logo Patrol Group Sp. z o. o.

Patrol Group Sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Patrol Group Sp. z o. o.

Pani 2017-06-10 13:13
Nowości są takie, że zbierają sie do zamknięcia zakłądu w krakowie.
rtrt 2017-06-10 15:32
To Wieluń przeżywać będzie boom,a my co przeżyjemy?
1
Moniak 2017-06-19 09:13
Czy Patrol Group nie ma nowych ofert pracy, Chciałbym tu pracować.
tygy 2017-06-19 11:40
zanieś CV do biura dostaniesz odpowiedż od razu
1
Norbi 2017-06-22 09:41
O co chodzi z tym Wieluniem? Napiszcie coś więcej!
ftem 2017-06-22 14:04
Wieluń to wspaniałe miasto - zadbane kolorowe z ciekawą historią!
1
Nowy 2017-06-25 11:40
Jak sie pracuje w firmie. Pytam ponieważ złożyłem cv do pracy w magazynie.Coś podpowiecie mi o firmie?
tygy 2017-06-25 22:09
w magazynie spoko, jeśli Cię zatrudnią nie jest zle
2
Rumcajs47 2017-07-10 20:48
Jak podobają sie premie ?
gyty 2017-07-11 07:17
a sa jakies premie? a w jakim celu sa urlopy bezplatne ,co zabraklo platnych a dlaczego na sile wmusza sie ludziom bezplatne skoro wszyscy maja platne . to jest poniewieranie pracownika za najnizszą krajową.Może PIP przyjrzy się tym razem sumiennie?
9
Maniek 2017-07-14 23:04
Patrol Group to spoko firma, sporo dobrego o nich słyszałem.
Wioletta79 2017-07-17 23:56
A jak sie podobała impreza integracyjna?
tygy 2017-07-18 12:37
impreza KLASS!!!!!
2
Ambitny 2017-07-19 09:03
Tak niektórzy narzekają na pracę ale nie widać żeby odchodzili z firmy! Patrol Group właściwie nie ma nowej oferty prac poza technologiem. Czy ktoś z narzekających mógłby to wytłumaczyć? Gdyby było faktycznie tak źle to były przyjęcia pracowników. ??
swój 2017-07-19 11:21
jesli jest zle to oczywiste ze sie narzeka, a nieprawidlowosci nalezy eliminowac---- tu uśmiech w stronę kierownictwa!!!
1
xmen4 2017-07-21 23:17
Czyli nieprawidlowosci ktorych kierownikow?
1
Arletta 2017-07-21 23:20
Właśnie kto konkretnie tworzy te nieprawidłowości? Trzeba otwarcie o problemach mówić zeby to co złe wyeliminować..
2
swój 2017-07-22 13:17
a komu sa potrzebne urlopy bezplatne?-- pracownikom? A kierownictwo tez ma takie urlopy? TO są te prawidlowości...
10
Eryk 2017-07-25 22:01
Jeśli jest coś w firmie złego to trzeba rozmawiać z kierownictwem a nie narzekać na forum. Tu nikt nie pomoże tylko jeszcze podpuścić może do złych zachowań.
1
swój 2017-07-27 16:01
ze nikt nam nie pomoże to wiemy ,przykre ale prawdziwe, a forum po coś jest....
9
Abcde 2017-07-28 07:55
W Patrolu w większości zmianami rządzą nieodpowiednie osoby i to jest główny problem..
4
Wieśka 2017-07-28 16:10
A konkretnie kto źle rządzi?
Wiki 2017-07-28 22:35
Święta trójca
4
Kot 2017-07-29 13:37
Czyli kto??????
molu 2017-07-29 15:26
no trójca ,sw------Bóg Ojciec Syn Boży Duch Święty!!!
4
Kolpo 2017-07-30 10:42
Oho już zaczynają jak ktoś jest zazdrosny że inni sobie radzą na stanowisku to wypisuje tu głupoty. Nieodpowiednie osoby są brygsdzistkami? Haha
1
No 2017-07-31 07:51
Chyba święte krowy bo tak łażą
3
Eliksir12 2017-07-31 09:17
Brygadzista to taka osoba która potrafi miec wszystko poukladane umieć zarzadzic praca ludzi, miec zlecenia i towar naszykowany zanim maszyne uruchomia, przy tym ludzi traktować jak czlowieka a nie jak smiecia i umieć sie dogadac z kazdym z kazdego działu i być obiektywnym bezstronnym i nie kłamać i pluć falszem i jadem..trzeba sie na to:nadawać.. niestety nie wszyscy sie na takie stanowisko nadawaja..
3
Mamona 2017-07-31 10:28
Firma jest dobra, tylko nadzór zły? A może trzeba dobrze pracować?
Ho 2017-07-31 10:55
A może brygadzistki zaczną pracować w końcu?
2
Nietak 2017-07-31 10:57
Tak tylko tyle chyba nie chodziło o produkcję tylko o inne dzialy
3
Olafff 2017-07-31 14:51
Na montażu są brygadzistki spoko, wiec sami sobie reszte dospiewajcie.
robol 2017-07-31 17:27
to zn. zle robole pracuja? to skąd duża kasa u świętych krów, kto na nich zasuwa? gdyby nie robole nie mieli by racji bytu!!!
2
Dyzio 2017-07-31 17:49
Cały szkopuł jest na produkcji..to przez pewne osoby kuleje cały zakład bo nie potrafia zarzadzac zmiana tylko klamstwa fałsz i zawiść zazdrość w ich glowach..taka osoba kwalifikuje sie do eliminacji jesli nie potrafi wspolpracowac z większością ludzi.
4
swój 2017-07-31 18:30
zakład wcale nie kuleje ma się dobrze ,ludzie na produkcji sobie radzą mimo wszystko, a brak organizacji też bywa --to prawda...
2
IgaNowa 2017-07-31 18:48
Brak organizacji czyli do wymiany bo nie potrafi wywiązać sie ze swojego zakresu obowiązków
2
kju 2017-07-31 21:11
A w Wieluniu po ile dni dawali urlopu bezpłatnego w lipcu?
optymista 2017-08-01 11:29
zgaduj zgadula.........a kto pyta???????
1
kju 2017-08-01 12:18
Oj kto pyta, przecież z nazwiska się nie przedstawię, chcę mieć tylko wiedzę by miec porównanie z Krakowem.
homo 2017-08-01 13:41
wszystkim nagle zachciało się urlopów bezpłatnych i zakład udziela ------co za wspaniały zakład----cud natury!!!!!!!
1
kju 2017-08-01 14:23
Pytałem tylko ile dni tego urlopu bezpłatnego dawali ...
ja 2017-08-02 21:55
i tak niezmiennie od lat..........
6
Marta 2017-08-03 08:31
Pracując w firmie @kju na pewno posiadacie informacje dotyczące szkoleń. W wielu ofertach jest zapis o gwarancji doszkalania. Czy zatem często pracownicy Patrol Group mogą liczyć na takie benefity?
kju 2017-08-03 09:38
To ma być odpowiedź na moje pytanie?
Nowy 2017-08-09 05:46
Witam.
Na jakie warunki zatrudnienia tj. Pieniądze? Auto? Benefity? Może liczyć Regionalny Przedstawicel Handlowy?
Jaka jest atmosfera w dziale sprzedaży czy w Patrol'u już jest korporacyjność czy dalej można luczyć na zdrowy rozsądek?
Kubasek 2017-08-09 15:31
Jak się pracuje w firmie? Własnie mam zamiar aplikować do firmy . Może ktoś podpowiedzieć czy stanowisko zmieniacz form wtryskowych jest jeszcze wolne? Jakie wymagania może postawić firma przed kandydatem?
cocacola 2017-08-09 17:21
Ja nie narzekam. Jak ktoś pracował wcześniej i miał zapieprz, to nie będzie raczej stękał, tutaj jest normalnie, trzeba robić swoje.
3
swoj 2017-08-10 11:48
zmieniacz form w patrolu to spoko praca ----mozna stwierdzic ze lepszej tu nie znajdziesz
1
Bobby 2017-08-10 14:07
Jak wygląda praca PH i na jakie warunki można liczy? Czy rotacja jest duża? Jakie auta i zarobki , atmosfera... liczę na opinie bo nie wiem czy warto aplikować
Mariusz 2017-08-12 19:17
Czy może ktoś ma wiedzę na temat pracy dla absolwentów z językiem niemieckim? Może warto spróbować?
Zostaw swoją opinię o Patrol Group Sp. z o. o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Group Sp. z o. o.