FORMASTER S.A

Kielce

Opinie o FORMASTER S.A

Monter 2014-11-02 21:51:01
słusznie,najlepiej potrafią opierdalać się,mącić wodę,pchać na stołki,donosić i lizać d....py tym na górze.Obstawiać się swoimi kolesiami i koleżankami.Gorzej jest z pracą............do tego nie nadają się.
długoletni pracownik 2014-11-03 15:36:58
zwolnienia były i będą a dotyczą zawsze osób zatrudnionych tymczasowo i pracuje już osiem lat jak ponad większość ludzi w formasterze i większych pierduł niż tu napisane nie słyszałem pierwsze co szef powinien wywalić takiego wrzoda na d.... co tu to pisze bo akurat dziś na przerwie przy stoliku co sidzi ponad dziesięć osob i nikt nie narzeka tylko wszyscy wiedzą że tu są bzdury napisane i były gadki o tym i ludzie wcale nie z góry jAK TU NON STOP WYPISUJESZ tylko z montażu bo wiedzą ze w Kielcach lepszej pracy nieznajdą bo takie są warunki wszędzie a jak nie pasuje to jedż człowieku do Angli nikt cie tu nie trzyma
Monter 2014-11-03 16:16:53
widocznie jesteś z tej paczki lizusów,koleś leserów,może powiązany rodzinnie z firmą,to jest całe Twoje życie...........kochany Formaster.Pracujesz 8 lat,powinieneś wiedzieć jaki jest porządek w tej firmie.Czyli b......l Jeżeli uważasz inaczej,tzn.,że jesteś z tej paczki lizusów.
Ewa 2014-11-03 17:27:14
ten Monter napisał prawdę.Ja pracuję już ponad 9 lat w tej Firmie.Nic na lepsze nie zmienia się,wręcz przeciwnie.Jest co raz gorzej.
długoletni pracownik 2014-11-04 21:45:24
NIE PASUJE WAM TO ZMIEŃCIE PRACĘ BO NIEROZUMIEM PO CO SIEDZISZ W TEJ FIRMIE JAK CI TAK ŹLE :)))) ALE KTO WAS ZATRUDNI JAK JEDYNE CO POTRAFISZ TO NA FORUM SWOJE ŻALE WYLEWAĆ :))) WOLE BYĆ LIZUSEM NIŻ NIE MIEĆ JAJEK BO MOŻE SIĘ PRZEDSTAW JAK TAKI ODWAŻNY JESTEŚ :)))
Monter 2014-11-05 17:45:37
Ewa szybko wracaj do zdrowia,brakuję nam Ciebie.........
Tymczasowa 2014-11-05 21:38:08
Z tego co się orientuje to nie są zwolnienia tylko nie przedłużenie umów na czas określony a też mam do końca roku i jak mi nie przedłużą to trudno
nie mają takiego obowiązku teraz pracuje i cieszę się że chociaż na jakiś czas była praca bo jest bardzo ciężko szuka się miesiącami a kobiety mają szczególnie ciężko nie rozumiem tych kłamstw tutaj bo ja niezauważyłam nic nieformalnego.
Ewa 2014-11-06 16:12:42
Za krótko pracujesz i mało wiesz,dlatego nic nie zauważyłaś
Ewa 2014-11-11 20:37:17
Witam kochanych pracowników.Dlaczego taka cisza,czyżby nic ciekawego nie wydarzyło się w tej cudownej Firmie??????????
ja 2014-11-14 19:14:38
ile można zarobić???????????????
Ewa 2014-11-14 22:18:30
jeżeli chodzi o zarobki............nie ma żadnej rewelacji,najniższa krajowa i jakaś premia do tego dochodzi.
M. 2014-11-16 23:26:57
Co za bzdety z tą najniższą krajową ja mam ponad 2500 na rękę i jestem 100 procent pewny że bardzo wiele osób tyle ma a nawet więcej...
Ewa 2014-11-16 23:31:21
na pewno na stanowisku brygadzisty albo na wyższym
Normalny 2014-11-16 23:34:52
Firma ma się świetnie tylko jeszcze się musi pozbyć tych paru trutni którzy tu się mocno udzielają nawet podszywając się pod innych widze hehe ale to kwestia czasu
M. 2014-11-16 23:46:15
Zaraz zesikam się ze śmiechu :)))) że niby nikt nie chce tu pracować??? Chyba na odwrót :))))
Łysy 2014-11-18 18:12:11
Chcą pracować i dobrze zarobić.Niestety w tej firmie nie jest to możliwe.
Pracownik 2014-11-20 19:38:24
Z tego co wnioskuje to te złe opinie to od pracowników najniższego szczebla , no cóż jak się tylko do fizycznej nadają to niech nie psioczą było się uczyć było, ale poza montażem wszeyscy myślę są zadowoleni ciągle te same twarze które jakby im nie pasowało łatwo by gdzie indziej się zatrudnili, śatmosfera ok wiadomo coś czesem szefostwo się przyczepi ale to jak wszędzie nie ma ideałów, a u mnie osratatnio problemu z podwyżką nie był nawet:)
Łysy 2014-11-20 21:57:06
sam nadajesz się tylko do fizycznej pracy i naucz się poprawnie pisać.......analfabeto
1
shotgun 2014-12-22 18:34:10
Najlepsi się wypięli na tą firmę przy przyjęciu obiecanki cacanki a nawet szef IT dał dyla do Armii
Info 2014-12-28 01:42:55
Człowieku nie rozsiewaj plot jak nie masz i pewnych faktach pojęcia
1500 Euro 2014-12-29 21:27:21
Jakie ploty?????????Czego się obawiasz????Prawdy się boisz?Jesteś od tych z góry?
1500 Euro 2014-12-30 15:09:15
Fakty są takie.........pracuj,siedź cicho,nie upominaj się o nic,liż d....e tym wyżej...........to może nie zostaniesz zwolniony
Info 2014-12-30 23:24:53
Nie trzeba być z góry ani z dołu żeby pewne oczywiste i wszystkim wiadome rzeczy wiedzieć akurat Artura znam prywatnie więc tylko się kompromitujesz tymi wpisami
3
PP 2014-12-30 23:43:06
A co może ma do każdego indywidualnie podchodzić i pytać co tam u jaśnie panów i pań słychać czy może urlopik albo podwyżeczkę dać co miesiąc najlepiej :)))) LUDZIE ZEJDŹCIE NA ZIEMIĘ, od kilku lat nie miałem żadnego problemu ŻADNEGO w tej firmie idźcie popracować gdzie indziej ( ja mam za sobą 3 firmy) to wam d... zmiekną i się do roboty weźmiecie a nie zapisanie głupot. Zresztà widać że jedna i ta sama osoba dołki kopie tylko się inaczej podpisuje, nikt inteligentny się na ten tani numer nie nabierze :)))
1
Łysy 2015-01-01 14:58:14
Słusznie jeżeli ktoś nie chcę pracować,niech się zwolni....... a najlepiej byłoby gdyby Szef zainteresował się swoją Firmą i sam zrobił porządek z tymi lizusami i leserami,rozbił te kliki koleżków i koleżanek.Nie należy leserów awansować tylko zwolnić.
P 2015-01-16 15:03:51
Mógłby ktoś przybliżyć laikowi co to dokładnie za firma i co tam się wyrabia, bo znalazłem ofertę "pracownik produkcyjny" i nie wiem czy aplikować
P 2015-01-16 15:04:50
Mógłby ktoś przybliżyć laikowi co to dokładnie za firma i co tam się wyrabia, bo znalazłem ofertę "monter podzespołów" i nie wiem czy aplikować. Warto???
pracownik 2015-01-16 15:29:59
jak sam widzisz zdania podzielone ale latami by się tam wszyscy tak nie trzymali kurczowo jakby było tak źle, ja tam nie narzekam, a na tych kopiących dołki przyjdzie czas... stary jak nie sprawdzisz to się nie przekonasz
mosiek 2015-04-09 21:56:10
operatorzy wtryskarek których państwo wciąż szukacie to maja być ze zlota czy bursztynu
Loli 2015-04-18 18:49:23
Już jest komplet z tego co wiem i ani z bursztynu ani ze złota nikogo nie widzę mośku
1
bartek 2015-07-15 12:15:01
cześć chciałbym się dowiedzieć od was, którzy pracują w Formaster na Białogonie jak ogólnie wygląda sama firma, czy dużo jest działów, czy przeważają tam kobiety czy mężczyźni, jak kształtują się zarobki min-max na stanowiskach, jaka ogólnie jest atmosfera ? Mam możliwość pracy w tej firmie od sierpnia ale nie mam żadnych informacji na jej temat. Z góry dzięki za obszerne odpowiedzi.
9
grgvfgf 2016-01-12 16:31:31
Dzien dobry
ala 2016-01-19 17:14:22
do windykacji szukają już od drugiej połowy 2014r odkąd Piotrek odszedł. Ale jak zwykle nikt im nie pasuje. I znów zatrudnią kogoś na 3 m-ce i zwolnią.Jak zawsze.
Pracownik 2016-02-02 13:43:14
Dziewczyno jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz dziewczyna która była na tym stanowisku odeszła na macierzyński i dlatego jest nowa osoba żal mi takich ludzi jak ty polaczków co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiedzą a dużo do gadania mają zajmij się robotą przynajmniej więcej zarobisz i będzie cie stać na milsze spędzanie czasu niż na necie pierdół wypisywanie
M. 2016-02-04 21:11:11
byłam na rozmowie i chociaż to dopiero trzecia w moim życiu to bardzo miła atmosfera żadnych obietnic wszystko jasno przedstawione warunki obowiązki na stanowisku zobaczymy mają dać odpowiedź a jak nawet będzie negatywna to i tak wrażenie pozytywne widocznie lepsze kandydatury będą
Pracownik 2016-02-06 17:15:09
to ja nie wie to niech się nie wypowiada a nie wprowadza w błąd
cnc 2016-03-15 19:06:49
Mam rozmowę w sprawie pracy jako tokarz CNC czy może ktoś pracował wcześniej na takim stanowisku i coś na ten temat się wypowie na temat roboty płacy itd... Czy warto w tej firmie pracować? Czy może szukać pracy gdzie indziej.
Pracownik 2016-03-16 09:47:30
I tak mają dużo chętnych do pracy z tego co wiem to w tej firmie są jedne z najlepszych warunków w Kielcach a w mieście bezrobocie każdy by chciał taką ciepłą posadkę bo może zarobki na tych niższych stanowiskach przeciętne ale zawsze ale ro zasze na czas przez tyle lat nawet raz się nie spóźnili z wypłatą też mnie czasem jakaś rzecz wkurzy ale bardziej "towarzysko" ale roboty nie zmieniam
Pracownik 2016-03-29 21:55:50
Witam. Panie w tej firmie sa bardzo nie mile (oczywiscie sa wyjatki), obgaduja cie na kazdym kroku. Skonczysz rozmowe z jedna z nich,a ona juz cie obgada u innej. Falszerstwo straszne. Nie da sie tego opisac. Od kazdej dowiesz sie co innego , nie ma to jak nowe plotki... Zalosna sprawa... Panowie sa bardzo uprzejmi i przyjacielscy . Pozdrawiam .
mxksxanxa 2016-03-29 22:13:28
Co mozecie powiedziec o pracownicach ktore pracuja na dzbankach ? Jest ktos na kogo szczegolnie trzeba uwazac ?
aaaaaa 2016-04-01 11:09:58
z tego co obserwuje przez wiele lat pracy tu to tylko jacyś wywrotowcy nie utrzymują się za długo ale taki to nigdzie miejsca nie zagrzeje wtedy co mu pozostaje??? wylewać żale w necie....
marcin 2016-06-21 22:49:45
Praca w formasterze jest od pon. do pt., czy też w weekendy jeżeli chodzi o pracowników produkcyjnych?
marcin_ck 2016-06-22 15:36:09
Witam. Praca w Formasterze jest od pon. do pt. jeżeli chodzi o pracowników produkcji czy też w weekendy?
marcin_ck 2016-06-22 15:54:25
Witam. Praca w Formasterze jest od pon. do pt. jeżeli chodzi o pracowników produkcji czy też w weekendy?
marcin_ck123456 2016-06-22 16:17:37
Witam. Praca w Formasterze jest od pon. do pt. jeżeli chodzi o pracowników produkcji czy też w weekendy?
Pracownik 2016-08-18 14:49:03
Na produkcji jest różnie: na wtryskarkach na przykład jest czterobrygadówka więc przeważnie jest 24/h i 7 /tyg.
ako 2016-08-18 21:34:25
wszedled tu żeby poczytać bo coś mi się obiło o uszy że wypisywane są opinie ludzie wierzcie mi to naprawdę spoko firma jak wszędzie gdzie kupa ludzi zdażają się jakieś ploty ale ogólnie po dwoch latach roboty nie mogę nic złego powiedzieć
poldek 2016-08-19 12:56:39
Specjalista ds. rozliczeń i windykacji należności jest u nich potrzebny i zastnawiam się jak u nich ze stawkami jest.
Arczi 2016-11-18 12:00:01
Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że firma jakiś tam standard trzyma , specjaliści mogą liczyć na godziwe pieniądze. Nie są to oczywiście kokosy niestety ale przynajmniej pensja jest na czas zawsze. Atmosfera w firmie jak najbardziej na plus , nie ma co narzekać,,,oczywiście czasem wychodzą jakieś sprzeczki itp ale ogólnie jest fajnie..
Na plus sporo fajnych dziewczyn :) , niektóre z resztą bardzo towarzyskie" i jak się człowiek zakręci to nie ma z tym problemu no chyba że wyglądasz jak quasi modo..
Reasumując praca jak na kieleckie warunki do zaakceptowania no chyba że ktoś ma bardzo wysokie aspiracje i wymagania płacowe to trzeba szukać gdzieś indziej.
3
Emma 2016-11-28 11:01:49
Hej, pojawiło się ogłoszenie że potrzebują do składania elementów dzbanków. Warto się tam zatrudnić?
Zostaw swoją opinię o FORMASTER S.A - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMASTER S.A