Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
real - 2015-01-08 20:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ustabilizowało sie... sami złożyli wypowiedzenia bo znalezli cos " spokojniejszego"... TO samo mowi za siebie jak jest.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-09 18:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto wyleciał możecie napisać ? wszyscy o wszystkim wiedzą a nic nie mówią jak to było z tymi zwolnieniami!!!!!!!!!!!!!!11 to moze trzeba prawdę napisać !!!!!! żeby wszyscy wiedzieli !!!!!!!!!!!!!! co było prawdziwą przyczyną wylotu jaskółek
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-09 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze lepiej czy są przyjęcia, bo wiem już, że nie ma zwolnień. Jak ze zleceniami, czy jest tej pracy na tyle, że jest szansa na przyjecie? I jak z zarobkami i czy są jakieś premie? ile da się wyciągnąć? i czy na magazyn wózkowych przyjmują? Praca jak praca wszędzie jest ciężko. Ogłoszenie jest, że Neotech rekrutuje a mnie zależy na pracy na dwie zmiany. niech ktoś napisze czy są przyjęcia do Patrolu na dwie zmiany?
zdjecie uzytkownika
:-D - 2015-01-11 09:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chciałbyś pracować to po prostu przynieś papiery, na dwie zmiany pracuje magazyn główny, magazyn komponentów i dział kompletacji. jeśli masz uprawnienia na wózek to co ci szkodzi złożyć papiery.
zdjecie uzytkownika
daria - 2015-01-30 11:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam kiedyś w Patrolu , nie polecam pracy tam .
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-02-03 21:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są na montaż i produkcję. Sezon doniczek rozpoczęty.
zdjecie uzytkownika
coś się dzieję - 2015-02-06 21:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam się dzieje u kolegów, że tak narzekają, co z kierownikami od koryta ich odstawili to zwiali. Czyścić zakład to podstawa, szkoda że to odbywa się dopiero teraz. Poszli po rozum do głowy. Szefunio myśli, może najwyższy czas zainteresować się losem pracownika na produkcji bo taki pracownik w firmie produkcyjnej to fundament, ostoja. Szefunio pomyśli nad tą kwestią. Nie inwestować w niezaradnych kierowniczków którzy wylecieli od sąsiada. Zapobiegać mobbingowi. Lud pracujący to podstawa Panie Szefunio !!!!
A kto wytoczył kolejny proces spółce wiecie coś? to piszcie. Gratulację dla odważnego bądź odważnej. pa do usłyszenia.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-06 22:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytając to wszystko to uważam, że tu wypowiadają się tylko o niskim poziomie inteligencji.Mądra osoba to nawet by o tym nie pomyślała. Skoro tak jest źle to może należy porozmawiać z dyrektorem lub szefem a nie wypisywać tu takie bzdety. FORUM LUDZI NIEDOWARTOŚCIOWANYCH- ktoś to kiedyś mądrze napisał. Sami piszecie o sobie , zastanówcie się
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-16 20:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Czy są może przyjęcia do działu eksportu lub handlowego. Na stronie nie znalazłem nic a jestem taką pracą zainteresowany? Dział logistyki też może być,jestem po transporcie i logistyce.
zdjecie uzytkownika
grazik - 2015-02-17 06:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam lubię Pana Dyrektora. A to że maszyny podkręcone na maksa to zapewne Szefunio mu tak kazał. Wiadomo przecież. Ile by człowiek nie zrobił to i tak zawsze źle i Malo .lopata ile szla i tak tyle idzie. Nie ma się co łudzić i tak nie zmniejszają tempa.pozdrawiam pracujących na produkcji
zdjecie uzytkownika
patrolgr - 2015-02-17 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-02-16 20:26:41]:
Witam,
są przyjęcia do eksportu i do działu logistyki więc proszę przesyłać cv
zdjecie uzytkownika
pracownik nr 1 - 2015-02-17 16:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a co chodzi z tym pozwem złożył ktoś? czy to jakaś plota bo komuś się nudziło? może ktoś kompetentny by napisał czy pozew jest bo chyba pracownicy mogą wiedzieć czy jest może znów będzie zebranie z szefem co?
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2015-02-22 10:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ..co to bedzie w Marcu. Jak bedzie redukcja 30% Ludzi zwolnia. Narazie cisza ale decyzje juz podjete. Dwoch waznych kliientow sie wycofalo.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 08:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niby dlaczego ma byc redukcja? pracy jest duzo, duzo zleceń a jesli zwolnia to moze osoby ktorym nie chce sie pracowac.
zdjecie uzytkownika
jozek - 2015-02-24 17:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlecenia tylko do polowy Marca. I Potem od Sierpnia
zdjecie uzytkownika
do jozka w chmurach - 2015-02-24 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jozek straszysz,straszysz a psinco ty tam wiesz. Praca idzie przez caly rok az sie kurzy a ty takie glupoty piszesz. Nie doniczki, nie lopaty, to co inego bedzie szlo . Przez caly rok idzie produkcja a ty tylko niepotrzebny szum robisz. Jak nie wiesz to sie idz do prezesa zapytaj a nie bajki tworzysz.
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2015-02-24 23:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj Józek Józek ciekawe kim ty tam jestes w tym patrolu ze tak dobrze wszystko wiesz?
zdjecie uzytkownika
Realista - 2015-02-25 20:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki to norma w Patrolu niestety a dzieje się tak dlatego ze kadra kierownicza nie ma odwagi wyjść do ludzi i normalnie porozmawiać. A co do zwolnień to wątpię że będą jakieś większe redukcje etatów, ludzi do roboty brakuje, weekendy pracujące i nadgodziny w ciągu tygodnia raczej na to nie wskazują. P. S. Jak Wam się podoba nowy kierownik? :)
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-02 11:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca na produkcji?
3 zmiany, co tydzień inna?
Jakie zarobki?
Rozumiem, że na papierze minimalna krajowa a do ręki?
zdjecie uzytkownika
do m - 2015-03-02 17:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na produkcji sa trzy zmiany jeden tydzien na rano potem nocki a potem popoludnie. na umowie najnizsza krajowa i taka kase dostajesz na konto plus premia nadgodziny weekendy wszystko płacą.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-03 15:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki ;)
to ile wychodzi mniej więcej na godzinę netto?
zdjecie uzytkownika
ŁukaszKazikNowaHuta - 2015-03-03 16:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1200 zł plus premia za zapieprz w weekend, za 1200 zł można co jedynie pomarzyć o swoich potrzebach i marzeniach .... w ja do Patrolu mam 40 km drogi samochodem i mam za 1200 zl robic to wole jechac już do krakowa i robic i mieć takie same duże tempo w pracy jak w patrolu a miec 2000 zl netto.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-03 16:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200 za ile godzin?
jak przykładowo wygląda wypłata ; ilość godzin, stawka, ile premia itd?
a dni wolne?
może ktoś jakoś rzetelnie rozwinąć temat?
a sama praca i atmosfera?

pracowałam kiedyś na produkcji, wiadomo, że się nie leży, zresztą ja nie lubię się nudzić, ale atmosfera była fajna

za opinie dziękuję )
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
nieznajoma/y - 2015-03-03 21:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się przyjmiesz do patrola to zobaczysz i się przekonasz. A co do wypłat itp. to o wszystkim się dowiesz na miejscu.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-04 08:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jeszcze, no ale chyba lepiej wiedzieć przed, coś w tym złego? ;)
Nadal będę wdzięczna za informacje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Patrol Group Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie