brak logo

Agencja Ochrony Justus

Kielce

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Były_robol 2010-08-22 17:49:52
Wydzwaniali ciągle, bo nie mieli nikogo na BP na Jagiellońską.
Nikt tam nie chciał stać. Zarobki 4.5zł/godz - śmiech na sali.
1
anonim 2011-06-26 08:46:42
Czy ochrona (JUSTUS) jest nie uczciwa? Pewnie że jest!! Czy wypłacaja wynagodzienia? W bardzo dużym opuźnieniu nawet miesiącami;)u nich to standard:d.Jaki dają mundur? Pewnie że stary trzeba się [usunięte przez moderatora] prezentować:dNa samochodach pisze ochrona aktywna czy taka jest?Pewnie że tak i to najlepsza w okradaniu pracownika.:) Więc jak jesteś w miarę głupi a najlepiej [usnuięte przez moderatora] to zapraszam do firmy JUSTUS
1
anonim 2011-12-08 18:03:48
Jestem byłym pracownikiem JUSTUSA, sam się zwolniłem.... ta firma to jedna wielka ściema, obiecują ci na wstępie umowe po 3 miesiącach, podwyżkę a maja problem żeby ci w terminie zapłacić i co miesiąc ci po troszeczkę kradną kasę z wypłaty :D Miał być cały mundur z butami.... dostałem mundur .... bez butów, spodnie musiałem sam u krawca skracać bo dali mi z jakiegoś 2metrowca, a sweter po tygodniu się popruł w 3 miejscach, na wakacje obiecali nam koszule z krótkimi rękawami i nowe słuchawki do radia to zamiast tego przyjechali i zabrali nam jedno radio i powiedzieli że nie mają na magazynie krótkich rękawów . Wymagają od ciebie dyscypliny jak w wojsku, a jak ich poprosiłem o romue to czekałem 2 miesiące choć regionalny bywał u mnie na obiekcie raz w tygodniu.... A dyrektor to dopiero jest bajkopisarz :)
1
Gebels 2012-02-18 17:40:55
Bo jak się niechce pracować tylko pierdzieć w stołek to tak jest... idzcie [usunięte przez moderatora] na budowę lub huty to będziecie błagać żebyście wrócili to Justusa, pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ach będzie się wam [usunięte przez moderatora]
Doświadczony pracownik ochrony 2012-07-30 17:43:30
Firmy, o których można powiedzieć cokolwiek dobrego to margines w Kielcach. \\\\\\\"Justus\\\\\\\" to całkowite nieporozumienie i lider w naruszaniu praw pracownika, oraz oszukiwaniu klientów. Jest to autentyczna firma-krzak, choć wykonująca usługi w Małopolsce, na Śląsku i sporadycznie gdzieindziej np. Warszawawie, więc duża. Niemniej niektóre mało kieleckie firmy mają wyższe standardy. Jedyne co ratuje \\\\\\\"Justus\\\\\\\" to znaczna liczba samochodów interwencyjnych na mieście (3-4). \\\\\\\"Solid\\\\\\\" z koleji celuje w gnębieniu pracowników, chodź płaci lepiej w patrolu, w konwojach standardowo (trochę więcej mają w \\\\\\\"Konsalnecie\\\\\\\" - tam się obecnie opłaca pracować). Ogólnie profesionalizm firm jest na poziomie bardzo niskim, jest to fikcja ochrony. Warunki pracy zaś czasem różnią się znacznie i jest parę miejsc wartych zainteresowania. Nie znaczy to, że jest świetnie, po prostu gdzieniegdzie jest znośnie i w miarę dobrze finansowo. Rację ma ten, który sugerował pracę fizyczną. Sam znam niejednego z którym pracowałem, a który zmienił zawód i podziękował za licencję. I nie byli to ludzie z pierwszej łapanki.
riko 2013-07-04 21:24:55
To jest banda [usunięte przez moderatora] .tak jak pisałem wcześniej mieli mi oddać za miesiąc marzec 77 zł to wpłacili 50, ale za to znowu skubnęli mi z wypłaty majowej 49 zł.Te księgowe co naliczają wypłaty po winne wrócić do szkoły podstawowej żeby w końcu nauczyć się liczyć .Chyba że prezesowi brakuje do wczasów to niech powie otwarcie
1
lecle 2014-03-05 02:10:16
Jako obecny pracownik szczerze odradzam tu pracę,która w 30% jest charytatywna. A koń to prawdziwy osioł.
1
borekk 2015-02-02 23:21:50
hmm a jaka to banda przeciez jasno przedstawiaja warunki pracy...ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować... z góry byłbym wdzieczny za kazda odpoiwedz dziekuje bardzo...
arko 2015-04-09 23:39:22
Kiedys, przy skladaniu podania o prace (do justusa)ugryzl mnie pies. Krew sie lala Mialem ochote podac ich do sadu ale niewarto oni sami nie umia sie chronic.
Argo 2015-06-22 08:57:54
Ksiegowe znakomicie liczą,ale na kozysc firmy tylko.Oni doskonale wiedzą ile ci kradna przy wyplacie.
1
Szymon 2015-09-20 18:39:38
Firma jest bardzo wypłacalna.Prezes ma zawsze pensje na czas.
1
Zielona Góra 2015-12-01 00:17:50
witam ciekawe właśnie przejęli dużą firmę steinpol czyli zielona góra chociszewo myślibóż i rzepin ciekawe jak sobie poradzą bo takie sprawy jak niepłacenie na czas czy stare cuchy heh to nie przejdzie i będzie spory problem .
wefe 2016-01-14 12:27:50
Może ktoś napisać o zarobkach i warunkach pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w Justusie? Jaka kasa? narzędzia parcy? godziny? itd.
Krzys 2016-02-02 13:45:51
Jestem pracownikiem firmyi potwierdzam powyżej-Justus specjalizuje się tylko w okradaniu pracownika.......Aby zostać zatrudnionym na umowe o pracę trzeba posiadać orzeczenie o niepełnosprawności minimum ,,umiarkowany,,lecz wszystkie przywileje z tego tytułu są odebrane...itd...
Zielona Góra 2016-03-16 18:01:39
Witam jakiś postęp jest dali cuchy cheheheh a na wypłatach dalej rąbią ludzi za nocki nie płacą za dodatki nie ma a premia zapomnij o premi. spierniczajcie z tej firmy krzak niech się tera oni martwią o prace najwyżej pozatrudniają jakiś paprochów i poleci jeszcze gorsza opinia . Trzymajcie się Rzepiniaki i pamiętajcie w kupie siła.
Włodek 2016-05-20 10:40:15
Wypłąty są do 32 dni. Czyli otrzymujecie kasę po miesiącu pracy.
gosc 2016-06-14 12:57:02
Pracowałeś lub pracujesz w JUSUS-ie sprawdz opłaty w ZUSie.Zobacz jakie przekręty robią.
Michał 2016-06-15 21:21:43
Pracowałem w Justus 4 lata, a wcześniej pracowałem w innych firmach ochroniarskich.
W Justusie jest tak samo jak w innych firmach , (płaci tak jak wszystkie). . Firma jak firma nie jest taka zła pracowałem w gorszych np Solid czy Juwentus.
Feniks może i płaci mało ale nigdy mnie nie oszukał.
Naiwniak z Kielc 2016-07-23 13:59:17
Firma bardzo chętnie zatrudnia z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności, ale nie opłaca składek Zus-u,. Zatrudniony zostałem w Smyku, do dzisiaj nie mam dokumentów o składkach, z mojej ostatniej pensji odciągnęli 60,- u nich to podobno norma. Firma otrzymuje dofinansowanie do składek ale tych składek nie ma opłaconych. Koordynator chętnie bierze orzeczenie ale firma nie odsyła tego orzeczenia z powrotem do ludzi. Pensja u nich jest zawsze z grubym opóźnieniem.
1
czika 2016-10-14 19:34:31
nie jestem pracownikiem tej firmy tylko zleceniodawca i jak na razie jest u mnie na wielkim minusie. Miałam włamanie do domu i nie zareagowali bo im się kontrolka nie wyświetliła. Później okazało się ze alarm wadliwie podłączony. Wiec za CO JA PLACE!!
Mak 2016-10-14 21:59:34
OGólnie dużo dobrego wyczytałem o Agencja Ochrony Justus i w sumie może bym spróbował poszukać tam pracy, ale nie wiem czy to jest właściwy moment, widzę że potrzebują więcej przedstawicieli handlowych niż pracowników
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Justus - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus