logo Patrol Group Sp. z o. o.

Patrol Group Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

tak tak 2017-05-27 20:23
Maszyny sa po to żeby chodziły... Nikt tego nie neguje.. Tylko żeby maszyny szły powinno być więcej operatorem... Na innych zmianach jak brakuje ludzi to sie maszyn nie uruchamia albo zatrzymuje a tu nie dość że nic nie zatrzyma to jeszcze cos uruchomi. Bo przecież na jej zmianie ludzie mogą robic dwa razy więcej z te same pieniadze... Albo stawia przez miesiąc ludzi (ulubienice np na tandemie) na tym samym lekkim stanowisku a inni zapier....
7
piter 2017-05-27 20:33
tak się zastanawiam jestem po Zawodówce czyli stanowisko - kierownika sie ma, a jak bede miAŁ mature to na dyrektora moge startować BO Z TEGO CO WIEM TO WŁAŚNIE TAA KADRA KIEROWNICZA ŻĄDZI, super ja cię kręcę do czego to doszło ????????
7
Lulu 2017-05-27 21:35
"Ludzie potrafią bardzo szybko osądzać i nie potrzebują do tego dowodów"
Pamietaj A
"Plotki są tworzone przez chorych z zawiści
Rozprzestrzeniane przez głupców i przyjmowane za fakt przez odlotów"
Jestem z Tobą!....nieważne w jakim stroju................!
3
Lulu 2017-05-27 21:43
Mądrość, znaczy doświadczenie, nie wyksztalcenie.
4
23eu! 2017-05-28 08:24
W muzeum sa wylaczone z ruchu i to jest różnica. To nie kierownika wina ze są braki w kadrze nie rozumiem twojego uniesienia na kazdej zmianie tak jest !
operator 2017-05-28 09:02
Nie jest tak na każdej zmianie i koniec! Jak przejmuje zmianę to operatorka mi przekazuje które i ile maszyny obsługuje a my dostajemy jeszcze więcej. Jak sie coś zgłasza brygadzistce A to sie odwraca i idzie w inna stronę.
5
Oooo 2017-05-28 10:04
Ok. To jest argument i nawet logiczny . Mam tylko pytania:
Od kiedy ten zaklad isnieje ? ...piszesz "30-40 lat temu brali z łapanki"
Ile zarabiaja że maja miec takie wyksztalcenie? Piszesz"...do pracy byle kogo po byle jakiej szkole..."
Po jakiej szkole ? Piszesz "...byle jakiej ..."
Byli juz po "szkołach" .............
2
Ona 2017-05-28 12:28
Święte słowa
5
Yyy 2017-05-28 12:37
Nieważne jacy są tamci . Dzisiaj opisują jednego jutro innego . Powód zawsze się znajdzie. Strój,wyksztalcenie lub kolor włosów .... Zniszczyli wszystko - to już zostanie ta " atmosfera" . Pracuję tu już trochę i wiem ze na kazdej zmianie ktoś narzeka ale ..... To jest .......... Brak mi słów .
Zuza 2017-05-28 12:54
,, nosił wilk razy kilka poniesli i wilka,, tylu osoba co ona krzywdy zrobila to w głowie się nie miesci, tak jak ktoś wcześniej napisal swoja nieudolność zwalala na innych no i te plotki zawsze plotkowala i plotkuje bo jak nic mądrego nie wie co co jej slina na język przyniesie to gada nie ważne czy prawda czy nie i nie ważne ze komuś wyrządza krzywdę. Żenada i jeszcze raz żenada ...
6
Janusz 2017-05-28 14:13
Ludzie opamiętajcie się ,piszecie takie bzdury -raz piszecie że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] babka , daje duże premie , daje po dwie osoby na maszyny ,a potem coś zupełnie odwrotnego . Od razu widać że ktoś ma chrapkę na to stanowisko. Wiem jak jest na tej zmianie i nie jest prawdą że nie reaguje na zgłoszenia ludzi . Na każdego z kierowników można było by coś napisać - bo nie spodoba mi się że postawi mnie dziś na tej maszynie ,czy da za małą premie .
3
Tttt 2017-05-28 15:42
Bo tak to jest jak ktoś ma żale tylko sam nie wie o co . Niewiem jak było w tej firmie " 30-40" lat temu ale pamietam jak bylo 3- 4 lata temu - nie było lekko
2
Zwykly pracownik 2017-05-28 17:22
Co sie dziwisz jak takie są kierowniczki co żądzą to nie rozumie, widac ze szary człowiek bardziej kuma niz pseudo kierowniczka :(
3
Lulu 2017-05-28 18:11
Oj hdsa widzę to twoje cierpienie nastepnym razem gdy bedziesz przejmowac zmianę skup się na obowiazkach nie plotkach a bedziesz wiedzieć ile maszyn ma twoja poprzedniczka cierpienie się zmiejszy
1
Ttt 2017-05-28 18:15
Umiem tylko Ty masz problem z przekazem iformacji
Nowa 2017-05-28 21:58
Witam, to prawda ze kierowniczki sa po zawodowce i srednich bez matury w Patrolu ??????? Ale jakim cudem sie dostaly sa dwie możliwości albo dobrze obgadywaly i niszczyly inne osoby co byly wyksztalcone albo..... hm sama nie wiem????? Wiem, ze znajomosc asortymentu to 1/3 sukcesu reszta to sa umiejetnosci w organizacji pracy i jak by nie patrzeć to wykształcenie. Ja jestem w szoku a czytam opinie bo chciałam aplikować do pracy , lecz teraz poważnie rozwaze bo jak tak wyglada praca to Ja dziękuję zeby ktoś taki mna kierowal SZOK SZOK I NIC WIĘCEJ
6
& 2017-05-28 23:51
Skoro tu nie pracujesz skąd ta wiedza która kierowniczka ma jakie wykształcenie? Nikt nie chodzi z kartką przyczepiona do pleców informującą o jego wykształceniu! Skończ już tą dyskusję na ten temat - stało się to nudne . Poniosło Cię i już wiem . ........- dzięki o to mi chodziło- aż do tej wypowiedzi nie miałam pewności............ Trzymaj się i mimo wszystko powodzenia ............
Młody 2017-05-30 09:32
Jestem bardzo zainteresowany pracą i widziałem ofertę "Ciekawa praca dla absolwentów z j. niemieckim" Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na ten temat?
chetna 2017-05-30 14:25
czy sa obecnie przyjecia na produkcje?
1
znudzony 2017-05-30 14:27
kiedy jakas impreza?
2
robol 2017-05-30 14:31
wez sie do roboty to ci przejdzie ochota do imprez
znudzony 2017-05-30 14:35
robie i robie ale nie samym chlebem czlowiek zyje
2
Gienek 2017-05-30 18:18
Impreza z tego co wiem będzie. Nie jest znana jeszcze lokalizacja. Krzeczów czy Załęcze ? Gdzie lepiej?
Lolo 2017-05-30 19:06
a moze gdzie indziej są jeszcze fajne miejsca wokół Wielunia
bobik 2017-05-30 19:11
Tak trzeba to przemyslec - tam już byliśmy , warto sprawdzić inne miejsca.
Gienek 2017-05-30 19:19
Jakie?
Lolo 2017-05-30 19:20
a może zamiast tego wycieczka gdzieś?
1
Lolo 2017-05-30 19:38
jakie? nie wiem ,trzeba by popytać
xxxx 2017-05-30 19:57
Wycieczka juz była czas na imprezę! :-)
3
He he 2017-06-01 13:11
Jakie wy korzyści czerpiecie z tych komentarzy? :-)
ha ha 2017-06-01 14:31
a ty he he z Marsa jesteś????
2
adeo 2017-06-01 16:21
Z wszystkich tych wpisów najważniejsze jest o maszynach w muzeum!!! Dalej nie wiem ,w którym są już te maszyny --adres? w muzeum wyłączone z ruchu!!! niesamowite!!!
3
Ala 2017-06-01 22:27
Kolejny dzień wymądrzania się i szpanu. Brak jakiego kolwiek pojęcia o pracy
3
He he 2017-06-02 10:18
He he , nie ja jestem z wenus :-)
1
ha ha 2017-06-02 14:12
O trafił się nam astronom ten he he
2
Jula398 2017-06-03 23:03
Napisz o kim konkretnie ta opinia?
1
bdzu 2017-06-04 10:32
po wielu przemysleniach uważam że MS pisze o AB a Wy jak uważacie?
6
Mala 2017-06-04 10:35
Kto to jest MS???
ffhgyjh 2017-06-04 13:33
MS- Microsoft :-)
1
bdzu 2017-06-04 15:38
Chcesz podanie na tacy - faktycznie jesteś Mala
3
Mimoza 2017-06-04 18:39
Patrol Group normalna firma, bez jakichś ekstrawagancji. Natomiast pisarze to szyfranci !!! Jeśli macie coś prawdziwego to chyba nie ma się czego bać!!
2
rtrt 2017-06-10 12:33
Dlaczego taka cisza na forum? piszcie jakieś nowości...
Pani 2017-06-10 13:13
Nowości są takie, że zbierają sie do zamknięcia zakłądu w krakowie.
rtrt 2017-06-10 15:32
To Wieluń przeżywać będzie boom,a my co przeżyjemy?
1
Moniak 2017-06-19 09:13
Czy Patrol Group nie ma nowych ofert pracy, Chciałbym tu pracować.
tygy 2017-06-19 11:40
zanieś CV do biura dostaniesz odpowiedż od razu
1
Norbi 2017-06-22 09:41
O co chodzi z tym Wieluniem? Napiszcie coś więcej!
ftem 2017-06-22 14:04
Wieluń to wspaniałe miasto - zadbane kolorowe z ciekawą historią!
Nowy 2017-06-25 11:40
Jak sie pracuje w firmie. Pytam ponieważ złożyłem cv do pracy w magazynie.Coś podpowiecie mi o firmie?
tygy 2017-06-25 22:09
w magazynie spoko, jeśli Cię zatrudnią nie jest zle
1
Zostaw swoją opinię o Patrol Group Sp. z o. o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.