Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Patrol Group Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-19 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz sezon się kończy i zaczynają zwalniać ludzi. Wcześniej dawali im umowy na miesiąc,dwa. Rotacja w zakładzie jest duża, ludzie boją się o pracę. Do tego Pan dyrektor, drugi po bogu w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
grajdoł - 2014-11-21 01:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-19 11:38:29]:
czyli rozumiem , że nie ma żadnych szans w Patrol Group , aby doszło do takiej sytuacji , że ktoś ma spokojną i stabilną pracę przez dłuższy okres czasu ? Miałem nadzieję na zatrudnienie tutaj w najbliższym czasie, ale skoro firma raczej zwalnia to plany te trzeba będzie chyba odłożyć na inny okres czasu
zdjecie uzytkownika
Audytor - 2014-11-23 19:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej w Krakowierządzi ten łysy pan dyrektor?
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-11-28 20:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani (usunięte przez administratora) jest wspaniałą osobą, najlepszą rekruterka jaką spotkałam. Szkoda natomiast, że poziom rozmowy z dyrekcją jest b.słaby. Łapy w kieszeni dla mnie są oznaką ignorancji i brakiem szacunku podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Niestety w mojej ocenie poziom drugiego etapu rozmowy kwalifikacyjnej został mocno zaniżony a szkoda.....bo zamierzałam się mocno przyłożyć do zadań na stanowisku w dziale exportu.
zdjecie uzytkownika
Pić - 2014-12-05 08:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anka, ale w ogóle podjęłaś pracę u nich czy zrezygnowałaś z powodu II etapu rekrutacji? Możesz chociaż powiedzieć jak wyglądał I etap, czego się można spodziewać (zwykła rozmowa, czy jakieś konkretne pytania, scenki czy jeszcze coś innego). A druga kwestia na jakie stanowisko aplikowałaś i jakie pieniądze zaproponowali. Dzięki :)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-12-05 18:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej Pic,aplikowalam na specjalistę ds exportu. Zrezygnowałem po drugim etapie. Rozmowa na pierwszym etapie bardzo miła i rzeczowa, drugi etap z dyrekcja a ta już do uprzejmych moim zdaniem nie należy. Cwaniactwo. Na I etapie sprawdzana była znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie plus pytania co by Pani zrobiła gdyby.....
Rekruterka - babeczka na poziomie i z klasa :-))) . Co do kasy to sie nie dowiedziałam. Nie wiem, który etap pozwala na to aby sie dowiedzieć i jak długo trzeba jeździć aby ta informacje pozyskać. Pozdrawiam,
Anka
zdjecie uzytkownika
anka123 - 2014-12-09 17:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo trwa oczekiwanie na odpowiedz po rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2014-12-16 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć pracownicy , powiedzcie proszę jakie wtryskarki produkują asortyment w tym nowoczesnym zakładzie w Wieluniu?
zdjecie uzytkownika
gips - 2014-12-19 12:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogólnie to jakie trzeba spełnić wymagania, co mieć w życiorysie i w dossier zawodowym zeby bez problemu otrzymać zatrudnienie w tej firmie?bardzo ze względów osobistych mi zależy żeby akurat mieć prace w tej branży i w tej firmie, więc będę niezmiernie wdzięczny za każdą szczerą i pomocną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-12-20 17:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, kogo ostatnio zwolnili z pracy? bo słyszałam że z administracji parę osób wyleciało.
zdjecie uzytkownika
nadal - 2014-12-22 23:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lucky - 2014-12-16 22:23:33]:
Wtryskarek jest dużo, sprzęt nowoczesny. Nie ma już starych maszyn, wszystko sprawnie chodzi. Warunki pracy można powiedzieć nawet w miarę. Chodzi ci konkretnie o nazwy wtryskarek?
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-12-25 22:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne zakończył się rok w patrolu oby tak było cały rok 2015 i żeby doceniali dobrych pracowników jakimiś premiami
zdjecie uzytkownika
agata s - 2015-01-02 16:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie może czy Patrol Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. w nowym roku już rekrutuje albo chociaż planuje jakieś nowe rekrutacje do siebie do pracy? bardzo mi by zależało na takiej pracy, chociaż jestem kobietą to z moim doświadczeniem w branży liczyłabym na zatrudnienie. czy mam szansę?
zdjecie uzytkownika
Boluś - 2015-01-02 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-12-25 22:18:14]:
po co to słodzenie i dorabianie rzeczywistości. Każdy wie jak wygląda praca i atmosfera.........................
zdjecie uzytkownika
pytanko? - 2015-01-04 23:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam słychać w patrolu ? jakieś nowości są? zakład przyjmuje czy jest zastój?
zdjecie uzytkownika
zapytam - 2015-01-05 22:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
planowane jakieś przyjęcia w styczniu na kompletację?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-06 14:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Patrolu wszystko ok, mi pracuje sie dobrze, zastoju to chyba nie ma ale mielismy przerwe swiateczna, od jutra wracamy do pracy, wiem ze wielu ma inne zdanie ode mnie ale uwazam ze patrol zmienia sie na lepsze, jest osoba ktora wszystkim zarzadza, nadzoruje i w koncu jest troche porzadku,atmosfera fajna tylko zarobki, najnizsza krajowa no ale w wiekszosci zakladow jest podobnie
zdjecie uzytkownika
real - 2015-01-06 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak,, trzeba się zgodzic z jednym.... bardzo dobrze wychodzi osobie zarządzajacej ukrywanie produkcji niekompletnego wyrobu, zeby tylko masznyna szła, zastraszanie pracownika, obrzucanie go błotem i zrzucania swoich błedów na innych... faktycznie jest coraz lepiej.... tylko czemu kadra kierownicza tak szybko odchodzi?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-07 21:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [real - 2015-01-06 20:39:54]:
rozumiem Cię ale ja nie pracuje na produkcji tylko na innym dziale ale również jako pracownik fizyczny i nie wiem jak to wygląda od strony produkcji
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-01-08 13:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy, to kto z kierownictwa wyleciał i z jakiego powodu?
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-01-08 18:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-01-08 13:13:27]:
Nie ma żadnego powodu, nikt nie wyleciał,nikt nie dostał wypowiedzenia umowy.Firma ustabilizowała się. Zdaje się, z tego co wiem od kierowniczki, wszyscy sami złożyli wypowiedzenie. każdy znalazł sobie coś spokojniejszego...
zdjecie uzytkownika
real - 2015-01-08 20:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ustabilizowało sie... sami złożyli wypowiedzenia bo znalezli cos " spokojniejszego"... TO samo mowi za siebie jak jest.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-09 18:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto wyleciał możecie napisać ? wszyscy o wszystkim wiedzą a nic nie mówią jak to było z tymi zwolnieniami!!!!!!!!!!!!!!11 to moze trzeba prawdę napisać !!!!!! żeby wszyscy wiedzieli !!!!!!!!!!!!!! co było prawdziwą przyczyną wylotu jaskółek
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegało w miłej atmosferze, ale co najważniejsze bezstresowo. Zostałem przyjęty pyszną kawką
Pytania: Test z języka angielskiego (poziom jak dla mnie podstawowy) poszło z górki, przyjemna wymiana zdań typu: jakie mam dowświadczenie gdzie do tej pory pracowałem i czym się zajmowałem, jak branża etc. polecam takie rozmowy!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-09 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś napisze lepiej czy są przyjęcia, bo wiem już, że nie ma zwolnień. Jak ze zleceniami, czy jest tej pracy na tyle, że jest szansa na przyjecie? I jak z zarobkami i czy są jakieś premie? ile da się wyciągnąć? i czy na magazyn wózkowych przyjmują? Praca jak praca wszędzie jest ciężko. Ogłoszenie jest, że Neotech rekrutuje a mnie zależy na pracy na dwie zmiany. niech ktoś napisze czy są przyjęcia do Patrolu na dwie zmiany?
zdjecie uzytkownika
:-D - 2015-01-11 09:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chciałbyś pracować to po prostu przynieś papiery, na dwie zmiany pracuje magazyn główny, magazyn komponentów i dział kompletacji. jeśli masz uprawnienia na wózek to co ci szkodzi złożyć papiery.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Patrol Group Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x