnie z wczsniejszymi ostrzeżeniami,w dniu 21.01.16r.Rada Ochrony Pracy, która nadzoruje działalność PIP dostanie skargę i wniosek o zweryfikowanie poprawności inspekcji wykonywanych przez pracowników Okręgowej Inspecji Pracy w temacie zakładu Patrol Group.
Ponadto, zgodnie z wczesniejsza informacją, wystosowana zostanie skarga do kilkunastu instytucji, zajmujących się bezpośrnio i pośrednio prawem pracy.Do skargi tak dla lepszego efektu załączone zostaną biura poselskie i KRM.
Aby nic nie umkło i nie zostało "olane", do wiadomości dołączone zostanie jak największa ilość mediów ( to juz przyznam moja złośliwość, ale wybaczcie mi - dość upokarzające jest żebranie u ludzi o pożyczkę co miesiąc, mimo, iż sie prcuje).
Z góry przepraszam za zamieszanie, które wyniknie.Finanse firmy interesują mnie tylko na poziomie należnej mi wypłaty.Nie żal mi nikogo, ani pieniaczy ani bojących się utraty pracy ani szepczących po kątach, ani szefa ani kierownictwa.Powrócę na forum ok. 12.02.16r.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2016-01-20 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że mają wprowadzać jakiś nowy system motywacyjny wie ktoś coś? Będzie wieksza kasa dla tych co nie mają usterek i nie chodzą na zwolnienia ?? Jakis duży klient im sie trafił ale nie wiem moze ktoś wie
zdjecie uzytkownika
blaaaa - 2016-01-20 11:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2016-01-19 22:50:32]:
tiaaaaa wszystkie władze świata poinformuj ze wynagrodzenie poszło 3 dni po terminie a druga połowa po 10 dniach- śmieszne takie wpisy chyba z konkurencji jestes albo masz jakies problemy z głową uważasz ze nie ma wiekszych problemów niz opóźnienie wynagrodzenia o tydzień...Tobie nie żal nikogo ale mi żal ciebie. Chcesz cos zmienic to idz do kierownika i sie pozal a nie wypisuj głupoty bo nie masz co robic. chociaz pewnei juz cie wyśmiali w tych instytucjach i dlatego psujesz innym krew. Jakos dziwne nikt nie idzie do kierowników powiedziec tylko mocny w gębie jak anonim pisze. ech....
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-01-20 12:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2016-01-19 22:50:32]:
nienawidzę ludzi co biją pianę... piszą donosy... jak w przychodni jedni siedzą spokojnie w kolejce a inni robią zamieszanie i mają duuużo do powiedzenia... brrrr zawsze sobie wtedy myślę że przecież dobre czyny do ludzi wracają to te złe też muszą wrócić!!!
zdjecie uzytkownika
kal - 2016-01-20 16:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola to wszystko właśnie psuje atmosferę, a pieniądze przecież zawsze przychodzą na czas. Swoją drogą firma szuka ludzi do eksportu. Trzeba jednak mieć język angielski w małym palcu.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-01-20 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kal - 2016-01-20 16:36:05]:
Kiedy ostatnim razem pieniądze były na czas? po co takie głupoty pisać?od kilku miesiecy kasy nie ma na czas i każdy to powie łącznie z kierownictwem.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2016-01-20 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież kilka dni to nie taka tragedia, ludzie opamiętajcie sie i skończcie takie rzeczy wypisywać na tej stronie której celem jest zbieranie opini o firmie a nie wywlekanie takich rzeczy. przecież logiczne jest. że jak by była kasa to by płacili na czas przecież nieraz wypłata była przed czasem, a tak po za tym nikt nikogo siłą nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2016-01-20 22:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, wiadomo że każdy sie denerwuje jak nie ma wypłaty na czas ale żeby od razu biegać z donosami to przesada, widocznie u kogoś brak zajęcia że ma czas na pierdoły.
zdjecie uzytkownika
do Pati - 2016-01-21 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka dni to nie tragedia? A jak ktos ma do zapłacenia raty to co powie w banku ze firma w której pracuje nie ma teraz pieniędzy żeby mu zapłacić a on nie ma na rate? Albo jak dziecko chore i nie ma kasy na leki to tez nie jest tragedia? Nawet kilka dni jest dla ludzi problemem wiec Wy nie piszcie głupot ze jak się spóźnia pare dni z wyplata to nie jest to żaden problem, bo jest i to ogromny.
zdjecie uzytkownika
smutny - 2016-01-21 10:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w tej firmie już kilka lat i pod koniec roku zawsze jest gorzej z kasą.. miejmy nadzieję, że od nowego roku wszystko wróci do normy, bo jak nie to trzeba będzie zmienić pracę.. tylko pytanie gdzie jej szukać :(
zdjecie uzytkownika
sratatata - 2016-01-21 15:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim tym , którzy myślą , że kilka dni opóźnienia to nie problem , tym próbującym zamiatać sprawę pod dywan , wdupowłazom , oraz tym uważającym , że osoby próbujące coś zmienić poprzez na przykład zgłaszanie takich spraw do różnych instytucji są donosicielami , życzę żeby pracowali w tej pseudo firmie do końca życia za miskę ryżu a na koniec , żeby Was wywalili na zbity pysk rok przed emeryturą. Wszystkim pozostałym życzę aby im się sytuacja poprawiła.
zdjecie uzytkownika
Gggg - 2016-01-22 16:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim ten zakład. Nie płaca na czas opóźnienia o 20 dni w wypłatach po 1200 zł nie ma dobrych warunków pracy a nie wspomnę o atmosferze.
zdjecie uzytkownika
Derek - 2016-01-22 17:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gggg no faktycznie 20 dni to troszkę dużo i pewnie ja też bym się wkurzył. Jednak z tego co mi wiadomo nie jest to częsta praktyka w firmie. I oby to była prawda, bo chcę się u nich zatrudnić jako specjalista ds. eksportu na rynku anglojęzycznym. Trzeba znać język ang bardzo dobrze, by mówić i pisać, a także mieć min. rok doświadczenia na takim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-23 09:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ze oburzenie, może wywołać opoźnianie wypłaty wynagrodzenia. Żaden pracodawca nie powinnien doprowadzać do takich sytuacji. Ale tydzień czasu to nie : dwadzieścia dni. Takie brednie wyrzucamy do kosza. Najzabawniejsze jest to że na tym forum w dużej mierze, wypowiadają się ludzie którzy nie przepracowali w Patrolu ani jednego dnia. Ale jak to mamy w naszym polskim zwyczaju - Kochamy krytykować. Nie ważne, ze nie posiadamy wiedzy na temat tego co lub kogo krytykujemy. Czytając to forum widzę tylko nie liczne komentarze pracowników patrola. Reszta to wyolbrzymione opinie ludzi, którzy nie mają pojęcia o tym jaka jest prawda.
zdjecie uzytkownika
yhy - 2016-01-23 17:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
''Czytając to forum widzę tylko nie liczne komentarze pracowników patrola.''
Dodaj jeszcze ze to tylko te przychylne chwalace prace tam i wszystko bedzie jasne
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-24 11:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie napisałem ze tylko przychlne i dobre. Lecz powtarzam ze spora część tych komentarzy to opinia ludzi którzy tam nie pracują. Bo pisananie ze wypłaty spóźniają się o : dwadzieścia dni ( spoźniają się za długo) ale nie az o tyle. Nikt nie zarabia 1200zl bo najnizsza krajowa daje więcej. Bo zaufajcie mi w tej firmie nie pracują idioci by az pozwolić łamać prawo.
zdjecie uzytkownika
Wojtala - 2016-01-24 17:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A brygadzisci jacy są jak pracowników traktują?
zdjecie uzytkownika
do King Lion i wszystkich prezesów - 2016-01-24 18:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [King Lion - 2016-01-24 11:18:45]:
Jeśli pracownik w grudniu dostaje wypłatę 23 grudnia, dzień przed wigilią pieniadze wpływają na konto po godzinie 15 to jest w porządku?. Gdzie ma sobie zrobic zakupy i kiedy?. Czy ktoś zastanowił się co ten pracownik ma powiedzieć swoim dzieciom że nie ma prezentu pod choinkę albo jedzenia na swięta bo wypłata się opóźniła. Więc o ile spóźnia się wypłata? Według mnie jest zbyt duża przepaść ekonomiczna pomiędzy pracownikami a pracodawcą i stąd niezrozumienie problemu.Litością jeszcze się nikt nie najadł.

zdjecie uzytkownika
tango - 2016-01-24 19:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do King Lion i wszystkich prezesów - 2016-01-24 18:50:39]:
no rzeczywiście nie ma co ukrywać ale jest to nie lada kłopot @do king lion. Niemniej co z tym zrobisz ? nic. a pracować trzeba. Szukają teraz kierowników działu kontroli jakości, może tam będzie lepiej
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-24 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [King Lion - 2016-01-24 11:18:45]:
Tak masz rację, myślę, że część wpisów pochodzi od byłych pracowników (a ile się ich przewinęło w tej firmie?) i którzy wciąż pamiętają opisywane historie. Taka sytuacja w Patrolu trwa od lat.......i może zmienia ale na gorsze.
zdjecie uzytkownika
Wojtala - 2016-01-24 22:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy mi na odpowiedzi na temat brygadzistow bo członek mojej rodziny chce się tam zatrudnic. A wiadomo brygadzista ma duże znaczenie atmosfera pracy szacunek itp to priorytety. Mam na myśli wieluń. Dziękuję gorąco za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-24 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt że wypłata 23.12.15 była podłością. Nie ulega wątpliwości że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Każdy ma prawo być na to wkur..iony. Chcę tylko aby przedstawiane były tu fakty. A na pewno faktem nie jest że wypłaty spóźniają się aż od : dwadzieścia dni, bądź też zarabia 1200zł. Krytykujmy jak uważamy, ale w tej krytyce przedstawiajmy fakty.
zdjecie uzytkownika
King Lion - 2016-01-25 00:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtala - 2016-01-24 22:13:49]:
Jako Brygadzista? czy " Kierownik Zmiany"?.
Od momentu zatrudnienia na stanowisku: Dyrektor Główny, Pana Sławomira W, w firmie zaczęły następować zmiany. Pytanie jest następujące - Czy to dobre zmiany?. Ten człowiek zmienia starych ludzi na nowych, mając nadzieje że to poprawi : Jakość i wydajność firmy. Sądzę że wierzy ze wymiana ludzi sprawi że wyeliminują się złe nawyki. Nowi Kierownicy Zmianowi bardziej podporządkowani, gdyż nie są przesiąknięci starymi nawykami, odmienią oblicze tej firmy. Cóż muszę tu pana rozczarować, bo zapewne pan to czyta. Nie będę tu panu ubliżał, jak to pan ma w zwyczaju do innych zwłaszcza swoich podwładnych. Postaram się w sposób merytoryczny i uczciwy i z mojego punktu widzenia przedstawić obraz tej pracy. Na pewno zorganizowanie Wigilii bądź tej imprezy integracyjnej było dobrym, nowym i mile odebranym pana pomysłem. Lecz jeśli chodzi o całą resztę to.... W jaki sposób się pan odnosi do swoich podwładnych ? czy uważa pan że taki sposób odnoszenia się do człowieka przystaje człowiekowi na takim stanowisku?. Oczekuje pan od ludzi większego zaangażowania i poszanowania swoich obowiązków zawodowych, a zarazem pan i obraża. Jeśli ktoś nie potrafi panować nad swoimi emocjami, Tj: nie potrafi ich kontrolować, albo powinien dać sobie spokój z takim stanowiskiem, albo udać się do lekarza specjalisty w zakresie psychiatrii. Może nie jest pan prywatnie złym człowiekiem, ale niech pan się czasem zastanowi nad swoim zachowaniem. Jeśli nawet jakikolwiek pracownik w pana ocenie źle wykonuje swoją prace, powinien pan w normalny i cywilizowany sposób zwrócić mu uwagę. Może nie jest pan złym człowiekiem, słyszałem nawet że dba pan o biedne zwierzęta to jednak polecam popracować nad wyrażaniem emocji. Do Wojtala - Odbiegłem trochę od meritum sprawy, mimo wszystko pomimo gorszych okresów pracy (mam tu na myśli problemy z płatnościami) to zachęcam do podjęcia ryzyka i spróbowania swoich sił w Patrolu. O każdym zakładzie pracy zdarzają się złe opinie, a mimo to ludzie pracują. Sprawdza się stare polskie przysłowie : Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Spora część załogi tej firmy to : inteligentni i z poczuciem humoru ludzie.
zdjecie uzytkownika
MATA - 2016-01-29 12:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY TO FIRMA PATROL Z TOROWEJ W KRAKOWIE
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
ptrgrp - 2016-01-29 15:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z Torowej w Krakowie i Fabrycznej w Wieluniu
zdjecie uzytkownika
abba - 2016-02-08 11:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam w patrolu słychać już wszystko w porządku może jakieś zmiany na lepsze

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Patrol Group Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert