Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTI Poland

Pracowałeś w firmie KTI Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-09-02 09:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 09:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie dba o rozwój pracownika. Czas poświęcony firmie jest czasem straconym. Żadnych szkoleń. Pieniądze dobre ale od 2006 nie było podwyżek. Firmą zarządzają włosi więc panuje niezły bałagan. Omijajcie firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
wujek - 2013-03-07 22:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mógłby ktos udzielic informacji jakie jest srednie wynagrodzenie na stanowisku inzynierskim, np elektryk itp. moze jakies widełki? i jaka atmosfera panuje w pracy ?
zdjecie uzytkownika
along - 2013-04-15 15:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego czy udało Ci się coś dowiedzieć w temacie widełek wynagrodzeń i cokolwiek więcej o tej Firmie? jeśli tak to bardzo proszę o informację na mojego emaila: along@onet.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 18:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, bardzo bym prosił aby ktoś konkretnie napisał tutaj jakie pieniądze można zarobić w KTI Poland?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 08:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
gig - 2015-08-18 08:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam dla KTI lekko ponad rok i muszę przyznać, że jest to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałam i nie ukrywam, że będzie mi bardzo brakować tej firmy i tej pracy. Była to praca tylko na okres inwestycji, z czego zdawałam sobie sprawę. Bardzo mi jest szkoda. W pracy wszystko wyglądało tak, jak należy- premie, dodatki wakacyjne, itd.. Być może jest to normalne, jednak wcześniej nigdy się z czymś takim nie spotkałam, jak coś to zawsze dostawali tylko wybrani pracownicy, a w KTI, czy jesteś kierownikiem czy pomocnikiem, jesteś traktowany na równi. W dodatku pod koniec firma bardzo poszła mi na rękę spełniając moją prośbę i nigdy im tego nie zapomnę. Nie mogę nic złego o firmie powiedzieć jedynie mogę ją polecić przyszłym pracownikom. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogłam tam pracować.
zdjecie uzytkownika
gig - 2015-08-18 08:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałam dla KTI lekko ponad rok i muszę przyznać, że jest to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałam i nie ukrywam, że będzie mi bardzo brakować tej firmy i tej pracy. Była to praca tylko na okres inwestycji, z czego zdawałam sobie sprawę. Bardzo mi jest szkoda. W pracy wszystko wyglądało tak, jak należy- premie, dodatki wakacyjne, itd.. Być może jest to normalne, jednak wcześniej nigdy się z czymś takim nie spotkałam, jak coś to zawsze dostawali tylko wybrani pracownicy, a w KTI, czy jesteś kierownikiem czy pomocnikiem, jesteś traktowany na równi. W dodatku pod koniec firma bardzo poszła mi na rękę spełniając moją prośbę i nigdy im tego nie zapomnę. Nie mogę nic złego o firmie powiedzieć jedynie mogę ją polecić przyszłym pracownikom. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogłam tam pracować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTI Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KTI Poland?
Zadaj pytanie
alert