brak logo

comgraph ul. goleniowska 55c

Szczecin

Opinie o comgraph ul. goleniowska 55c

anonim 2011-09-02 07:06:45
Zgodzę się z \"exworkerem\" kimkolwiek jest, najdroższa drukarnia w szczecinie, najmniejsze zarobki, też tam pracowałem i też miałem okazję być wykorzystanym w tej drukarni, i też się zgodzę w 100% szefostwo guru, chcesz podwyżkę tam są drzwi jak ci się nie podoba, (usunięte przez administratora)..na polityka w tej drukarni, uczciwych pracowników którzy mieli po 7zł na rękę na godzine i pracowali kilka lat zostali zwolnieni dla tańszysz z timeworka, obowiązuje tam rzeczywisty czas pracy a mianowicie przychodzisz do pracy to się wklepujesz w komputer, ale jak wyjdziesz 5 min przed czasem i pójdziesz się przebrać a potem wyklepać to już będzie pretekst żeby zabrać ci premię której nie masz bo pracujesz na umowe zlecenie i zabierają ci z całej wypłaty :/ , nie polecam tej drukarni nikomu, przez taki system ten kraj staje się drugimi chinami, chyba czas na inspekcję pracy.
4
anonim 2011-09-09 23:39:41
piszesz \"anonim\", że chciałeś oszukać i się nie dali. Pilnują i wymagają. Słaby jesteś to cię wywalili, idź na zasiłek. Nie jest to robota dla nieudaczników ale jak jesteś dobry to możesz się nauczyć i robić ciekawe rzeczy. Jak szukacie darmowego socjalu to nie tam. Jak macie coś do pokazania to próbujcie.
Obcy 2013-09-26 17:05:34
Ja nie wiem kto pisze takie opinie ale chyba osoba, której nie chce się pracować a najlepiej by siedziała na necie i narzekała na wszystko.
Pracuję tam parę dni i złego słowa nie powiem. Ludzie są spoko, kierownik trochę zabiegany ale jest wporządku. Generalnie nikt Cię nie pogania, robisz po swojemu, czasami jest nawet pare chwil na kawę czy pogaduchy. Jak ktoś ma okazję tam pracować to polecam, bo praca jest lekka i jest dobry dojazd.
2
nowy 2014-09-10 16:10:59
Ludzie uciekajcie z tej drukarnii !!!! Nie polecam wrogowi tam pracowac... Pani wielmożna kiedowniczka guzik wie a się sadzi... bo szefowi palec w... szanownej trzyma i nikogo nie dopuszcza do niego a biedak za komuny się wychował to i nie wie jak może być normalnie w innych firmach... jak życzliwie i jak partnersko!!! Miałem duże doświadczenie w poprzednich dwóch firmach i wiem że zespołu to ta baba budować nie potrafi i tylko z ludzi debili robi i obraca wszystko kota ogonem a zasługi tylko sobie przypisuje odbierając je innym.
4
xxx 2014-10-14 10:01:43
NIE POLECAM TEJ DRUKARNI!!! w dwóch słowach, obóz pracy!!! strasznie małe zarobki, zmuszają do nadgodzin, za które i tak płacą h.. wielki!!! kłamią, kręcą na kazdym kroku, jak by Ci tu upier.... z pensji, takze NIE POLECEM!!!!!
5
prawdomówny 2014-12-09 14:36:58
Nie oszukujmy się - kolorowo nie jest. Stawka marna 8 zł brutto, czyli 6,84 netto. Praca od 7-15 niby ok, ale jest nacisk na wyrabianie nadgodzin, za które ma się taką samą stawkę!! Już nie wspomnę o nockach, o których wcześniej nawet nie wspominano. Brak szacunku do pracowników, duża różnica w traktowaniu pracowników Comgraphu a Timeworka. Wymagania kosmiczne - płaca do dupy.
2
Krul Albanii 2015-05-08 11:05:02
Czy Michał ma już pitsopa?
3
Tez tam pracowalam 2015-10-12 11:41:33
Dokladnie tak bylo.. pracownicy z timeworka byli nikim w oczach zatrudnionych przez comgraph. Smieszne, bo ci z timeworka czesto ciezko i dobrze pracowali.. niestety placa beznadziejna! Kierownik byl nawet spoko.. ludzie z comgrAphu hmm rozni. Ogolnie praca fajna, ale za takie pieniadze nie ma sensu tam dlugo zagrzewac miejsca.
anonim 2016-03-08 18:42:21
tak, proszę sobie pracować 15h dziennie, albo i 18....
xxxx 2016-05-22 00:17:49
W kilku zdaniach: jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pan kierownik Tomasz. S lata jak poparzony nie wie co sie dzieje w kolo niego... Drugi pan kierownik ktory przyszedl z firmy konkurencyjnej.... IDIOTA. Pracownicy ok:P zacznijmy od PANA PREZESA... Moze mily gosc ale na krotka mete. Pan Dyrektor Jacuś.... hahahah Duzo ryczy a malo mleka daje... inaczej chcesz zarobic nie zarobisz:P pan Jacek wie jak po premii poleciec... I jak życ panie Jacku jak życ? To jak traktuje sie tam ludzi to jedno wielkie dnooooooooooooo.... Nie rozumiem sytuacji w ktorej kobiety sa gorzej traktowane niz mezczyzni. DYSKRYMINACJA....! Sprawy kadrowe zenada... PZDR panią M. !! Uwagaaaaaa jeden wielki burdelllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie polecam... :) Pozdrawiam XXX
PS: A jezeli ktos zna historie polski powinien wiedziec co robil Hitler z Polakami oraz Rzydami ... Tu jest to samo :P
Normy normy normy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zdychaj.
3
były pracownik 2016-06-10 09:52:50
Nie sposób nie zgodzić się z opiniami powyżej. Praca w tym przedsiębiorstwie obarczone jest ogromnym stresem. Kierownictwo bardzo często stosuje metody manipulacji, a nawet mobbingu w stosunku do pracowników. Wynagrodzenie nie wiele wyższe od najniższej krajowej. Niby premia stała (około 300 do 400 zł) ale nigdy nie jest taka sama, zawsze "z czegoś" i "za coś" i zawsze obcięta "bo coś źle". Za wolno robisz po premii, za szybko bo presja czasu i wkradają się błędy i po premii. Dodatkowo w przypadku błędu wmówią że to Twoja wina i każą zwracać pieniądze. Pytam z czego? Jak zrobisz dobrze, wyłapiesz błędy aby firma nie straciła premii nie ma. Kierownictwo nigdy nie pochwali. Stosowana motywacja to tylko kij! Nigdy nie pochwalą, natomiast zawsze za to gdy tylko popełnisz nawet najmniejszy błąd to pojadą po Tobie przy wszystkich pracownikach. Osobiście uważam że nakład pracy, a wynagrodzenie nie są adekwatne. Ponadto ewidentnie brakuje tam ludzi do pracy, przez co presja na reszcie pracowników ogromna. Zmuszają do pracy po godzinach - Uwaga nie płacą za nadgodziny! Nie dziwne, że jest tak ogromna rotacja. Każdy kto poczuje na własnej skórze, jak się tam pracuje ucieka. Zastanówcie się poważnie nad pracą w tej firmie.
2
MAX 2016-06-17 12:36:21
Opinie te piszą ludzie,którzy tam kiedyś pracowali i zostali potraktowani troszkę nie tak jak powinni. A osoba o nick XXXX powinna się zastanowić nad swoją osobą i postępowaniem , a nie oceniać innych w tak krytyczny sposób.
2
p 2016-08-18 15:59:34
@Marszand
Rzeczywiście w ostatnim czasie drukarnia mocno się rozwinęła. Nastąpiło kilka zmian na stanowiskach kierowniczych i wygląda na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
1
Nick 2016-08-24 22:02:41
Do pracy to oni ciagle kogos potrzebuja bo sie ludzie zwalniaja. Zwalniaja sie najczesciej fachowcy ktorzy pracuja tam pare lat liczac na to ze w koncu ktos doceni ich starania i da im pieniadze za ktore beda w stanie godnie zyc. Ale jak juz dojdzie co do czego do dostajesz plaskiego w twarz w postaci 200 zl brutto i jestes w stanie wiazac buty na stojaco.
3
ja 2016-10-10 23:53:57
Tragedia. Odradzam! Wyzysk i poniżanie ludzi.
2
poal 2016-10-11 13:25:34
Doświadczenie jako nauczyciel mam, ale jakie są tutaj zarobki? Dzięki
Zostaw swoją opinię o comgraph ul. goleniowska 55c - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie comgraph ul. goleniowska 55c