brak logo

Europejskie Centrum Podatkowe

Lublin

Opinie o Europejskie Centrum Podatkowe

skakanka 2014-07-16 10:04:47
Witam, pracowałem w tej firmie jezeli ktos chce uzyskac szczegolowych informacji prosze o kontakt
5
katarzyna 2014-09-17 11:40:05
Niestety również nie polecam i zgadzam się z "lucuś. Faktycznie jeśli chodzi o dokumentację to trzeba skrupulatnie mieć ich na oku. Nie dotrzymują terminów, bagatelizują je wręcz- co jest dla nas niekorzystne!!! Jeden wielki bajzel, a nie biuro!
2
wesoła wieśka 2014-10-02 23:33:50
A jaki związek ma twoja opinia z tematem wątku. Pzzecież pytają: "Pracowałeś w firmie Europejskie Centrum Podatkowe Sp. z o.o. Spółka Doradztwa Podatkowego i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca?" a tu piszecie o zwrotach podatków.
Ja chcę się czegoś dowiedzieć o pracodawcy, anie o pitach i vatach
maama 2014-10-21 11:49:37
Myślę, że opieranie sięna cudzych, często fałszywych opiniach nie jest sprawiedliwe, proponuję sprawdzić w zaufanych źródłach. Ja osobiście polecam pracę w ECpodatkowe.
Bartek 2014-11-06 11:09:01
A ja myślałem, ze gowork to opinie o pracy i pracodwacy a nie wylewanie swoich dziwnych "żali".
Efi 2014-11-06 11:25:04
Akurat nie tylko w ECP czeka się długo na kidergeld, wszędzie tak jest, bo niemieckie famillienkasse często mają zastrzeżenia co do zarobków, podatków, meldunku, pobierania nauki przez dziecko itd. i wszystko to sprawdzają urzędowo. Mnie bardziej interesuje jak się pracuje w ECP, bo o tym jest to forum, więc prosiłbym, jak ktoś coś wie, żeby tu napisał, najlepiej jak ma porównanie i doświadczenia w pracy z innymi tego typu usługami.
Mela 2014-12-18 14:38:54
Jasne, że się czeka ale po co przyspieszać Familienkasse skoro zamiast zwinąć z prowizji parę złotych- można zwinąć kilka TYSIĘCY!!!!.
OMIJAĆ WIELKIMI KROKAMI TĄ FIRMĘ. Pieniądze które należą się dzieciom, trzeba im oddać!!! Ciekawe jakby Ciebie okroili na taką kasę to byś nie pisał(a) takich bredni!
bloom 2015-01-07 13:33:03
Mela? Co ma piernik do wiatraka? typowy polaczek, byle gdzie, byle się wypłakać co? to jest portal o pracy nie o problemach osobistych, idź do psychologa lepiej
1
Mela 2015-01-07 16:28:46
Sam(a) idź do psychologa jak masz potrzebę, ja jej nie mam, z głową mam wszystko ok.Jak nie masz nic innego do powiedzenia, to po co w ogóle się wtrącasz. Ja wyraziłam swoje zdanie na temat tej firmy, widzę, że guzik o niej wiesz! więc daruj sobie swoje nędzne " złote rady". Nie masz co robić, poczatuj sobie z kimś, bo tu chyba nikt nie oczekuje na Twoje nic nie wnoszące do tematu opinie!
Wiesia 2015-01-08 12:13:25
Ty Mela, tu są opinie o pracodawcy, a nie o firmie i jej sposobie odzyskiwania świadczeń czy tam podatków. Weź czytaj ze zrozumieniem. Może jednak okulista się przyda :)
Mela 2015-01-09 22:15:46
Ty Wiesio-Bloom!, dziękuje, za uświadomienie. Z pewnością skorzystam z Twoich rad. Obiecuję, że jak najszybciej odwiedzę psychologa i okulistę:). Odezwę się jak mi poszło.
P.S. czy Ty oby przypadkiem nie pracujesz w owej firmie? Bo jak tak to wszystko samo się wyjaśnia...
tufi 2015-04-28 11:53:20
Na jakich warunkach zatrudniają? Umowa o pracę? Czy płacą uczciwie?
życzliwy 2015-05-05 15:25:23
Pracowałem - nie polecam. W CC zatrudniają na umowę zlecenie ( wymagany status studenta, jeżeli kończysz studia wywalają bez żadnych skrupułów). Poza tym... Team Leader, strasznie zadufana, niekompetentna i przemądrzała pani ( niektóre jej zachowania można podciągnąć pod mobbing). Zarobki dość słabe w porównaniu z innymi CC. Jeżeli ktoś chce pracować na słuchawce to zdecydowanie polecam inne firmy... Mam nadzieje, że moja dość szczegółowa opinia okaże się pomocna ;)
2
życzliwy 2015-05-05 15:28:30
przepraszam najmocniej - moja ostatnia opinia dotyczy oddziału we Wrocławiu.
klient 2015-07-02 20:24:57
czy moze mi ktos napisac logicznie jak wyglada i czy tak naprawde uzyskaja kindergeld .dzieki
bette 2016-05-14 14:10:57
Teraz mają nową ofertę akurat @kaaj. Próbują znaleźć specjalistę ds. obsługi klienta. Ważne jest zaangażowanie i pozytywne nastawienie do wykonywanych obowiązków.
Zostaw swoją opinię o Europejskie Centrum Podatkowe - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Centrum Podatkowe