brak logo

Arkadiusz Kaniewski Transport Biedronka

Swiętochłowice

Opinie o Arkadiusz Kaniewski Transport Biedronka

anonim 2011-09-07 09:06:50
Takie opinie piszą kieroowcy , którzy wylecieli za kradzież paliwa .
Ja też po tych opiniach sprawdzałem w ZUS i składki mam popłacone. (usunięte przez administratora) płaci solidnie ale kierowcom to mało i jeszcze
\\\"dorabiają\\\" paliwem . Ci co najbardziej nawywijają najwięcej mają do powiedzenia,
1
anonim 2011-12-05 13:57:44
co ty bredzisz kolego,.....
biedronek 2014-06-10 17:17:29
(usunięte przez administratora)zdaniem kierowców to najgorszy przewoźnik w cd Skarbimierz setki kierowców się tam przewineło i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko
ten prewoźnik to oszust nie placi (masz zarobić 2800zł a jak przychodzi 10-ty to ci daje 1900zł i się tłumaczy że mu koszty wzrosły że paliwo drogie za dużo palą te jego stare auta, naprawy, itp.)traktuje cię na starcie jak złodzieja tak z założenia .Aż dziw bieże że on tam jeszcze świadczy usługi dla Biedronki
bieda-ronka 2014-07-03 09:18:57
CHYBA SOBIE JAJA ROBISZ W AUTACH SĄ ZAMONTOWANE GPS-y A KRAŚĆ TO KRADNIE KANIEWSKI ALE BIEDRONKE KTÓRA PŁACI MU ZA 32LIT ZA KM A ON ZROBIŁ NA AUTO 29LIT NIECH WSIĄDZIE SAM NA AUTO I POJEDZIE W KOTLINE KŁODZKĄ I ZOBACZYMY JAKĄ PSZYWIEZIE NORME
rysiek 2014-08-20 14:48:30
Prawda jest taka, że u Kaniewskiego można teraz fajnie zarobić, bo daje ku temu możliwości. Ale skoro ludziom się nie chce, to niech narzekają i zmieniają robotę co 2 miesiące.
1
paweł 2014-09-23 08:43:12
Fajna kasa ,ok auta i wszystko na ten temat
grzesiek 2014-10-13 15:19:19
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zalega z wypłatą u mnie 5 tys zl
paweł 2014-10-17 12:14:05
a szkody narobiłeś na trzy razy tyle
Karol 2014-11-28 18:45:40
No nie wiem czy na 3xtyle ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konia pod Bardo to potrafił płaci 2700 zależy z kim jak się dogada. Robota nie jest zła ale mówić o niepełnym wymiarze czasu pracy nie ma szans.
stary 2014-12-18 19:25:05
widze ze na tej stronie pana kaniewskiego broni pan Marek ale tak naprawde panowie
to jest oszust i duzo obiecuje i malo robi ,powiem krotko podejmij prace nikt ci tego nie zabroni ale szkoda nerwow ,a po drugie ma wybrancow co robia 3 krotkie kursy albo skoczkow na weekendy a ty bedziesz jezdzil i tak cie okradie .........pozdrawiam
hahaah 2015-03-13 08:43:20
brawo, ludzie, jestem tylko załadunkowym w CD3 ale po stanie naczep i solówki Kaniewskiego mogę stwierdzić że to najgorszy dziad w tym centrum. przychylne komentarze chyba wiadomo przez kogo pisane
SERWIS 2015-05-21 21:48:43
Kogo interesują naczepy liczy się kasa da zarobić jak chcesz i tyle
olo 2016-01-22 19:56:38
panowie zostawcie dziada i już jest po nim
olo 2016-01-24 13:30:49
to oszuści i przestępcy ubezpieczeniowi obciążają kierowców i zgłaszają do ubezpieczalni zarabiają dwa razy
olo 2016-03-04 09:32:40
zarobisz trójkę a za biorą ci pięćset
Były kierowca 2016-04-12 15:41:32
Kaniewski to najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Okrada kierowców za byle co,głównie paliwo.Nie placi składek ZUS.Za to ....że upomniałem się o ZUS oraz termin wypłaty dostałem art.52.W sądzie wygrałem z nim.Tego dziada znają już w całej Polsce.
jacek 2016-05-25 20:42:02
Dwa lata temu wyleciałeś i ciągle nie możesz sobie odpuścić to świadczy o tobie , o jaki ZUS się upomniałeś raczej szantażowałeś PIP i ITD jak tylko coś Ci nie pasowało a Sad uznał , że twoja osoba nie jest konfliktowa i dlatego wygrałeś a to co piszesz po dwóch latach to potwierdza
koc 2016-07-08 17:10:38
@ jacek każdy ma prawo wypwoieedziec sie tutaj bez względu czy dobrze czy źle
Zostaw swoją opinię o Arkadiusz Kaniewski Transport Biedronka - Swiętochłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arkadiusz Kaniewski Transport Biedronka