brak logo

Kimed

Warszawa

Opinie o Kimed

md 2011-09-02 20:03:34
( usunięte przez administratora ) Jeśli myślisz o zatrudnieniu tam to pod żadnym pozorem nie daj się zwieść ich obietnicom, a jeśli nawet się zdecydujesz, to nie zaczynaj pracy bez umowy!!! Pozdrawiam
ona* 2013-09-12 16:01:10
Nie polecam nikomu takiej pracy,oszuści a [usunięte przez moderatora].to bezczelna osoba-lubi nie wypłacać pensji-jeśli można to nazwać pensją,te marne parę złotych które rzucają. Ogólnie jest tam dużo niedociągnięć,które nie powinny mieć miejsca w takich placówkach,brak dezynfekcji narzędzi na fizjo,"upychanie pacjentów z NFZ-u"na rzecz tych komercyjnych,a nie wspomnę już o pracownikach,którzy nie mają chwili na zjedzenie,oczywiście jeśli wszyscy pacjenci przyjdą na czas,dodam,że wymiar czasu pracy masażystów/tek tam jest dużo ponad normę,gdyż często zdaża się że jest to system 12-godzinny,co jest nienormalne,a czasem pracowało się po 12 godzin przez 2,3 dni po kolei. Także nie polecam ani pracownikom ani klientom:(
MałaMi 2014-08-29 19:45:40
Witam, szukam osoby która tam pracowała, mam okazję rozpocząć pracę w Kimedzie, ale jak narazie nie napotkałam pozytywnej opinii. Czy tam naprawdę jest tak źle ?
4
MałaMi 2014-09-02 11:18:41
Na stanowisku fizjoterapeuty. Zatrudniają same niedoświadczone osoby, pytałam się dlaczego to nie bardzo umieli mi to wytłumaczyć, więc wnioskuję ze takie osoby najłatwiej robi się w bambuko. Łatwo przyjmą pracę na 12h mimo tego ze praca jest na 6h i za małą pensje, to są naprawde grosze. Pracują tam 3 osoby czyli 1 na każdy dział (fizykoterapia, kineza i masaż) a pacjentów jest mnóstwo szczególnie na fizyko.
Wątpie że coś się zmieniło. Opinie są rok po roku takie same.
1
ona 2014-09-22 15:07:30
Zatrudniają niedoświadczone osoby bo jest najtaniej,zazwyczaj są to jeszcze studenci w trakcie studiów(dopiero będą sie bronic). Jeśli chodzi o samo zatrudnienie takich osób to nie mam nic przeciwko bo gdzieś te osoby muszą sie tego zawodu nauczyć wiec bez przesady z tymi opiniami jako że są nie doświadczone.Ale mniejsza o to. Pacjentów jest bardzo dużo,upychają jak sie da a Ty człowieku masz z nimi sie "jakoś" zająć.Można by cały poemat na temat kimed-u napisać. Co do samej nauki myślę że możesz coś stamtąd wynieść,jakąś naukę bo w końcu masz do czynienia z pacjentami z życia wzięte.Ogólnie nie polecam tam pracy. Jest tam momentami taki młyn że nie ma czasu nawet na przerwę żeby zjeść(głownie fizjo i masaż). Właścicielka ma pracowników gdzieś i tak jak juz wcześniej wspominałam lubi szukać "haka" aby nie wypłacić pensji szczególnie jak chcesz odejść. Już tam nie pracuje na szczęście ale nie wydaje mi sie aby właścicielka się zmieniała i zmienił sposób podejścia do pracowników.Także moja dobra rada jeśli chcesz spróbować na własnej skórze ok.próbuj ale jak nie chcesz marnować czasu i swoich nerwów to daruj sobie prace w tamtym miejscu. Znajdziesz napewno lepsze warunnki finansowe i nie bedziesz traktowany jak niewolnik.Pracowałam w wielu miejscach i w różnych warunkach,ale tylko tam było tak źle i tylko tej właścicielce życzę aby jak najszybciej zbankrutowała.
ona 2014-10-03 14:15:41
kimed to jest przychodnia rehabilitacyjna,więc musisz mieć albo dyplom masażysty albo być fizjoterapeutą ewentualnie w trakcie studiów,musisz wiedzieć co robisz.Sorry, ale nawet tam nikogo bez jakiejkolwiek wiedzy nie przyjmą.
4U 2014-10-16 16:15:37
Bardzo nam przykro, że byłym lub odchodzącym właśnie z pracy Pracownikom zbiera się na takie przejaskrawione żale. Niestety stosowane w komentarzach nacechowane emocjami opinie nie pozwalają nam się do nich odnieść.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w kolejnych firmach!
2
latoska 2015-01-15 09:20:04
Zastanawia mnie tylko czy ktoś zna sytuację w firmie od drugiej strony - strony pracownika. Chciałbym podjąć tam pracę i głowię się czy wysyłać do nich swoje CV, a jeśli by się odezwali to na jakie pieniądze mogę liczyć i w jaki sposób przeprowadzają rozmowy rekrutacyjne. Czy to warte jest zachodu całego?
xyz 2015-02-05 14:01:00
zna,zna,ja znam i nie polecam...źle zostałam tam zbyt dobrze potraktowana wiec odradzam,ale zrobisz jak uważasz
ja 2015-03-13 17:09:24
Najgorsza firma z jaką miałam styczność, najbardziej nieprzyjemni pracodawcy z jakimi miałam styczność.. nikomu nie polecam pracy w takim środowisku.!!
ja 2015-09-15 10:30:17
do pana janka:owszem zgodzę się z Tobą,że to jest praca,ale pracodawca powinien Cie traktować jak człowieka a nie jak maszynkę do zarabiania kasy,ale skoro Tobie to nie przeszkadza to idz tam do pracy i życzę powodzenia...
ja 2015-09-15 10:32:38
z tego co wiem to ja szkoły rodzenia tam nie widziałam a o benefitach...hehhe...zapomnij:) dostaniesz tam bonus zamiast benefitu na dodatkowe obowiązki, których notabene nie powinnaś wykonywać...
tomek 2016-05-11 13:23:33
Szukają terapeutów zajęciowych po skończonych studiach @rembi
Zostaw swoją opinię o Kimed - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kimed