Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.

zdjecie uzytkownika
miłah - 2014-10-06 09:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę nie pisać tu takich rzeczy o firmie bo się już nigdy nikt u nas nie zatrudni! (w szczególności ludzi z Wielunia) Firma według mnie jest na wysokim poziomie, ponadto opinie wystawiane przez najprawdopodobniej byłych pracowników, wyrzuconych bądź zwolnionych dyscyplinarnie za niestosowanie się do regulaminu, nie bierzmy pod uwagę. Zapraszamy do uczestniczenia w rekrutacji, firma godna polecenia. A o posłuchach nic nie wiem, wydaje mi się że ktoś coś bardzo zmyśla.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-08 17:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co dokładnie chodzi bo wszyscy nie wiedzą/??????
zdjecie uzytkownika
tetra - 2014-10-23 04:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy Patrol Group nadaje się na pierwszą pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-10-28 10:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tetra - 2014-10-23 04:39:32]:
Z tego co wiem przyjmowali na staż do działu finansowego o logistyce nie słyszałem.. Ja pracowałem w Krk i atmosfera na prawdę świetna, ludzie budują tą firmę. Była stazystka w dziale handlowym i po praktyce dostała propozycje pracy wiec jak sie sprawdzisz to pewnie szansa jest chociaz logistyka zawsze mocno obstawiona.
zdjecie uzytkownika
Bogi - 2014-10-31 09:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie polecam w cale tej firmy, zarobki małe, najniższa średnia krajowa, brak jakichkolwiek standardów, i ciężko mówić tu o szacunku ze strony szefa do kogokolwiek. Kiedy jeszcze pracowałem w Tej firmie, w dzień kiedy przyjeżdżał szef do zakładu, wszyscy się Go bali, i byli niepewni co się dzisiaj stanie... Dość chora atmosfera, nie polecam. Co do ludzi - świetna atmosfera. Ale jeżeli chodzi o te sprawy, o który wspomniałem wyżej, to jest jednym słowem klapa. Jeżeli chodzi o terminowość wypłat, to za moich czasów opóźnienie tygodniowe, sporadycznie 2 tygodniowe. Pozdrawiam, i podziwiam ludzi którzy tam pracowali.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-11-05 14:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro średnia krajowa to nie jest tak źle... znajoma pracuje w tej firmie i sobie chwali podobno jak nastały czasy nowych "władz" to wypłaty nawet przed terminem... i faktycznie zawsze wspomina że atmosferę mają dobrą więc może coś w tym jest...
zdjecie uzytkownika
tetra - 2014-11-06 22:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki @Bolo za informacje, zawsze wiedziałem, że znajdzie się ktoś kto udzieli odpowiedzi :) Ale tak widzę, że dalej są jakieś rozbieżności co do wysokości zarobków, bo raz mowa o średniej krajowej a później o najniższej. A to znacząca różnica. Czy to wynika z różnicy stanowisk czy raczej indywidualnych uzgodnień umów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-07 21:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wysokie stawki to może i mają ale te lesery na dyrektorskich i kierowniczych stanowiskach!!!Łażą i nic nie robia tylko się podśmiewują :( A słyszeliście co rudy mówił, że to niby szefowi coś tam się przytrafiło, że ząbki zgubił?...trzeba chłopaków z mg spytać tam wszystko mają na bieżąco
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-08 16:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ktos może wie za co Mariusz dostał wypowiedzenie? pewnie sprawka dyrektora bo kogo by innego, wybrał sobie swoich ludzi a reszta jest do odstawki. Szkoda chłopaka bo dużo wie, zna się na robocie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-10 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy rzucą jakieś bony na święta, słyszał może ktoś coś? szykuje się coś?
zdjecie uzytkownika
szaramyszka - 2014-11-11 08:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze ze Mariusz dostal wypowiedzenie. on duzo wie i duzo umie.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-14 16:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dużo ludzi było co znało sie na robocie i też ich już nie ma
zdjecie uzytkownika
7 - 2014-11-15 21:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tam sie dzieje ze wszyscy po kolei odchodzą?
zdjecie uzytkownika
pracownik nr 1 - 2014-11-17 00:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto odszedł albo kogo zwolnili bo w temacie nie jestem?
zdjecie uzytkownika
krak - 2014-11-17 19:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam w krkowie, dalej problem z pracownikami?Bo coś ostatnio to problemy ze skompletowaniem produkcji... a to ciekawe, nikt nie chce pracować?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-19 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz sezon się kończy i zaczynają zwalniać ludzi. Wcześniej dawali im umowy na miesiąc,dwa. Rotacja w zakładzie jest duża, ludzie boją się o pracę. Do tego Pan dyrektor, drugi po bogu w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
grajdoł - 2014-11-21 01:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-19 11:38:29]:
czyli rozumiem , że nie ma żadnych szans w Patrol Group , aby doszło do takiej sytuacji , że ktoś ma spokojną i stabilną pracę przez dłuższy okres czasu ? Miałem nadzieję na zatrudnienie tutaj w najbliższym czasie, ale skoro firma raczej zwalnia to plany te trzeba będzie chyba odłożyć na inny okres czasu
zdjecie uzytkownika
Audytor - 2014-11-23 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Krakowierządzi ten łysy pan dyrektor?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-11-28 20:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani (usunięte przez administratora) jest wspaniałą osobą, najlepszą rekruterka jaką spotkałam. Szkoda natomiast, że poziom rozmowy z dyrekcją jest b.słaby. Łapy w kieszeni dla mnie są oznaką ignorancji i brakiem szacunku podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Niestety w mojej ocenie poziom drugiego etapu rozmowy kwalifikacyjnej został mocno zaniżony a szkoda.....bo zamierzałam się mocno przyłożyć do zadań na stanowisku w dziale exportu.
zdjecie uzytkownika
Pić - 2014-12-05 08:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anka, ale w ogóle podjęłaś pracę u nich czy zrezygnowałaś z powodu II etapu rekrutacji? Możesz chociaż powiedzieć jak wyglądał I etap, czego się można spodziewać (zwykła rozmowa, czy jakieś konkretne pytania, scenki czy jeszcze coś innego). A druga kwestia na jakie stanowisko aplikowałaś i jakie pieniądze zaproponowali. Dzięki :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-12-05 18:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Pic,aplikowalam na specjalistę ds exportu. Zrezygnowałem po drugim etapie. Rozmowa na pierwszym etapie bardzo miła i rzeczowa, drugi etap z dyrekcja a ta już do uprzejmych moim zdaniem nie należy. Cwaniactwo. Na I etapie sprawdzana była znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie plus pytania co by Pani zrobiła gdyby.....
Rekruterka - babeczka na poziomie i z klasa :-))) . Co do kasy to sie nie dowiedziałam. Nie wiem, który etap pozwala na to aby sie dowiedzieć i jak długo trzeba jeździć aby ta informacje pozyskać. Pozdrawiam,
Anka
zdjecie uzytkownika
anka123 - 2014-12-09 17:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo trwa oczekiwanie na odpowiedz po rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2014-12-16 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pracownicy , powiedzcie proszę jakie wtryskarki produkują asortyment w tym nowoczesnym zakładzie w Wieluniu?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
gips - 2014-12-19 12:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogólnie to jakie trzeba spełnić wymagania, co mieć w życiorysie i w dossier zawodowym zeby bez problemu otrzymać zatrudnienie w tej firmie?bardzo ze względów osobistych mi zależy żeby akurat mieć prace w tej branży i w tej firmie, więc będę niezmiernie wdzięczny za każdą szczerą i pomocną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-20 17:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, kogo ostatnio zwolnili z pracy? bo słyszałam że z administracji parę osób wyleciało.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnośfcią S.K.A.?
Zadaj pytanie
x