Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTI Poland

Pracowałeś w firmie KTI Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 09:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie dba o rozwój pracownika. Czas poświęcony firmie jest czasem straconym. Żadnych szkoleń. Pieniądze dobre ale od 2006 nie było podwyżek. Firmą zarządzają włosi więc panuje niezły bałagan. Omijajcie firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
wujek - 2013-03-07 22:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mógłby ktos udzielic informacji jakie jest srednie wynagrodzenie na stanowisku inzynierskim, np elektryk itp. moze jakies widełki? i jaka atmosfera panuje w pracy ?
zdjecie uzytkownika
along - 2013-04-15 15:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego czy udało Ci się coś dowiedzieć w temacie widełek wynagrodzeń i cokolwiek więcej o tej Firmie? jeśli tak to bardzo proszę o informację na mojego emaila: along@onet.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 18:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, bardzo bym prosił aby ktoś konkretnie napisał tutaj jakie pieniądze można zarobić w KTI Poland?
zdjecie uzytkownika
gig - 2015-08-18 08:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałam dla KTI lekko ponad rok i muszę przyznać, że jest to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałam i nie ukrywam, że będzie mi bardzo brakować tej firmy i tej pracy. Była to praca tylko na okres inwestycji, z czego zdawałam sobie sprawę. Bardzo mi jest szkoda. W pracy wszystko wyglądało tak, jak należy- premie, dodatki wakacyjne, itd.. Być może jest to normalne, jednak wcześniej nigdy się z czymś takim nie spotkałam, jak coś to zawsze dostawali tylko wybrani pracownicy, a w KTI, czy jesteś kierownikiem czy pomocnikiem, jesteś traktowany na równi. W dodatku pod koniec firma bardzo poszła mi na rękę spełniając moją prośbę i nigdy im tego nie zapomnę. Nie mogę nic złego o firmie powiedzieć jedynie mogę ją polecić przyszłym pracownikom. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogłam tam pracować.
zdjecie uzytkownika
gig - 2015-08-18 08:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałam dla KTI lekko ponad rok i muszę przyznać, że jest to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałam i nie ukrywam, że będzie mi bardzo brakować tej firmy i tej pracy. Była to praca tylko na okres inwestycji, z czego zdawałam sobie sprawę. Bardzo mi jest szkoda. W pracy wszystko wyglądało tak, jak należy- premie, dodatki wakacyjne, itd.. Być może jest to normalne, jednak wcześniej nigdy się z czymś takim nie spotkałam, jak coś to zawsze dostawali tylko wybrani pracownicy, a w KTI, czy jesteś kierownikiem czy pomocnikiem, jesteś traktowany na równi. W dodatku pod koniec firma bardzo poszła mi na rękę spełniając moją prośbę i nigdy im tego nie zapomnę. Nie mogę nic złego o firmie powiedzieć jedynie mogę ją polecić przyszłym pracownikom. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogłam tam pracować.
zdjecie uzytkownika
mgh - 2015-09-24 03:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gig, jak tak bardzo Ci się podobało w KTI Poland, to może znów szukaj u nich zatrudnienia, nawet jeśli znów miałoby to być tylko na okres jakiegoś projektu to chyba lepiej tak niż wcale, moim zdaniem. Wiem, że szukają inżyniera branży budowlanej z uprawnieniami na dział inżynieryjny. Ale zapytaj, może szukają kogoś jeszcze.
zdjecie uzytkownika
gig - 2015-12-12 10:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mgh Bardzo bym chciała jednak firma mieści się na prawie drugim końcu Polski, a ja mieszkam na drugim. Nie jestem inżynierem, miałam pracę biurową ;) Inwestycja była akurat w moim mieście i udało mi się dostać pracę
zdjecie uzytkownika
polecam - 2015-12-12 13:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również uważam, jak poprzednicy, że jest to bardzo dobra firma. Kumpel u nich pracował tak z trzy lata myślę i zawsze się wypowiadał w pozytywny sposób. Zarobił u nich dużo pieniędzy, tak, że teraz wiedzie godne życie, bo mógł sporą część odłożyć.
zdjecie uzytkownika
gt56 - 2015-12-14 14:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale kryptoreklama.
zdjecie uzytkownika
samor - 2015-12-14 18:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście można w tej firmie zarobić na tyle duże pieniądze że można sobie pozwolić na to żeby część tych pieniędzy odłożyć, umowy są dla pracownika atrakcyjne.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-16 22:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak. Nie rozumiem tego zarzutu wyżej, że kryptoreklama. Obecnie szukają wielu osób na różne stanowiska. Warto zerknąć na ofertę dotyczącą sprzedawcy w salonie sieciowym. Oferują umowę o pracę, system premiowy a nawet konkursy sprzedażowe. Ciekawe na czym polegają :)
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-19 01:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko w ogłoszeniu jest opisane kwestie obowiazkow rowniez,pewnie szczegolow dowiedziec sie mozna na rozmowie kwalifikacyjnej,nie musza wszystkiego az tak tu umieszczac
zdjecie uzytkownika
gyt - 2015-12-26 22:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@samor ja znalazlem calkiem niedawno kilka ofert pracy od firmy KBTI Poland szukaja miedzy innymi doradcy do spraw sprzedazy czy sprzedawcy w salonie sieciowym
zdjecie uzytkownika
robot - 2016-01-24 11:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gyt oni ciągle szukają pracowników w całej Polsce. Bardzo ciekawa jest oferta pracy na inżyniera-projektanta branży elektrycznej. Chyba aplikuję bo znam programy Autocad i umiem projektować 3D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KTI Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTI Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert